Freelance Specialisten

8

Bestellen

7.6

Service

7.6

Prijs

9.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Freelance Specialisten

Wanneer u als zzp’er of freelancer aan het werk bent, is het altijd weer een uitdaging om voldoende opdrachten binnen te halen om rond te kunnen komen, laat staan om een mooie winst te behalen. Daarvoor heeft u een netwerk nodig, en soms is het handig als er tools zijn die je kunnen helpen om opdrachten te krijgen. Daarvoor kun je terecht bij Freelance Specialisten. Hoe effectief zij zijn, kunt u hier lezen bij de beoordelingen van andere zzp’ers en freelancers die van hun diensten gebruik hebben gemaakt. Laat ook die van u achter hier bij NederlandReview.


Over Freelance Specialisten

FreelanceSpecialisten.nl is opgericht in 2014. Hun missie is om alle informatie die u nodig heeft om aan de slag te gaan als zzp’er of freelancer met u te delen. Zij hopen dat u hierdoor voldoende in staat zult zijn om genoeg  inkomsten binnen te halen door de opdrachten die u genereert. Daarmee kunt u de continuïteit van je inkomsten waarborgen. Zij willen van toegevoegde waarde zijn voor de zzp‘er en freelancer. Zij hopen met hun forum opdrachtgevers en freelancers en zzp’ers bij elkaar te brengen voor een goede samenwerking.
Diensten

De diensten van Freelance Specialisten werken vrij eenvoudig:


Freelancer / ZZP'er

Om bij Freelance Specialisten aangemeld te worden moet u zich gratis registreren. Meld u aan en maak een profiel aan, u bent dan meteen zichtbaar voor alle potentiële opdrachtgevers. Hoe beter uw profiel opgesteld is, hoe meer u op zult vallen. Een volledig profiel bestaat uit een goede profieltekst waarin u over uzelf en uw onderneming verteld. Een foto bij het profiel helpt ook om meer kans te maken om gezien te worden. Vertel ook over uw werkervaring, refereer eventueel naar eerder werk.


Ingehuurd worden door opdrachtgevers is het doel. Wanneer u een opdracht ziet die bij u past kunt u hierop reageren. U vertelt daarbij zo goed mogelijk waarom u de juiste man/vrouw bent voor de job. Geef dus goed alle relevante informatie door. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie hij/zij inhuurt.


Opdrachtgever

Plaats in enkele eenvoudige stappen uw opdracht.
Geïnteresseerde freelancers reageren persoonlijk op uw opdracht.
Vergelijk de verschillende freelancers en kies de juiste voor uw opdracht.
Opdrachtgevers kunnen ongelimiteerd gratis opdrachten plaatsen.
Kosten


Alles is gratis behalve de reageermogelijkheid van de freelancers op opdrachten en projecten. Er zijn drie tarieven:


1. Eenmalig reageren voor € 14,95
2. 1 jaar lang toegang voor € 39,50
3. Onbeperkt toegang € 129,95
Alle bedragen zijn inclusief btw en u zit niet vast aan een abonnement.
De opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende rubrieken:


Acteer en Modellenwerk
Administratie en Secretarieel
Design en Multimedia
IT en Netwerkbeheer
Klussers en Vakmannen
Management en Consulting
Marketing en Communicatie
Oppassers en Gastouder
Overige

Schoonmaakopdrachten

Tekst en Vertalingen
Transport en Logistiek
Web Development
Zorg en Welzijn


Mijn ervaring en jouw mening zijn belangrijk!

Bij het schrijven van deze website omschrijving heb ik mij onmiddellijk ingeschreven als freelancer. Mij viel op dat de opdrachten die er op de site stonden erg oud waren. Er stonden er ook niet heel veel in de categorie waar ik keek. Heeft u ervaring in het verwerven van opdrachten via deze site? Positief of negatief, wij horen graag hoe u dit forum beoordeelt. Reageer hier op NederlandReview.


Freelance Specialisten » Reviews zzp'ers + opdrachtgevers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Constructie laten uitvoeren

Ik heb voor mijn nieuwbouwhuis Bouwbedrijf C Brouwer uit Utrecht benaderd en heeft de constructie naar alle tevredenheid uitgevoerd.

F

Felicia

19-10-2023

0

Uiteindelijk via MedPers Rotterdam een baan gevonden.

Via Freelance Specialisten geen enkele reactie gehad.Uiteindelijk via MedPers Rotterdam alsnog middels de Express alsnog succes gehad

J

J.van Vliet

24-10-2018

0

Goede portal

Ik heb hier altijd goed werk gevonden voor mijn werk in het vertalen van teksten. Ik moet zeggen dat er ook altijd veel werk is, en de mensen serieus zijn en je professioneel benaderen. Ik kan dit iedereen aanraden!

J

Jan van Zwet

22-08-2017

0

snel een goede freelancer gevonden

Lang gezocht naar een goede freelancer. Op diverse websites een oproep geplaatst, maar het vinden van de juiste freelancer was schijnbaar een lastige klus. Daarna op nog meer websites een oproep geplaatst, waaronder bij Freelance Specialisten. Hier had ik echter vrij snel beet. Na het plaatsen van mijn oproep kreeg ik bijna direct reactie van geïnteresseerde freelancers. Nadat ik de opties tegen elkaar heb afgewogen, uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben erg blij met de freelancer die ik nu in dienst heb, want hij is van erg hoge kwaliteit. Freelance Specialisten: bedankt voor de goede hulp, wordt erg gewaardeerd.

E

Erica Breukelhof

28-04-2017

0

Makkelijk freelancers vinden

Ik heb zelf een kleine onderneming en sommige werkzaamheden wil ik dan ook nog weleens uitbesteden aan freelancers. Maar ik vroeg me altijd af: waar vind ik die? Je kunt wel wat zoeken op het internet, maar wat je daar tegenkomt vertrouw ik nooit zo. Een paar dagen geleden kwam ik bij Freelance Specialisten terecht. Een duidelijke website waar je de juiste freelancer voor iedere opdracht kunt vinden. Voor mij een hele mooie uitkomst, want het scheelt me een hele hoop zoekwerk. Je kunt zowel kleine als grote opdrachten plaatsen in een paar stappen. Geïnteresseerde freelancers reageren vervolgens persoonlijk wanneer zij interesse hebben. Je krijgt vaak meerdere reacties, waardoor je ook eenvoudig een vergelijking kunt maken voor wat betreft de prijs. Kortom: een geweldige uitkomst!

J

Joop Dingemans

21-03-2017

0