Ervaringen Goedkoper.nl

Heb jij een deal gescoord via deze webshop en wil je graag jouw ervaring of mening daar over kwijt? Schrijf dat snel een recensie. De consumenten na jou lezen deze reviews en beoordelingen namelijk en zijn daar ontzettend mee geholpen. Het helpt namelijk om een beeld te vormen van een bedrijf en daarmee een keuze te maken.

Mag het ietsje minder zijn?

Als er iets van een prijs af kan, is dat altijd prettig. Noem het voordeel, discount, reclame, afgeprijsd of aanbieding, feit is dat we er niet vies van zijn. Ongeacht je budget, een financiële meevaller is altijd meegenomen, dus besparen is geen straf. Het liefst natuurlijk bodemprijzen, want veel goedkoper kun je artikelen vaak niet vinden. Of een flinke opruiming of opheffingsuitverkoop, ook leuk.

Nodig én verlaagd in prijs?

Zodra een prijs meer richting inkoopsprijs gaat in plaats van de aanvankelijke verkoopprijs, is het al fijn, maar als we het over iets hebben wat je hoe dan ook nodig hebt, is het dubbel geluk. Wie weet heeft je parasol in de achtertuin de laatste herfststorm niet overleefd en ben je op zoek naar een nieuwe. Of wil je iemand verrassen met een riante, maar betaalbare relaxfeautuille. Of wellicht heeft je kind een laptop nodig voor school, studie of opleiding. Maar je kan net zo goed zelf het stofzuigen zat zijn en op zoek zijn naar een betaalbare zelfstandige, draadloze huishoudhulp. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om eens te gaan letten op aangenaam geprijsde artikelen! Zo hou je nog eens geld over voor een extraatje!


Op de markt kun je vaak ook nog wel onderhandelen en afdingen voor een mooie prijs

Goedkoper.nl

Dit is een van de webwinkels die producten voor gereduceerde tarieven aan biedt. Je vindt hier op alle gebieden wel iets, zoals huishoudelijke producten, tuinmeubelen, tuingereedschap, gewoon gereedschap, meubels, accessoires, zonnebrillen, elektronica, verlichting, laptops, schoenen, boxsprings, dekbedden, kussens, gordijnen, horloges, en ga zo maar door. Iedere klant dient eerst een account aan te maken vóórdat hij of zij kan bestellen. Let wel; de levertijd is ongeveer drie werkdagen nádat de aanbieding is afgelopen.

Reviews van/voor klanten

Ervaring met deze webshop en wil je daar graag jouw mening wereldkundig maken? Schrijf dan snel een recensie! Was de prijs echt zo mooi of te mooi? Hoe ging de bezorging? Wat vond je van de kwaliteit van de bestelde items? Prijs/kwaliteitsverhouding? Jouw beoordeling helpt aankomende consumenten bij het vormen van een beeld van het bedrijf en het maken van hun keuze.

Goedkoper.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

4,2
28% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,4

Service

2,8

Prijs

5,2

Leveren

3,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Kussenbox

Besteld op site stond leverdatum 4 a 5dgn 2 weken verder nog niet ontvangen en gebeld met KS. Verzenddatum de datum op factuur is vanuit de Magazijn en dan duurt t idd 4@5 werkdagen . Tja dat word annuleren. Bevestiging gekregen eb t geld zal binnen 2 weken gestort worden nou wat denk je NOT .
Wederom gemaild wat ik wil dis alles bevestigd hebben.
Volgens dame bleek alles te zijn afgerond. Maar dat ze t handmatig zou verwerken. En binnen n week zou ik mijn geld ontvangen. Wederom NOT
Hoe moeilijk kan dit zijn ooit gehoord van Spoedboekingen?? Dan kan klant gelijk zijn geld ontvangen. Probleem solved..
Wederom gemaild en wat schets de verbazing. Nu niet bereikbaar meer geen reactie.
Ik blijf volhouden IK wil mijn geld terug!!!

Door: Barrink15-08-2019
16-08-2019

Zojuist contact gehad ze hebben t geld gestort ????

Gestort16-08-2019

Zojuist contact gehad ze hebben t geld gestort mvg Barrink

pietje puk16-08-2019

maanden geleden een airco besteld maar werdt al snel duidelijk dat ze die niet meer hadden en er zou binnen 10 werkdagen geld teruggestort worden. Na 2 maanden nog geen geld gezien!!!!!!!!! Numer bellen op website had geen zin totdat ik 2 dagen geleden een ander telefoonnummer zag op het net, gebeld en na 2 dagen mijn geld terug zeg. Ik zal nooit meer hier bestellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0202443612 is het nummer dat ik gebeld had. Hoop hier meer mensen mee te helpen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Zomerdekbedden

Plus: Snelle levering
Min: Geen geld terug, geen reactie op mail, telefonisch onbereikbaar, beloven te reageren maar doen dat niet.

Door: M.J. Koopman11-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Gereedschap

Ik heb gereedschap besteld op 7 juli en tot nu toe heb geen bestelling ontvangen. Ik ben naar de politie graan om aangifte te te doen. Zij zij internet crimineel.

Door: Habtom B10-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Gordijnen

Gordijnen voor mijn schoondochter besteld. Was niet meer leverbaar. Na een maand wachten, bellen en e-mails schrijven, nog steeds geen geld ontvangen!!!
185 euro
Ik ga aangifte doen, wegens oplichting.
Hoe houden we deze oplichters tegen??

Door: Andrea dettingmeijer06-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Solar LED Floodlight

Op 4 juli een bestelling gedaan en betaald. Op de site stond een levertijd van 4-5 werkdagen. Pas na 1 week na een mail een orderbevestiging ontvangen waar een verwachte leverdatum van 30 juli(!) werd aangegeven.
Nu (2 augustus) nog steeds niets gehoord of gezien en op E-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch is men, volgens een zeer onduidelijk ingesproken bericht, vanwege 'een storing' niet bereikbaar en moet je een E-mail sturen, waar dus niet op gereageerd wordt.
Kortom: Niet bestellen bij goedkoper.nl!!

Door: A. Beijer02-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Curver Cozy Seat

Uiterst ontevreden over hoe het bedrijf met een klant omgaat. Je besteld een product die 3 dagen levertijd heeft waarna je een mail krijgt dat het op 12 juli verstuurd zou worden. Dat is al meer dan 3 dagen later. Helaas op die dag niets gehoord en ook geen mail gehad omtrent het versturen van het product. Mail gestuurd met de vraag waar de bestelling blijft, geen reactie. Nog 2 keer een mail gestuurd, ook geen reactie op gekregen. Via facebook ook 3 berichten gestuurd, geen reactie op gehad. Wil toch graag weten wanneer het product nu geleverd wordt omdat er al voor betaald is. Ze blijven je ook elke dag mailtjes sturen met aanbiedingen, maar ze leveren tot nu toe helemaal niets.

Oplossing: Graag zo snel mogelijke levering waar ik recht op heb.

Door: Danny 22-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Flash drive 128 gb

28 mei bestelt en na veel bellen en mail die overigens niet beantwoord wordt uiteindelijk op 14 juli de Flash drives ontvangen , geen aanrader dit goedkoper.nl

Door: Bart van Dee13-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Indonesisch houten tafel

verschrikkelijk tafelblad alsof er termieten in wonen en bovendien ook nog scheef afgezaagd; na divers telefoontjes geeft het management niet thuis ;telefonisch medewerker doet wat hij zegt.
Kortom 10% positief door telefonisch medewerker de rest is bar en bar slecht zowel het product als degene die "denken"iets te kunnen zeggen nooit maar nooit meer . Nu nog afwachten of ze de tafel komen ophalen en het geld terug storten. Waardeloos bedrijf.

Door: ivonne graumans09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Ordernummer: DEB53243

Op 5 mei 2019 bestelling geplaatst op goedkoper.nl
Op 15 mei 2019 mail ontvangen met mededeling niet meer leverbaar ,bedrag zal zo spoedig mogelijk teruggestort worden
Al 2 maal support ticket aangemaakt met op 5 juni reactie :Helaas is er iets misgegaan met de communicatie met de administratie. Ik heb uw ordernummer opnieuw doorgestuurde en zij zullen dit zo snel mogelijk voor u oplossen.
Op 24 juni reactie na klacht ecc :Hierbij bevestigen wij dat het bedrag € -31,65 op 24-06-2019 is teruggestort op je rekening.
Nu 8 juli 2019 nog niets gestort
Conclusie Geen serieus bedrijf waardeloze emails en telefonisch niet bereikbaar

Door: Houben Ludo08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Poloshirt

Nooit ontvangen, geannuleerd door het bedrijf. Nu moet ik voor mijn geld bedelen heb het nog niet terug op mijn rekening. Gaat niet met ze in zee. Slecht ???? ben niet goedkoper maar 50.80 euro opgelicht.

Door: Runow Vandeberg 04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

aircoler bestelt nooit ontvangen wel betaalt

heb op 25 maart een aircooler bestelt en betaalt, nooit ontvangen ook geen geld terug. Heb aangifte gedaan van oplichting bij de politie, en tv programmaas Radar, kassa en opgelicht geinformeerd ,zodat ze dit bedrijf kunnen stoppen.

Door: buitenhuis27-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Besteld, betaald, niet geleverd en geen contact met Goedkoper.nl te krijgen

Heb een op 26 maart een ladder besteld en betaald, verwachte verzenddatum ontvangen en heb vervolgens de ladder nooit ontvangen. Ik krijg geen contact met het bedrijf, niet via het zogenaamde supportformulier en is telefonisch ook onbereikbaar.
Verwacht je niet van een bedrijf met een thuiszorgkeurmerk.

Door: Karin17-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Waardeloos bedrijf

Ik heb een pannenset bestel den betaald, maar nooit ontvangen. Ik ben nu al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen, maar geen enkele reactie. Mails worden niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen. Ik raad iedereen ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan.

Door: Carola17-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Aircooler besteld en betaald - nooit ontvangen

Ik heb online een aircooler Moa besteld en betaald maar nooit ontvangen. Ik probeer goedkoper.nl te bereiken telefonisch maar dat lukt niet, niemand aanwezig. Ook per mail voor verduidelijking gevraagd. Geen antwoord. Ik ben bedrogen en opgelicht

Door: Tony De Dobbelaere11-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Top geluid

Heb enkele dagen geleden mijn koptelefoon ontvangen. Ben super blij met de levertijd en vooral de kwaliteit!

Door: Sara27-02-2019
Goedkoper.nl de grootste oplichter31-07-2019

..Jij moet ghewoon bij Goedkoper.nl werken, dat kan niet anders. Even een hart onder de riem met een verzonnen leugen toch? Alsof goedkoper ooit een product heeft geleverd! Hahaha.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Snelle levering en afhandeling op mail

De fruitbomen werden super snel geleverd! Toppers!

Door: Tom25-02-2019
Goedkoper de grootste oplichter 31-07-2019

Haha, weer een reactie van een werknemer van Goedkoper.nl

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

onbetrouwbare webwinkel, ondanks Thuiswinkel Waarborg

airco besteld, betaald en nooit ontvangen. reageren niet op email en klantenservice neemt niet op. NOOOIT IETS BESTELLEN DAAR!!!!!!!

Door: r de bruijn27-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Bestelling nooit ontvangen, geld kwijt

19 juli bestelde ik na veel twijfelen door andere beoordelingen 2 dekbedovertrekken met kussensloop zoals zij hadden aangeboden op hun website. Ze lieten af en toe even wat weten en de verwachte verzenddatum zou 30 juli zijn, maar ik heb nooit een bevestiging gekregen dat het daadwerkelijk verzonden zou zijn en ik heb de bestelling nu nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende keren contact opgenomen met goedkoper.nl via de klantenservice via hun site en ook via mail, maar ze reageren gewoon niet. Het was een bedrag van bijna €50 en dat kan ik niet echt missen.

Door: Tya08-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Goedkoper.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)