NederlandReview

  Ervaringen Fotoalbumshop

  Een mooi fotoalbum, waar kan je een groot assortiment vinden om uit te kiezen? Online natuurlijk! Fotoalbumshop biedt heel wat fotoalbums aan in verschillende maten en stijlen. Er zit sowieso wel iets tussen dat je leuk vindt. Lees snel verder en kom te weten wat Fotoalbumshop zoal in haar assortiment heeft! Reviews van dit bedrijf kan je lezen op NederlandReview.

  Over Fotoalbumshop

  Fotoalbumshop werd opgericht door experts die al meer dan 25 jaar actief zijn en vertrouwd zijn met alle facetten van het vakgebied zoals onder andere de ontwikkeling van fotoalbums, design, productie en verkoop. Fotoalbumshop biedt een online webshop met een breed en hoogwaardig aanbod fotoalbums aan. Daar blijkt heel wat behoefte aan te zijn volgens marktonderzoek. Fotoalbumshop biedt albums aan in zowel een traditionele uitvoering als albums met een eigentijdse vormgeving en altijd met een hoge kwaliteitsstandaard. Fotoalbumshop wil je kennis laten maken met hun passie voor fotoalbums want in een leuk fotoalbum kan je mooie momenten vastleggen zoals bijvoorbeeld een baby- of huwelijksalbum zullen zorgen voor mooie herinneringen later. Fotoalbumshop werkt alleen met hoogwaardige materialen met een perfecte afwerking. Je mag dus een hoge kwaliteitsstandaard verwachten. De basisprincipes van Fotoalbumshop zijn eerlijkheid, openheid, snelheid en respect.


  Deze producten zijn ook terug te vinden in het assortiment van Fotoalbumshop.

  Diensten van Fotoalbumshop

  Bij Fotoalbumshop kan je terecht voor fotoalbums van hoge kwaliteit. De mensen bij fotoalbumshop doen er alles aan om hun producten steeds te verbeteren aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen. Bij Fotoalbumshop kan je terecht voor alles dat te maken heeft met een fotoalbum. Je vindt er fotoalbums, schroefalbums, spiraalalbums, gastenboeken, insteekalbums, fotolijsten, huwelijksalbums, babyalbums en nog veel meer. Je vindt er ook fotodozen en plakmiddelen zodat je naar wens je fotoalbum kan vullen. Bij bestellingen boven de 100 euro wordt die gratis verzonden, onder een bestelbedrag van 100 euro betaal je 5.95 verzendkosten. Fotoalbumshop biedt heel wat betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, bankoverschrijving, kredietkaart en nog veel meer.

  Vragen of klachten voor Fotoalbumshop

  Heb je een vraag voor Fotoalbumshop? Weet je niet zeker welk fotoalbum geschikt is voor jouw project of heb je vragen over de levering? Dan neem je best contact op met iemand van Fotoalbumshop. Je kan een medewerker bereiken via het contactformulier dat je vindt op de website van Fotoalbumshop. Je kan ze ook altijd bellen of een e-mail of brief sturen. Op de website vind je ook een categorie met veel gestelde vragen, misschien vind je daar wel het antwoord dat je zoekt.

  Schrijf ook een review!

  Je vindt het ook wel belangrijk om te weten wat andere klanten vinden van een bedrijf voor je er zelf een aankoop doet of een contract tekent. Daarom is het belangrijk dat mensen die al ervaring hebben met een bedrijf, als dat nu goed of slecht is, een review achterlaten op NederlandReview. Zo weet jij en anderen wat je kan verwachten van een bepaald bedrijf en dan kom je niet voor verassingen te staan. Laat dus zeker van je horen op NederlandReview, dé reviewsite van Vlaanderen!

  Fotoalbumshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4.4
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  2.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schroefalbum

  Ik heb voor de 3e keer een album gekocht en ben heel tevreden over het ontvangen product. Wel zijn het contact houden met klanten en bestellingen snel verzenden minder sterke kanten van het bedrijf (levertijd bedroeg ruim 3 weken en heb op mijn mail geen reactie mogen krijgen). Maar zeker geen oplichtingspraktijken hier!

  Door: Sandra14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schroefalbum

  Lees hier veel negatieve reviews, maar hier is geen sprake van oplichting! Zelf in 2015 met goed resultaat en naar tevredenheid schroefalbum besteld. Nu gelijksoortige bestelling, initieel geen levering en inderdaad direct voicemail, maar kreeg na een paar dagen wel reactie op mail. Bestelling bleek niet leverbaar bij fabrikant (klopt, elders ook niet, zelf geverifieerd). Vervolgens direct zelfde dag geld teruggestort gekregen.

  Plus:
  - eerder goede bestelling en goed product
  - snel geld terug toen product niet leverbaar bleek

  Min:
  - actuele voorraadstatus op website niet accuraat, eigenaar had dit overzicht sneller mogen hebben en mij proactief mogen informeren

  Door: Maria02-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  betaald, geen levering

  De website ziet er keurig uit. Een trouwalbum besteld en betaald. De levering zou binnen 7-10 werkdagen na betaling geschieden. Ik wilde iets bijbestellen en 1 dag na de betaling probeerde ik hen op allerlei mogelijke manieren te contacteren. Telefoonnummer doet het niet, contactformulier ook niet, mailadres evenmin. Onderbuikgevoel. En nu ik de reviews van andere gedupeerden lees, ga ik proberen het aankoopbedrag via een invorderingsbedrijf terug te krijgen. Ze mogen hier niet mee weg komen!

  Door: sascha peters12-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  oplichters !

  Bestel hier niet want het zijn oplichters.
  E-mail werkt niet en telefoon ook niet .
  2 boeken besteld en nooit iets ontvangen !!

  Door: Nathalie16-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Triest

  Triest dat zo iets nog bestaat, geld van mensen in de zak zonder maar niks voor te doen! Ik hoop dat je er in stikt!

  Door: Sandy01-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Vreemd

  Bestellen gaat niet per Ideal, zoals op de website staat. Gevraagd wordt het bedrag over te maken. Vervolgens hoor je niks, geen bevestiging of aankondiging wanneer de bestelling wordt verzonden. E-mailadres en contactformulier werken niet. Telefonisch kun je een boodschap inspreken. Jammer dat niet wat oplettender was. Het komt niet betrouwbaar over.

  Door: M. Verbiest10-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Twijfelachtig

  Na mijn bestelling kreeg ik een e-mail voor betaling.
  Na betaling hoor ik vervolgens 5 dagen niks waarna ik contact met bedrijf wil opnemen
  Maar.....Ze zijn NIET bereikbaar. Mails komen terug, telefoon is niemand om op te nemen en ook het contactformulier kan niet verstuurd worden.
  Dit vind ik niet prettig..
  Ik heb de voicemail tot drie keer toe ingesproken binnen n half uur omdat ik verbaasd en verbouwereerd ben over gang van zaken. Zo heb ik het idee dat ik met bedrijf te maken heb die verplichtingen niet na kan komen maar wel mijn geld opstrijkt.

  Door: Nathalie Jaeger07-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fotoalbumshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fotoalbumshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Fotoalbumshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fotoalbumshop actief?

  Fotoalbumshop is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fotoalbumshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.