Goedkoper.nl

4.2

Bestellen

2.4

Service

4.1

Prijs

2.6

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Goedkoper.nl

Heb jij een deal gescoord via deze webshop en wil je graag jouw ervaring of mening daar over kwijt? Schrijf dat snel een recensie. De consumenten na jou lezen deze reviews en beoordelingen namelijk en zijn daar ontzettend mee geholpen. Het helpt namelijk om een beeld te vormen van een bedrijf en daarmee een keuze te maken.

Mag het ietsje minder zijn?

Als er iets van een prijs af kan, is dat altijd prettig. Noem het voordeel, discount, reclame, afgeprijsd of aanbieding, feit is dat we er niet vies van zijn. Ongeacht je budget, een financiële meevaller is altijd meegenomen, dus besparen is geen straf. Het liefst natuurlijk bodemprijzen, want veel goedkoper kun je artikelen vaak niet vinden. Of een flinke opruiming of opheffingsuitverkoop, ook leuk.

Nodig én verlaagd in prijs?

Zodra een prijs meer richting inkoopsprijs gaat in plaats van de aanvankelijke verkoopprijs, is het al fijn, maar als we het over iets hebben wat je hoe dan ook nodig hebt, is het dubbel geluk. Wie weet heeft je parasol in de achtertuin de laatste herfststorm niet overleefd en ben je op zoek naar een nieuwe. Of wil je iemand verrassen met een riante, maar betaalbare relaxfeautuille. Of wellicht heeft je kind een laptop nodig voor school, studie of opleiding. Maar je kan net zo goed zelf het stofzuigen zat zijn en op zoek zijn naar een betaalbare zelfstandige, draadloze huishoudhulp. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om eens te gaan letten op aangenaam geprijsde artikelen! Zo hou je nog eens geld over voor een extraatje!Goedkoper.nl

Dit is een van de webwinkels die producten voor gereduceerde tarieven aan biedt. Je vindt hier op alle gebieden wel iets, zoals huishoudelijke producten, tuinmeubelen, tuingereedschap, gewoon gereedschap, meubels, accessoires, zonnebrillen, elektronica, verlichting, laptops, schoenen, boxsprings, dekbedden, kussens, gordijnen, horloges, en ga zo maar door. Iedere klant dient eerst een account aan te maken vóórdat hij of zij kan bestellen. Let wel; de levertijd is ongeveer drie werkdagen nádat de aanbieding is afgelopen.

Reviews van/voor klanten

Ervaring met deze webshop en wil je daar graag jouw mening wereldkundig maken? Schrijf dan snel een recensie! Was de prijs echt zo mooi of te mooi? Hoe ging de bezorging? Wat vond je van de kwaliteit van de bestelde items? Prijs/kwaliteitsverhouding? Jouw beoordeling helpt aankomende consumenten bij het vormen van een beeld van het bedrijf en het maken van hun keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (40)

Fontein

Vieze oplichtersbende daar ! Failliet gaan en toch nieuwe bestellingen aannemen ! Grote oplichters en nu onder een andere naam weer doorgegaan. Kijk uit voor deze oplichters ze heten nu dealpatrol !

L

Lex

23-06-2021

0

Hondenmand

Ik snap niet dat je hier nog kon bestellen terwijl ze al failliet waren. Dat zijn natuurlijk dingen die je pas later leest als je niks geleverd krijgt. Ze hebben nu een doorstart gemaakt onder andere naam, maar dat zal wel net zo'n oplichterij zijn. Want die mand krijg ik niet en naar mijn centen kan ik fluiten. Dus ...... je moet ze een ster geven, maar eigenlijk verdienen ze die ene ster niet eens.

E

E

21-06-2021

0

hondenmoand

Stelletje oplichters!!!!!!!! Ze mogen allemaal d**dvallen van mij stelletje H**renz*nen.

J

jamies

17-06-2021

0

vergietlepels en couch organizer

Bestellingen zijn niet geleverd. Slechte klachtenafhandeling.

A

A. de Bruijn

17-06-2021

0

Naaimachine GDI 106903

Bestel en nooit gekregen Wel betaald 25,90. voel me opgelicht nooit meer kopen daar. Telefoon niet bereikbaar.

R

roel.mors

15-06-2021

0

Tuinbank met Opbergbox

Product op 21 april 2021 besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Goedkoper.nl reageert niet op emails en de telefonisch is men ook niet bereikbaar.

S

S.J. Schalker

15-06-2021

0

power cube duo USB

PowerCube Extended Duo USB - 4 Stopcontacten & 2 USB Laders € 14,95 1 € 14,95 Transactiekosten € 0,00 1 € 0,00 Verzendkosten € 7,95 1 € 7,95 Totaal Bedrag € 22,90 BTW bedrag € 3,97 krijg niets te horen wanneer de eventuele levering zal zijn , ook niet na navraag

E

Emiel van Leeuwen

02-06-2021

0

Messenblok

Geld betaald, geen levering, telefonisch NIET bereikbaar en dus morgen aangifte doen

M

Marianella Walle

29-05-2021

0

Begin mei

Geen pluspunten Oplichters

M

Mari

18-05-2021

0

Bureau

4 weken geleden bureau besteld, werd op meerdere sites aangeboden door deze verkoper. Zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nu vele mails (zonder response) en telefoontjes (weggedrukt, of langer dan een half uur horen dat je de eerst volgende bent) verder, geloof ik niet dat we dat bureau nog ooit ontvangen...... Ik lees nu dat er in maart 2021 faillissement is uitgesproken, hoe kan het dan zijn dat deze verkoper dan nog onder die naam en site spullen aanbied in april 2021? (Waarbij ik ook mijn les leer daar dus eerst naar te gaan zoeken, wel jammer dat het zo moet)

T

Trudy

26-04-2021

0

Goedkoper.nl faillissement

Te vinden op faillisementsverslagen.com Faillissementsverslag Goedkoper.nl B.V. 09_dha_21_13_F_V_02 Op 01-03-2021 is het faillissementsverslag met kenmerk 09_dha_21_13_F_V_02 gepubliceerd, dit verslag is opgemaakt door de curator inzake het faillissement van Goedkoper.nl B.V. te 's-Gravenhage. Alleen geregisteerde abonnee's van Faillissementsverslagen.com hebben toegang tot de volledige details van het dossier. Indien u reeds abonnee bent kunt u hier Inloggen. Indien u nog geen abonnee bent, kunt u zich hier opgeven.

K

Karina

15-04-2021

0

Topmatras (bleek niet leverbaar)

Besteld, betaald, zou geleverd worden maar was opeens niet meer leverbaar. Geld zou ik terug krijgen binnen 14 werkdagen maar dat werd 20 werkdagen na meerdere mailtjes heen en weer. Lesje geleerd, ik bestel nooit meer online zonder bedrijf eerst te checken!

R

Ri

31-03-2021

0

2 plafonieres niet geleverd en geen respons op klachten

Helaas heb ik me niet voldoende georienteerd en bij deze webwinkel besteld. Kreeg bevestiging van mijn bestelling en dat deze binnen 3 werkdagen zou worden geleverd. Daarna grote stilte. Via de website een mail gestuurd waar levering bleef. Kreeg direct een automatisch antwoord met binnen 5 dagen een respons op mijn klacht. Ook daar na de verlopen periode geen verdere reactie. Heb de "helpdesk" meerdere keren geprobeerd te bellen. Na 3maal overgaan wordt de verbinding verbroken. Nu ontdekt dat deze webwinkel ook al in het Vara programma Kassa als frauduleuse website is behandeld. HIER NIET BESTELLEN en heb je dit wel gedaan en ben je ook slachtoffer doe aangifte bij de politie.

M

MJF

28-01-2021

0

Niks

Flink bedrijf wat al maanden kampt met onderbezetting, wel stug door blijven verkopen maar problemen niet oplossen. Eigenaar is Michel Budel: 0628406365 facebook. com/michel.budel

A

Anoniem

17-11-2020

1

Zitzak

Slechte ervaring! Geen e-mail bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Geen informatie verder, niets geleverd, wel betaald. Volledig onbetrouwbaar....

M

Maria

15-04-2020

1

Mio fietsgps + hartslagmeter

in oktober deze besteld bij goedkoper.nl; na verschillende mails en telkens uitstel van levering dan toch ontvangen eind december. Bij het uit de doos halen blijkt dit geen nieuwe fiets gps te zijn, maar een "refurbished" (een herstelde). Bij een test blijkt de GPS wel te werken, maar de bijgeleverde hartslagmeter doet het niet. Na ondertussen 3 mails krijg ik steeds een automatische mail teruggestuurd met een klachtennummer en dat ze binnen de 2 dagen hierop zullen reageren. Tot nu toe nog altijd niets gehoord. ongelooflijk slechte service. ik zal hier in alle geval niets meer bestellen.

J

Johan Vandorpe

09-02-2020

1

Kussens

Bestelling na 2 maanden nog steeds niet ontvangen. Op de site staat het artikel nog steeds met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.Klachtenformulier op website werkt niet. Op e-mails geen reactie. Telefonisch altijd dezelfde antwoorden; "Het komt deze week binnen, u krijgt vandaag een track & trace-nummer" of "Het staat klaar voor verzending, wij leveren het morgen bij u thuis". Nou, niet dus! NIET bij hun kopen!! Ze handelen ook onder Euroknallers.nl. Wees gewaarschuwd!!!

E

Erik

24-01-2020

1

Lamp

Lamp met speaker besteld en voldaan echter nooit geleverd gekregen. Geen reactie vanuit goedkoper.nl op meerder mails. Goedkoper.nl is niet betrouwbaar. Koop elders niet hier, ook al lijkt het voordeliger, de deze service en ellende wil je niet!! Pluspunten? Je raadt het al, die kan ik ze niet geven.

C

Chris

21-01-2020

0

Lamp met sensor

Pluspunten,.. geen.! Product besteld en betaald, nooit geleverd gekregen. Geen reactie vanuit goedkoper.nl Dit zijn gewoon oplichters naar mijn mening totdat het tegendeel bewezen is

R

ray den h

03-01-2020

0

bureaustoel

Ze leveren niet, ze reageren niet en ze zijn telefonisch slecht bereikbaar en compleet klant onvriendelijk. Riekt naar oplichting.

B

Bas

26-11-2019

0