Ervaringen FotoOpGlas.eu

Wat doe jij met je mooiste foto’s? Je kunt ze natuurlijk in een fotoalbum stoppen bij de rest van je foto’s, maar sommige foto’s wil je vaker zien dan als je eens in de zoveel tijd je album doorbladert. Je foto op glas laten afdrukken is dan een mooie optie. Een bedrijf dat dit kan doen is FotoOpGlas.eu. Maar wat voor kwaliteit foto op glas zal dit bedrijf je leveren? Hoe makkelijk zal het zijn een foto op glas te bestellen via hun website> Zul je lang moeten wachten op de levering van je foto op glas door de bezorgservice van FotoOpGlas.eu? En wat voor een klantenservice zal deze winkel je verlenen? De enigen die je hier iets over kunnen vertellen zijn de mensen die al eerder met FotoOpGlas.eu te maken hebben gehad. Lees hun reviews om een indruk te krijgen vam hun mening over FotoOpGlas.eu. Hun ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat er van FotoOpGlas.eu verwacht kan worden.

Over FotoOpGlas.eu

FotoOpGlas.eu is een bedrijf dat, zoals de naam van de website al aangeeft, foto’s op glas kan verzorgen. Ze bieden aan om je foto op glas af te drukken. Je kunt de foto dan in huis of op een andere plek ophangen zodat je er steeds opnieuw naar kunt kijken. Je hebt hierbij de keuze uit glas van verschillende diktes. Het mag 4, 6 of zelfs 10 mm dik zijn. Standaard zijn de plexiglazen transparant. Je kunt er dus zo doorheen kijken. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan je ook een extra witte laag laten printen. Ze raden dit aan als je bang bent dat de invloed van de wand te kleuren van je foto teniet doen. Maar je hoeft je foto natuurlijk helemaal niet per se aan de wand op te hangen. Een foto op plexiglas is namelijk in verschillende groottes te krijgen. De kleinere varianten hiervan kunnen op een mini-ezel gezet worden. Die staan ook leuk op een tafel, kast, dressoir of bureau. De ezel kan worden meegeleverd met je foto.


Natuurlijk moet je wel eerst wat mooie foto's hebben.

Diensten van FotoOpGlas.eu

Je kunt heel makkelijk een foto op glas bestellen via de website. Je hoeft alleen maar de grootte en dikte van de glasplaat te kiezen. Daarna kun je een foto uploaden en deze op de glasplaat laten afdrukken. De bezorgservice van FotoOpGlas.eu zal de foto zodra hij klaar is naar je opsturen. Ook heeft FotoOpGlas.eu een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

Klachten, Complimenten en Tips voor FotoOpGlas.eu

Heb je wel eens een foto op glas besteld bij FotoOpGlas.eu? Dan willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze fotowinkel. Hoe makkelijk was het om een foto te uploaden en deze op glas te laten afdrukken? Was je wel tevreden met het eindresultaat? Duurde het lang voor FotoOpGlas.eu de foto op glas bij je thuisbezorgde? En wat voor een klantenservice verleende FotoOpGlas.eu toen je toch nog een vraag of probleem had? Schrijf je eigen FotoOpGlas.eu review en laat ons weten wat jouw mening over FotoOpGlas.eu is.

FotoOpGlas.eu
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Foto afgedrukt op gepolijst glas

Schrijf zelf een review over FotoOpGlas.eu

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)