NederlandReview

  Ervaringen FotoOpHout.nl

  Soms heb je een speciale foto gemaakt die je heel graag mooi wilt laten afdrukken. Een gewone fotoafdruk is niet helemaal wat je zoekt, maar je wilt het mooi op kunnen hangen. Dan kun je de foto ook op hout laten afdrukken. Hiervoor kun je naar FotoOpHout.nl gaan. Of de resultaten mooi zijn, de prijzen en de kwaliteit goed, dat lees je hier. Anderen die je voorgingen en hier bestelden kunnen hun mening achterlaten op NederlandReview.

  Over FotoOpHout.nl

  FotoOpHout.nl is onderdeel van CanvasCompany.nl. CanvasCompany heeft een aantal websites die gespecialiseerd zijn op het gebied van fotografie. Zij willen je een perfect fotoproduct leveren en zeggen van zichzelf dat er geen betere dan zij is. Klantvriendelijkheid staat bij hen op nummer 1. Zij doen alles om je tevreden te stellen en streven in alles naar perfectie. Van het bestelproces tot de aflevering. Meteen nadat je jouw foto hebt geüpload, wordt elke foto door een medewerker gecontroleerd of deze wel voldoende pixels heeft om het in perfecte kwaliteit in de gewenste maat af te drukken. Zo niet, dan gaan ze met je in overleg over de mogelijkheden en jouw wensen. Tijdens het hele proces vinden meerdere controles op kwaliteit plaats waarbij ze werken met de beste printers. Mocht er desondanks toch iets misgaan, dan geven zij ‘niet goed, geld terug’ garantie. Alle medewerkers zijn er dus echt op gericht om je een zo mooie en goed mogelijke ervaring te geven. Andere websites van de Canvas Company zijn: www.fotoopglas.nl, www.tuinposteropmaat.nl, www.pimpjedeur.nl, www.fotoopcanvas.nl, www.fotosopaluminium.nl etc.


  Een foto op hout afdrukken, kun je dat ook zelf? Een DIY tutorial op YouTube

  Diensten

  Wanneer je een foto op hout wilt bestellen doorloop je een aantal stappen:

  • 1. Maak eerst de keuze voor een soort hout. Je kunt kiezen uit vurenhout, ayoushout (ook geschikt voor buiten), steigerhout of multiplex (voordeligst). Ook kun je kiezen voor een foto op een blok hout, deze zijn 4 cm dik en kun je gewoon neerzetten. De soorten hout die hiervoor gebruikt worden zijn berkenplex of bamboe.
  • 2. Kies het formaat van de foto, bij elk formaat staat de prijs vermeld.
  • 3. Personaliseer de foto. Hier ga je de foto van je keuze uploaden, aanpassen en maak je eventueel een keuze voor whitewash. (Een lichte, witte laag 'verf' waarmee de houtplaat wordt voorbehandeld. Oneffenheden worden minder zichtbaar en de foto krijgt extra kleurkracht) Als er gezichten op de foto staan is het aan te raden wel voor whitewash te gaan. Dit kost 12% extra.
  • 4. Ben je tevreden, dan kies je voor ‘Volgende’. Als je de betaling hebt afgerond wordt de foto binnen 5 dagen geleverd.

  Wil je meer dan 10 stuks bestellen? Dan kun je vrijblijvend een offerte voor een speciale prijs aanvragen.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over het geleverde product of de dienstverlening, dien deze dan binnen 4 werkdagen in. Zo kunnen zij je zo snel mogelijk verder helpen. Doe dit via e-mail info@FotoOpHout.nl. Voeg daar het liefst één of meerdere foto’s van je product aan toe, zodat ze je klacht direct kunnen behandelen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur iets terug. Soms kan het product retour worden gestuurd, doe dit niet zelf, want FotoOpHout.nl dient dan eerst een afhaalopdracht bij de vervoerder in. FotoOpHout.nl is ook telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.30 uur. Tel.nr: 085 40 133 44.

  Wat krijg je bezorgd als je een foto bestelt bij FotoOpHout.nl? Is de kwaliteit goed, leveren ze snel? Lees hier online reviews van klanten!

  FotoOpHout.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FotoOpHout.nl

  Uw beoordeling

  afdruk op hout

  Als je een afdruk op hout wilt zal ik hier niet bestellen. Op de site geven ze aan dat ze de beste kwaliteit leveren en daarop getest zijn en dat ze 100% klanttevredenheidsgarantie geven.

  Dit is het laatste wat ze doen. Ze komen je niet tegemoet bij een klacht en de foto is matig tot slecht afdrukt. Een professionele foto (door fotograaf) is aangeleverd voor de foto, deze is afdrukt dusdanig korrelig, dat het overkomt als een schilderij. Inmiddels bij een concurrent af laten drukken en die is vele malen scherper. Zal dit bedrijf niet aanraden.

  Door: Remco03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  fotoblok

  NIET BESTELLEN HIER!!

  Mijn bestelling (die al betaald is) is kwijt en het bedrijf doet geen enkele moeite om het terug te vinden. Ik had gekozen voor een spoedverzending en ze willen alleen de spoedkosten teruggeven.

  Door: Jess Nijenhuis09-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mooi cadeau gekregen van de kinderen

  Mijn man en ik waren onlangs 25 jaar getrouwd en dat hebben we natuurlijk goed gevierd. Veel cadeaus gekregen, maar die van onze kinderen was toch echt wel heel erg speciaal. Zij hebben een fotoshoot gedaan en de foto vervolgens af laten drukken op hout bij FotoOpHOut.nl. Hoe origineel? Een keer wat anders dan een foto in een standaard fotolijstje. Iedere keer weer krijg ik een glimlach op mijn gezicht wanneer ik naar de foto kijk. Mijn man was er ook helemaal weg van en heeft hem een dag na het feest al direct in de woonkamer opgehangen. Dit was echt het mooiste cadeau dat ik me had kunnen wensen.

  Door: Tineke Bonhof20-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is FotoOpHout.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over FotoOpHout.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FotoOpHout.nl actief?

  FotoOpHout.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FotoOpHout.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.