Fotofabriek

9

Bestellen

8

Service

7

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fotofabriek

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het online maken van een fotoalbum, wenskaarten, verjaardagskalender of iets dergelijks. Ook leuk om cadeau te geven aan grootouders, met allemaal foto’s van de kleinkinderen bijvoorbeeld. Fotofabriek biedt deze service aan. Je kunt via de website zelf het nodige samenstellen en af laten drukken. Wat de afdrukkwaliteit hiervan is, en de prijs/kwaliteitverhouding lees je hier bij de reviews die anderen over dit bedrijf achterlieten.


Over Fotofabriek

Fotofabriek.nl/Fotofabrik.de is in 2008 opgericht als onderdeel van Chris Russell BV. Dit is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van reclame en drukwerk voor belangrijke winkelketens in Nederland. Bij Fotofabriek kan de consument nu ook profiteren van hun uitgebreide kennis op het gebied van digitaal drukken en fotobewerking. Zij bieden gratis software aan voor het bewerken en vormgeven van fotoproducten van een hoge kwaliteit.
Diensten

Bij Fotofabriek kun je één van de volgende producten bestellen:

  • Fotoboeken: Spiraal Fotoboeken, Softcover Fotoboeken, Hardcover Fotoboeken en Exclusieve Fotoboeken
  • Agenda's: Jaaragenda’s en Schoolagenda's
  • Kalenders: Familieplanners, Jaarkalenders en Verjaardagskalenders
  • Wenskaarten: Geboortekaarten, Trouwkaarten, Verhuiskaarten, Verjaardagskaarten, Kerstkaarten en Valentijnskaarten
  • Wanddecoratie: Posters, Tuinposters, Foto Op Karton, Foto Op Canvas, Foto Op Hout, Foto Op Plexiglas, Foto Op Aluminium, Foto Op Forex, Fotovergrotingen en Tegeltjes
  • Overige producten: Bureauleggers, Cadeaubonnen, Collegeblokken, Fotobladen, Fotoprints, Menukaarten, Merci Chocolade, Multomappen, Telefoonhoesjes, Schoolschriften, Placemats, Retroprints, Pasfoto's, Stickers, Visitekaartjes en Wijnkisten

Wanneer je een product hebt gekozen kun je vervolgens met de software van de site je product opmaken met je eigen digitale foto’s en samenstellen. Wanneer je tevreden bent kun je je bestelling verzenden. Fotofabriek gaat jouw bestelling dan op professionele wijze afdrukken, inbinden, verpakken en versturen het vervolgens binnen twee tot zeven werkdagen (afhankelijk van het product) naar elk adres in Nederland of België.     


Klachten

Wanneer je moeite hebt op de website met het samenstellen van je product dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder. Op eenmaal bestelde producten geldt geen herroepingstermijn omdat het gepersonaliseerde producten zijn. Wanneer je niet tevreden bent over het eindresultaat (bijvoorbeeld bij een beschadiging of ander defect) dan kun je altijd met ze bespreken wat dit veroorzaakt heeft. Omdat het om gepersonaliseerde producten gaat, is het van de oorzaak afhankelijk hoe het opgelost kan worden. Neem hierover ook contact op met de klantenservice. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie met daarin een mogelijke oplossing. Mocht het product teruggestuurd moeten worden, dan krijg je van de klantenservice een referentienummer en het antwoordnummer waar het fotoproduct gratis naartoe gezonden kan worden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij Fotofabriek is aangesloten. Mocht deze bemiddelingspoging om wat voor reden dan ook niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Wat krijg je precies als je een fotoboek besteld bij Fotofabriek? Lees hoe klanten de service, levering en prijs beoordelen van de fotoproducten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

4 A6 fotoboeken en 2 A4 hard cover fotoboeken

Ik had voor een feest deze boeken besteld, maar had een fout gemaakt met de opmaak. Opa stond in de stippellijn en viel van de cover. De Fotofabriek heeft dit kosteloos opnieuw geprint. De boeken waren reuze snel in huis en de medewerkers zijn kundig en helpen je met veel geduld. Echt klasse service!!! Hartelijk bedankt!

E

Esther

05-03-2020

0

Foto's op verschillende manieren afdrukken

Ik heb al verscheidene malen een bestelling geplaatst bij Fotofabriek en telkens verrast het resultaat me weer. Ben begonnen met het afdrukken van een fotoboek van onze vakantie en was toen al helemaal blij. De foto's waren van super goede kwaliteit en het boek is heel erg stevig. Onlangs besloten om een kaartje voor ons huwelijksfeest te laten drukken bij Fotofabriek. Ja, ook dat is mogelijk. En er zijn trouwens nog veel meer mogelijkheden waar jij je foto op af kunt drukken. Je betaalt er natuurlijk wel een aanzienlijk bedrag voor, maar ik garandeer je dat het zeker de moeite waard is.

M

Miranda G.

27-04-2017

0