NederlandReview

  Ervaringen Goedkoper.nl

  Heb jij een deal gescoord via deze webshop en wil je graag jouw ervaring of mening daar over kwijt? Schrijf dat snel een recensie. De consumenten na jou lezen deze reviews en beoordelingen namelijk en zijn daar ontzettend mee geholpen. Het helpt namelijk om een beeld te vormen van een bedrijf en daarmee een keuze te maken.

  Mag het ietsje minder zijn?
  Als er iets van een prijs af kan, is dat altijd prettig. Noem het voordeel, discount, reclame, afgeprijsd of aanbieding, feit is dat we er niet vies van zijn. Ongeacht je budget, een financiële meevaller is altijd meegenomen, dus besparen is geen straf. Het liefst natuurlijk bodemprijzen, want veel goedkoper kun je artikelen vaak niet vinden. Of een flinke opruiming of opheffingsuitverkoop, ook leuk.

  Nodig én verlaagd in prijs?
  Zodra een prijs meer richting inkoopsprijs gaat in plaats van de aanvankelijke verkoopprijs, is het al fijn, maar als we het over iets hebben wat je hoe dan ook nodig hebt, is het dubbel geluk. Wie weet heeft je parasol in de achtertuin de laatste herfststorm niet overleefd en ben je op zoek naar een nieuwe. Of wil je iemand verrassen met een riante, maar betaalbare relaxfeautuille. Of wellicht heeft je kind een laptop nodig voor school, studie of opleiding. Maar je kan net zo goed zelf het stofzuigen zat zijn en op zoek zijn naar een betaalbare zelfstandige, draadloze huishoudhulp. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om eens te gaan letten op aangenaam geprijsde artikelen! Zo hou je nog eens geld over voor een extraatje!


  Op de markt kun je vaak ook nog wel onderhandelen en afdingen voor een mooie prijs

  Goedkoper.nl
  Dit is een van de webwinkels die producten voor gereduceerde tarieven aan biedt. Je vindt hier op alle gebieden wel iets, zoals huishoudelijke producten, tuinmeubelen, tuingereedschap, gewoon gereedschap, meubels, accessoires, zonnebrillen, elektronica, verlichting, laptops, schoenen, boxsprings, dekbedden, kussens, gordijnen, horloges, en ga zo maar door. Iedere klant dient eerst een account aan te maken vóórdat hij of zij kan bestellen. Let wel; de levertijd is ongeveer drie werkdagen nádat de aanbieding is afgelopen.

  Reviews van/voor klanten
  Ervaring met deze webshop en wil je daar graag jouw mening wereldkundig maken? Schrijf dan snel een recensie! Was de prijs echt zo mooi of te mooi? Hoe ging de bezorging? Wat vond je van de kwaliteit van de bestelde items? Prijs/kwaliteitsverhouding? Jouw beoordeling helpt aankomende consumenten bij het vormen van een beeld van het bedrijf en het maken van hun keuze.

  Goedkoper.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4,8
  43% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  4,2

  Prijs

  5,2

  Leveren

  4,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Besteld, betaald, niet geleverd en geen contact met Goedkoper.nl te krijgen

  Karin17-04-2019

  Heb een op 26 maart een ladder besteld en betaald, verwachte verzenddatum ontvangen en heb vervolgens de ladder nooit ontvangen. Ik krijg geen contact met het bedrijf, niet via het zogenaamde supportformulier en is telefonisch ook onbereikbaar.
  Verwacht je niet van een bedrijf met een thuiszorgkeurmerk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Waardeloos bedrijf

  Carola17-04-2019

  Ik heb een pannenset bestel den betaald, maar nooit ontvangen. Ik ben nu al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen, maar geen enkele reactie. Mails worden niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen. Ik raad iedereen ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Aircooler besteld en betaald - nooit ontvangen

  Tony De Dobbelaere11-04-2019

  Ik heb online een aircooler Moa besteld en betaald maar nooit ontvangen. Ik probeer goedkoper.nl te bereiken telefonisch maar dat lukt niet, niemand aanwezig. Ook per mail voor verduidelijking gevraagd. Geen antwoord. Ik ben bedrogen en opgelicht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Top geluid

  Sara27-02-2019

  Heb enkele dagen geleden mijn koptelefoon ontvangen. Ben super blij met de levertijd en vooral de kwaliteit!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Snelle levering en afhandeling op mail

  Tom25-02-2019

  De fruitbomen werden super snel geleverd! Toppers!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  onbetrouwbare webwinkel, ondanks Thuiswinkel Waarborg

  r de bruijn27-08-2018

  airco besteld, betaald en nooit ontvangen. reageren niet op email en klantenservice neemt niet op. NOOOIT IETS BESTELLEN DAAR!!!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Bestelling nooit ontvangen, geld kwijt

  Tya08-08-2018

  19 juli bestelde ik na veel twijfelen door andere beoordelingen 2 dekbedovertrekken met kussensloop zoals zij hadden aangeboden op hun website. Ze lieten af en toe even wat weten en de verwachte verzenddatum zou 30 juli zijn, maar ik heb nooit een bevestiging gekregen dat het daadwerkelijk verzonden zou zijn en ik heb de bestelling nu nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende keren contact opgenomen met goedkoper.nl via de klantenservice via hun site en ook via mail, maar ze reageren gewoon niet. Het was een bedrag van bijna €50 en dat kan ik niet echt missen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Goedkoper.nl

  Uw beoordeling