Ervaringen GiftForYou

Een cadeau krijgen is altijd leuk en een cadeau geven en de reactie van de ander zien misschien nog wel meer. Het juiste cadeau vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Je zou eens bij Gift4You kinnen kijken. Maar wat houden die tegoedbonnen nou allemaal in? Waar kun je ze allemaal voor inwisselen? Zullen die overnachtingen wel goed verzorgd zijn? Of zul je alleen maar achtergestelde hotels kunnen boeken? Hoe makkelijk zal het sowieso zijn een tafel te reserveren via een tegoedbon van Gift4You? En zal de klantenservice van Gift4You je wel proberen te helpen als je niet zeker weet hoe het werkt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn degenen die al eens een Gift4You hebben gegeven of gekregen. Lees daarom hun uitgebreide reviews. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Gift4You geven zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten als je een overnachting voor twee of een etentje bij hen koopt.

Over Gift4You

Gift4You is een bedrijf dat cadeaubonnen aanbiedt. Het zijn echter niet zomaar cadeaubonnen die Gift4You aanbiedt. Deze cadeaubonnen zijn voor een speciaal iets. Je kunt ze niet inleveren voor een product. In plaats daarvan lever je ze in voor een activiteit of belevenis. Zo zijn er bonnen in de categorie eten & drinken. Deze leuk verpakte cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden voor een etentje bij één van de vele restaurants die achterop het doosje van de bon staan. Je kunt dus gezellig ergens gaan eten. Omdat alleen eten niet gezellig is biedt Gift4You meestal etentjes voor 2 aan. Etentje voor twee, diner voor twee en lunch voor twee zij hier voorbeelden van. Je kunt ook heerlijk ergens gaan overnachten, al heb je daar een ander soort bon voor nodig. Verder zijn er nog bonnen waarmee je iets actiefs of cultureels kunt gaan doen. Een weekentje weg, bijvoorbeeld. Een beautymoment voor één valt ook onder deze categorie. Dan wordt je heerlijk verwend in een spa. En ze hebben een drive experience. Zo is er voor iedereen wat wils.


Het allerduurste eten ter wereld.

Diensten van Gift4You

Je kunt makkelijk via hun website een cadeaubon bestellen. Allemaal zitten ze in een leuk doosje met daarin de cadeaubon en een boekje met de mogelijkheden van die specifieke bon. Je ziet dan restaurants waar je kunt gaan eten of een hotel dat je kunt boeken. Deze zitten dan over het hele land verspreidt, dus er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden. En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als je toch al een dagje uit gaat. De bon zal naar jou gestuurd worden door de bezorgservice van Gift4You, maar je kunt hem ook direct naar het huis van de ontvanger laten sturen. Verder heeft Gift4You nog een klantenservice om je te helpen als je er zelf even niet uitkomt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Gift4You

Natuurlijk willen wij ook graag weten hoe jouw eigen ervaring met Gift4You was. Schrijf daarom gerust een review waarin je vertelt wat jij nou echt van Gift4You vindt. Zo kun je iedereen informeren over hoe Gift4You echt in elkaar zit.

GiftForYou
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

3
10% Zou hier weer kopen!

Bestellen

2,8

Service

3

Prijs

3,2

Leveren

3

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Giftforyou

Wat een ellende om dit soort bonnen cadeau te krijgen. Hier wordt niemand vrolijk van. Koop dit soort nepperij niet. Wees gewaarschuwd. niemand wordt hier blij van, behalve de maker die iedereen makkelijk geld afhandig maakt.

Door: Dardo Van Den Boogaard12-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Vorstelijk overnachten

3 avonden bezig geweest om iets te boeken, bel je hotel ja hoor we hebben kamers vrij tot ze horen via gift for you dan niks beschikbaar, de prijs was voor 1 nacht vorstelijk overnachten met ontbijt 139,00 euro. Dat was het echt niet waard en het restant op de bon ben je kwijt want daar kan je niets meer mee. Nooit zal ik iemand dit cadeau doen en iedereen adviseren dit niet te doen.

Door: Claudia van der Hoek04-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Ultimate choise

Ben nu al 10 minuten bezig op de website om de bon te verzilveren, maar deze is echt alleen maar ingericht op de verkoop. Wat een website, ik hoop dat de maker sterft.

Door: Rik07-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

vrije keuze superior t.w.v. e 49,90

ze reageren traag op vragen via de mail. het bedrag kon niet volledig besteed worden. het restantbedrag bleek foetsie. jammer dan. ik hoop nooit meer zo'n frustrerende bon van iemand te ontvangen. en neig ertoe op mijn uitnodigingen voor een feestje te zetten: no gift for you cards please, in order to avoid frustration.

Door: Indiana04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

gift for you card

wellness bon gekregen. Nauwelijks keuze en alleen bij aftandse schoonheidsspecialisten. Nodigt niets uit om te gebruiken.
Jammer. Heb de bon gekregen, maar zou hem met deze wetenschap zelf nooit voor iemand kopen.

Door: xhd26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Cadeaubon Sauna voor 2

Ik adviseer iedereen geen gebruik te maken van Gift for You. Cadeaubon gereserveerd voor een specifieke dag (verplicht) en vervolgens op de dag van bezoek geeft de organisatie aanzienlijke korting (50%) voor het product. Zowel Gift for You als de partnerorganisatie zeggen hier niets aan te kunnen doen. Hoe frustrerend is dat. Gezien wat Gift for You aanbied aan cadeaubonnen kan dat risico vaker voorkomen. Iemand die een cadeau wil geven. Doe dit niet met organisatie als Gift for You!!

Door: Paul04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

gift card gekregen

weinig keuze, omslachtig om in te wisselen, slechte service vanuit giftforyou.

tegoedbon gekregen van collega's.. helaas weinig plezier aan beleefd..

Door: yohanna28-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Voucher aktiveren

Als je de lange code ingetyped hebt komt er een balk met andere code.
Dit suggereert dat je een andere code in moet vullen.(de pincode)
Dit lukt niet als je er op gaat staan.
Na kontakt te hebben gezocht met de helpdesk bleek dat je de balk met andere code moest negeren en naar de uitgekozen lokatie gaannen aanvinken.
Deze volgorde staat niet duidelijk vermeldt.
De telefoniste kwam ongeduldig en geïrriteerd over.

Door: Liesbeth De Bruijn15-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

perfecte cadeau

Voor mijn trouwerij kreeg ik een aantal GiftForYou kaarten.
Hartstikke leuk om alles te combineren, een diner met een hotelovernachting is ook zo geboekt.

Door: Koen11-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

voortijdig verlopen

Helaas geeft men aan dat de bon t/m een datum geldig is, maar op die laatste dag kun je de bon al niet meer gebruiken.

Door: Marieke24-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over GiftForYou

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)