Exact online

4.7

Bestellen

3.7

Service

3.8

Prijs

4

Levering

32.4%

Zou hier weer kopen

Exact online

Wat vinden consumenten van Exact online? Exact online is een daadkrachtige business software. Het is een software welke door Exact is gemaakt. Al 30 jaar lang helpen ze vele bedrijven en organisaties in de hele wereld. Het is ideaal voor ondernemende doeners welke zaken kunnen veranderen, verbeteren en ook hun dromen daadwerkelijk willen vertalen naar daden. Met Exact online software is dat mogelijk. Benieuwd wat anderen van Exact online vinden? Lees op NederlandReview de verschillende meningen en beoordelingen over Exact online. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf en de software vinden. Op die manier kunt u een nog beter oordeel over hun vormen.

Over Exact online

Exact online is dertig jaren geleden door een zestal studenten in Delft opgericht. Het is nu een internationale onderneming met 1550 mensen in dienst in meer dan 15 verschillende landen. Het is een snelgroeiend bedrijf waar veel mensen gek op zijn. Het is goed om te weten en te zien dat Exact online ook begrijpt wat innovatie is. 

Nooit afremmen of vertragen is het motto van Exact online. Als u uw bedrijf wilt laten groeien (exponentieel wilt laten groeien) dan is het goed om gebruik te maken van software welke hierbij past. Nieuwe markten verkennen, markten uitbreiden en vooral ook nieuwe toepassingen gebruiken. Ook Exact online doet dit. Ze maken gebruik van mobiele applicaties en natuurlijk ook van cloud based business software waar u op kunt rekenen. Het is geweldig!

Focus! De Exact online is een software welke meedenkt met de eigenaar. Het helpt u onder andere om uzelf te focussen op de volgende uitdaging. Niet voor niets zeggen de gebruikers, dat Exact online een daadkrachtige business software is!



Diensten van Exact online

Exact online is een online software welke goed beveiligd in de cloud draait. Het is natuurlijk ook bereikbaar via uw smartphone. Het is een top software welke door duizenden mensen en bedrijven gebruikt wordt. Wacht niet langer en kies ook voor deze geweldige software. Enkele onderdelen zijn:
-    Exact Online Boekhouden - online bedrijfssoftware

Hier kunt u realtie uw boekhouding controleren en inzien. Ook is er ruimte voor relatiebeheer.
-    Exact Online Handel - online bedrijfssoftware
-    Handel, speciaal voor logistiek en financiën bij handelsbedrijven.
-    Exact Online Productie - online bedrijfssoftware
-    Productie
-    Exact Online Accountancy - online bedrijfssoftware 
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Uren & Facturen
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Project Management
-    Exact Online Starter - online bedrijfssoftware

Klachten, tips en complimenten over en voor Exact online

Mocht het voorkomen dat er een klacht is over de online software van Exact online dan kunt u dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om te weten, dat naast een klacht u ook altijd een compliment in kunt dienen. Beide worden uiteraard goed behandeld. Met beiden zijn ze bij Exact online ook even blij trouwens. Een klacht wordt omarmd om zo de dienstverlening nog beter te maken.  

Uw mening over Exact online

Bent u een klant van Exact online? Dan is het goed om uw mening over Exact online te delen met anderen. Schrijf op NederlandReview uw mening. U zult anderen helpen om een mooie en goede tijd te beleven met de software van Exact online. Of misschien te beslissen om juist niet voor  Exact online te kiezen. 


Ervaringen over boekhoudprogramma exact online. Zijn de prijs/kwaliteit in verhouding en hoe goed is het programma? Lees duizenden ervaringen van gebruikers die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (68)

Exact Online

Gebruik Exact Online voor 5 administraties en ben zeer tevreden. Heb goed advies en goede support gekregen. Er zijn nu ook extra modules toegevoegd. De consultant heeft mij erg geholpen om nog meer uit het pakket te halen.

L

Linda

24-01-2024

0

exact online voor accountants

Exact doet het de laatste tijd extreem slecht vind ik, het was altijd een heel goed programma maar dat zou ik nu zeker niet zeggen. Door allelei aanpassingen en venieuwingen is de gebruiksvriendelijkheid zowat verdwenen we zijn nu extra veel tijd kwijt om hetzelfde te doen. En dan nog de fouten die ontstaan in exact door het handfree systeem is soms gewoon schokkend te noemen. De support is gewoon niet aanwezig als we bellen hebben we 9 van de 10 iemand aan de telefoon die geen idee heeft waar we het over hebben. Het is namelijk best erg als je exact belt over lonen en dat de persoon niet weet wat loonjournaalposten zijn. En dit is maar 1 voorbeeld, als we ander programma vinden gaan we zeker weg bij exact.

W

Wolf

27-06-2023

0

Exact Online België

Héél tevreden van Exact Online België, heel gebruiksvriendelijk, ondersteuning van de consult is top! Denkt mee als geen andere, heel interactief en zoekt direct mee voor pragmatische oplossingen.

S

Sonja

06-04-2023

0

Exact Online

Hopeloos verouderd programma en GEEN service Dit programma is nog uit de vorige eeuw. Geen enkele gebruiksvriendelijkheid. Eindeloos zoeken naar functies. Bij het maken van simpele overzichten loop je al tegen beperkingen aan bv. in sales order overview wil ik ook de landen zien (kan niet). En waarom wordt in lijst niet aangegeven hoeveel records er zijn. Er zijn honderden redenen om dit programma niet te kopen. ADVIES: NIET KOPEN. Als je het al gebruikt is het lastig om te switchen, maar dan nog vanaf de eerste dag ben je verlost van problemen. SERVICE: is er helemaal niet. Simpele vragen over hoe iets werkt krijg je geen antwoord op. Dan wordt verwezen naar een forum en moeten andere gebruikers jou maar verder helpen. Zielige vertoning.

F

Frank

28-02-2023

1

Exact Online

R

Romy Cox

27-02-2023

0

Exact online

Ik werk al sinds 1987 met exact en met de intrede van exact online is er een wereld open gegaan. Heel tevreden en steeds innovaties

K

Klaas van de Kraats

24-02-2023

0

Exact online

Exact online is voor mij een geweldig boekhoud product Ik kan er overal te wereld gebruik van maken Hoef niets mee te nemen waar dan ook naar toe ga Mijn facturen maak ik in exact En dankzij mijn bank koppeling word hij automatisch afgeboekt als hij betaald is Foute marge is dus bijna nul De support is gratis en super vriendelijk en de oplossing word altijd samen gevonden Het is geen goedkoop product maar verdiend zich makkelijk terug door het gebruikers gemak en uren die ik ermee bespaar Mijn boekhouder kan gewoon meekijken en aanpassingen doen waar nodig Ik raad exact online aan iedereen aan

H

Hans Schaaf

23-02-2023

0

Online

Als kleine zelfstandige ben ik altijd onderweg internationaal. Met Exact kan ik overal mijn administratie bijwerken, zonder allerlei ordners mee te moeten dragen. Exact is een goed bedrijf en solide wat mij zekerheid geeft voor de toekomst. Exact is zeer gebruiksvriendelijk, en geeft desondanks toch hele goede support (gratis). Exact is de huissoftware van mijn accountant en zij kunnen daardoor met weinig uren veel controle uitvoeren. Kortom een aanrader.

J

Jan

22-02-2023

0

Exact Onlin

Top product, goede service.

M

Marie-Louise

15-02-2023

0

exact online

mooi en een goed programma voor niet al te veel geld . goede service bij storing of overzetting naar anderen pc.

J

jan

13-02-2023

0

Ik ben erg tevreden over Exact Online, altijd bereikbaar voor ondersteuning. Ga zo door!

V

Veysel Hut

08-02-2023

0

Exact Online

Ik ben erg tevreden over Exact Online. Exact Online voor allerlei vraagstukken oplossingen. Erg innovatief en vooruitstrevend. De basis van het portal is gewoon goed. De nieuwe lanceringen zijn net de extra's die Exact sterk maakt en onderscheidend van het Umfeld. Het is een betrouwbare en complete oplossing Exact werkt altijd :) Als je hulp nodig hebt staat de klantenservice altijd voor je klaar!

M

Maurice Douben

08-02-2023

0

Exact Online

Eindelijk een product met alle toeters en bellen en dit voor een koopje.

T

Test

07-02-2023

0

exact online

Sinds begin 2022 klant geworden bij Exact online. Het contact via Luuk Ketelaars liep goed. Klant worden ging makkelijk en snel. We hebben echter nooit gebruik gemaakt van het pakket omdat onze accountant een ander pakket had dat goedkoper en net zo goed was. Na 5 maanden zonder het pakket ook maar 1x gebruikt te hebben geprobeerd om op te zeggen. Dit is dramatisch!!!! E-mail verstuurd met de opzegging en deze is ontvangen door Exact maar helaas doen ze er helemaal niets mee en lopen de kosten gewoon door. Niemand heeft daar enig zakelijk inzicht in klantentevredenheid of heeft het niveau om mee te denken of oplossingsgericht te zijn. Sorry hoor maar exact online voor mij NOOIT MEER!! klanten worden is makkelijk maar er vanaf komen is een GROOT DRAMA!

R

Rowin

03-08-2022

0

Fiscaal Gemak en Boekhoud Gemak, slechte service

Ik kan de klantenservice en de account manager nooit bereiken. Product voldoet niet aan de wensen. Boekhoud Gemak mist bijvoorbeeld veel functionaliteiten ten opzichte van Multiverse.

R

René

17-06-2022

0

Boekhouding

Waardeloos programma Het programma kon niet met onze bankkoppen terwijl op hun site staat dat desbetreffende wel gekoppeld zou moeten kunnen echter is hier heel veel communicatie over geweest met exact en dan krijg je na elke keer de klacht door te sturen het zelfde verhaal weer terug. Vervolgens wil je opzeggen omdat exact niet kan voldoen wat zij beloven of omschrijven. Even later krijg je wel een bevestiging. 2 maanden na data krijg je brief van incasso bureau dat je moet betalen. Vervolgens vraag je hen waar dat op gebaseerd is krijg je ook geen antwoord op dan zou wel dan manier van exact zijn groot worden door stelen van ondernemers. Vraag je communicatie met directie dat is daar onmogelijk. Mensen zoek een ander bedrijf waar je boekhouding kunt doen en blijf hier weg

H

Henk

12-05-2022

0

sub-abbonnement

Een software aanbieden en laten betalen voor iets wat helemaal niet juist werkt en waar problemen in zitten. Omdat het onwerkbaar was, en dus niet doet wat het moet doen hebben we deze de volgende dag weer gedeactiveerd. Wat denk je??? ze beroepen zich op de algemene voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan. Dus dat het dan niet werkt en vol fouten zit, daar geven ze niks om en helpen het ook niet op te lossen omdat ze zelf niet weten hoe het komt. Echt een slechte service dus, en zijn alleen op geld uit!!

B

Bjorn

13-12-2021

0

Exact online handel

Exact, een programma dat nog in de kinderschoen staat, wat een dom en onlogisch programma, er is nog zoveel te verbeteren en versimpelen dat het te veel is om op te noemen. Ik snap werkelijk niet dat men hier trots op is en men er fijn mee kan werken. "Verbeteringen" die worden doorgevoerd zijn ondoordacht onlogisch en werken tegen de gebruiker...... Man man, wat een programma.

J

Janssen

09-12-2021

0

Exact online

Jarenlang klant bij achterstand meteen deurwaarder inschakelen..

A

Abdelilah Jabir

14-04-2021

0

Geen backup!!

Ik werk al jaren met Exact Online. Ook al vind ik het niet het beste programma, toch werk ik ermee, want de klant gebruikt het ook. Onlangs had ik per ongeluk de administratie gewist. Ja dom en eigen fout, maar goed, het is eigenlijk al raar dat dit zo makkelijk gaat. Denk je dat Exact Online wel een backup heeft voor dit soort noodgevallen. Maar niet dus. Belachelijk. Heel klantonvriendelijk. En zeker niet goedkoop. Dit gaat mij ongelofelijk veel werk kosten. ZEKER niet blij mee.

K

Klant

14-08-2020

0