Exact online
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer3,4

U bent nu bij:

Totaal

3,4

Bestellen

4

Service

3

Prijs

2,8

Leveren

3,6
1 rating6 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

16-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: G.G. See

Exact online - babbeltruck

Ik heb bij de ING een bedrijfsrekening geopend. Een paar dagen kreeg ik wat folders van o.a. Exact. Ik werd opgebeld door een medewerker van Exact. Een paar maanden daarna kreeg ik facturen en deurwaarders kosten voor openstaande facturen. Met een sluwe babbeltruck hebben ze een abbonnement afgesloten van € 110 per maand.
Ik vind het schande dat de ING mijn gegevens gegeven aan bedrijven die niet ethisch handelen. Bedrijven gebruiken ook babbels om contracten aan te smeren.
Ik heb mijn persoonlijke rekening al afgesloten bij de ING. Mijn bedrijfsrekeningen volgt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: adm.kantoor de Vries

Exact online - Slechte service

Ik werk al jaren met Exact Online en dit pakket is voor mij prijs/kwaliteitsverhouding geen slecht programma. Ik kan er mee lezen en schrijven. De enige reden die ik zou bedenken om het niet weer te nemen is simpel. Het wordt steeds trager in gebruik en daar bedoel ik mee, als je iets wilt inboeken dan is de tijd tussen net ene en het andere invulveld veel te lang, het hapert. Als je daar nu over belt, krijg je steevast te horen, heb je al op een andere webbrower geprobeerd, google of firefox of explorerer. Ik kan elke keer wel weer aangeven dat het probleem zich ook voordoet als ik elder op een andere computer aan het werk ben. Ik ben hier nu al zo lang mee bezig en echt, hierin is de service bagger. E-boekhouden is ook een relatief eenvoudig programma waar ik ook wel eens mee werk. Maar is razend snel en prijstechnisch prima.
Men wil in exact ook nooit een aanpassing maken die voor in dit geval mij zelf een hoop zou schelen, nee dan moet je maar een ander programma kiezen van Exact. Jammer. Momenteel ben ik weer voor een klant aan het inboeken en dat is nogal veel en echt het is niet vooruit te branden en daarom heb ik nu naar rewiews gekeken. Exact is geen oplichter, beslist niet, wat ze 2016 hebben gedaan siert niet, wat tot gevolg heeft bij mij dat ik aan mijn 10 adm. zit en nieuwe dus niet meer bij Exact onder breng maar die alvast in E-boekhouden stop.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Peter

Exact online - Veel marketing, weinig kwaliteit

Ik ben overgestapt van Reeleezee naar Exact en ik betreur het ten zeerste. We zijn nu halverwege het jaar en nog steeds werken onze abonnementen niet naar behoren. Het systeem is onlogisch, niet gebruiksvriendelijk en de helpdesk (die we al vaak hebben moeten raadplegen) weet vaak niet veel. Wij hebben al zoveel getest en geprobeerd, dat wij daar beter zelf kunnen gaan werken, we hebben al meer kennis van Exact. We balen er erg van.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: accountancy

Exact online - Waardeloos pakket

Exact Online is echt compleet maar dan ook echt compleet waardeloos.
Snappen ze daar wel hoe een boekhoudpakket in elkaar moet zitten? En dan betaald je ook nog eens de hoofdprijs.

Kijk alleen al naar het verschil tussen periode en boekstukdatum en de problemen die daar bij komen kijken.
Er zijn geen controles bij banksaldi, nog af te handelen bank boekingen kunnen wel verwerkt en vastgezet worden..
Mensen zint eer u begint want dit pakket is op het moment zo'n beetje het slechtste pakket op de markt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rietveld

Exact online - Slechte ervaringen - Oplichters

Raad dit bedrijf zeer sterk af. Slechte service, slechte medewerkers, lappen de wetgeving aan hun laars. Leuke praatjes voor de koop daarna ben je het haasje.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marcel Ruijken

Exact online - bagger dienstverlening exactonline, en onterechte incassokosten

Al 10 jaar ben ik klant bij Exact en eenmaal een automatische afschrijving gemist omdat we van bank gewisseld zijn. Vervolgens sturen ze een herinnering naar een adres waar we al jaren niet meer zitten en is er welgeteld 1 mailtje naar ons verstuurd die, je snapt het al , in de spam is beland. Vervolgens merkt mijn boekhouder ineens dat het account is afgesloten. Wat een onbeschofte lui lui daar bij exact. De klantenservice reageert met standaard mails dat ik hun standpunt moet begrijpen.
Het allermooiste komt nog dat ze dus van een rekening van 61,71 een incassobedrag van 160 euro maken. Gelukkig is hier wetgeving voor tegenwoordig. Deze klant gaat dus elders boekhouden dat moge duidelijk zijn en degene die dit leest zou ik hetzelfde willen adviseren.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marcel de Vries

Exact online - Jouw gegevens zijn hun eigendom

Wij hebben een abonnement en er is een betaalachterstand ontstaan en nu is de account geblokkeerd terwijl er een betaalafspraak is gemaakt. Ze gaan de omgeving pas weer beschikbaar maken als ze alles hebben ontvangen en in de tussentijd gaan ze door met factureren. Voor een bedrijf die niet bij zijn administratie kan is dit een hele slechte zaak. Je word dus gechanteerd om te betalen anders kun je niet meer bij je administratie. Ik vind dit een hele slechte zaak en ik ga mijn abonnement bij Exact opzeggen. Dit ervaring heeft mij ook weer wijzer gemaakt dat een stand alone systeem die op je computer draait of op een server beter is dan een online programma waar je als je een keer achterloopt niet meer bij je gegevens kunt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dakhaas

Exact online - Oplichters

Ik schrik van het commentaar dat ik hier lees, had ik dit maar eerder gezien! Ze halen je met binnen met veel praatjes en beloften, maar als ze eenmaal incasseren blijkt alles anders. Ten eerst naar binnen gelokt met een veel goedkoper pakket; kan dit koppelen met een werkbon-app? Jazeker! Natuurlijk na het inrichten blijken we "ineens" toch een duurder pakket nodig te hebben; "oh zijn mijn collega dat??". Vervolgens blijkt dat er niet eens met een g-rekening gewerkt kan worden vanuit de facturatie, we rekenen dit nu met de hand uit! Beangstigend waren meerdere telefoontjes naar de "helpdesk" waar doodleuk werd gevraagd wat een g-rekening is?? Dit pakket misbruikt de naam Exact van het boekhoudpakket.
Betaalbatches worden niet afgeletterd, waardoor ik nu genoodzaakt ben om mijn bank te betalen om de batches uit te splitsen. Mijn verzoek om dan iig minder te betalen zolang deze functies niet bestaan (er werd in het begin gezegd dat deze functies er binnenkort aankwamen) wordt genegeerd. Niet doen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Esther

Exact online - Zeer slecht bedrijf!

We hadden een abonnement waar we door een fout bij hen niets mee konden. Dit al diverse malen aangegeven (mailen en bellen) maar hulp krijg je niet. Er wordt bijna tot niet gereageerd op mail en als ze reageren heb je niks aan het antwoord.
Ze blijven ook maar facturen sturen terwijl ik het meteen weer opgezegd heb. Erg duur programma en je hoeft geen hulp te verwachten ook al beloven ze je dat. Pas op voor je hiermee in zee gaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: HR

Exact online - Globe / Online

Lang verhaal maar kortom : als ik alles vooraf geweten had, had ik de stap van Globe naar Online niet gemaakt :
( ps Over bestellen, service en levering ben ik tevreden, echter de prijs vind ik hoog in aanmerking genomen mijn niet-tevreden zijn over voor mij heel belangrijke zaken )

Zomaar wat dingen die ik na de conversie tegenkwam :
1. In Globe was het mogelijk om voor grootboekrekeningen notities te maken en deze
te laten tonen bij een boeking. Bij enkele grootboekrekeningen had ik notities gemaakt.
In Online zijn na de conversie deze notities niet mee meegenomen en blijkt dat het zelfs niet
meer mogelijk is notities voor grootboekrekeningen te maken.
Exact Online heeft hiervoor wel een suggestie aangemaakt dus hopelijk komt hier in de toekomst
een oplossing voor.

2. Factuurlayout ( hierbij meld ik even dat wij voornamelijk werken met 21% btw, en in
een heel enkel geval met 0% ) :
In Globe werd netjes 21% btw berekend over het totaalbedrag exclusief btw.
In Online kwam ik er achter dat hierbij vaak een paar cent verschil zat.
Het blijkt dat in Online de btw per factuurregel berekend wordt, en deze bedragen
opgeteld worden en als 21% van het totaalbedrag exclusief btw op de factuur vermeld wordt.
Dit correspondeert dus vaak niet met de berekening van 21% over het totaalbedrag exclusief btw.
Hoewel ik het principe snap, vind ik het zelf heel knullig overkomen dat als je 21% over een totaalbedrag
berekent, dit niet klopt. En ik weet bij voorbaat al dat ik hier waarschijnlijk veel reacties over zal krijgen
van mijn klanten....

3. Het koppelen van een factuurlayout is niet mogelijk tijdens het aanmaken of bewerken van een relatie.
Heel onpraktisch, want als je een relatie aanmaakt waarvoor een specifieke layout moet gelden, moet je
er na het aanmaken en bewaren heel goed aan denken die koppeling later nog te maken.

4. Bij Globe was het zo dat als ik een factuur verstuurde naar een niet-bestaand e-mail adres, ik een foutmelding
in mijn Outlook kreeg.
In Online kun je “verzend en volgen” gebruiken, waarbij je kunt controleren of facturen verstuurd en gelezen
zijn / worden.
Echter ik heb hierbij zelf een controle gedaan met een foutief email van mezelf ( gmial.com ipv gmail.com )
en blijkt dat ik geen melding krijg. In de factuurhistorie blijft de factuur op “verzonden” staan.
Volgens Exact zou ik in dat geval na verloop van tijd maar even contact moeten opnemen met de klant......
Ik heb hierover inmiddels ook contact opgenomen met mijn hostprovider en die is druk bezig met uitpluizen
waar dit aan ligt en hoe dit op te lossen is.

5. In Globe kon je bij contactpersonen een bepaalde contactpersoon toewijzen waar de factuur naar gestuurd
moet worden, met bijbehorend e-mail adres.
In Online blijkt dit niet meegenomen te worden, en worden facturen verstuurd naar de hoofdcontactpersoon,
welke dus in mijn geval vaak niet degene is waar de factuur naar toe gemaild moet worden.
Met andere woorden, ik moet dus alles relaties nalopen en evt. aanpassen ( ruim 6000, dus nogal wat werk ).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rudie

Exact online - Bagger

Slecht systeem,

Ook voor kleine eenmanszaken niet te gebruiken.

slechte service

blijven maar facturen sturen, nou ze kunnen de pleuris krijgen, ze krijgen geen cent meer van me.

echt een stel idioten

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: landman

Exact online - zeer slecht

Zoals bovengenoemd zeer slecht pakket.
overgegaan omdat ook koppelbaar met onze website maar bleek achteraf niet te kunnen.
Op aanraden van exact nieuwe website laten bouwen door een partner van exact.
1 jaar verder en werkt niet !
teruggegaan naar oude pakket en 15000,00 armer

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-02-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bas

Exact online - Zeer slect

Exact online is een compleet onwerkbaar pakket geworden. Ik werk met meerdere software pakketten maar geen enkel pakket zit zo onlogisch in elkaar als Exact online. een kleine opsomming van de nadelen van de software als boekhoudpakket; Afletteren van vanuit exact gegenereerde betaalbestanden gaat niet, Exact komt met verwerkingsvoorstellen bij BTW aangiften op bankboekingen met de status niet afgehandeld (tevens worden deze boekingen gelijk geblokkeerd zodat je ze ook niet meer af kunt handelen (hoe handig), de documentatie omtrent het aanleveren van XML bestanden is dramatisch te noemen, de help van exact is sowieso al erg slecht. Op het moment dat je niet anders gewend bent dan exact kan ik me voorstellen dat je er mee uit de voeten kunt, mensen weten immers niet wat ze missen en hoe veel sneller een administratie gedaan kan worden. Ik zou zelf ieder MKB bedrijf willen aanraden over te stappen op AFAS online.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: landman06-03-2017

vreselijk pakket . wij ook 15000,00 armer en nog niet werken. zijn gestopt met exact ,1 maand gebruikt 15 maanden betaald

16-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jansen

Exact online - Directeur

Gedurende geruime tijd ben ik doende geweest om in samenwerking met een accountant de selectie van een nieuw software pakket uit te voeren. Op advies van de accountant is ook gekeken naar Exact software. Op basis van een ruwe lijst met basis vereisten is door Exact een toelichting verzorgd op de mogelijkheden van het pakket. Op basis van de toelichting vanuit Exact is de keuze gevallen op dit pakket.

Direct nadat begonnen is met de implementatie bleek niets, maar danook werkelijk niets, tweernen zoals men had doen voorkomen. Voor iedere bedrijf dat in retail of groothandel zit waren de basis vereisten niet aanwezig. De door Exact ingeschakelde consultant bleek op geen enkele wijze bekend met de details vereisten om ons bedrijf in Exact software te laten functioneren. Zo werd er onder andere voorgesteld om 9miljoen artikelnummers aan te maken. Compleet onwerkbaar. Ook basis functionaliteiten zoals factuurscanning bleken niet in combinatie met de logistieke functionaliteit van Exact te functioneren.
Exact was niet het goedkoopste pakket zijn, maar wel het beste standaard pakket aldus Exact. Naar mijn mening kan deze belofte niet waar gemaakt worden.
Samenvattend: pas goed op wanneer je kiest voor Exact software, of men wel echt kan waarmaken wat men belooft.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-03-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Evenses

Exact online - GEEN SERVICE | NIET TEVREDEN

* Waarschuwing voor andere ondernemers op zoek naar de administratiesysteem*
Beste Exact,
Sinds 2016 hebben wij geprobeerd een overstap te maken naar Exact online. Hierbij zijn wij geconfronteerd met zeer hoge kosten waardoor jullie systeem niet werkbaar is voor ons. Als wij voorafgaand bekend waren met deze kosten hadden wij geen gebruik gemaakt van jullie systeem.
We zijn nu ruim €1000,- verder aan kosten (in 2 maanden tijd! voor een MKB administratiesysteem!). Daarnaast is een maand arbeid van zowel onze administratie als onze programmeur besteed aan de implementatie (die we nu dus weer kunnen terugdraaien). We zijn noodgedwongen overgegaan naar een ander systeem. We hebben helaas nooit gebruik kunnen maken van jullie systeem en zijn dus ook totaal niet tevreden. Graag willen wij dit naar alle redelijkheid oplossen, maar er komt geen redelijke oplossing. Wij vinden het apart dat Exact haar klanten vrijwel de volle mep laat betalen voor iets waar deze klant 0% tevreden over is. Mede-ondernemers: weet waar je aan begint: dit systeem jaagt je onwijs in de kosten en een oplossing bieden vanuit Exact: ho maar.
NIET TEVREDEN!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Pim Blokhoek02-04-2016

2 april 2015 Inderdaad is Exact Online werkelijk een drama. Als boekhoud programma voor webshop NOOIT Exact kiezen. Alleen al deze week levert voor de derde dag geen betaalgegevens aan. Bij importeren afschriften vermeldt Exact: "Indien u gebruik maakt van de automatische koppeling met de Rabobank: Vanwege een storing bij de Rabobank staan uw bankbestanden niet beschikbaar in Exact Online. De Rabobank doet haar uiterste best dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak." Ik weet van andere bedrijven/webwinkels met dat andere boekhoudprogramma's deze gewoon Rabobank gegevens hebben aangeleverd. En de Rabobank heeft me laten weten dat inderdaad alleen de koppeling met Exact niet meer werkt. Het ligt dus niet bij de Rabobank maar het is een storing bij Exact Online. Wat ook misschien goed is om te weten als je nadenkt over welk boekhoud programma voor je webwinkel geschikt is dat Exact online niet in staat is om betalingen op basis van een factuurnummer correct af te boeken. In iets van 2% van alle gevallen wordt krijgt een gelijke naam of hetzelfde bedrag 'voorrang' bij het afletteren. De betaling wordt dus automatisch weggeboekt op de verkeerde factuur terwijl de klant bij de overschrijving wel het juiste factuur vermeldt. Gevolg is dat wij alle dagelijks betalingen (handmatig) nalopen om de fouten van Exact Online er uit te halen. Hierover hebben we maanden (moeizaam) contact gehad met Exact en en tientallen voorbeelden van verkeerd in de administratie weggeboekte betalingen aangeleverd. De uiteindelijke (letterlijke)conclusie van Exact: "Het is volgens het design van Exact Onliner"; oftewel "zo is het nu eenmaal". Zie onder de mails van Exact Online met deze conclusie: UIT EMAIL REACTIES EXACT: "Op basis van de criteria ‘Datum + bedrag’ worden vervolgens de ‘foute’ openstaande posten gevonden. Om deze gevallen van foutief afletteren te voorkomen zouden we niet langer op datum + bedrag moeten zoeken (of alleen voor inkoopbetalingen en verkoop incasso’s). De tweede drie gevallen zijn het gevolg van allocatie op basis van de relatienaam. De allocatie wordt gedaan voordat gezocht wordt naar een openstaande post. Dit gedrag is niet verkeerd. Het is volgens het design van Exact Online. Er zijn geen plannen om dit gedrag te veranderen." " Met betrekking tot het afletteren op de verkeerde relatie kan ik u het volgende meedelen. Op dit moment zullen hierin nog geen aanpassingen gedaan worden. Wij zijn op de hoogte van de situatie en gaan dit wel proberen te verhelpen. Begin volgend jaar gaat Exact het gehele afletterings systeem onder de loep nemen, hierbij zal ook gekeken worden naar uw situatie. " " Voor nu kan het sporadisch dus eens voor komen dat er een verkeerde aflettering gemaakt wordt. Mochten er aanpassingen gemaakt zijn, dan kunt u dit via een nieuwsbericht op onze inlogpagina lezen." Wij zijn nu onze gehele administratie aan het omgooien om het over te zetten naar een ander programma. Dit heeft veel voeten in aarde. Maakt dus niet dezelfde fout als wij hebben gemaakt en kies nooit voor Exact.

Reactie op deze post:

Door: Rudie10-04-2017

Mij ook volle mep laten betalen, nooit gebruik van kunnen maken Zijn echt eersteklas geldtrekkers. Eerst is het meneer en u daarna is het je moet betalen want blabla Heb nu alles op papier laten zetten, zou nooit meer iets van ze moeten ontvangen

19-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Bankgiro Loterij

    Bankgiro Loterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,2Lees ervaringen
  • Vriendenloterij

    Vriendenloterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Nationale Postcode Loterij

    Nationale Postcode Loterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Exact online

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Exact online?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Exact online

Wat vinden consumenten van Exact online? Exact online is een daadkrachtige business software. Het is een software welke door Exact is gemaakt. Al 30 jaar lang helpen ze vele bedrijven en organisaties in de hele wereld. Het is ideaal voor ondernemende doeners welke zaken kunnen veranderen, verbeteren en ook hun dromen daadwerkelijk willen vertalen naar daden. Met Exact online software is dat mogelijk. Benieuwd wat anderen van Exact online vinden? Lees op NederlandReview.nl de verschillende meningen en beoordelingen over Exact online. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf en de software vinden. Op die manier kunt u een nog beter oordeel over hun vormen.

Over Exact online
Exact online is dertig jaren geleden door een zestal studenten in Delft opgericht. Het is nu een internationale onderneming met 1550 mensen in dienst in meer dan 15 verschillende landen. Het is een snelgroeiend bedrijf waar veel mensen gek op zijn. Het is goed om te weten en te zien dat Exact online ook begrijpt wat innovatie is. 

Nooit afremmen of vertragen is het motto van Exact online. Als u uw bedrijf wilt laten groeien (exponentieel wilt laten groeien) dan is het goed om gebruik te maken van software welke hierbij past. Nieuwe markten verkennen, markten uitbreiden en vooral ook nieuwe toepassingen gebruiken. Ook Exact online doet dit. Ze maken gebruik van mobiele applicaties en natuurlijk ook van cloud based business software waar u op kunt rekenen. Het is geweldig!

Focus! De Exact online is een software welke meedenkt met de eigenaar. Het helpt u onder andere om uzelf te focussen op de volgende uitdaging. Niet voor niets zeggen de gebruikers, dat Exact online een daadkrachtige business software is!

Denkt u eraan om klant te worden bij exact? Dan is het misschien handig om eerst te zien hoe exact precies werkt; vandaar een product demo over het programma zelf in dit filmpje:


Diensten van Exact online
Exact online is een online software welke goed beveiligd in de cloud draait. Het is natuurlijk ook bereikbaar via uw smartphone. Het is een top software welke door duizenden mensen en bedrijven gebruikt wordt. Wacht niet langer en kies ook voor deze geweldige software. Enkele onderdelen zijn:
-    Exact Online Boekhouden - online bedrijfssoftware

Hier kunt u realtie uw boekhouding controleren en inzien. Ook is er ruimte voor relatiebeheer.
-    Exact Online Handel - online bedrijfssoftware
-    Handel, speciaal voor logistiek en financiën bij handelsbedrijven.
-    Exact Online Productie - online bedrijfssoftware
-    Productie
-    Exact Online Accountancy - online bedrijfssoftware 
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Uren & Facturen
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Project Management
-    Exact Online Starter - online bedrijfssoftware

Klachten, tips en complimenten over en voor Exact online
Mocht het voorkomen dat er een klacht is over de online software van Exact online dan kunt u dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om te weten, dat naast een klacht u ook altijd een compliment in kunt dienen. Beide worden uiteraard goed behandeld. Met beiden zijn ze bij Exact online ook even blij trouwens. Een klacht wordt omarmd om zo de dienstverlening nog beter te maken.  

Uw mening over Exact online
Bent u een klant van Exact online? Dan is het goed om uw mening over Exact online te delen met anderen. Schrijf op Nederlandreview.nl uw mening. U zult anderen helpen om een mooie en goede tijd te beleven met de software van Exact online. Of misschien te beslissen om juist niet voor  Exact online te kiezen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!