NederlandReview

  Ervaringen GiftForYou

  Een cadeau krijgen is altijd leuk en een cadeau geven en de reactie van de ander zien misschien nog wel meer. Het juiste cadeau vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Je zou eens bij Gift4You kinnen kijken. Maar wat houden die tegoedbonnen nou allemaal in? Waar kun je ze allemaal voor inwisselen? Zullen die overnachtingen wel goed verzorgd zijn? Of zul je alleen maar achtergestelde hotels kunnen boeken? Hoe makkelijk zal het sowieso zijn een tafel te reserveren via een tegoedbon van Gift4You? En zal de klantenservice van Gift4You je wel proberen te helpen als je niet zeker weet hoe het werkt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn degenen die al eens een Gift4You hebben gegeven of gekregen. Lees daarom hun uitgebreide reviews. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Gift4You geven zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten als je een overnachting voor twee of een etentje bij hen koopt.

  Over Gift4You
  Gift4You is een bedrijf dat cadeaubonnen aanbiedt. Het zijn echter niet zomaar cadeaubonnen die Gift4You aanbiedt. Deze cadeaubonnen zijn voor een speciaal iets. Je kunt ze niet inleveren voor een product. In plaats daarvan lever je ze in voor een activiteit of belevenis. Zo zijn er bonnen in de categorie eten & drinken. Deze leuk verpakte cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden voor een etentje bij één van de vele restaurants die achterop het doosje van de bon staan. Je kunt dus gezellig ergens gaan eten. Omdat alleen eten niet gezellig is biedt Gift4You meestal etentjes voor 2 aan. Etentje voor twee, diner voor twee en lunch voor twee zij hier voorbeelden van. Je kunt ook heerlijk ergens gaan overnachten, al heb je daar een ander soort bon voor nodig. Verder zijn er nog bonnen waarmee je iets actiefs of cultureels kunt gaan doen. Een weekentje weg, bijvoorbeeld. Een beautymoment voor één valt ook onder deze categorie. Dan wordt je heerlijk verwend in een spa. En ze hebben een drive experience. Zo is er voor iedereen wat wils.


  Het allerduurste eten ter wereld.

  Diensten van Gift4You
  Je kunt makkelijk via hun website een cadeaubon bestellen. Allemaal zitten ze in een leuk doosje met daarin de cadeaubon en een boekje met de mogelijkheden van die specifieke bon. Je ziet dan restaurants waar je kunt gaan eten of een hotel dat je kunt boeken. Deze zitten dan over het hele land verspreidt, dus er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden. En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als je toch al een dagje uit gaat. De bon zal naar jou gestuurd worden door de bezorgservice van Gift4You, maar je kunt hem ook direct naar het huis van de ontvanger laten sturen. Verder heeft Gift4You nog een klantenservice om je te helpen als je er zelf even niet uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Gift4You
  Natuurlijk willen wij ook graag weten hoe jouw eigen ervaring met Gift4You was. Schrijf daarom gerust een review waarin je vertelt wat jij nou echt van Gift4You vindt. Zo kun je iedereen informeren over hoe Gift4You echt in elkaar zit.

  GiftForYou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  perfecte cadeau

  Koen11-04-2019

  Voor mijn trouwerij kreeg ik een aantal GiftForYou kaarten.
  Hartstikke leuk om alles te combineren, een diner met een hotelovernachting is ook zo geboekt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  voortijdig verlopen

  Marieke24-03-2019

  Helaas geeft men aan dat de bon t/m een datum geldig is, maar op die laatste dag kun je de bon al niet meer gebruiken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over GiftForYou

  Uw beoordeling