Ervaringen Gaveactie

Aan de naam van dit bedrijf kunt u het er al uit halen, dat deze online webshop voor u dagelijks verschillende soorten gave aanbiedingen uitzoekt en eenvoudig op de website zet. Bij www.gaveacties.nl weet u in iedergeval wat u allemaal kunt verwachten. Dus kom een kijkje nemen!

Heeft u in het verleden al eens iets gekocht van dit bedrijf? En heeft u hieraan een positieve of een negatieve ervaring overgehouden?

Wat heeft u ervaart en wat is of zijn uw bevindingen van dit bedrijf? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen over dit bedrijf?

Wij van NederlandReview hebben ter beschikking om verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten te verzamelen en deze beschikbaar te stellen op onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar consumenten die al eerder ergens bij een bepaald bedrijf een aankoop of boeking hebben verricht, dit delen met consumenten die hier weinig van afweten of die bij een bepaald bedrijf van plan zijn producten of accommodaties etc. te huren.

Zo zorgen wij er samen voor dat deze consumenten een idee krijgen van een bepaald bedrijf, of een soort indicatie krijgen van hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of het goed functioneert. Bovendien zorgen wij er ook samen voor dat deze consumenten dan ook weten met wie ze te maken hebben en of het de juiste keuze is hier iets te kopen of te huren, en nog veel meer.

Over Gaveacties

Dit bedrijf is een online webshop waar u vrijwel elke dag nieuwe acties kunt vinden, waarmee u tegen een hoge korting verschillende producten kunt kopen. Doordat er elke dag nieuwe aanbiedingen voor u klaar staan op de webshop, is het wel van belang dat u dezelfde dag nog uw beslissing maakt. De aanbiedingen van bijvoorbeeld de vorige dagen staan er dan niet meer tussen en krijgt u alleen de dagaanbieding te zien.
Heeft u op een dag geen leuke aanbiedingen gezien? Of heeft u dit wel, maar was het iets te laat? Dan kunt u alsnog onder het menu magazijnplanning de aanbiedingen bekijken die de volgende dag op de website komen. Zo kunt u al eerder een keuze maken waardoor u toch nog extra tijd heeft om nog eens goed na te denken.
Diensten

Dagelijks vindt u producten en artikelen van verschillende categorieën, die ook nog eens veel van elkaar kunnen verschillen. Of het nu gaat over kleding, huis en tuin, speelgoed of lustopwekkende middelen. Dit kan elke dag verschillen wat het erg leuk maakt. U kunt zowat alles verwachten wat het toch spannend houd. Als u het gekochte artikel of product niet goed vindt, krijgt u uw geld terug.

Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij de goede klantenservice van dit bedrijf. Voor Telefoongesprekken kan dit bedrijf helaas niet altijd te woord staan. Maar voor vragen via mail kunt u altijd terecht, en deze worden dan uiteraard ook zo snel mogelijk beantwoordt zodat u niet lang hoeft te wachten.
Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Zijn het ook echt gave acties? Of niet de moeite waard? Heeft u iets gezien dat u misschien wil kopen? Lees eerst ervaringen op NederlandReview over gaveacties. Dan weet u dat u goed zit!

Gaveactie
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

8,4
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Leveren

7,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zeker de moeite waard om in de gaten te houden

De website van Gaveactie is zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Iedere dag hebben ze namelijk een speciale aanbieding. De producten die in de aanbieding zijn, kunnen heel erg van elkaar verschillen. Daarom kijk ik vrijwel iedere dag ook wel even naar het product dat in de aanbieding is. Heb er nog geen aankoop gedaan, maar sluit niet uit dat dit in de toekomst nog wel gaat gebeuren. De producten die aangeboden worden zijn bijzonder goedkoop. Voor hetzelfde geld kun je het in de winkel in ieder geval niet aanschaffen.

Door: Josje Kuiper22-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

wachten op dealtjes

je moet het maar net nodig hebben maar als dat zo is dan zijn het leuke dealtjes hier

ik heb zelf 2x iets besteld en dan moet je best lang wachten op je bestelling, maar niet meer dan een week hoor ik ben gewoon verwend hihi
en let wel op dat er vaak nog verzendkosten bijkomen maar dat staat er dan altijd bij en dan is het vaak nog heel goedkoop

Door: Uzlem05-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Leuke acties!

Kijk er steeds op, komen vaak leuke acties voorbij.

Door: Henk M22-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over Gaveactie

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)