NederlandReview

  Ervaringen Gifts & More

  Is het elke keer weer een drama als je cadeaus moet vinden voor je familie en vrienden? Weet je nooit wat je moet geven en ben je uren op het internet aan het zoeken? Misschien is Gifts & More dan wel de oplossing waar je al heel lang naar zoekt. De webshop heeft een uitgebreid assortiment met de leukste artikelen om cadeau te doen. Heb jij je winkelmandje al volgegooid en wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Neem dan hier een kijkje bij hun reviews. In de beoordelingen ontdek je alles over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de webshop en de cadeau-artikelen.

  Over Gifts & More

  Het bedrijf uit Zwolle wilde een woonwinkel creëren voor unieke producten die nergens anders te vinden zijn. Ze hebben dan ook een unieke productlijn die door de eigen ontwerpafdeling ontwikkeld wordt. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid van de producten. Ze zijn dan ook een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming en willen dit ook zo houden. Ze doen dit ook door verder te kijken dan de Nederlandse grenzen. Veel van de producten in de webshop worden in het buitenland geproduceerd. Gifts & More is namelijk altijd op zoek naar milieubewuste producenten, die naar de beste kwaliteit streven.


  Is dit jouw First Time als klant bij Gifts & More of koop jij er vaker?

  Artikelen Gifts & More

  Het assortiment bestaat uit verschillende artikelen die perfect zijn om cadeau te doen. Ze hebben allerlei soorten woonaccessoires, keukenaccessoires, tuinaccessoires, mode en vanalles voor dieren. Er is altijd iets leuks te vinden, zoals onder andere:

  • Sierkussens
  • Plaids
  • Knuffels
  • Lampen
  • Deurstoppers
  • Deurmatten
  • Klokken
  • Muurdecoraties
  • Meubelen
  • Keukenaccessoires
  • Matten
  • Windlichten
  • Paraplu’s
  • Tassen
  • Sjaals
  • Dierenaccessoires

  Diensten Gifts & More

  Door de grote eigen voorraad van meer dan 100.000 artikelen, kunnen alle bestellingen snel geleverd worden. De meeste bestellingen heb je de volgende werkdag al in huis. De verzending is bovendien vanaf 25,- gratis. Er zijn ook verschillende betaalmethodes om klanten betaalgemak te bieden. Je kunt onder andere betalen met iDeal, PayPal, AfterPay, CreditCard, sofort banking en Bancontact.

  Klachten Gifts & More

  Waren er problemen met de levering? Of was jouw cadeau-artikel beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice van Gifts & More voordat je een review schrijft. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de webshop. Je kunt alle contactgegevens om de website vinden. Er is een LiveChat om direct met een medewerker te spreken of je kunt bellen op het telefoonnummer. Is de chat offline en wordt de telefoon niet opgenomen? Maak dan gebruik van het e-mailadres of neem contact op via Facebook of Twitter.

  Geef jouw mening over Gifts & More!

  Heb jij het perfecte cadeau voor je moeder gevonden in de webshop? Of is jouw hond dolblij met zijn nieuwe sierkussen? Geef dan jouw mening over de cadeau-artikelen en schrijf een review over de webshop. Wat vind je van de kwaliteit en de prijzen? Is de levering betrouwbaar? En werd je door de klantenservice goed geholpen? Vertel over jouw ervaringen met Gifts & More en laat andere klanten weten of zij kunnen bestellen bij Gifts & More.

  Hebben ze de leukste artikelen om cadeau te doen? Wat vinden klanten van de prijzen en de kwaliteit? Lees de reviews en ervaringen over Gifts & More.

  Gifts & More
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gifts & More

  Uw beoordeling

  Lingerie setje

  Het setje was van zulke slechte kwaliteit. Ik kwam in een discussie tussen bol. com en dit bedrijf over het retourneren. Ik heb het nooit aan gehad, enkel uit de verpakking gehad. Ze vragen 27.95 dit was gewoon belachelijk. Het is goedkope rommel

  Door: Drea Kielman12-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Gifts & More een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Gifts & More. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gifts & More actief?

  Gifts & More is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gifts & More gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.