NederlandReview

  Ervaringen Experis

  Werkelijk waar? Het is echt zo! Vaak lees je een review over een bedrijf en sta je met je oren te klapperen. Of van verbazing of van ongeloof. Het is echter zo, dat er vele mogelijkheden zijn om meer te weten te komen over een bedrijf of organisatie. Op onze site verzamelen we tal van ervaringen om mensen, zoals jij, te helpen bij het doen van een aankoopbeslissing. Het helpt en is gemakkelijk op te nemen. Natuurlijk kun je vervolgens helemaal zelf de knoop doorhakken op basis van de informatie welke je allemaal hebt, naast de reviews op NederlandReview.

  Over Experis

  Het is een bedrijf wat een onderdeel is van de ManPowerGroup. Het is een bedrijf wat al meer dan dertig jaar bestaat en een schakel is tussen professionals en organisaties. Het is een werving en selectie bedrijf of een organisatie welke op interim basis werkt. Ze richten zich op Engineering, IT, Professional Management Assistance en ook Finance. Het is een bedrijf welke professionals het maximale uit zichzelf laat halen. Het is een organisatie waar de drijfveren ontdekken en het talent ontwikkelen van belang zijn. Het is een focus op de persoonlijke krachten van de mensen. Professionals welke voortdurend in beweging zijn. Optimale groei en ook optimale vooruitgang.

  Jouw vraag is hun zorg. Het maakt niet uit waar het om gaat. Het kan zijn om de organisatie te verbeteren of om een ander inhoudelijk vraagstuk. Enexis heeft volop ervaring kennis en een netwerk om je te helpen. Ontzorgen is de basis voor het bedrijf.

  Experis - The Power of Connection

  Diensten van Experis

  Het is een bedrijf welke mensen aan bedrijven koppelt. Er zijn tal van mogelijkheden om een succesvolle organisatie te krijgen met de hulp van Experis.


  Klachten, complimenten en tips voor jou over Experis

  Alle klachten, complimenten en tips zijn van harte welkom bij hun. Het is iets wat je mogelijk niet verwacht, maar toch is het zo. De afdeling welke zich hiermee bezighoudt staat vaak te springen op de tafel om jouw klachten te ontvangen en om processen te kunnen verbeteren. Het is geweldig om de mogelijkheden te bekijken. Weet hoe ook jij, zonder een blad voor je mond te nemen, je klachten kunt ventileren. Natuurlijk horen ze ook graag wanneer er iets goed gaat bij Experis.

  Wat zijn jouw ervaringen met Experis?

  Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!

  Hoe ervaren klanten van Experis de bemiddeling tussen werkgever en -nemer op het gebied van Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance?

  Experis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Experis

  Uw beoordeling

  Snel weer aan het werk

  Vrij onverwacht ontslagen door mijn vorige werkgever, dus ik moest snel op zoek naar wat anders. Mezelf ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus, waaronder Experis. Dankzij deze organisatie was ik binnen twee weken weer aan het werk bij een andere organisatie. Nu scheelt het wel dat ik in een branche zit waar veel vraag naar personeel is, maar ik had echt niet verwacht dat ik zo snel weer onder de pannen zou zijn. Ik ben erg goed geholpen door de medewerkers van Experis en ik vind de service echt heel erg goed. Ze zijn heel persoonlijk en daarnaast ook nog eens betrokken.

  Door: Amelia Duikel10-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Detacheren / uitzenden via Experis

  Ik laat mezelf detacheren of uitzenden via Experis al een tijdje en dat gaat allemaal prima. Ze weten goede plekken te kiezen en houden telkens rekening met mijn wensen en talenten. Ik vind het eerlijk gezegd prettiger dan ergens een vaste baan te zoeken, dan zit je veel meer vast in een patroon, dat is niks voor mij.

  Door: Hannes Joosten05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Baan gevonden via Experis

  Al lange tijd was ik op zoek naar een nieuwe baan, nadat ik bij mijn vorige werkgever op straat kwam te staan. Dankzij Experis eindelijk een baan gevonden in mijn vakgebied. Hier worden vrijwel alleen banen aangeboden in de finance, engineering, IT en professional management assistance. Eerder al via diverse uitzendbureau's geprobeerd, maar hier kreeg ik telkens werk aangeboden wat onder mijn niveau lag en waar ik niet voor geleerd heb. Experis nam me daarnaast ook heel serieus en ze hebben zich echt voor mij ingezet. Dat vind ik grote klasse.

  Door: Lotte Vogel13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Experis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Experis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Experis actief?

  Experis is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Experis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.