Exact online

Alle reviews

Exact online

19% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (52)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  exact online

  Sinds begin 2022 klant geworden bij Exact online. Het contact via Luuk Ketelaars liep goed. Klant worden ging makkelijk en snel.
  We hebben echter nooit gebruik gemaakt van het pakket omdat onze accountant een ander pakket had dat goedkoper en net zo goed was.
  Na 5 maanden zonder het pakket ook maar 1x gebruikt te hebben geprobeerd om op te zeggen. Dit is dramatisch!!!!
  E-mail verstuurd met de opzegging en deze is ontvangen door Exact maar helaas doen ze er helemaal niets mee en lopen de kosten gewoon door.
  Niemand heeft daar enig zakelijk inzicht in klantentevredenheid of heeft het niveau om mee te denken of oplossingsgericht te zijn.

  Sorry hoor maar exact online voor mij NOOIT MEER!!
  klanten worden is makkelijk maar er vanaf komen is een GROOT DRAMA!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiscaal Gemak en Boekhoud Gemak, slechte service

  Ik kan de klantenservice en de account manager nooit bereiken. Product voldoet niet aan de wensen. Boekhoud Gemak mist bijvoorbeeld veel functionaliteiten ten opzichte van Multiverse.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekhouding

  Waardeloos programma

  Het programma kon niet met onze bankkoppen terwijl op hun site staat dat desbetreffende wel gekoppeld zou moeten kunnen echter is hier heel veel communicatie over geweest met exact en dan krijg je na elke keer de klacht door te sturen het zelfde verhaal weer terug.

  Vervolgens wil je opzeggen omdat exact niet kan voldoen wat zij beloven of omschrijven.
  Even later krijg je wel een bevestiging.
  2 maanden na data krijg je brief van incasso bureau dat je moet betalen.
  Vervolgens vraag je hen waar dat op gebaseerd is krijg je ook geen antwoord op dan zou wel dan manier van exact zijn groot worden door stelen van ondernemers.

  Vraag je communicatie met directie dat is daar onmogelijk.

  Mensen zoek een ander bedrijf waar je boekhouding kunt doen en blijf hier weg

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sub-abbonnement

  Een software aanbieden en laten betalen voor iets wat helemaal niet juist werkt en waar problemen in zitten. Omdat het onwerkbaar was, en dus niet doet wat het moet doen hebben we deze de volgende dag weer gedeactiveerd. Wat denk je??? ze beroepen zich op de algemene voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan. Dus dat het dan niet werkt en vol fouten zit, daar geven ze niks om en helpen het ook niet op te lossen omdat ze zelf niet weten hoe het komt. Echt een slechte service dus, en zijn alleen op geld uit!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact online handel

  Exact, een programma dat nog in de kinderschoen staat, wat een dom en onlogisch programma, er is nog zoveel te verbeteren en versimpelen dat het te veel is om op te noemen. Ik snap werkelijk niet dat men hier trots op is en men er fijn mee kan werken.
  "Verbeteringen" die worden doorgevoerd zijn ondoordacht onlogisch en werken tegen de gebruiker......
  Man man, wat een programma.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact online

  Jarenlang klant bij achterstand meteen deurwaarder inschakelen..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen backup!!

  Ik werk al jaren met Exact Online.
  Ook al vind ik het niet het beste programma, toch werk ik ermee, want de klant gebruikt het ook.
  Onlangs had ik per ongeluk de administratie gewist. Ja dom en eigen fout, maar goed, het is eigenlijk al raar dat dit zo makkelijk gaat.
  Denk je dat Exact Online wel een backup heeft voor dit soort noodgevallen. Maar niet dus. Belachelijk.
  Heel klantonvriendelijk. En zeker niet goedkoop.
  Dit gaat mij ongelofelijk veel werk kosten.

  ZEKER niet blij mee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact Online Boekhouden

  Heel slechte ervaring met Exact Online opgedaan. Dit is niet zozeer met het boekhoudpakket zelf (daar kan ik als ZZP'er wel mee uit de voeten), maar meer de service, als je het abonnement c.q. de gebruikerslicentie opzegt. Ik ben sinds 2007 gebruiker van het boekhoudpakket van Exact (eerst de client server versie Exact Compact, en sinds 2015 de Cloud versie - Exact Online). Nadat ik 13 jaar trouwe klant ben geweest, en ik het abonnement heb opgezegd, heeft Exact Support me als een baksteen laten vallen, echt 0,0 support.
  Exact heeft me op de dag van opzegging telefonisch beloofd dat ik na beëindigen van de gebruikslicentie nog onze administratie over een beperkte periode zou kunnen inzien. Exact bestrijdt dat overigens, maar op mijn verzoek om me het audiobestand van het telefoongesprek te mailen zijn ze niet ingegaan. Sinds de beëindiging van de licentie (10 maart 2020) is mijn gebruikersaccount botweg gedeactiveerd, dus geen mogelijkheid om nog iets in te zien. Ik krijg zelfs niet meer de kans om een backup te maken, ofwel 13 jaar boekhouding foetsie. Dit terwijl deze administratie juridisch ons eigendom is. De enige mogelijkheid die Exact biedt is om opnieuw klant te worden, en het volle pond qua licentiekosten te betalen. Dit noem ik geen service, dus daar ben ik dan ook niet op ingegaan. Ik heb aangeboden om tegen een geringe vergoeding (een halve maand licentiekosten) toegang te krijgen, alleen om onze administratie veilig te stellen, maar daar gaat Exact niet mee akkoord. Ik heb voor de VpB aangifte uit armoede één week besteed om de administratie van 2019 te reconstrueren in Excel. Dit had in minder dan één uur gekund, als Exact zich coulant had opgesteld om mijn administratie alsnog veilig te kunnen stellen, maar nee dus. Ik zou als ZZP'er liever in een kartonnen doos willen wonen, dan dat ik ooit nog zaken doe met deze club. WAT EEN SLECHTE SERVICE. DIT HEB IK ECHT NOG NOOIT MET HONDERDEN ANDERE LEVERANCIERS MEEGEMAAKT!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact

  Ondernemer? Kies dan niet voor dit boekhoudprogramma. Dit is prima geschikt voor grotere bedrijven met een controller in dienst, maar niet voor iemand die zijn of haar tijd liever besteed aan iets anders dan accounting. Ik ben na een week overgestapt op Moneybird en dat bevalt prima.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte customer service.

  Extreem ontgoocheld in de customer service van Exact.
  Exact had ons een beter/duurder pakket aangeraden. Na enkele dagen hadden we reeds door dat dit pakket veel te complex is voor ons en dat we al de extra functionaliteiten niet nodig hadden. We kunnen er gewoon niet mee werken... We proberen nu al MAANDEN ons pakket versneld terug te draaien. Dit lukt maar niet. Onze account manager reageert niet op emails en telefoontjes. Enkel als je via hun officiële kanaal even klaagt, dan krijgen we iets te horen. Ondertussen kunnen wij geen inkomende facturen verwerken... Ik zou Exact dus NIET aanraden. Hopelijk hebben anderen betere ervaringen met het bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact Online Handel Geavanceerd

  Wij zijn in 2015 overgestapt naar exact online. En ja, als je 20 jaar vast geroest zit in een bepaald programma en je krijgt ineens wat nieuws, is dat wel even wennen ja. Zal eerlijk zijn, bij ons was de overstap ook wat stroef gelopen. Niet gek als 60000 artikelen omgezet moeten worden, je moet schaduw boekhouden, instellingen die niet mee werken en tot slot een compleet nieuw programma moet leren.

  Algemene informatie: Wij werken voornamelijk order gestuurd en kopen hierop in, houden een kleine voorraad (klein spul). En werken met meerdere leveranciers per order en leveren pas uit wanneer alles is ontvangen.

  Wij zijn nu 4 jaar verder, hebben het pakket uitgebreid met handel geavanceerd en zou niet anders willen! Ons complete bedrijf is geautomatiseerd. Door externe koppelingen, waaronder Auxil, draait het magazijn gemakkelijk stickers uit en worden goederen direct gelabeld en weggezet tot de order compleet is. Dit was voorheen onmogelijk.

  Boekhouding via het pakket is fantastisch. Vroeger was het een fulltime baan, nu slechts 4 uur werk. Exact importeert automatisch afschriften en lettert automatisch af. Ook geeft het programma makkelijk inzicht in de openstaande posten en aantal verstuurde herinneringen.

  Vanuit een verkooporder wordt een besteladvies gegenereerd, met als tussenstap een overzicht van artikelen die voorraadhoudend zijn. Hierop kan je de definitieve bestellingen aanpassen.

  Vanuit een inkooporder kunnen inkoopfacturen geboekt worden. Ook dit werkt fantastisch. Nog nooit hadden wij zoveel controle over de correctheid van onze leveranciers. Zo komen fouten automatisch boven drijven. Dit kunnen telfouten zijn bij goederenleveringen, maar ook prijsverschillen op de inkoop (bijvoorbeeld bij speciale inkoopcondities).

  Betalingsbatches worden binnen 2 klikken aangemaakt, rekening houdend met betalingskortingen, deze worden automatisch verwerkt en toegepast.

  Al met al zijn wij zeer tevreden met Exact Online. De support afdeling is zeer toegankelijk en weet altijd een correct antwoord te geven. Ook bij inhoudelijk moeilijke vragen waar niet direct antwoord op de tegen is (een mens kan immers niet alles weten). Worden wij netjes binnen 2 uur terug gebeld met een oplossing.

  Wij missen overigens wel een belangrijke functie in Exact Online. Namelijk inzichtelijkheid of een order compleet ontvangen is en uitgeleverd kan worden. Hier was Auxil (extern bedrijf) een applicatie voor aan het maken, maar staakte dit omdat Exact Online er zelf al werk van had gemaakt. Wij draaien nu mee in een BETA programma en kunnen hierop feedback geven.
  Het werkt nog niet optimaal voor ons, maar het is ook nog niet officieel vrijgegeven. Wellicht dat het nog aangepast wordt.

  Voor nu hebben we een andere (ook makkelijk) oplossing voor het probleem gevonden. Oftewel, we hebben geen haast, maar blijft dubbele administratie.

  De algemene overzichtelijkheid van het programma is zeer goed. Wij hebben volledige grip op het complete verkoop/inkoop proces en boekhouding, met relatief weinig personeel. Rechten zijn makkelijk te te wijzen, waardoor je makkelijk kan schakelen als het bedrijf wat groeit. Dit dit alles in één pakket... fantastisch.

  Exact = Exact. Wat ik hiermee wil zeggen is dat het instellen van Exact soms wat overdonderend kan zijn. Zeker als je van alle functionaliteiten gebruik wilt maken. Maar als je het objectief bekijkt, zal geen enkele andere aanbieder het kunnen doen met minder informatie. Het blijven allemaal database verwerkers.

  Mijn tip, zorg ervoor dat één iemand de regie neemt in het instellen, en dat hij/ zij alle ins en outs kent. Dit persoon moet een boekhoudkundige achtergrond hebben of laat hem of haar bijstaan door iemand die weet hoe de mutaties werken. Voor elk probleem hebben wij in ieder geval een makkelijke fix gevonden. Wij kwamen van niks en moesten een flinke inhaalslag maken.

  Een overstap van ERP gaat immers nooit zonder problemen, dit zien wij ook bij onze leveranciers. En geloof me, daar worden flinke fouten gemaakt.
  Eenmaal ingesteld, draait het als een dijk en dat tegen lage kosten! Maatwerk kost immers al snel €50.000,- / €150.000,-

  Daarnaast, ik zou niet durven om de administratie onder te brengen bij een kleine club. Als ze omvallen, hangen wij ook.
  Reactie op de 'review' hierboven: Wees maar niet bang dat 'kleine clubjes omvallen', die worden, nog voordat ze iets voorstellen, overgenomen door Exact. De klantjes worden daarna overgezet naar een Exact pakket en vervolgens vakkundig leeggehaald. De verhogingen zijn werkelijk hemeltergend. Blijf weg van Exact, 2.000 euro per jaar is echt helemaal niets.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Exact Online

  Neem geen abonnement bij Exact.
  Zeer complex en niet geschikt voor facturatie aan consumenten. Je zult eerst een klant aan moeten maken waarbij geen onderscheid kan worden gemaakt tussen zakelijk en particulier en hierdoor kan er dus ook geen aanhef worden gekozen, zodoende zul je nog een nieuw contactpersoon aan moeten maken om de aanhef te bepalen, vervolgens moet je via het aanpassen van de factuur/e-mail layout ervoor moeten zorgen dat er geen dubbele naam op de factuur komt te staan. Je dient dus altijd een layout te moeten kiezen. Dit zijn allemaal extra handelingen die je niet verwacht van een programma waar je de hoofdprijs voor betaald en wat bij mijn huidige programma (Kleisteen) gewoon prima werkt zonder problemen. Kortom, geen goed doordacht systeem. Medewerkers zijn niet proactief en het bedrijf is uitermate star.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Traag en vaak onderhoud

  Serieus minpunt is dat exact online met grote regelmaat traagheid op de database heeft. Eigenlijk kun je er dan gewoon niet mee werken. Nog irritanter is, dat men dit niet communiceert.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos

  Nachtmerrie. Geld binnen halen is t enige wat ze wel goed kunnen doen. Waardeloos. Onprofessioneel. Onbeleefd. Heeft ons bedrijf tientallen duizenden euro’s gekost door in zee te gaan met Exact Online.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prijsverhoging 22,6%

  Exact online verhoogt zonder schroom de mijndelijkse prijs van 36 naar 39 euro. Schandalig bedrijf dat zijn cloud klanten gijzelt. WEGBLIJVEN. Ik vertrek er.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeven,

  vanwege gigantische prijsverhoging. abonnement per mail opgezegd op de 15e. 3dagen later krijg je een reactie dat ze uitreksel van kvk nodig hebben. Dat gestuurd krijg je na 5 dagen pas een bericht dat ze nog iets nodig hebben. Maar start datum abonnement is de 16e dus zit je er nog een maand aan vast. Dus door hun mails laat te beantwoorden pakken ze je gewoon nog een extra maand. Zou zeggen fijn wegblijven daar. een abonnement van snelstart wat meer functies heeft kost 32.50 terwijl het abbonement bij exact 99 euro kost. Echt waardeloos

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  exact

  plus niet aanwezig.
  min de rest

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting exact compact

  Ik heb al tien jaar het boekhoud programma exact compact.
  Nu heb ik deze twee en halve maand voor de einddatum opgezegd en word mij dood leuk verteld dat ik er nog een jaar aan vast zit.
  Algemene voorwaarden niet te vinden.
  Nooit meer exact !!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Neem geen abonnement bij exact online.

  Zoals bij eerdere vermeldingen de tarieven verhoging meer betalen voor minder. En dat de 2 stappen verificatie om überhaupt in bij je boekhouding te komen. Hoe klant vriendelijk kun je het je klanten maken door ze te irriteren met dit soort fucking ongein. En zich verschuilen achter het geen een andere partij is die dat voor elkaar heeft gekregen. Alsof ik daar mee ingestemd hebt om niet in mijn boekhouding te kunnen komen door zo een gestoorst 2 stappen verificatie op los te laten. Dan eenmaal in je boekhouding is het een ramp om op de gebruikelijke wijze verkoopfacturen in te boeken. Nee je moet nu ineens ook nog artikelen gaan ingeven terwijl ik dat al bij de debiteuren had staan. Het is er een klerezooi geworden en roep dan ook klanten op om ook hun abonnement te beëindigen bij exact online. Er zijn boekhoudprogramma's die meer bieden en 3x minder kosten en waar je wel op een normale manier weer de boekhouding kan invoeren zonder al dat omslachtige geneuzel bij exact online. Ga de grootboeken nog downloaden en dan ben ik weg bij die kut club. Voel me belazerd en opgelicht door die club. Dus voor bestaande en nieuwe klanten van deze club zou ik zeggen: zeg het abonnement op en ga naar een betere partij.
  Het gaat hun alleen om hun eigen omzet en de klanten zal hun een biet zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wunderbare Prijsverhoging

  Plus punt: ik ben al meer al 10 jaar klant.

  Min punt is de exorbitante prijsverhoging en mindere werking van de Exact online site: Dus meer betalen voor minder. Betaalde ik altijd 72,- incl btw ging dat vrelden maand naar 84 en nu..meer als 500,- ( Alle facturen worden appart afgerekent!) Is dit mogelijk?

Anderen bekeken ook

Kerstpakkettenidee
5 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

AKO
8 reviews

AKO: Ervaringen Even snel een krantje oppikken of door een treinvertraging opgelopen extra tijd verdoen door wat rond te kijken in een boekwinkel?...

YourSurprise
37 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

Plarium - online strategy
7 reviews

Plarium: Ervaringen Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online...

Exact online

Wat vinden consumenten van Exact online? Exact online is een daadkrachtige business software. Het is een software welke door Exact is gemaakt. Al 30 jaar lang helpen ze vele bedrijven en organisaties in de hele wereld. Het is ideaal voor ondernemende doeners welke zaken kunnen veranderen, verbeteren en ook hun dromen daadwerkelijk willen vertalen naar daden. Met Exact online software is dat mogelijk. Benieuwd wat anderen van Exact online vinden? Lees op NederlandReview de verschillende meningen en beoordelingen over Exact online. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf en de software vinden. Op die manier kunt u een nog beter oordeel over hun vormen.

Over Exact online
Exact online is dertig jaren geleden door een zestal studenten in Delft opgericht. Het is nu een internationale onderneming met 1550 mensen in dienst in meer dan 15 verschillende landen. Het is een snelgroeiend bedrijf waar veel mensen gek op zijn. Het is goed om te weten en te zien dat Exact online ook begrijpt wat innovatie is. 

Nooit afremmen of vertragen is het motto van Exact online. Als u uw bedrijf wilt laten groeien (exponentieel wilt laten groeien) dan is het goed om gebruik te maken van software welke hierbij past. Nieuwe markten verkennen, markten uitbreiden en vooral ook nieuwe toepassingen gebruiken. Ook Exact online doet dit. Ze maken gebruik van mobiele applicaties en natuurlijk ook van cloud based business software waar u op kunt rekenen. Het is geweldig!

Focus! De Exact online is een software welke meedenkt met de eigenaar. Het helpt u onder andere om uzelf te focussen op de volgende uitdaging. Niet voor niets zeggen de gebruikers, dat Exact online een daadkrachtige business software is!
Diensten van Exact online
Exact online is een online software welke goed beveiligd in de cloud draait. Het is natuurlijk ook bereikbaar via uw smartphone. Het is een top software welke door duizenden mensen en bedrijven gebruikt wordt. Wacht niet langer en kies ook voor deze geweldige software. Enkele onderdelen zijn:
-    Exact Online Boekhouden - online bedrijfssoftware

Hier kunt u realtie uw boekhouding controleren en inzien. Ook is er ruimte voor relatiebeheer.
-    Exact Online Handel - online bedrijfssoftware
-    Handel, speciaal voor logistiek en financiën bij handelsbedrijven.
-    Exact Online Productie - online bedrijfssoftware
-    Productie
-    Exact Online Accountancy - online bedrijfssoftware 
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Uren & Facturen
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Project Management
-    Exact Online Starter - online bedrijfssoftware

Klachten, tips en complimenten over en voor Exact online
Mocht het voorkomen dat er een klacht is over de online software van Exact online dan kunt u dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om te weten, dat naast een klacht u ook altijd een compliment in kunt dienen. Beide worden uiteraard goed behandeld. Met beiden zijn ze bij Exact online ook even blij trouwens. Een klacht wordt omarmd om zo de dienstverlening nog beter te maken.  

Uw mening over Exact online
Bent u een klant van Exact online? Dan is het goed om uw mening over Exact online te delen met anderen. Schrijf op NederlandReview uw mening. U zult anderen helpen om een mooie en goede tijd te beleven met de software van Exact online. Of misschien te beslissen om juist niet voor  Exact online te kiezen. 

Ervaringen over boekhoudprogramma exact online. Zijn de prijs/kwaliteit in verhouding en hoe goed is het programma? Lees duizenden ervaringen van gebruikers die u voorgingen bij NederlandReview!

}