Ervaringen Foto In Glas

Tegenwoordig hebben we het meeste van onze foto’s op een computer of onze mobiele telefoons staan. Natuurlijk is dat handig en kan de foto in ieder geval niet vergelen. Maar af en toe vraag je je misschien toch af of er niet meer is dat je met je mooiste foto’s kunt doen. Foto In Glas biedt aan om jouw foto in een glas af te beelden. Maar wat zal de kwaliteit van deze glazen kubussen zijn? Zullen ze jouw 2D-foto echt kunnen omzetten naar 3D? Zal zo’n glazen blok wel stevig genoeg zijn? En wat zal je kunnen verwachten van de klantenservice en bezorgservice van Foto In Glas? Alleen mensen die al eens een foto in glas hebben laten afbeelden door Foto In Glas kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat je kan verwachten. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je vertellen of een glazen blok of kubus bestellen bij Foto In Glas een goed idee is.

Over Foto In Glas

Foto In Glas is een bedrijf dat foto’s in glas aanbiedt. Je kan door hen jouw favoriete foto’s in een glazen blok laten plaatsen. Dit houdt in dat jouw foto geplaatst wordt in een glazen blok of kubus. Je kunt zelf de hoogte en breedte van de kubus kiezen. Als je echt diepte in de afbeelding wilt dan kun je jouw 2D-foto door Foto In Glas laten omzetten naar 3D. Dit geeft een heel mooi effect. Het is dan net alsof de mensen, dieren of andere figuren echt in het blok zitten. Er is ook een model met een uitsparing voor een kaartje of waxinelichtje. Op die manier kun je een kaarsje branden voor de dierbare die dor de foto altijd in je gedachten zal blijven. Zo’n foto in glas kan een heel mooi cadeau zijn voor iedere gelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld oma en opa verrassen met een blok met daarin een afbeelding van hun kleinkind. Iedereen zal zo’n cadeau kunnen waarderen.


Een voorbeeld van zo'n glazen blok van Foto In Glas.

Diensten van Foto In Glas

Je kunt dus via de website van Foto In Glas eenvoudig een foto in glas bestellen. Kies de foto uit, upload de foto up hun website en stuur de opdracht weg. De bezorgservice van Foto In Glas zal dan, na de betaling, aan het werk gaan om het blok of de kubus naar je op te sturen. Ook heeft Foto In Glas een klantenservice voor het geval er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Foto In Glas

Heb jij al eens een foto op glas besteld via Foto In Glas? Dan zouden wij je dankbaar zijn als je ons meer over jouw ervaring met deze fotoservice zou willen vertellen. Was het makkelijk om een foto te uploaden en een bestelling te plaatsen? Wat vind je van hoe het glazen blokje uiteindelijk is geworden? Moest je lang wachten op de bezorging van je kubus? En wat is jouw oordeel over hun klantenservice? Laat een Foto In Glas review achter en vertel ons jouw mening over deze fotoservice.

Foto In Glas
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Foto In Glas

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)