Ervaringen Fotobehang.com

Jou huis verdient natuurlijk het allerbeste behang. Dat is immers de basis van de inrichting van je huis en kan de hele stijl van je woonkamer of slaapkamer bepalen. Het is ook niet iets wat je snel zult vervangen en je moet dus zeker weten dat je er de komende jaren tevreden over gaat zijn. Dus waar kun je dit behang nou vinden? Één winkel die het aanbiedt is Fotobehang.com. Maar zullen die foto’s die ze afdrukken op behang nou echt wel zo mooi zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om fotobehang te bestellen via hun website? Zal de bezorgservice zich echt wel aan de snelle levertijden houden? En hoe vriendelijk zal de klantenservice van deze behangwinkel zijn? De enige manier om hier meer over te weten te komen is door reviews te lezen van klanten die hun muren al behangen hebben met behang van Fotobehang.com. Hun ervaringen, beoordelingen en eerlijke meningen kunnen je vertellen wat je kunt verwachten als je bij Fotobehang.com behang bestelt.

Over Fotobehang.com

Fotobehang.com is een winkel die behang verkoopt. De winkel is een idee van een bedrijf genaamd ProFlags BV. Bij Fotobehang.com richten ze zich op behang. In tegenstelling tot andere behangwinkels richt Fotobehang.com zich niet op gewoon behang. Ze beweren zelfs je te willen voorzien van het allermooiste fotobehang en deze te verkopen tegen de scherpste prijs. Ze beloven “haarscherpe bedrukking in fotokwaliteit”. Ze printen hun behang op vliesbehang, mede omdat dit de meest milieuvriendelijke manier is. Je kunt kiezen voor verschillende thema’s. Er zijn thema’s zoals slaapkamer, bosbehang, babykamer, retro behang, zwart-wit behang enzovoort. Verder is er nog behang met bloemen, stenen, mensen, auto’s, eten & drinken, hout of auto’s. Heel bijzonder is hun 3D-behang. Hierdoor kan je kamer er heel wat groter uitzien. Of wie weet wil je wel een mooie wereldkaart op de muur. Mocht dit allemaal niets voor jou zijn, dan kun je ook altijd nog kiezen voor abstract behang of behang met patronen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Fotobehang.com heeft wel een soort behang wat in ieder geval in de buurt komt.


Thomas van Eigen Huis en Tuin plaats een fotobehang.

Diensten van Fotobehang.com

Je kunt het fotobehang van Fotobehang.com bestellen via hun website. Kies gewoon het behang dat je in de kinderkamer, slaapkamer of huiskamer wilt ophangen en laat ze weten hoeveel oppervlakte je nodig hebt. Ook kun je een eigen foto uploaden en deze op vliesbehang laten afdrukken. Fotobehang.com zal dan hun printers aan het werk zetten en ervoor zorgen dat het behang naar je opgestuurd wordt door hun bezorgservice. Ze beloven snelle levertijden, dus je zult niet lang hoeven te wachten. Daarnaast heeft Fotobehang.com een klantenservice om vragen te beantwoorden of problemen uit de wereld te helpen.

Diensten van Fotobehang.com

Zit er al behang van Fotobehang.com op één van je muren? Welk thema je ook koos en voor welke kamer het ook bedoeld was, wij horen graag meer van je. Lijkt je kamer echt ruimtelijker door het 3D-behang van Fotobehang.com? Bezorgde de bezorgservice van Fotobehang.com het zwart-wit behang echt zo snel? En wat voor een klantenservice biedt Fotobehang.com aan als de afdruk niet goed is of er een ander probleem optreedt? Vertel ons alles en schrijf een Fotobehang.com review.

Fotobehang.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Prima

Goede service, mooie kwaliteit fotobehang en snelle levering!

Door: Ibke06-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over Fotobehang.com

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)