Foto4art

5.3
6

Bestellen

5

Service

5.7

Prijs

4.7

Levering

16.7%

Zou hier weer kopen

Foto4art

Zoek je een organisatie waar je fotoproducten kunt kopen? Wellicht is Foto4art wel een bedrijf waar jij je slag kunt slaan. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf zijn. Dit is het platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews!  

Wat is Foto4art?

 

Via de website van Foto4art kun je fotoproducten kopen. Volgens het bedrijf gaat het hier om het creëren van creatieve, unieke en betoverend mooie fotoproducten die perfect in ieder interieur passen. Volgens Foto4art is dit ook echt de passie van de medewerkers. De diensten/producten van Foto4art zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: fotobehang, plexiglas, canvas, aluminium, glas, fotogordijn, poster, stickers, tuinposter, ingelijste posters en upload foto.  

Verzendkosten

 

Mocht je een bestelling doen van minimaal € 95,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als de bestelling lager is dan € 95,- dan zijn de kosten € 5,99. Deze prijzen gelden voor België en Nederland en zijn inclusief BTW. Mocht je een bestelling buiten deze twee landen willen ontvangen zul je navraag moeten doen. De klant zal per e-mail op de hoogte gebracht worden van de verzendkosten die betaald moeten worden.  

Betalingen

 

Je kunt volgens Foto4art veilig online bestellen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat haar klanten veilig bij hun kunnen winkelen. De webwinkel van Foto4art is voorzien van een SSL beveiliging. Dat is volgens dit bedrijf de garantie dat je persoonlijke gegevens door niemand ingezien kan worden. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Denk dan aan betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa en via een bankoverschrijving vooraf.  

Levertijd

 

Ben je benieuwd naar de levertijd van de fotoproducten? De levertijden verschillen per fotoproduct. Soms duurt het 2 werkdagen, terwijl het ook 5 of 20 werkdagen kan duren. Op de website staat een tabel waar je de diverse levertijden ziet staan. De producten worden onder andere verstuurd door Bpost, DPD en TNT. Levertijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen. Dit wordt ook op de website van Foto4art vermeld.  

Garantie

 

Mocht het onverhoopt gebeuren dat je een verkeerd product ontvangt, zul je dit direct moeten melden bij het bedrijf. Dit zal schriftelijk moeten gebeuren. In een dergelijke situatie zal de werknemer van Foto4art.nl contact met je opnemen. In dat gesprek zullen de verdere handelingen besproken worden. Er wordt verzocht om het product niet zomaar terug te sturen zonder dat er overleg over is gevoerd. Mocht het om ongegronde reclamatie gaan zal het bedrijf een niet-franco verzending niet accepteren. Je zult dan als klant zelf de transportkosten moeten dekken. Retourneren is alleen mogelijk op het moment dat  dit schriftelijk wordt overeengekomen tussen beide partijen. Anders zal de retourzending niet geaccepteerd kunnen worden. Het is altijd raadzaam om de gehele procedure met betrekking tot retourneringen en garanties op de website door te nemen.  

Welke klantervaringen zijn er bij Foto4art.nl?

 

Ben je klant bij Foto4art.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies voor een fotoproducten gekocht? Ben je tevreden over de service bij Foto4art.nl? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Foto4art.nl aan? Zou je andere mensen aanbevelen hun fotoproducten bij Foto4art.nl te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReviuw je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook