NederlandReview

  Ervaringen Golftest.nl

  Lees nu. Ervaringen van golfers met Golftest.nl. U heeft uw golfbaanpermissie al een tijdje op zak, maar nu gaat u voor het echte werk: de Handicap 54 oftewel het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Dit bewijs kunt u behalen door een NGF-golfregelexamen af te leggen. Een goede voorbereiding is het halve werk, u wilt oefenen met de vragen. Dit kan op Golftest.nl. Lees de beoordelingen van NederlandReview en bepaal of Golftest.nl u de juiste voorbereiding kan bieden. Heeft u zelf ervaringen met Golftest.nl? Schrijf een review. Werd het een hole-in-one? Laat het hier weten. NederlandReview is een platform voor en door consumenten. Geen opgepoetste teksten of verkooppraatjes maar eerlijke beoordelingen. Zo kunt u de juiste keuze maken.

  Over Golftest.nl

  De website www.golftest.nl presenteert zich als dé oefensite voor golfend Nederland. De homepage belooft dat u kunt oefenen met de echte officiële examenvragen van het jaar 2016. Vanaf 1 januari van dat jaar zijn de regels veranderd, maar deze aanpassingen zijn ook doorgevoerd op de website en in de test. U kunt de theorie en regels doornemen en oefenen. Golftest.nl pretendeert de enige website te zijn waar dit mogelijk is. De site bestaat sinds 2003. Vanaf 2004 zijn er 852.054 examens gemaakt, zegt de teller op de homepage halverwege december 2016. Als men echter op de knop ‘NGF-Golfexamen2016’ klikt, verschijnt een examennummer dat de 30.500 nadert.


  Golf in Nederland rond 1900

  Diensten

  Bij Golftest.nl kunt u dus oefenen met het NGF-golfexamen. Het maken van dit examen is gratis, maar er zit wel een addertje onder het gras. Wilt u het resultaat van de test zien? Dat kost dan €1,30. Dit bedrag voldoet u door te bellen naar 0900-2355566. U ontvangt dan een code waarmee u de resultaten kunt inzien. De kosten worden verrekend via uw telefoonaanbieder. Bij het resultaat ziet u de regels die bij de vragen horen, daarnaast leest u een uitgebreide uitleg. Zo kunt u uw fouten analyseren en goede antwoorden bevestigd zien. Het examen betstaat uit 20 meerkeuzevragen. U kunt zien in welke categorie de vraag valt.

  Een andere dienst die Golftest.nl heeft is het leveren van tips. Deze kunt u op de site lezen maar ook kosteloos downloaden. In het document staan handigheden en ezelsbruggetjes zodat u het golfexamen succesvol kunt afronden. Als u de tips toepast zal de test ‘een fluitje van een cent’ blijken.

  Daarnaast kunt u kiezen voor een pakket waarmee u onbeperkt golfexamens kunt oefenen. Oefening baart kunst. Laat dat GVB maar komen. Golftest.nl belooft dat u bij aanschaf van een pakket sneller uw resultaten kunt zien en ook de kosten in de hand kunt houden. Een pakket is goedkoper dan steeds opnieuw een examen maken. De speciale aanbiedingen luiden als volgt: u kiest hoe lang u toegang wilt hebben tot onbeperkt examens maken. U kiest voor onbeperkt toegang voor één dag, drie dagen of 1 hele week. Het weekpakket is het populairste pakket en kost €14,95. Gedurende de looptijd van uw ‘abonnement’ kunt u zo vaak u wilt uw golfkennis testen en direct uitslagen opvragen met uw unieke code. U hoeft dus niet te bellen als u de uitslag wilt weten. Het pakket van drie dagen kost €9,95, één dag onbeperkt toegang tot golfkennis kost €4,95. De bedragen kunt u vooraf voldoen met iDeal.

  Klachten

  Golftest.nl vraagt op bijna alle pagina’s op de website om feedback. Zo kunt u tips voor mede-golfers insturen, vragen stellen over het examen en ervaringen inzenden. Het mailadres is info@golftest.nl. Opmerkingen komen zo bij Golftest.nl terecht maar niet bij de consument. Daarom kunt u hier op NederlandReview ervaringen lezen en delen. Vergroot Golftest.nl inderdaad de kans dat u het GVB zult halen?

  Lees de reviews van echte klanten van Golftest.nl. Behaalden zij hier makkelijk een NGF-Golfbaanpermissie en daarna het officieel NGF-golfregelexamen?

  Golftest.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Golftest.nl

  Uw beoordeling

  Snel mijn GVB gehaald

  Best snel mijn GVB gehaald dus nu kan ik eindelijk lekker gaan spelen.

  Door: Sander05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Makkelijk je golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen

  Sinds een aantal maanden mag ik graag hobbymatig golfen, maar in Nederland ben je als golfer verplicht om over een golfvaardigheidsbewijs (GVB) te beschikken. Hier moet je een examen voor afleggen en ik ben nooit goed geweest in toetsen. Op Golftest.nl staan echter een aantal makkelijk en handige oefeningen om je de examenstof eigen te maken. Verder kun je hier een examen afleggen en enkele proeftoetsen maken. Het heeft mij in ieder geval erg geholpen, want ik heb in één keer mijn GVB gehaald. Nu kan ik zonder problemen lekker mijn hobby beoefenen.

  Door: Francois de Linde25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Golftest.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Golftest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Golftest.nl actief?

  Golftest.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Golftest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.