NederlandReview

    Ervaringen GiftForYou

    Een cadeau krijgen is altijd leuk en een cadeau geven en de reactie van de ander zien misschien nog wel meer. Het juiste cadeau vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Je zou eens bij Gift4You kinnen kijken. Maar wat houden die tegoedbonnen nou allemaal in? Waar kun je ze allemaal voor inwisselen? Zullen die overnachtingen wel goed verzorgd zijn? Of zul je alleen maar achtergestelde hotels kunnen boeken? Hoe makkelijk zal het sowieso zijn een tafel te reserveren via een tegoedbon van Gift4You? En zal de klantenservice van Gift4You je wel proberen te helpen als je niet zeker weet hoe het werkt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn degenen die al eens een Gift4You hebben gegeven of gekregen. Lees daarom hun uitgebreide reviews. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Gift4You geven zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten als je een overnachting voor twee of een etentje bij hen koopt.

    Over Gift4You

    Gift4You is een bedrijf dat cadeaubonnen aanbiedt. Het zijn echter niet zomaar cadeaubonnen die Gift4You aanbiedt. Deze cadeaubonnen zijn voor een speciaal iets. Je kunt ze niet inleveren voor een product. In plaats daarvan lever je ze in voor een activiteit of belevenis. Zo zijn er bonnen in de categorie eten & drinken. Deze leuk verpakte cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden voor een etentje bij één van de vele restaurants die achterop het doosje van de bon staan. Je kunt dus gezellig ergens gaan eten. Omdat alleen eten niet gezellig is biedt Gift4You meestal etentjes voor 2 aan. Etentje voor twee, diner voor twee en lunch voor twee zij hier voorbeelden van. Je kunt ook heerlijk ergens gaan overnachten, al heb je daar een ander soort bon voor nodig. Verder zijn er nog bonnen waarmee je iets actiefs of cultureels kunt gaan doen. Een weekentje weg, bijvoorbeeld. Een beautymoment voor één valt ook onder deze categorie. Dan wordt je heerlijk verwend in een spa. En ze hebben een drive experience. Zo is er voor iedereen wat wils.


    Het allerduurste eten ter wereld.

    Diensten van Gift4You

    Je kunt makkelijk via hun website een cadeaubon bestellen. Allemaal zitten ze in een leuk doosje met daarin de cadeaubon en een boekje met de mogelijkheden van die specifieke bon. Je ziet dan restaurants waar je kunt gaan eten of een hotel dat je kunt boeken. Deze zitten dan over het hele land verspreidt, dus er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden. En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als je toch al een dagje uit gaat. De bon zal naar jou gestuurd worden door de bezorgservice van Gift4You, maar je kunt hem ook direct naar het huis van de ontvanger laten sturen. Verder heeft Gift4You nog een klantenservice om je te helpen als je er zelf even niet uitkomt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Gift4You

    Natuurlijk willen wij ook graag weten hoe jouw eigen ervaring met Gift4You was. Schrijf daarom gerust een review waarin je vertelt wat jij nou echt van Gift4You vindt. Zo kun je iedereen informeren over hoe Gift4You echt in elkaar zit.

    GiftForYou
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    3
    11% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    2.8
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over GiftForYou

    Uw beoordeling

    Cadeau mini high tea

    Omdat ik de bon heb gekregen, kan ik weinig zeggen over de service van Gift for You, maar de reservering van een locatie ging prima. Vervolgens hangt alles af van die locatie. Wij hadden geluk: De Stadstuin in Franeker. Een prachtig terras en een verrukkelijke mini high tea met vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

    Door: Janine30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    perfecte cadeau

    Voor mijn trouwerij kreeg ik een aantal GiftForYou kaarten.
    Hartstikke leuk om alles te combineren, een diner met een hotelovernachting is ook zo geboekt.

    Door: Koen11-04-2019
    P. van Dijk02-03-2020

    Na de vele negatieve reviews waren wij nieuwsgierig hoe dit allemaal zou verlopen. Wij hebben net geboekt het Leonardo hotel in Keulen. Het verliep allemaal keurig, wij hadden het hotel gemaild of er een bepaalde datum mogelijk was voor een overnachting, en vermeld dat wij graag willen betalen met een Giftforyou bon. Was geen probleem, keurig een bevestiging van het hotel gekregen, en wij gaan in mei daar na toe Dus de negatieve reacties kan ik niet begrijpen, als je maar doet hoe je het moet doen....zie gebruiksaanwijzing van de giftforyou kaart TOP !

    Carina Vreugdenhil11-09-2020

    vreselijk sta nu al meer dan 20 min in de wacht voor de klantenservice terwijl de wachtijd 5 a 10 min zou duren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Luchbon

    Krijg steeds een foutcode als ik wil boeken. Restaurant is 30 km verderop en ik zit al weken te wachten op antwoord.
    NOOIT CADEAU GEVEN OF KOPEN

    Door: Jeannet 03-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Gift for you card

    Op de site zeeer moeilijk te achterhalen waar je de card kan besteden. Steeds een foutcode. Handig zo verzilvert
    niemand hem...

    Door: Anne01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hotelbon

    service is super slecht
    hotel geselecteerd dan naar de datum
    nou kom niet verder
    no rates found
    zit al bijna 3 weken op antwoord te wachten
    nooit kopen dit

    Door: simaela23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Wat een flop! Geeft NOOIT iemand een gift for you kado!

    Echt het meest onzinnige kado dat er maar bestaat! Koop dit nooit om aan familie of vrienden kado te geven! Geef ze gewoon een kadobon van een restaurant in eigen stad of dorp! Ook een keer zo'n mooi doosje gehad met een lunch voor 2! (Heeft de gever € 19,90 voor betaald). Vanwege de lockdowns lukte het allemaal niet. Verlengen geen probleem, maar kost wel 3 euro. Vervolgens wil je ergens heen. Blijkt het dichtstbijzijnde restaurant 30km verderop te zijn! Terwijl ik gewoon in een plaats met 60.000 inwoners woon. Op de doos staat: "meer dan 220 lunchlocaties.". Maar wat is nu 220 voor héél Nederland. Dan moet je telefonisch reserveren, ook iets uit het jaar 0 en dan blijkt dat er bijna geen plaats is op een beetje leuk tijdstip. Maar dan eindelijk zit je bij het restaurant en krijg je een kaart met keuze uit 3 (!) lunchgerechten. We kozen de carpaccio. Hadden we achteraf beter niet kunnen doen. Het was het formaat "mini-pizza". De rucola was vervangen voor ijsbergsla, de pijnboompitten voor gehakte cashewnoten en de Parmezaanse kaas door geraspte 40+ kaas en als garnering ook nog schijfjes komkommer! Drankjes moet je zelf betalen bij dit overheerlijke lunchkado dus moesten we nog € 6,10 afrekenen voor 2 drankjes. Vervolgens zijn we nog maar naar een ander restaurant geweest om daar nog een héérlijk (groot) bord tomatensoep te nuttigen. Ook met 2 drankjes en € 15,80 afgerekend. Dus de gekregen lunch kostte ons uiteindelijk 60 km rijden en € 24,90. Maar we hadden het toch kado gekregen? O ja, de gever had er ook nog € 19,90 voor betaald. De enige die lacht is CEO Tamara de Leeuw en bestuurder Pierre-Louis Jezequel. De paraplu van bedrijven met aan het hoofd Wonderbox en Vivabox heeft een eigen vermogen van meer dan 10 miljoen euro. Dat doen ze héél slim!

    Dus nogmaals de oproep! Als je een restaurantbon kado wil geven doe dat dan gewoon van een restaurant in eigen stad of dorp. Dan is de waarde van de bon ook gewoon 100% voor de restauranthouder. Met de Gift for You bon denk ik niet dat de restauranthouder er gelukkig van wordt. Verkoopwaarde € 19,99, daar moet de verkopende retailer een marge op maken (stel 25%) en vervolgens Gift for You, stel 25% dan blijft er niet veel over voor de restauranthouder.

    Door: Harry28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bon

    Ik heb een vraag gesteld via email en wacht al meer dan 5 weken (!!) op een reactie. Slaat nergens op!
    Tip: koop niets van dit bedrijf.

    Door: Hanneke 19-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Happy Birthday giftforyou

    Bon gekocht als kado voor mijn ouders. Wat een drama om te reserveren om uberhaupt iets te vinden waar de bon ingeleverd kan worden. Uiteindelijk bleek mijn moeder een restauarant telefonisch te hebben gereserveerd en niet via de website. Bij het afrekenem dit alsnog proberem te doen, de bon kan dus niet gewoon gescand en ingeleverd worden. Wat een drama, nooit meer.

    Door: Michelle30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    2X diner

    Allebei ontvingen we een diner van 50 euro
    Niet in te leveren!
    Meerdere keren contact gehad. In eerste instantie ontving ik een nieuwe code. Nu blijkt restaurant failliet. Al 2 mails gestuurd maar geen gehoor. Mijn man hetzelfde: kreeg van werk een bon. Kan op een of andere manier niet reserveren. Omdat hij de voucher niet binnenkrijgt. Zit. Na 2 mails nu al 45 minuten in de wacht om ze te bereiken. Niet te doen dit!!!

    Door: Lon en Ramon29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness en Beauty voucher

    - Telefonische wachttijd gemiddeld een halfuur;
    - Bedrijf waar massage had geboekt bestaat niet (meer).
    - Medewerkers vriendelijk en helpen goed.

    Door: Anita28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Giftforou kaart

    Waardeloos !
    De pincode op de kaart werkt niet.
    Tot 3x een email gestuurd naar info@giftforyou.nl en nu na 3 weken nog steeds geen reactie ontvangen van ze.
    Daarbij is dit geen kado voor het zuiden des lands waarbij de keuze armzalig is maar meer een kado voor in amsterdam waar wel keuze genoeg is!
    Niet kopen is mijn beste advies

    Door: Marc20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lunch voor twee

    Gekregen als cadeau maar inmiddels niet meer bruikbaar, is maar één jaar geldig :-( Alle cadeau kaarten die maar één jaar geldig zijn zouden verboden moeten worden, je hebt er toch gewoon voor betaald dus het vertegenwoordigd een geldelijke waarde zonder houdbaarheidsdatum mijn inziens.

    Door: Erik29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lunch bon

    Wij hadden deze gehad maar bij inlevering kosten de lunch 15.00. Euro. We moesten de drankjes apart nog betalen dat ging niet via de bon .Dus 4.90 bleef er over waar blijft dat geld ??
    Ik zou dit nooit meer aan iemand kado geven en hoop dit niet meer te krijgen. Van vind dit niet echt kloppen toch?
    Degene die de bon had gegeven had er 19.90 voor betaald..

    Door: Sylvia14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Gift for you card uiteten

    Bij eerste activatie kregen we een foutmelding bij invoeren van de pincode. Hierover gebeld (20 min wachttijd!!). Bleek dat de pincode vaker gebruikt wordt, men was daar heel laconiek over. Pincode reset, voucher geactiveerd zouden bevestigingsmail krijgen. Ook dat gebeurde niet! De dag voor we gingen eten toch maar weer gebeld, weer ruim 20 minuten in de wacht, terwijl 3 min werd aangegeven. Aangegeven dat we geen bevestigingsmail hadden ontvangen. Alweer diezelfde laconieke houding, geen enkel respons. Uiteindelijk wel de e-ticket ontvangen, dus konden wel gaan eten.
    Dit doen we dus echt nooit meer! En bevelen het ook niet aan bij onze vrienden en familie!

    Door: Raaijmakers26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is GiftForYou een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 38 ervaringen geplaatst over GiftForYou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 11% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is GiftForYou actief?

    GiftForYou is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GiftForYou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.