Foto4art

6

Bestellen

5

Service

5.7

Prijs

4.7

Levering

16.7%

Zou hier weer kopen

Foto4art

Zoek je een organisatie waar je fotoproducten kunt kopen? Wellicht is Foto4art wel een bedrijf waar jij je slag kunt slaan. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf zijn. Dit is het platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews!  


Wat is Foto4art?

 


Via de website van Foto4art kun je fotoproducten kopen. Volgens het bedrijf gaat het hier om het creëren van creatieve, unieke en betoverend mooie fotoproducten die perfect in ieder interieur passen. Volgens Foto4art is dit ook echt de passie van de medewerkers. De diensten/producten van Foto4art zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: fotobehang, plexiglas, canvas, aluminium, glas, fotogordijn, poster, stickers, tuinposter, ingelijste posters en upload foto.  


Verzendkosten

 


Mocht je een bestelling doen van minimaal € 95,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als de bestelling lager is dan € 95,- dan zijn de kosten € 5,99. Deze prijzen gelden voor België en Nederland en zijn inclusief BTW. Mocht je een bestelling buiten deze twee landen willen ontvangen zul je navraag moeten doen. De klant zal per e-mail op de hoogte gebracht worden van de verzendkosten die betaald moeten worden.  


Betalingen

 


Je kunt volgens Foto4art veilig online bestellen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat haar klanten veilig bij hun kunnen winkelen. De webwinkel van Foto4art is voorzien van een SSL beveiliging. Dat is volgens dit bedrijf de garantie dat je persoonlijke gegevens door niemand ingezien kan worden. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Denk dan aan betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa en via een bankoverschrijving vooraf.  


Levertijd

 


Ben je benieuwd naar de levertijd van de fotoproducten? De levertijden verschillen per fotoproduct. Soms duurt het 2 werkdagen, terwijl het ook 5 of 20 werkdagen kan duren. Op de website staat een tabel waar je de diverse levertijden ziet staan. De producten worden onder andere verstuurd door Bpost, DPD en TNT. Levertijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen. Dit wordt ook op de website van Foto4art vermeld.  


Garantie

 


Mocht het onverhoopt gebeuren dat je een verkeerd product ontvangt, zul je dit direct moeten melden bij het bedrijf. Dit zal schriftelijk moeten gebeuren. In een dergelijke situatie zal de werknemer van Foto4art.nl contact met je opnemen. In dat gesprek zullen de verdere handelingen besproken worden. Er wordt verzocht om het product niet zomaar terug te sturen zonder dat er overleg over is gevoerd. Mocht het om ongegronde reclamatie gaan zal het bedrijf een niet-franco verzending niet accepteren. Je zult dan als klant zelf de transportkosten moeten dekken. Retourneren is alleen mogelijk op het moment dat  dit schriftelijk wordt overeengekomen tussen beide partijen. Anders zal de retourzending niet geaccepteerd kunnen worden. Het is altijd raadzaam om de gehele procedure met betrekking tot retourneringen en garanties op de website door te nemen.  


Welke klantervaringen zijn er bij Foto4art.nl?

 


Ben je klant bij Foto4art.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies voor een fotoproducten gekocht? Ben je tevreden over de service bij Foto4art.nl? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Foto4art.nl aan? Zou je andere mensen aanbevelen hun fotoproducten bij Foto4art.nl te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReviuw je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Eigen foto afdruk op Plexiglas anti-Reflex

Ik bestel hier NOOIT weer! Ik heb zelden zo'n slecht bedrijf met een nog slechtere klantenservice getroffen. Ik heb een eigen foto laten afdrukken op Plexiglas anti-Reflex, waarbij op de website staat dat dit een product met intense kleuren is. Echter kwam onze foto volledig overbelicht binnen. Na contact met Foto4Art hierover, werd de verantwoordelijkheid hiervoor bij mij als klant gelegd, omdat ik voor deze materiaal keuze ging. Echter staat er nergens op de website dat hierdoor een kleurverschil kon optreden. Maar in plaats van met een oplossing te komen, bleef deze partij beweren dat er niets mis gegaan is in de productie terwijl iedereen kan zien dat dit product onder de maat geleverd is. De klantenservice is absoluut niet telefonisch bereikbaar en hoewel ze beloofden mij te bellen, handelen ze alles (traag) via de mail af. Althans, ze scheepten mij via de mail af, want op geen enkele manier is deze partij mij tegemoet te komen. Ik blijf als ontevreden klant achter met een product die ik niet aan de muur wil hangen omdat deze te lelijk is... Behoed uzelf en bestel hier niet!!

K

Kitty

03-10-2023

0

fotobehang

Fotobehang met motief gekocht bij Foto4Art. Het materiaal is dun en zeer kwetsbaar. Bij het behangen ontstaan er naden tussen de banen die niet weg te werken zijn, deze witte naden blijven zichtbaar. Sterker nog: het behang rekt uit bij het opbrengen en tijdens het drogen krimpt het weer met als resultaat nog bredere witte naden. Daarbovenop klopte het motief niet. In het midden van de baan konden we het motief laten passen maar naar boven toe liep het uit elkaar. Wij zijn zeer teleurgesteld. Voor 100 euro behang aan de muur dat er weer afgehaald moet worden.

N

Nell Roggeveen

19-03-2021

0

Olifant op geborsteld aluminium.

Simpel weg : een top product !!

P

Pierre Benoey

05-11-2020

0

Canvas-foto

Vandaag mijn canvas-foto ontvangen. Prachtig resultaat. Met aandacht verpakt. TOP, heel blij mee. 15-07-2020

T

T.v.d.Bosch

14-07-2020

1

fotobehang

worst company ever - total lack of customer service , unprofessional a fraud in few works

B

Bob

10-06-2020

1

Fotoposters

15 dagen geleden besteld en niks meer gehoord van dit bedrijf. Ook op een aanvullende mail wordt niet gereageerd. Wel 60 Euro al vooruitbetaald.

R

Rob van der Weg

25-05-2020

1