Ervaringen Fotogeschenk

Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? Ontdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl. Zeker wanneer iemand een review zoekt over dit bedrijf.

Over Fotogeschenk.nl

Medionshop.nl kenmerkt zich door haar vele verschillende fotoproducten. Het is mooi en goed om demogelijkheden te bekijken om herinneringen te vereeuwigen. Tevreden klanten zijn het gevolg. Ook de hoge kwaliteit en de vele verschillende afhaalplekken in Nederland en Vlaanderen dragen bij aan het succes van dit bedrijf. Daarnaast krijgt iedereen ook nog eens 5 euro aan tegoed, bij het inschrijven van de nieuwsbrief. Er is daarnaast ook nog een whitelabel versie beschikbaar voor fotograven. Ook leuk!

Diensten van Fotogeschenk.nl

Deze website met webshop biedt vele verschillende fotoproducten aan. Je kunt er gewone foto’s bestellen, canvas foto’s, mokken met foto’s, ingelijste foto’s en volop meer. Het is heerlijk om zelf te gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een fotogeschenk weg te geven. Een fotogeschenk maakt het mogelijk om een uniek cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum, trouwerij of andere gelegenheid. Geweldig gewoon.

Klachten, tips en complimenten over Fotogeschenk.nl

Het bedrijf kent een persoonlijke klantenbenadering. Iets wat je terugvindt in de beoordelingen van haar klanten. Ze geven vak aan, dit belangrijk te vinden. Consumenten, fotograven, reclamebureaus, ontwerpstudio’s en ook fotostudio’s lopen helemaal weg met dit bedrijf. Sinds 2009 zijn er volop tevreden klanten.

Mocht je ondanks de goede zorgen van hun een klacht hebben dan is het goed om een klacht in te dienen. Het maakt het mogelijk voor dit bedrijf om hun dienstverlening te verbeteren. Ook maakt het het mogelijk om van jou een tevreden klant te maken.

Klachten kun je trouwens per post, telefoon en email melden. Complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Fotogeschenk.nl

Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
Alléén kantoor. Bezoek op afspraak.
020 - 820 87 85
info@fotogeschenk.nl

Heb jij ervaring met Fotogeschenk.nl?

Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

ntdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Dit is wat anderen vinden over Fotogeschenk.nl!

Fotogeschenk
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

9,2
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9,4

Service

8,6

Prijs

8,6

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder

Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder Extra groot, want het was een mooie foto en ik wilde een mooi cadeau.

Ik vond de levering best lang op zich laten wachten, bijna een week. Het moest natuurlijk nog helemaal gemaakt worden, maar ik had het sneller verwacht.

Het was ook niet een heel goedkoop cadeau, maar de kwaliteit was wel heel goed.

Door: Gina15-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

meteen 5 euro korting

Mooie foto op canvas besteld van een mooie famiefoto die we hadden laten maken

en ik kreeg meteen 5 euro korting! Aardig!

Door: Roosje23-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ingelijste foto goed geleverd

Ingelijste foto besteld als presentje voor mijn vrouw

Kwaliteit naar behoren, prijs was goed.

Door: Hannes20-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10
Foto afdruk verlijmd op dibond

Schrijf zelf een review over Fotogeschenk

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)