NederlandReview

  Ervaringen FelinaWorld

  Natuurlijk hoort er bij kerst een kerstboom, maar ook het kerstdorp is de afgelopen jaren erg populair geworden. Sommige mensen zetten de meest prachtige creaties op een tafel. Natuurlijk wil je wel de beste kersthuisjes en andere dingen om je kerstdorp mee aan te kleden. FelinaWorld is één van de bedrijven die allemaal kerstdingen bij elkaar zet. Maar wat zal de kwaliteit van hun kersthuisjes zijn? Zullen de figuren wel echt genoeg lijken? Zal het reuzenrad goed werken of is het maar nep? Za; het lang duren voor de lantaarn of andere decoratie wordt bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent FelinaWorld als je even wat hulp nodig hebt? De enigen die je hier informatie over kunnen verschaffen zijn klanten die al een kersthuisje of ander spul van FelinaWorld hebben gekocht. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat kopen bij FelinaWorld echt inhoudt. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je vertellen wat het ware kerstgevoel bij FelinaWorld is.

  Over FelinaWorld

  FelinaWorld is een winkel die allemaal spullen voor kerstdorpen verkoopt. Een kerstdorp is een miniatuurdorpje dat helemaal in de kerstsfeer is gebracht. Je kunt het dorp zo groot of klein maken als je zelf wilt. De kersthuisjes zijn natuurlijk hetgeen dat het dorp het meeste sfeer geeft. Vaak zijn de daken voorzien van een laag nepsneeuw. Maar er zijn nog veel meer gebouwen en andere dingen die je aan het dorp kunt toevoegen. Voorbeelden hiervan zijn kerstmarkten, rijtuigen, tafarelen, kerken en Santa’s Workshop. In hun afdeling sneeuw & ijs vind je schaatsbanen, chalets, kabelbanen en ski’s. Hun categorie animaties bestaat uit kermisattracties, molens, een reuzenrad, carousel enzovoort. En dan kun je er nog wat accessoires aan toevoegen zoals landschap, bomen, verlichte accessoires, palen, lantaarns, bruggen, achtergronden, verlichting en nog veel meer. Er zijn nog speciale thema’s zoals camping, Hollands, Aan het Water, Buiten en Frakrijk. Natuurlijk is het dorp maar leeg zonder een paar figuren om erin rond te lopen. Ook die kun je dus los toevoegen zodat overal in je dorp mensen lijken te lopen. Merken die je bij FelinaWorld kunt tegenkomen zijn Lexmark, Efteling, Luville en Jägerdorfer. En ze hebben zelfs een assortiment kunstkerstbomen. En ze hebben een aantal enge kersthuisjes waarmee je je dorp in de sfeer van Halloween kunt brengen.


  Een van de huisjes die FelinaWorld verkoopt.

  Diensten van FelinaWorld

  De kersthuisjes en andere producten van FelinaWorld zijn gewoon via de website van FelinaWorld te bestellen. Kies het huisje of de decoratie die je wilt en laat de bezorgservice hem naar je opsturen. Ook heeft FelinaWorld een klantenservice om je te helpen als je even wat advies of assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FelinaWorld

  Ook heb je er alleen een paar simpele boompjes ter decoratie gekocht, wij horen graag meer over jouw ervaring met deze kerstwinkel. Hoe is de kwaliteit van die kersthuisjes? Werd de kunstkerstboom door FelinaWorld’s bezorgd voordat je hem wilde gaan opzetten? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice die FelinaWorld verleent? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij echt over FelinaWorld denkt.

  FelinaWorld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FelinaWorld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FelinaWorld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FelinaWorld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FelinaWorld actief?

  FelinaWorld is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FelinaWorld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.