NederlandReview

  Ervaringen FotoOpDibond.com

  Er zijn vele dingen die je met jouw mooiste foto’s kunt doen. Natuurlijk kun je ze op canvas laten afdrukken, maar dat doen er al zoveel. Iets origineler is het om de foto op een geborstelde dibond plaat te laten afdrukken. FotoOpDibond kan dit voor je doen. Maar hoe zal die foto er dan in het echt uit gaan zien? Hoe kwalitatief zal het eindresultaat zijn? Zal het lang duren voor FotoOpDibond en hun bezorgservice de foto op dibond bij je thuis afleveren? En wat voor een klantenservice kan er van de mensen achter FotoOpDibond verwacht worden als je toch nog ergens vragen over hebt? Dit kun je het beste horen van mensen die al een foto op dibond van deze webwinkel hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe (on)tevreden deze mensen zijn. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er van FotoOpDibond verwacht kan worden.

  Over FotoOpDibond

  FotoOpDibond is een bedrijf dat fotoprints maakt. Ze willen graag jouw favoriete foto’s een mooie bewerking geven zodat ze een echte eyecatcher zijn in iedere kamer. In tegenstelling tot veel andere bedrijven drukken zij je foto niet af op canvas. Zij zijn iets origineler door je foto op dibond af te drukken. Dit betekent dat ze je afbeelding op een geborstelde dibond plaat zullen afdrukken. Deze plaat is 3 millimeter dik. Ze beloven op hun website dat de dibond afdrukken watervast en zonlichtbestending zijn. Het weer zal dus geen invloed hebben op de afbeelding. Daarom zijn deze foto’s op dibond dan ook geschikt voor binnen en buiten. Als je wilt kun je hem dus gewoon in de tuin hangen als je daar een lege plek aan het hek hebt. De plaat heeft een licht geborstelde structuur en een rvs-uitstraling. Voor de bevestiging kun je kiezen uit verschillende onzichtbare ophangsystemen. Zo zijn er plexiglazen voetjes, mini-ezels, ophangprofielen, afstandhouders, kleetplaten, enzovoort. Mensen zullen dus niet eens zien dat de plaat opgehangen is.


  De Consumentenbond over canvas, dibond, forex en plexiglas.

  Diensten van FotoOpDibond

  Je kunt makkelijk een foto op dibond bestellen via deze website. Wel moet je dan eerst even een leuke foto uploaden zodat ze weten wat ze op het dibond moeten afbeelden. Ook moet je de grootte en de breedte van de plaat bepalen. Het kan een klein fotootje zijn dat je makkelijk kunt neerleggen maar de plaat kan ook zo groot zijn dat hij het merendeel van een muur bedekt. Als je ergens even niet uitkomt is er altijd nog de FotoOpDibond klantenservice om je te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FotoOpDibond

  Heb jij al zo’n foto op dibond aan de muur hangen? Of hij nou pontificaal als eyecatcher in je woonkamer hangt of je hem juist voor jezelf houdt op je slaapkamer, wij willen graag weten wat jouw ervaring met FotoOpDibond is. Hoe makkelijk was het om een foto op dibond te bestellen via hun website? Ben je tevreden met het eindresultaat wat de bezorgservice van FotoOpDibond bezorgde? En hoe goed kon de klantenservice je helpen toen er iets niet helemaal goed ging? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over FotoOpDibond is.

  FotoOpDibond.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FotoOpDibond.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FotoOpDibond.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FotoOpDibond.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FotoOpDibond.com actief?

  FotoOpDibond.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FotoOpDibond.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.