Ervaringen Gavekoopjes

Bent u altijd te laat met het kopen van artikelen in de sale of uitverkoop? En bent u het zat om dan weer lang te moeten wachten totdat er weer zo een actie komt? Wacht dan niet langer en kom langs op de online webshop www.gavekoopjes.nl.

Heeft u al eens eerder een aankoop verricht van dit bedrijf? Wat heeft u ervaart en was is zijn uw bevindingen van dit bedrijf? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen over dit bedrijf?
Wij van NederlandReview zijn in staat om verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten te verzamelen en deze beschikbaar te stellen op onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar consumenten die al eerder ergens bij een bepaald bedrijf een aankoop of boeking hebben verricht, dit delen met consumenten die hier weinig van afweten of die bij een bepaald bedrijf van plan zijn producten of accommodaties etc. te huren.

Zo zorgen wij er samen voor dat deze consumenten een beeld krijgen van een bepaald bedrijf, of een soort indicatie krijgen van hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of het goed functioneert. Bovendien zorgen wij er ook samen voor dat deze consumenten dan ook weten met wie ze te maken hebben en of het de juiste keuze is hier iets te kopen of te huren, en nog veel meer.

Over gavekoopjes

De naam zegt het al, allerlei gave koopjes die dagelijks beschikbaar worden gesteld voor u. Dit bedrijf zoekt dagelijks de beste deals en aanbiedingen, zet deze op de webpagina zodat u altijd op de hoogte zult zijn. U hoeft niet langs een winkel te gaan, u kunt gewoonweg op uw pc elke dag controleren of er acties zijn die bij u past.

Vindt u geen leuke aanbieding die dag? Dan kunt u gerust op een andere dag komen kijken. Dat maakt dit bedrijf zo uniek. Het bedrijf biedt uiteraard kwaliteitsproducten aan. Bovendien kunt u veilig achteraf betalen en als u een product niet ziet zitten, heeft u uiteraard 14 dagen bedenktijd om dit artikel of product toch nog te retourneren. Alle producten die worden aangeboden worden tevens ook gekeurd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Diensten

Dagelijks kunt u producten en artikelen vinden van afslanken, fitness, gezondheid, huishouden en nog meer. Ook onder deze categorieën vindt u nog vele verschillende artikelen, bijvoorbeeld onder afslanken kunt u producten zoals mageneten therapie kits, clever smoke reserve batterij, ab circle pro trainingscomputer en nog meer vinden. Onder de categorie keuken kunt u ook producten vinden van bijvoorbeeld keukengerei, keukenapparatuur, pannen of opbergdoosjes. Dit kan dagelijks variëren. Als u het gekochte artikel of product niet goed vindt, krijgt u uw geld terug.

Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij de goede klantenservice van dit bedrijf. Voor Telefoongesprekken kan dit bedrijf helaas niet altijd te woord staan. Maar voor vragen via mail kunt u altijd terecht, en deze worden dan uiteraard ook zo snel mogelijk beantwoordt zodat u niet lang hoeft te wachten.
Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Hoe betrouwbaar is gavekoopjes? Lees ervaringen op NederlandReview gemaakt door andere klanten. Dat helpt in uw beslissingen met kopen op internet!

Gavekoopjes
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

3,8
25% Zou hier weer kopen!

Bestellen

3,6

Service

3,6

Prijs

4,6

Leveren

3,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Maxi climber nooit ontvangen

Ik heb in juli 2016 een maxi climber besteld en tot op heden februari 2017 nog niets ontvangen. Geen apparaat en geen geld retour.
Reacties op mailtjes nooit ontvangen.
Geen bonafide site!!!!!!

Door: Clowntje08-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Maxi Climber

No delivery, no refund. Total scam. Beware!

Door: Wilshal30-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Pakket niet ontvangen

Goedemiddag,

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, ik wacht al 5 weken, de website is ook uit de lucht. Ik denk dus dat we te maken hebben met een maffia website. Ik had een abtronic set besteld. Kunnen jullie wat betekenen voor mij?

Door: Fouad10-09-2016
Gave Koopjes11-09-2016

Beste Fouad, Graag ontvangen wij jouw gegevens via info@gavekoopjes.nl. De website is zeker niet uit de lucht. Zoals je kunt lezen word de website verbouwd en loopt alles netjes door. Helaas is alleen Fouad onvoldoende om jouw order te kunnen matchen i.v.m. te groot aantal orders die met deze naam naar voren komt. We horen graag van je om een actuele status te kunnen geven. Met vriendelijke groet, Klantenservice - Gave Koopjes

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

leuke dealtjes

leuke dealtjes maar er moet maar net iets bijzitten wat je wilt hebben

Door: gutze11-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Gavekoopjes

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)