Expo XL

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Expo XL

Zoek je een cadeau voor je vrienden, partner of familie? Wellicht kun jij je slag slaan bij Expo NL. Lees op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Expo NL bekend zijn.


Wat is Expo NL?


Expo NL is een winkel waar je een leuk cadeau voor je partner, vrienden of familie kunt kopen. Deze organisatie heeft twee vestigingen gelegen in Tilburg en Eindhoven. Op de website van Expo NL is te lezen dat ze al jarenlang een goede winkel zijn om een leuk cadeau te kopen. Je kunt bij Expo NL een keuze maken uit een grote voorraad cadeau artikelen.


Artikelen


Denk bijvoorbeeld aan mokken, cadeauboeken, spellen, gadgets en meer. Ze bieden ook een groot assortiment aan met artikelen zoals tassen, klokken, schoenen, posters en kunst. De bedrijfslieden van Expo NL geven aan het assortiment constant uit te breiden. Je kunt de webshop ook in de gaten houden voor de leukste gifts. Je kunt bij Expo NL leuke dingen kopen voor verjaardagen, kerstdagen, bruiloften en ga zo nog maar even door.


Verzenden


Er worden producten geleverd in België en Nederland. Mocht je een schilderij bestellen dan kan deze ook afgeleverd worden in Duitsland. Met betrekking tot leveringen in België en Nederland neemt dit ongeveer een werkdag in beslag. Dan moeten de producten natuurlijk wel op voorraad zijn. Als je iets besteld voor 15:00 uur 's middags dan worden de goederen de volgende dag bij je afgeleverd. Uitzonderingen zijn zon- en feestdagen. Bij verzendingen die door de brievenbus passen zijn de verzendkosten € 3,95. Mocht je een pakket toegestuurd krijgen dan bedragen de verzendkosten € 5,95. Er is wel een uitzondering. Mocht je een bestelling doen van meer dan € 49,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt overigens niet voor schilderijen. Je kunt je bestelling ook bij de vestiging in Tilburg of Eindhoven ophalen. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourneringen


Ben je niet helemaal tevreden over een artikel? Geen paniek! Je hebt na de ontvangst van je zending in totaal 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop retour sturen zonder dat je hier een reden voor hoeft op te geven. Je kunt je retour aanmelden met een speciaal formulier. Je kunt dit formulier online benaderen via de website van Expo NL.


Klachten


Deze organisatie stelt er alles aan te doen om alles goed te laten verlopen. Toch kan het soms gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via Expo NL. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur.


Europese Unie


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Expo NL? Ben je tevreden over de producten/diensten van Expo NL? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Expo NL? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)