NederlandReview

  Ervaringen Gestrikt

  Interesse in de producten van deze webshop, maar geen idee met wie je te maken hebt? Lees hier de recensies en beoordelingen van de consumenten voor jou. Doordat doorgewinterde klanten een review hebben geschreven over hun ervaring en hun mening, is het voor jou mogelijk om je een beeld te vormen bij het bedrijf en hun producten.

  We mogen weer

  Voor je het weet staat de volgende gelegenheid voor de deur waarvoor je een presentje moet aanschaffen. Het kan een verjaardag zijn, maar net zo goed een afscheid van iemand die met pensioen gaat, een jubileum, geboorte, huwelijk, housewarming, zakenrelatie, slagen of afstuderen, maar het kan ook ‘gewoon’ zijn. Soms zie je wel eens iets wat iemand op het lijf geschreven is.

  Met een origineel en perfect cadeau voorkom je dit soort situaties bij het bruidspaar

  En deze ronde kopen we

  Vaak heb je eigenlijk geen idee en de persoon voor wie het is net zo min. Je kunt je dan wagen aan een middagje slenteren door de winkelstraten in de stad, het winkelcentrum of het plein. Maar je kunt je ook wenden tot een cadeauwinkel. Die hebben een selectie van allemaal handige, originele en grappige artikelen. Online is nog makkelijker, zeker als het regent of als je de griep te pakken hebt.

  Maar goed, wat koop je dan? Is het eigenlijk voor een man, vrouw of een kind? Wat past volgens jou het beste bij deze persoon op dit moment? En gaat die persoon voor de mooi, leuk of de praktisch? Abonnement op een tijdschrift? Waterfles of drinkfles? Zaklamp? Magnetisch kinderspeelgoed? Lunchbox? Bewaarbox? Kun je ook genoeg woonaccessoires hebben? Wat is eigenlijk gepast als relatiegeschenk? Portemonnee? Kaarthouder? BBQ? Kurkentrekker? Iets van audio? Of zo’n Moleskine notitieboek? Tas met bijbehorende etui of brillenkoker? Hamamdoeken zijn tegenwoordig hip, dus misschien is dat wat? Wensparel? Klok of horloge voor een notoire laatkomer is wellicht olie op het vuur. Boek? Knuffel dan? Het blijft lastig.  Gestrikt

  Dit is de naam van een online cadeauwinkel uit Etten-Leur. Hier zijn allerlei geschenken te krijgen voor zowel hem, als haar, als de kinderen. Ook heeft de webshop veel van Sistema in het assortiment, want wie heeft er nu wel genoeg bewaardoosjes? Voor de klanten die er niet helemaal uit komen, is er een cadeauhulp. Door het antwoorden van een aantal vragen, toont de website welke producten aan de ingevulde criteria van de klant voldoen. Verder is er een gratisinpakservice en de mogelijkheid een persoonlijkkaartje toe te voegen. Verzending is mogelijk zowel binnen Nederland als naar België. Ook doet de webshop aan B2B-diensten. Voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden.

  Recensies met een lintje?

  Heb jij ervaring met deze winkel en wil je jouw mening graag geven in een review? Of ben je juist op zoek naar recensies en beoordelingen van de consumenten voor jou? In beide gevallen zit je hier goed.

  Gestrikt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gestrikt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gestrikt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gestrikt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gestrikt actief?

  Gestrikt is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gestrikt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.