Gavespullen

8

Bestellen

5.3

Service

6.7

Prijs

6

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Gavespullen

Heeft u altijd al leuke aanbiedingen willen kopen maar bent u telkens te laat?
Zoekt u een site waar u verschillende soorten aanbiedingen dagelijks kunt vinden, waarbij ook gelet wordt naar de kwaliteit van de producten die worden verkocht? Aarzel dan niet en kom langs op de online webshop www.gavespullen.nl.

Heeft u al eens eerder iets gekocht van dit bedrijf? Wat heeft u ervaart en was is zijn uw bevindingen van dit bedrijf? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen over dit bedrijf? 
Wij van NederlandReview zijn in staat om verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten te verzamelen en deze beschikbaar te stellen op onze website. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten die al eerder ergens bij een bepaald bedrijf een aankoop of boeking hebben verricht, dit delen met consumenten die hier weinig van afweten of die bij een bepaald bedrijf van plan zijn producten of accommodaties etc. te huren. 

Zo zorgen wij er samen voor dat deze consumenten een beeld krijgen van een bepaald bedrijf, of een soort indicatie krijgen van hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of het goed functioneert. Bovendien zorgen wij er ook samen voor dat deze consumenten dan ook weten met wie ze te maken hebben en of het de juiste keuze is hier iets te kopen of te huren, en nog veel meer.


Over gavespullen

De online webshop Gavespullen is een bedrijf dat zich focust op het dagelijks aanbieden van verschillende soorten aanbiedingen op het gebied van gezondheid, huis en tuin, speelgoed en nog meer. 
Dit bedrijf biedt u een brede assortiment waardoor u meestal wel iets leuks tussen vindt dat u wilt hebben. Vindt u geen leuke aanbieding die dag? Dan kunt u gerust op een andere dag komen kijken. Dat maakt dit bedrijf zo uniek. Het bedrijf biedt uiteraard kwaliteitsproducten aan.

Bovendien kunt u veilig achteraf betalen en als u een product niet ziet zitten, heeft u uiteraard 14 dagen bedenktijd om dit artikel of product toch nog te retourneren. Alle producten die worden aangeboden worden tevens ook gekeurd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.  


Diensten

Dagelijks kunt u producten en artikelen vinden waarbij het aanbod zeer divers is, van meubelen tot elektrische apparaten en van speelgoed tot Fitness apparatuur. 

Dit kunt u allemaal eenvoudig vinden op de site. Bovendien wordt uw aankoop de volgende dag geleverd mits u besteld voor 12:00, waarbij u ook nog eens 14 dagen bedenktijd krijgt. Als u besluit om het artikel toch te retourneren, is dit natuurlijk geen probleem en kunt u als u aan de voorwaarden voldoet uw aankoopbedrag terug krijgen.


Ook krijgt u op vrijwel alle producten die u koopt garantie van minstens 1 jaar. Dit maakt het mogelijk dat u na uw aankoop ook verzekerd bent en geen zorgen hoeft te maken. U heeft verschillende betalingsmogelijkheden en daarbij ook nog eens de keuze om het artikel achteraf te betalen. 


Klachten     

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij de goede klantenservice van dit bedrijf. U kunt gerust een mail sturen. Dit bedrijf probeert zo snel mogelijk te antwoorden. Voor Telefoongesprekken kan dit bedrijf helaas niet altijd te woord staan. Maar voor vragen via mail kunt u altijd terecht, en deze worden dan uiteraard ook zo snel mogelijk beantwoordt zodat u niet lang hoeft te wachten.

Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.


Gavespullen of toch niet? Hoe betrouwbaar zijn ze? Lees ervaringen van andere die reeds iets gekocht hebben bij gavespullen. Dat helpt in uw beslissing om wel of niet hier te kopen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Klok besteld

Mooie klok besteld. Doet het goed. Mooie kwaliteit Levering duurde wel beetje lang, aantal dagen gewacht.

C

Chantal

15-01-2017

0

Prijs kwaliteit verhouding staat me niet aan

Product besteld bij Gavespullen.nl, maar dit was niet wat ik ervan verwacht had. De prijs is relatief hoog en dan mag je ook verwachten dat je er een goed product voor krijgt. Dit was echter totaal niet het geval. Het product was namelijk na een paar weken al kapot, zonder dat er iets geks mee was gedaan. Wanneer je je vervolgens richt tot de klantenservice, krijg je te horen dat ze niets voor je kunnen betekenen, omdat aan jezelf ligt. Ik weet zeker dat dit niet het geval is, dus ik ga hier ook vast niet nog eens producten kopen.

K

King W.

30-11-2016

0

Van alles gekocht bij Gavespullen.nl

Fantastisch online warenhuis waar werkelijk waar van alles te koop is. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Het is allemaal eenvoudig te bestellen, ik vind de prijs goed en de producten worden allemaal snel geleverd. Persoonlijk vind ik dat de service wel wat beter kan. Het duurt namelijk aardig lang voordat je antwoord krijgt op een vraag.

H

Harry Stuyve

12-07-2016

0