NederlandReview

  Ervaringen G DATA

  Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé informatie wordt opgeslagen op de computer. Daarom is het zeker een must om een goed antivirus programma op de computer te installeren om je te beschermen tegen malware en computervirussen. Marktleider op dit gebied is G DATA. Wat de ervaringen van anderen met dit programma zijn kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over G DATA

  G DATA is een geregistreerd handelsmerk van G DATA Software AG. G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van AntiVirus. In 1985 begon dit bedrijf uit Bochum met de ontwikkeling van het eerste programma in de strijd tegen computervirussen. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G Data won zeven van de testen van de Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald. In vergelijkende tests van AV Comparatives laat G Data ook regelmatig de beste resultaten zien op het gebied van malwaredetectie. Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Een speciaal team van IT-beveiligingsexperts houd wereldwijd nieuwe cyberdreigingen in de gaten en ontwikkelt oplossingen om cybercriminaliteit proactief te bestrijden.


  G DATA? G-DRAGON

  Diensten

  Bij G DATA vind je software voor vele apparaten en voor consumenten en bedrijven. Je koopt voor het gebruik van een programma een licentie via de webshop. Bij aankoop geef je een e-mailadres op. Na voltooiing van de betaling wordt er een e-mail naar je toegestuurd met de gegevens van je G DATA licentie. Hierbij zit dan meteen een downloadlink om het product te downloaden en installeren. Hieronder een opsomming van programma’s die je na aanschaf op de site meteen kunt downloaden:

  • G DATA Internet Security met Antivirus en exploitbeveiliging. Bescherming tegen virussen, spyware, hackers en malware.
  • G DATA Total Security beveiligt je maximaal tegen spyware, trojanen, spam en andere malware. Het zorgeloze totaalpakket met krachtige firewall en actieve exploitbeveiliging.
  • G DATA Antivirus met exploitbeveiliging. De beste beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing en andere malware.
  • Mobile Internet Security voor Android. Naast beveiliging tegen virussen, gevaarlijke apps en gevaren tijdens het surfen, biedt Mobile Internet Security voor Android ook de mogelijkheid om verloren smartphones terug te vinden of de gegevens op afstand te verwijderen om deze te beschermen tegen onbevoegde toegang.
  • G DATA Antivirus voor Mac biedt speciale bescherming tegen virussen en phishingaanvallen voor uw Mac met OS X®. Niet alleen beschermt het programma tegen Mac-virussen, maar het beschermt ook Windows-pc’s die met uw netwerk zijn verbonden.
  • G DATA Business V 14.0. Het installatiebestand bevat alle functionaliteit en optionele modules van de business-software van G DATA. Op basis van uw registratienummer en uw login worden de functionaliteit en modules die u heeft aangeschaft geactiveerd.

  Verder vind je er nog vele handige tools:

  • G DATA Clean up
  • G DATA BootMedium
  • G DATA Antivirus voor Mac – UNINSTALL
  • G DATA FakeAVCleaner ‘System Tool’
  • Quarantine Generation 2011
  • AVCleaner
  • G DATA EU Ransomware Cleaner
  • G DATA USB Keyboard Guard
  • Mon Activity CS

  Klachten

  De klantenservice van G DATA staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor je klaar. Je kunt contact met ze opnemen voor vragen over het doen van een aankoop, voor vragen over je factuur, voor technische ondersteuning en ook bedrijven worden natuurlijk ondersteund via een apart supportteam. Het telefoonnummer is (020) 80 808 34, tijdens kantooruren kun je daar ook in het Nederlands geholpen worden. Ook vind je op de site veel informatie en het antwoord op veelgestelde vragen.

  Hoe beoordelen klanten van G DATA de veiligheid en bescherming van G DATA en mobiel VPN? Benieuwd naar ervaringen van klanten? Lees hun reviews!

  G DATA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over G DATA

  Uw beoordeling

  telefoongegevens beschermen bij wifi netwerk

  Tegenwoordig is het op veel plekken mogelijk om je gratis te verbinden met een openbaar wifi netwerk. Laatst hoorde ik op tv echter dat criminelen hierdoor juist makkelijk aan je gegevens kunnen komen. Een tijdje geen gebruik meer gemaakt van openbare netwerken, maar dat kostte me toch behoorlijk wat data (en geld...). Bij een telefoonzaak gevraagd naar een oplossing en zij kwamen met G DATA op de proppen. Dit is een soort virusscan, maar dan voor je telefoon. Naast virussen zorgt dit programma er ook nog eens voor dat het niet mogelijk is voor criminelen om bij je persoonlijke gegevens te komen. Nu kan ik dus weer met een gerust hart gebruikmaken van openbare netwerken. De kosten van G DATA zijn overigens maar een schijntje in vergelijking met de kosten die ik kwijt was voor het overschrijden van mijn internetbundel, dus zeker de moeite waard.

  Door: Sam M. 26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is G DATA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over G DATA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is G DATA actief?

  G DATA is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van G DATA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.