Ervaringen Fotocadeau.nl

Sta jij op het punt om een mooi moment van pixel naar print om te toveren, maar ken je dit hele bedrijf nog niet? Dan is het fijn dat er mensen zijn die jou én voor zijn gegaan én daar een recensie over geschreven hebben. Dankzij hun meningen, ervaringen en beoordelingen, kan jij straks een weloverwogen keuze maken! En als je straks zelf je ei kwijt wilt, kom hier dan gerust nog eens terug.

Eigen kunst aan de muur

Die ene foto van die zomer in Spanje, of die winter in Frankrijk? Die eerste selfie tijdens de huwelijksreis? Dat schattige plaatje van die vijf tellen dat de kinderen geen ruzie hadden? Iedereen heeft wel eens een foto gemaakt die eigenlijk een plekje aan de muur verdient. Gelukkig is het sinds de digitale fotografie eenvoudig om een foto te laten afdrukken op allerlei materialen in verschillende formaten.

Kunst uit de beeldbank

Veel bedrijven die de mogelijkheid bieden om foto’s op verschillende materialen af te drukken, beschikken over een beeldbank of database. Hier in staan allerlei foto’s waar iemand uit kan kiezen. Van wild beest tot wereldstad en minder grote steden, van wereldkaart tot bloem, en van bergen tot stranden. En wie weet heb je wel ergens een onvergetelijke vakantie gehad en staat de desbetreffende plek er tussen! Of kun je je door een mooie print van bossen of bloemen je wel in de natuur wanen op je balkon in de binnenstad!


De buurmannen hebben hun portret op een puzzel laten afdrukken

Voor iedere gelegenheid

Door het persoonlijke karakter van de foto, zijn het leuke geschenken om te geven voor een verjaardag, jubileum, moederdag of vaderdag voor opa en oma, Sinterklaas of kerst, feestdagen die hier niet tussen staan, of gewoon omdat je iemand lief vindt. En als je niet kunt kiezen, kun je altijd nog een cadeaubon geven.

Fotocadeau

Dit is een webshop in fotoproducten, waar je foto’s op allerlei ondergronden kunt laten drukken via het bestelsysteem. Ze bieden onder andere canvas, stof, hout, aluminium, forex (soort lichtgewicht kunststof), plexiglas en behang aan. Maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een tuinposter, fotoposter of zelfs een wandkleed. Ook kleinere opties zijn mogelijk, zoals een sleutelhanger, mok, muismat, placemat, klok of blok. Niet helemaal tevreden over je eigen werk? Er zijn verschillende gratis bewerkingen mogelijk, dus informeren naar de mogelijkheden kan geen kwaad. Daarnaast hebben ze een beeldbank waar minder fanatieke fotografen uit kunnen kiezen. Tot slot beschikken ze ook uit een aantal collecties wanddecoratie die door consumenten gekozen kunnen worden, zoals de botanische, zwart-wit, sepia, moderne en de minimalistische.

De klantenservice, die naar eigen zeggen uitstekend is, is op maandag tot en met vrijdag via de mail te bereiken van 8.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van de pauze voor de lunch en het avondeten.

Recensies door de lens van consumenten

Heb jij via deze webshop al iets aan de muur hangen of cadeau gedaan? Dan zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening en ervaring. Op hun website staat dat ze als beste zijn getest door de Consumentenbond, DigifotoPro en Zoom.nl. Vind jij dit terecht? Zou je ze aanraden? Jouw beoordeling helpt aankomende klanten bij het vormen van een beeld bij dit bedrijf en het maken van een keuze.

Fotocadeau.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

7,8
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9

Service

8

Prijs

7

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Plexiglas foto

Bizar goede service.

Mijn grote plexiglas foto (180€) had helaas wat schade opgelopen tijdens het transport met DHL. FotoCadeau.nl gemailed en dezelfde dag bevestiging dat ze kosteloos een nieuwe zouden opsturen. Deden nergens moeilijk over. Anno 2019 zie je dat soort service toch bijna nergens meer?

Dus, bestel hier gerust want als het niet goed is... Lossen ze het gewoon zonder gezeur op!

Door: Marcel Meeuwissen15-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Foto van vakantie

Ik had een foto besteld van vakantie van de zee en de zonsondergang helaas is de foto echt heel onduidelijk en niet mooi er lijken paarse vlekken op de foto te zitten heel jammer

Door: Chris13-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Schrijf zelf een review over Fotocadeau.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)