NederlandReview

  Ervaringen Frederique's Choice

  Bloemen zijn een goede manier om je huis wat op te fleuren. Ook zijn ze een goed cadeau om te geven bij iedere gelegenheid. Maar waar kun je nou de beste bloemen en planten vinden? Één bloemenwinkel waar je eens zou kunnen kijken is Frederique’s Choice. Maar wat zal de kwaliteit van hun bloemen zijn? Zullen hun rozen en lelies niet al snel verwelkt zijn? Zal de bezorgservice van Frederique’s Choice de bloemen wel op tijd voor de gelegenheid bezorgen? En hoe zal de klantenservice van deze bloemenzaak omgaan met jou en andere klanten die met een vraag of probleem zitten? De enige manier om hierachter te komen is via klanten reviews achtergelaten door echte klanten van Frederique’s Choice. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou echt van Frederique’s Choice vinden. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen te beslissen of Frederique’s Choice nou wel de juiste bloemenzaak is.

  Over Frederique’s Choice

  Frederique’s Choice is een bloemenwinkel. Ze bieden allerlei soorten bloemen aan zoals rozen, tulpen, leeuwenbek, gerbera’s, eastoma’s en vele anderen. Ook zijn er vele planten zoals orchideeën, siergras, dracaena planten, ficusplanten, clusia planten en nog veel meer. Deze planten worden bezorgd inclusief de pot waarmee ze staan afgebeeld. Je kunt zelf aangeven welke kleur je bloempot moet zijn. Ze zijn er in wit, taupe en zwart. Ook is het mogelijk een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit is leuk als de bloem of plant een cadeautje is voor iemand anders. Bloemen en planten zijn namelijk een geweldig cadeau voor iedere gelegenheid. Frederique’s Choice heeft planten voor verjaardagen, bruiloften, liefde, verhuizingen, beterschapswensen, geboortes en zo maar. Als je permanent wat verse, bloeiende planten in huis wilt hebben kun je een abonnement afsluiten. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je een boeket wilt ontvangen. Daarnaast biedt Frederique’s Choice ook nog eens home & gardenproducten aan zoals vazen van helder eco glas, everyday bags, bolletjesscheppen, bloemscharen enzovoort.


  Het samenstellen van een herfstboeket.

  Diensten van Frederique’s Choice

  De bloemen en planten van Frederique’s Choice zijn te bestellen via de website. Je kunt zowel een persoonlijke als zakelijke bestelling doen. Klik gewoon op het product dat je wilt, geef de hoeveelheid aan en maak de betaling rond. Dan is je bestelling afgerond en zal de bezorgservice van Frederique’s Choice aan het werk gaan om je plant te potten, je boeket te schikken en het naar je op te sturen. Ook heeft Frederique’s Choice een klantenservice voor klanten die hulp of advies nodig hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Frederique’s Choice

  Heb jij al eens iets besteld bij Frederique’s Choice? Dan willen wij en potentiële klanten graag weten wat jouw ervaring met deze bloemenwinkel is. Hoe makkelijk was het om een plant of boeket te bestellen via hun website? Hoe lang bleven de bloemen goed? Bleven ze lang vers of kon je ze al snel weggooien? Duurde het lang door je plant werd bezorgd? En hoe reageerde de kantenservice van Frederique’s Choice toen je hen om hulp vroeg? Schrijf je eigen review over Frederique’s Choice en vertel ons wat jouw mening over dit bedrijf nou echt is.

  Hoe lang zullen de planten en bloemen van Frederique's Choice meegaan? Lees klanten reviews over hun boeketten, bloemen, planten, vazen en meer.

  Frederique's Choice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boeket

  Boeket was voor het weekend al opgestuurd terwijl het dinsdag pas bezorgd zou worden. Boeket kwam zo goed als dood aan. Ontvanger van het boeket moest veel moeite doen om een nieuw boeket te krijgen, aan de telefoon werd steeds ontkent dat het hun schuld was en dat het kwam omdat de ontvanger de bloemen niet op water had gezet. Ik schaamde me dood toen ik dit hoorde van de ontvanger. Ik zal hier nooit meer wat bestellen en raad het iedereen af.

  Door: Janssen30-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over Frederique's Choice

  Uw beoordeling