NederlandReview

  Ervaringen Freelance Specialisten

  Wanneer u als zzp’er of freelancer aan het werk bent, is het altijd weer een uitdaging om voldoende opdrachten binnen te halen om rond te kunnen komen, laat staan om een mooie winst te behalen. Daarvoor heeft u een netwerk nodig, en soms is het handig als er tools zijn die je kunnen helpen om opdrachten te krijgen. Daarvoor kun je terecht bij Freelance Specialisten. Hoe effectief zij zijn, kunt u hier lezen bij de beoordelingen van andere zzp’ers en freelancers die van hun diensten gebruik hebben gemaakt. Laat ook die van u achter hier bij NederlandReview.

  Over Freelance Specialisten

  FreelanceSpecialisten.nl is opgericht in 2014. Hun missie is om alle informatie die u nodig heeft om aan de slag te gaan als zzp’er of freelancer met u te delen. Zij hopen dat u hierdoor voldoende in staat zult zijn om genoeg inkomsten binnen te halen door de opdrachten die u genereert. Daarmee kunt u de continuïteit van je inkomsten waarborgen. Zij willen van toegevoegde waarde zijn voor de zzp‘er en freelancer. Zij hopen met hun forum opdrachtgevers en freelancers en zzp’ers bij elkaar te brengen voor een goede samenwerking.


  Tips voor startende freelancers

  Diensten

  De diensten van Freelance Specialisten werken vrij eenvoudig:

  Freelancer / ZZP'er

  Om bij Freelance Specialisten aangemeld te worden moet u zich gratis registreren. Meld u aan en maak een profiel aan, u bent dan meteen zichtbaar voor alle potentiële opdrachtgevers. Hoe beter uw profiel opgesteld is, hoe meer u op zult vallen. Een volledig profiel bestaat uit een goede profieltekst waarin u over uzelf en uw onderneming verteld. Een foto bij het profiel helpt ook om meer kans te maken om gezien te worden. Vertel ook over uw werkervaring, refereer eventueel naar eerder werk.

  Ingehuurd worden door opdrachtgevers is het doel. Wanneer u een opdracht ziet die bij u past kunt u hierop reageren. U vertelt daarbij zo goed mogelijk waarom u de juiste man/vrouw bent voor de job. Geef dus goed alle relevante informatie door. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie hij/zij inhuurt.

  Opdrachtgever

  Plaats in enkele eenvoudige stappen uw opdracht.
  Geïnteresseerde freelancers reageren persoonlijk op uw opdracht.
  Vergelijk de verschillende freelancers en kies de juiste voor uw opdracht.
  Opdrachtgevers kunnen ongelimiteerd gratis opdrachten plaatsen.
  Kosten

  Alles is gratis behalve de reageermogelijkheid van de freelancers op opdrachten en projecten. Er zijn drie tarieven:

  1. Eenmalig reageren voor € 14,95
  2. 1 jaar lang toegang voor € 39,50
  3. Onbeperkt toegang € 129,95
  Alle bedragen zijn inclusief btw en u zit niet vast aan een abonnement.
  De opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende rubrieken:

  Acteer en Modellenwerk
  Administratie en Secretarieel
  Design en Multimedia
  IT en Netwerkbeheer
  Klussers en Vakmannen
  Management en Consulting
  Marketing en Communicatie
  Oppassers en Gastouder
  Overige

  Schoonmaakopdrachten

  Tekst en Vertalingen
  Transport en Logistiek
  Web Development
  Zorg en Welzijn

  Mijn ervaring en jouw mening zijn belangrijk!

  Bij het schrijven van deze website omschrijving heb ik mij onmiddellijk ingeschreven als freelancer. Mij viel op dat de opdrachten die er op de site stonden erg oud waren. Er stonden er ook niet heel veel in de categorie waar ik keek. Heeft u ervaring in het verwerven van opdrachten via deze site? Positief of negatief, wij horen graag hoe u dit forum beoordeelt. Reageer hier op NederlandReview.

  Freelance Specialisten » Reviews zzp'ers + opdrachtgevers

  Freelance Specialisten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freelance Specialisten

  Uw beoordeling

  Uiteindelijk via MedPers Rotterdam een baan gevonden.

  Via Freelance Specialisten geen enkele reactie gehad.Uiteindelijk via MedPers Rotterdam alsnog middels de Express alsnog succes gehad

  Door: J.van Vliet24-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Goede portal

  Ik heb hier altijd goed werk gevonden voor mijn werk in het vertalen van teksten. Ik moet zeggen dat er ook altijd veel werk is, en de mensen serieus zijn en je professioneel benaderen. Ik kan dit iedereen aanraden!

  Door: Jan van Zwet22-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  snel een goede freelancer gevonden

  Lang gezocht naar een goede freelancer. Op diverse websites een oproep geplaatst, maar het vinden van de juiste freelancer was schijnbaar een lastige klus. Daarna op nog meer websites een oproep geplaatst, waaronder bij Freelance Specialisten. Hier had ik echter vrij snel beet. Na het plaatsen van mijn oproep kreeg ik bijna direct reactie van geïnteresseerde freelancers. Nadat ik de opties tegen elkaar heb afgewogen, uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben erg blij met de freelancer die ik nu in dienst heb, want hij is van erg hoge kwaliteit. Freelance Specialisten: bedankt voor de goede hulp, wordt erg gewaardeerd.

  Door: Erica Breukelhof28-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Makkelijk freelancers vinden

  Ik heb zelf een kleine onderneming en sommige werkzaamheden wil ik dan ook nog weleens uitbesteden aan freelancers. Maar ik vroeg me altijd af: waar vind ik die? Je kunt wel wat zoeken op het internet, maar wat je daar tegenkomt vertrouw ik nooit zo. Een paar dagen geleden kwam ik bij Freelance Specialisten terecht. Een duidelijke website waar je de juiste freelancer voor iedere opdracht kunt vinden. Voor mij een hele mooie uitkomst, want het scheelt me een hele hoop zoekwerk. Je kunt zowel kleine als grote opdrachten plaatsen in een paar stappen. Geïnteresseerde freelancers reageren vervolgens persoonlijk wanneer zij interesse hebben. Je krijgt vaak meerdere reacties, waardoor je ook eenvoudig een vergelijking kunt maken voor wat betreft de prijs. Kortom: een geweldige uitkomst!

  Door: Joop Dingemans21-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Freelance Specialisten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Freelance Specialisten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freelance Specialisten actief?

  Freelance Specialisten is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freelance Specialisten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.