NederlandReview

  Ervaringen Gadgetsgift

  Gadgets kunnen je leven aardig wat makkelijker maken. Ze zijn dan ook een leuk cadeau om te geven. Gadgetgift is een winkel die zich richt op gadgets als cadeau. Maar wat voor gadgets zal je in hun winkel tegenkomen? Wat zal de kwaliteit van hun verlichting zijn? Zullen hun sleutelhouders er wel echt voor zorgen dat je je sleutels nooit meer kwijtraakt? Hoe lang zullen hun horloges goed blijven lopen? Als het speelgoed een cadeautje is, kun je er dan vanuit gaan dat Gadgetgift het radiografische autootje op tijd bezorgd voor de verjaardag? En zal de klantenservice van Gadgetgift je helpen als er iets mis is met de puzzel of fopspeen? Dit zijn allemaal dingen die klanten van Gadgetgift je het beste kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of zij tevreden waren over hun aankoop bij Gadgetgift. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om te weten wat er van Gadgetgift verwacht kan worden.

  Over Gadgetgift

  Gadgetgift is een winkel die gadgets als gifts aanbiedt. Ze richten zich echter niet alleen op gadgets. Je vindt hier en daar ook wat andere spullen die handig zijn of gewoon leuk om te hebben. Ze weten dat een origineel cadeau vinden niet altijd even makkelijk is en helpen je hier dus graag bij. Ze hebben cadeaus voor hem, kaar, ouderen en kinderen. In hun afdeling gadgets vind je USB gadgets, spy gadgets, horloges, gadget tassen, tech gadgets, holsters, retro gadgets, crazy gadgets en nog veel meer. Ook gadgets voor je smartphone en tablet zijn hier te vinden. Hun sectie wonen & leven zit vol met verlichting, klokken, sleutelhouders, badkamerartikelen, deurstopers, kantoorartikelen, party accessoires enzovoort. Ze hebben ook outdoor spullen zoals paraplu’s, tuin gadgets, barbecue gadgets, auto gadgets, reis gadgets en ga zo maar door. Qua speelgoed kun je kiezen uit folieballonnen, spaarpotten, educatief speelgoed, radiografisch speelgoed, spellen puzzels en solar speelgoed. Maar ook kraamcadeaus zijn aanwezig. Voor ouders en baby’s zijn er fopspenen, rompertjes, babypakjes en andere baby gadgets.


  Mocht je het echt groots aan willen pakken, dan zie je hier de 10 allerbeste gadget gifts van 2018.

  Diensten van Gadgetgift

  De gadgets en andere cadeaus van Gadgetgift zijn gemakkelijk online te bestellen als je gebruik maakt van hun webshop. Je kunt dan een horloge, gadget of stuk speelgoed selecteren en in je winkelmandje stoppen. De bezorgservice van Gadgetgift zal daarop aan het werk gaan om de verlichting bij je thuis te bezorgen. De klantenservice van Gadgetgift is beschikbaar als je ze ergens voor nodig mocht hebben. Ze beantwoorden graag je vragen of helpen je met een probleem.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Gadgetgift

  Heb je al eens eerder een gadget bij Gadgetgift besteld? Ook al was het alleen een fopspeen, wij zijn toch heel nieuwsgierig naar wat jij van Gadgetgift vindt. Wat is de kwaliteit van hun radiografische speelgoed? Geeft hun verlichting wel genoeg licht of is het alleen voor de leuk? Duurde het lang voor Gadgetgift’s bezorgservice op kwam dagen met je nieuwe gadget voor op reis? En kon de klantenservice je helpen toen je puzzel toch niet compleet bleek te zijn? Schrijf een Gadgetgift review en vertel ons wat jouw mening over of ervaring met Gadgetgift is.

  Gadgetsgift
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gadgetsgift

  Uw beoordeling

  Hoverkart

  Snel geleverd. Alleen in zwart leverbaar. Gadgetgift zelf; Vriendelijke mensen en reageren snel.. Besteld bij BOL.COM

  Door: Linnemann03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Gadgetsgift een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Gadgetsgift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gadgetsgift actief?

  Gadgetsgift is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gadgetsgift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.