NederlandReview

    Ervaringen Goedkoper.nl

    Heb jij een deal gescoord via deze webshop en wil je graag jouw ervaring of mening daar over kwijt? Schrijf dat snel een recensie. De consumenten na jou lezen deze reviews en beoordelingen namelijk en zijn daar ontzettend mee geholpen. Het helpt namelijk om een beeld te vormen van een bedrijf en daarmee een keuze te maken.

    Mag het ietsje minder zijn?

    Als er iets van een prijs af kan, is dat altijd prettig. Noem het voordeel, discount, reclame, afgeprijsd of aanbieding, feit is dat we er niet vies van zijn. Ongeacht je budget, een financiële meevaller is altijd meegenomen, dus besparen is geen straf. Het liefst natuurlijk bodemprijzen, want veel goedkoper kun je artikelen vaak niet vinden. Of een flinke opruiming of opheffingsuitverkoop, ook leuk.

    Op de markt kun je vaak ook nog wel onderhandelen en afdingen voor een mooie prijs

    Nodig én verlaagd in prijs?

    Zodra een prijs meer richting inkoopsprijs gaat in plaats van de aanvankelijke verkoopprijs, is het al fijn, maar als we het over iets hebben wat je hoe dan ook nodig hebt, is het dubbel geluk. Wie weet heeft je parasol in de achtertuin de laatste herfststorm niet overleefd en ben je op zoek naar een nieuwe. Of wil je iemand verrassen met een riante, maar betaalbare relaxfeautuille. Of wellicht heeft je kind een laptop nodig voor school, studie of opleiding. Maar je kan net zo goed zelf het stofzuigen zat zijn en op zoek zijn naar een betaalbare zelfstandige, draadloze huishoudhulp. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om eens te gaan letten op aangenaam geprijsde artikelen! Zo hou je nog eens geld over voor een extraatje!



    Goedkoper.nl

    Dit is een van de webwinkels die producten voor gereduceerde tarieven aan biedt. Je vindt hier op alle gebieden wel iets, zoals huishoudelijke producten, tuinmeubelen, tuingereedschap, gewoon gereedschap, meubels, accessoires, zonnebrillen, elektronica, verlichting, laptops, schoenen, boxsprings, dekbedden, kussens, gordijnen, horloges, en ga zo maar door. Iedere klant dient eerst een account aan te maken vóórdat hij of zij kan bestellen. Let wel; de levertijd is ongeveer drie werkdagen nádat de aanbieding is afgelopen.

    Reviews van/voor klanten

    Ervaring met deze webshop en wil je daar graag jouw mening wereldkundig maken? Schrijf dan snel een recensie! Was de prijs echt zo mooi of te mooi? Hoe ging de bezorging? Wat vond je van de kwaliteit van de bestelde items? Prijs/kwaliteitsverhouding? Jouw beoordeling helpt aankomende consumenten bij het vormen van een beeld van het bedrijf en het maken van hun keuze.

    Goedkoper.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    3.4
    20% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Goedkoper.nl

    Uw beoordeling

    Fontein

    Vieze oplichtersbende daar !
    Failliet gaan en toch nieuwe bestellingen aannemen !

    Grote oplichters en nu onder een andere naam weer doorgegaan. Kijk uit voor deze oplichters ze heten nu dealpatrol !

    Door: Lex23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hondenmand

    Ik snap niet dat je hier nog kon bestellen terwijl ze al failliet waren. Dat zijn natuurlijk dingen die je pas later leest als je niks geleverd krijgt. Ze hebben nu een doorstart gemaakt onder andere naam, maar dat zal wel net zo'n oplichterij zijn. Want die mand krijg ik niet en naar mijn centen kan ik fluiten. Dus ...... je moet ze een ster geven, maar eigenlijk verdienen ze die ene ster niet eens.

    Door: E21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hondenmoand

    Stelletje oplichters!!!!!!!!

    Ze mogen allemaal d**dvallen van mij stelletje H**renz*nen.

    Door: jamies17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vergietlepels en couch organizer

    Bestellingen zijn niet geleverd. Slechte klachtenafhandeling.

    Door: A. de Bruijn17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Naaimachine GDI 106903

    Bestel en nooit gekregen Wel betaald 25,90.
    voel me opgelicht nooit meer kopen daar. Telefoon niet bereikbaar.

    Door: roel.mors15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinbank met Opbergbox

    Product op 21 april 2021 besteld en betaald, maar nooit ontvangen.
    Goedkoper.nl reageert niet op emails en de telefonisch is men ook niet bereikbaar.

    Door: S.J. Schalker15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    power cube duo USB

    PowerCube Extended Duo USB - 4 Stopcontacten & 2 USB Laders € 14,95 1 € 14,95
    Transactiekosten € 0,00 1 € 0,00
    Verzendkosten € 7,95 1 € 7,95
    Totaal Bedrag € 22,90
    BTW bedrag € 3,97
    krijg niets te horen wanneer de eventuele levering zal zijn , ook niet na navraag

    Door: Emiel van Leeuwen02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Messenblok

    Geld betaald, geen levering, telefonisch NIET bereikbaar en dus morgen aangifte doen

    Door: Marianella Walle29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Begin mei

    Geen pluspunten
    Oplichters

    Door: Mari 18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bureau

    4 weken geleden bureau besteld, werd op meerdere sites aangeboden door deze verkoper.
    Zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nu vele mails (zonder response) en telefoontjes (weggedrukt, of langer dan een half uur horen dat je de eerst volgende bent) verder, geloof ik niet dat we dat bureau nog ooit ontvangen......
    Ik lees nu dat er in maart 2021 faillissement is uitgesproken, hoe kan het dan zijn dat deze verkoper dan nog onder die naam en site spullen aanbied in april 2021?
    (Waarbij ik ook mijn les leer daar dus eerst naar te gaan zoeken, wel jammer dat het zo moet)

    Door: Trudy26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Goedkoper.nl faillissement

    Te vinden op faillisementsverslagen.com

    Faillissementsversla g Goedkoper.nl B.V.
    09_dha_21_13_F_V_02

    Op 01-03-2021 is het faillissementsverslag met kenmerk 09_dha_21_13_F_V_02 gepubliceerd, dit verslag is opgemaakt door de curator inzake het faillissement van Goedkoper.nl B.V. te 's-Gravenhage. Alleen geregisteerde abonnee's van Faillissementsverslagen.com hebben toegang tot de volledige details van het dossier.
    Indien u reeds abonnee bent kunt u hier Inloggen. Indien u nog geen abonnee bent, kunt u zich hier opgeven.

    Door: Karina15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Topmatras (bleek niet leverbaar)

    Besteld, betaald, zou geleverd worden maar was opeens niet meer leverbaar. Geld zou ik terug krijgen binnen 14 werkdagen maar dat werd 20 werkdagen na meerdere mailtjes heen en weer.
    Lesje geleerd, ik bestel nooit meer online zonder bedrijf eerst te checken!

    Door: Ri31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 plafonieres niet geleverd en geen respons op klachten

    Helaas heb ik me niet voldoende georienteerd en bij deze webwinkel besteld.
    Kreeg bevestiging van mijn bestelling en dat deze binnen 3 werkdagen zou worden geleverd. Daarna grote stilte. Via de website een mail gestuurd waar levering bleef. Kreeg direct een automatisch antwoord met binnen 5 dagen een respons op mijn klacht.
    Ook daar na de verlopen periode geen verdere reactie. Heb de "helpdesk" meerdere keren geprobeerd te bellen. Na 3maal overgaan wordt de verbinding verbroken. Nu ontdekt dat deze webwinkel ook al in het Vara programma Kassa als frauduleuse website is behandeld.
    HIER NIET BESTELLEN en heb je dit wel gedaan en ben je ook slachtoffer doe aangifte bij de politie.

    Door: MJF28-01-2021
    cialis price19-02-2021

    cialis 20 mg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks

    Flink bedrijf wat al maanden kampt met onderbezetting, wel stug door blijven verkopen maar problemen niet oplossen.

    Eigenaar is Michel Budel: 0628406365
    facebook. com/michel.budel

    Door: Anoniem17-11-2020
    bernard lebacq15-01-2021

    Voorhoofd thermometer besteld , nog steeds in bestelling ,gebeld is bezet ,gemaild maar mails komen terug .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zitzak

    Slechte ervaring! Geen e-mail bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Geen informatie verder, niets geleverd, wel betaald. Volledig onbetrouwbaar....

    Door: Maria15-04-2020
    Anripol20-10-2020

    Een Flinq namaakhaard besteld bij dit bedrijf. Wel ontvangen maar zonder benodigdheden als : Safety bracket, Remote control, User manual, 4 screws 4 plugs Direct mail gestuurd, bevestigingsmail mechanisme hebben ze voor elkaar. Binnen 5 dagen reactie te verwachten.... Bellen.... totally useless. Nog 3 wachtende voor u, (30mins) nog 2 (30mins), de volgende vrije lijn is voor u gereserveerd... Dat kan je waarschijnlijk tot je pensioen volhouden. Cut my losses en dit bedrijf in NEVER.AGAIN folder geparkeerd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Mio fietsgps + hartslagmeter

    in oktober deze besteld bij goedkoper.nl; na verschillende mails en telkens uitstel van levering dan toch ontvangen eind december.
    Bij het uit de doos halen blijkt dit geen nieuwe fiets gps te zijn, maar een "refurbished" (een herstelde). Bij een test blijkt de GPS wel te werken, maar de bijgeleverde hartslagmeter doet het niet. Na ondertussen 3 mails krijg ik steeds een automatische mail teruggestuurd met een klachtennummer en dat ze binnen de 2 dagen hierop zullen reageren. Tot nu toe nog altijd niets gehoord. ongelooflijk slechte service. ik zal hier in alle geval niets meer bestellen.

    Door: Johan Vandorpe09-02-2020
    Melly27-04-2020

    Soms zou ik echt willen da ik de verantwoordelijke persoon zijn/haar echte gegevens had... Heb ik effe mazzel dat ik Google heb en daar "eigenaar Goedkopere dan punt en dan NL" intypte...2 telefoontjes later stortte Mr van Budel bevent mijn geld terug.... Deel zijn gegevens gewoon op Facebook met je verhaal erbij. Dan wordt hij gek gebelt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Kussens

    Bestelling na 2 maanden nog steeds niet ontvangen. Op de site staat het artikel nog steeds met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.Klachtenformulier op website werkt niet. Op e-mails geen reactie. Telefonisch altijd dezelfde antwoorden; "Het komt deze week binnen, u krijgt vandaag een track & trace-nummer" of "Het staat klaar voor verzending, wij leveren het morgen bij u thuis". Nou, niet dus!
    NIET bij hun kopen!! Ze handelen ook onder Euroknallers.nl. Wees gewaarschuwd!!!

    Door: Erik24-01-2020
    Melly27-04-2020

    Soms zou ik echt willen da ik de verantwoordelijke persoon zijn/haar echte gegevens had... Heb ik effe mazzel dat ik Google heb en daar "eigenaar Goedkopere dan punt en dan NL" intypte...2 telefoontjes later stortte Mr van Budel bevent mijn geld terug....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lamp

    Lamp met speaker besteld en voldaan echter nooit geleverd gekregen. Geen reactie vanuit goedkoper.nl op meerder mails. Goedkoper.nl is niet betrouwbaar. Koop elders niet hier, ook al lijkt het voordeliger, de deze service en ellende wil je niet!!

    Pluspunten? Je raadt het al, die kan ik ze niet geven.

    Door: Chris21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lamp met sensor

    Pluspunten,.. geen.!
    Product besteld en betaald, nooit geleverd gekregen. Geen reactie vanuit goedkoper.nl Dit zijn gewoon oplichters naar mijn mening totdat het tegendeel bewezen is

    Door: ray den h03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    bureaustoel

    Ze leveren niet, ze reageren niet en ze zijn telefonisch slecht bereikbaar en compleet klant onvriendelijk.

    Riekt naar oplichting.

    Door: Bas26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Goedkoper.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 40 ervaringen geplaatst over Goedkoper.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Goedkoper.nl actief?

    Goedkoper.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goedkoper.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.