NederlandReview

  Ervaringen Fotogeschenk

  Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? Ontdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Zeker wanneer iemand een review zoekt over dit bedrijf.

  Over Fotogeschenk.nl

  Medionshop.nl kenmerkt zich door haar vele verschillende fotoproducten. Het is mooi en goed om demogelijkheden te bekijken om herinneringen te vereeuwigen. Tevreden klanten zijn het gevolg. Ook de hoge kwaliteit en de vele verschillende afhaalplekken in Nederland en Vlaanderen dragen bij aan het succes van dit bedrijf. Daarnaast krijgt iedereen ook nog eens 5 euro aan tegoed, bij het inschrijven van de nieuwsbrief. Er is daarnaast ook nog een whitelabel versie beschikbaar voor fotograven. Ook leuk!

  Kunstbeschouwing - Algemeen - Huygens Lyceum - Tekenen

  Diensten van Fotogeschenk.nl

  Deze website met webshop biedt vele verschillende fotoproducten aan. Je kunt er gewone foto’s bestellen, canvas foto’s, mokken met foto’s, ingelijste foto’s en volop meer. Het is heerlijk om zelf te gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een fotogeschenk weg te geven. Een fotogeschenk maakt het mogelijk om een uniek cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum, trouwerij of andere gelegenheid. Geweldig gewoon.

  Klachten, tips en complimenten over Fotogeschenk.nl

  Het bedrijf kent een persoonlijke klantenbenadering. Iets wat je terugvindt in de beoordelingen van haar klanten. Ze geven vak aan, dit belangrijk te vinden. Consumenten, fotograven, reclamebureaus, ontwerpstudio’s en ook fotostudio’s lopen helemaal weg met dit bedrijf. Sinds 2009 zijn er volop tevreden klanten.

  Mocht je ondanks de goede zorgen van hun een klacht hebben dan is het goed om een klacht in te dienen. Het maakt het mogelijk voor dit bedrijf om hun dienstverlening te verbeteren. Ook maakt het het mogelijk om van jou een tevreden klant te maken.

  Klachten kun je trouwens per post, telefoon en email melden. Complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom!

  Fotogeschenk.nl

  Weesperzijde 80-G
  1091 EJ Amsterdam
  Alléén kantoor. Bezoek op afspraak.
  020 - 820 87 85
  info@fotogeschenk.nl

  Heb jij ervaring met Fotogeschenk.nl?

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  ntdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Dit is wat anderen vinden over Fotogeschenk.nl!

  Fotogeschenk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fotogeschenk

  Uw beoordeling

  Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder

  Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder Extra groot, want het was een mooie foto en ik wilde een mooi cadeau.

  Ik vond de levering best lang op zich laten wachten, bijna een week. Het moest natuurlijk nog helemaal gemaakt worden, maar ik had het sneller verwacht.

  Het was ook niet een heel goedkoop cadeau, maar de kwaliteit was wel heel goed.

  Door: Gina15-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  meteen 5 euro korting

  Mooie foto op canvas besteld van een mooie famiefoto die we hadden laten maken

  en ik kreeg meteen 5 euro korting! Aardig!

  Door: Roosje23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ingelijste foto goed geleverd

  Ingelijste foto besteld als presentje voor mijn vrouw

  Kwaliteit naar behoren, prijs was goed.

  Door: Hannes20-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2 fotootjes van overleden hondje

  Ik heb geen pluspunten!
  Heb 2 fotootjes van mijn overleden hond af laten drukken maar zijn te klein en niet alles staat op de fotootjes. Kan ze gewoon weggooien wat een prutsers en dat voor€8,95!!! Ik ga nooit meer hier wat bestellen !!

  Door: Mylène Helsdingen14-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Canvasdoek 60x60cm + foto

  Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Het canvasdoek 60x60cm was scheef gespannen. De oplossing van fotogeschenk was, dat ik € 25 bij kon betalen om de foto op een aluminium plaat kon laten afdrukken. Als ik een aluminium plaat had gewild dan had ik dit wel in eerste instantie besteld. Niet echt service gericht in de oplossing om de klant nog een keer te laten willen betalen voor iets wat scheef is en iets heel anders. Plus ze zijn niet vriendelijke via het e-mail contact. Ik raad dit bedrijf absoluut NIET aan bij anderen klanten, zonde van mij geld. Ik had overal 1 ster voor willen geven, maar dat ging op een één of andere manier niet.

  Door: Debby Snijders 11-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Foto's

  Beloven levering de dag nadien, ik had pas 4/5 dagen later mijn bestelling. Zeer onbeleefd klantendienst reageerde "Dat is hun zaak niet". Is ook 3x zo duur als de concurrentie. Zeer jammer, ik bestel hier NOOIT meer!!!!!!! Ook de kwaliteit van de foto's is niet oké. Kleuren komen niet overeen en zijn zeer "flets". Verschillende foto's zijn groter of kleiner, ondanks dat ik dezelfde grote bestelde. Geen aanrader dus!

  Door: Niki De cock15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Foto op canvas

  Lelijk resultaat van foto op canvas, zeker geen fotogeschenk.
  Pluspunt is zeer snelle levering van product.
  Maar reactie bij klachten laat helaas langer op zich wachten. Ook irritant dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook ontvang je geen directe mail dat je klacht in behandeling is. Bij ontevreden resultaat wordt geen alternatieve oplossing aangeboden. Niet voor herhaling vatbaar!

  Door: Tien25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Fotopuzzel

  Fotocollage aangeleverd met 4 verschillende foto's. Tot mijn verbazing stonden de bovenste foto's er voor de helft op. De door mij gestuurde foto was blijkbaar vierkant. Graag had ik een seintje ontvangen, alvorens men overging tot productie. Ieder weldenkend mens zou snappen dat dat niet de bedoeling was. Fotogeschenk denkt totaal niet mee met de klant. Als oplossing moet ik opnieuw bestellen!

  Door: Vincent 25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  fotoblok

  Verschrikkelijke service. Mijn pakket is kwijt en niemand doet moeite om het pakket te vinden. Eerst 45minuten in de telefonische wachtrij gestaan, emails worden slecht beantwoord. NIET BESTELLEN HIER!

  Door: Jess Nijenhuis09-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Fotogeschenk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Fotogeschenk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fotogeschenk actief?

  Fotogeschenk is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fotogeschenk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.