Flowerservice.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Flowerservice.nl

Bloemen kunnen een hoop zeggen. Ze kunnen steun bieden, feliciteren, succes wensen, bedanken, sympathie betuigen en nog veel meer. Één van de vele bloemisten die je aan een bloemetje kan helpen is Flowerservice.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun bloemen zijn? Zullen hun boeketten lang mooi blijven of zullen ze binnen een week al verlept zijn? Zullen de bloemstukken er net zo mooi uitzien als op de website? Zullen de bloemen voor een bijzondere gelegenheid wel op tijd worden bezorgd door de bezorgservice van Flowerservice.nl? En hoe zal de klantenservice van Flowerservice.nl reageren als je ze ergens voor nodig blijkt te hebben? De enigen die je over dit soort dingen meer kunnen vertellen zijn klanten die al eerder bloemen bij Flowerservice.nl hebben besteld. Lees hun eerlijke reviews om een indruk te krijgen van wat zij van Flowerservice.nl vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en andere opmerkingen kunnen je voorbereiden op wat je van Flowerservice.nl kunt verwachten.


Over Flowerservice.nl

Flowerservice.nl is een bloemist. Het bedrijf is opgericht in 1989. Sinds 2006 is hun hoofdkantoor gevestigd in een plaatsje met de toepasselijke naam Boeket. Ze bestaan dus al een behoorlijke tijd. Je kunt er bloemen kopen voor een hoop verschillende gelegenheden. Je kunt bij hen bijvoorbeeld boeketten bestellen voor iedere gelegenheid. Hieronder vallen Fleurop boeketten, moderne boeketten en plukboeketten. Je kunt natuurlijk ook gewoon één of een paar losse bloemen geven. Dit wordt vaak gedaan met rozen, maar er zijn nog wel meer bloemen waarbij dit prima kan. Mocht dit allemaal niet zijn wat je zoekt, dan kun je altijd nog de bloemstukken proberen. Er zijn moderne bloemstukken, bloementaarten en bloemstukken met wijn. De bloemen kunnen gegeven worden op heel veel verschillende gelegenheden. Voorbeelden hiervan zijn geboortes, uitvaarten, verjaardagen, Valentijnsdag, ziekte en nog veel meer. En zo zijn er nog veel meer momenten te verzinnen waarop een bloemetje heel gelegen kan komen. Naast bloemen biedt Flowerservice.nl ook planten, heliumballonnen, bonbons en bloemenkaartjes aan.
Diensten van Flowerservice.nl

Als je voor meer dan 25 euro aan bloemen besteld krijg je er, in de maanden juli en augustus, automatisch een plak Milka chocolade en een gratis glazen vaas bij. Mocht je bestelling afgerond zijn, dan gaat Flowerservice.nl aan het werk om die bij je thuis te krijgen. Ze bezorgen al hun boeketten zelf en voelen zich hier dus ook verantwoordelijk over. Dat is ook waarom je er maar liefst 5 dagen versheid garantie bij krijgt. Mochten de bloemen binnen die tijd toch gaan hangen kun je hen benaderen. Hun klantenservice is sowieso altijd te benaderen als je een vraag hebt of met een probleem zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor Flowerservice.nl

Mocht je zelf al eens een boeket bij Flowerservice.nl hebben besteld, dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring met deze bloemist. Was het makkelijk een boeket te bestellen via hun website? Heeft de bezorgservice van de bloemen netjes en op tijd bezorgd? Zagen de bloemen er mooi genoeg uit of waren ze al bijna verlept? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Flowerservice.nl? Schrijf een review en laat ons meer weten over jouw ervaring met Flowerservice.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)