Experis

7.3
6

Bestellen

9.3

Service

5.3

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Experis

Werkelijk waar? Het is echt zo! Vaak lees je een review over een bedrijf en sta je met je oren te klapperen. Of van verbazing of van ongeloof. Het is echter zo, dat er vele mogelijkheden zijn om meer te weten te komen over een bedrijf of organisatie. Op onze site verzamelen we tal van ervaringen om mensen, zoals jij, te helpen bij het doen van een aankoopbeslissing. Het helpt en is gemakkelijk op te nemen. Natuurlijk kun je vervolgens helemaal zelf de knoop doorhakken op basis van de informatie welke je allemaal hebt, naast de reviews op NederlandReview. 

Over Experis

Het is een bedrijf wat een onderdeel is van de ManPowerGroup. Het is een bedrijf wat al meer dan dertig jaar bestaat en een schakel is tussen professionals en organisaties. Het is een werving en selectie bedrijf of een organisatie welke op interim basis werkt. Ze richten zich op Engineering, IT, Professional Management Assistance en ook Finance. Het is een bedrijf welke professionals het maximale uit zichzelf laat halen. Het is een organisatie waar de drijfveren ontdekken en het talent ontwikkelen van belang zijn. Het is een focus op de persoonlijke krachten van de mensen. Professionals welke voortdurend in beweging zijn. Optimale groei en ook optimale vooruitgang. 

Jouw vraag is hun zorg. Het maakt niet uit waar het om gaat. Het kan zijn om de organisatie te verbeteren of om een ander inhoudelijk vraagstuk. Enexis heeft volop ervaring kennis en een netwerk om je te helpen. Ontzorgen is de basis voor het bedrijf. 

Diensten van Experis

Het is een bedrijf welke mensen aan bedrijven koppelt. Er zijn tal van mogelijkheden om een succesvolle organisatie te krijgen met de hulp van Experis. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Experis 

Alle klachten, complimenten en tips zijn van harte welkom bij hun. Het is iets wat je mogelijk niet verwacht, maar toch is het zo. De afdeling welke zich hiermee bezighoudt staat vaak te springen op de tafel om jouw klachten te ontvangen en om processen te kunnen verbeteren. Het is geweldig om de mogelijkheden te bekijken. Weet hoe ook jij, zonder een blad voor je mond te nemen, je klachten kunt ventileren. Natuurlijk horen ze ook graag wanneer er iets goed gaat bij Experis. 

Wat zijn jouw ervaringen met Experis?

Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!

Hoe ervaren klanten van Experis de bemiddeling tussen werkgever en -nemer op het gebied van Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook