NederlandReview

    Ervaringen Euroknaller

    Wie is er nou niet dol op shoppen. Jezelf of iemand anders verwennen met een nieuwe aankoop. En vind je het ook zo leuk om elke dag een nieuwsbrief met een dagdeal in je e-mail te ontvangen? Bij Euroknaller kun je elke dag profiteren van een online dagdeal die korting tot 75% biedt. Zoals een activity horloge, een wijnkoeler of een trendy linnen tas. Maar ook praktische producten als vaatwastabletten of houtskool voor je barbecue.

    Hoe werkt het?

    Elke dag staat op de website de Euroknaller van de dag of als je je aanmeldt, ontvang je de de aanbiedingen in je e-mail. Euroknaller koopt de producten in partijen bij zijn leveranciers, dus op=op. Bij het product staat aangegeven hoelang de aanbieding geldig is. Bestellen kun je via je account of als gast. De artikelen die via Euroknaller worden aangeboden vallen onder de categorieën huis -en tuinknallers, hobbyknallers, electronicaknallers, baby -en kindknallers, fashionknallers en beautyknallers. Elke dag is het dus een verrassing of er iets voor je bij is. En betalen kun je via de IiDEAL, PayPal, creditcard (Visa en MasterCard en Mister Cash.

    Euroknaller - YouTube

    Nog meer voordelen: Knalzegels en je aankoop terugwinnen

    Bij sommige aankopen kun je knalzegels te sparen. Met een volle spaarkaart kun je een product kiezen uit de Knalzegelwebshop. Je betaalt dan met de spaarkaart.
    En dat niet alleen. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Je volgt het standaard bestelproces en nadat je je betaling hebt afgerond, weet je meteen of je de dagwinnaar bent. Als dat het geval is, krijg je een kortingscode in je mail die je voor je volgende aankoop kunt gebruiken.


    In de Eurohoek koop je voor € 1

    Ook vind je elke dag deals van 1 euro. Bijvoorbeeld een ijsblokjestray of schuursponsjes. Het kan vanalles zijn. Wel handig om het bij een grotere aankoop mee te bestellen, want je betaalt de standaard verzendkosten die veel meer zijn dan € 1.

    Kun je je aankopen retour sturen?

    Dat is niet mogelijk voor alle producten. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen (ondergoed/badmode, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes). Ook niet artikelen die al gebruikt zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt of incompleet is. En als laatste kun je ook niet producten terugsturen waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen is verstreken.

    Klantenservice

    Euroknaller heeft een klantenservice waar je via e-mail contact mee kunt opnemen of telefonisch. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

    Heb jij ervaringen met Euroknaller? Laat dan je mening achter bij NederlandReview over bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en of de prijzen inderdaad zoveel lager liggen dan bij andere aanbieders. En ook of je tevreden bent over de levertijden. Ga je voor het eerste bestellen bij Euroknaller, lees dan hier hoe anderen de dagdeal-website ervaren hebben en hoe zij het bedrijf beoordelen.

    Met Euroknaller ontvang je dagelijks nieuwe knallers via de website of e-mail. Je profiteert van artikelen voor ‚¬ 1 of aanbiedingen tot 75% korting.

    Euroknaller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    4.6
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gereedschapskoffer

    GEEN pluspunten.
    Bestelling gelukt. Geld betaald.
    Levering na meer dan een maand nog steeds niet aangekomen.
    Een mail versturen lukt niet: Delivery status notification.
    Telefoon wordt niet opgenomen. Klant is weeral de dupe van een of andere malafide organisatie.
    Wat kan je doen om je geld terug te krijgen? Niets want die 100€ ben je anders kwijt aan procedures en dat weet die organisatie ook.

    Door: Wim Huynen29-12-2020
    hof20-01-2021

    op 6 januari 2021 infrarood termometer besteld betaald beloofd dat die op 12 januari zou verzonden worden nooit aan gekomen dikke fakers

    Dirk Van Geert25-01-2021

    digitale thermometer besteld en betaald, nog steeds niks gezien,telefonisch noch via mail bereikbaar; pure oplichting

    Odette Verdoodt15-02-2021

    J'ai fait une commande et je l'ai payée le 24 janvier je n'ai toujours pas reçu de confirmation de ma commande. J'ai essayé de les contacter par téléphone par mail impossible avoir un contact si cette compagnie est une arnaque comment laisse la compagnie mettre des annonces tous les jours pour arnaquer encore plus de personnes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    mondmaskers en thermometer

    jammer genoeg enkel negatieve punten: onmogelijk om een mail te sturen; telkens Failure notice! onmogelijk om te telefoneren: eerst laten ze je meer dan 8 minuten wachten; krijg je telkens een stem te horen dat er nog 1 beller voor je is en dat de volgende lijn voor jou gereserveerd is... nadien leggen ze gewoon af!!!!! ik heb nog 7 keer gebeld telkens leggen ze na de eerste bel af!!!! dit zijn gangsterpraktijken en ik heb nog steeds niets ontvangen - het was een dure bestelling en ik vrees dat mijn geld verdwenen is!! NOOIT MEER !!!!!

    Door: HMA16-12-2020
    Bob19-01-2021

    Ik heb op 28/12/2020 een Digitale infrarood thermometer besteld, vorige week telefonisch contact genomen en men heeft me bevestigt dat de bestelling zou geleverd worden ten laatste 13/1. Graag een bevestigging ,ik heb nog steeds niets gekregen. Bestelling order: EZM98445.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Airco

    Plus punten heb ik niet in alles gaat mis daar ten eerste voor 19:00 besteld morgen in huis doen zei niet aan en dan hoe komt je bestelling aan doos was helemaal kapot plus nat plus product beschadigd ik koop er nooit meer wat en ze reageren nergens op !!

    Door: Irene Kuipers 23-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dierenverjagers

    dierenverjagers besteld ,eerst niet geleverd, na telefonisch contact, wat toen nog wel lukte, zouden ze opgestuurd worden ,ik kreeg mollen verjagers maar hier heb ik niets aan ,telefonisch contact is niet meer mogelijk, en al vele mailtjes gestuurd of ik die dingen kan ruilen wordt niet op gereageerd.
    In het verleden ook wel eens iets besteld toen geen probleem ,maar nu is het waardeloos ,op elk mailtje krijg ik een automatisch antwoord dat ik binnen 3 dagen een reactie krijg maar krijg helemaal niets.

    Door: Anita17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Ventilatoren

    Ik heb ruim 5 weken geleden twee ventilatoren besteld en nog steeds niet binnen.
    Meerdere keren contact gehad. De status van mijn bestelling stond 2 weken op inpakken. Ineens was het zoek. Er wordt steeds beterschap beloofd maar er gebeurt niets.

    Ik probeer nu mijn geld terug te krijgen maar zonder goede hoop.
    Wanneer je belt sta je in de wacht en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Het is een waardeloos bedrijf. Ook de website www.goedkoper.nl is van hetzelfde bedrijf.

    Door: Patrick29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gel en mondkapjes (en toch duurder dan regulier)

    Komen hun beloftes niet na.
    1 artikel v 2 na paar dagen ontvangen.
    2e artikel liet aardig op zich wachten. Ik belde en zou verzonden worden.
    Maar werd mij gauw naar mijn tevredenheid gevraagd.
    STUUR MIJ TOCH EERST ALLES EN dan MAG JE MIJ VRAGEN. OF NIET SOMS!?

    Door: Tjie27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    een gereedschapskoffer

    beschadigd toegekomen in de zomer van vorig jaar. Bericht ontvangen dat ik het product mocht terugsturen en per mail een kredietnota ontvangen. maar nooit geen geld gezien. Mijn mails blijven onbeantwoord en telefoneren heeft geen zin. Je blijft uren aan de lijn. Zijn volgens mij je reinste oplichters.

    Door: Koen Gouweloose16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dakgootborstel

    Bestelling gedaan; product ontvangen ; wil het product retourneren en dan.....

    Geen klantenservice ; verbinding met 020 en 085 direct verbroken. Klantenservice onbereikbaar . Op e-mails worden niet gereageerd .

    Wat is dit voor een bedrijf !!!!
    Zal nooit meer een bestelling doen !

    Door: GF02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lamp

    Riekt naar oplichters.
    Product niet leverbaar, geen contact.
    Nu geen geld terug.
    Ik wil nul sterren geven, maar dat lukt niet.

    Door: JW01-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    planfondlampen met sensor en draadloze bluetooth oordopjes

    bestelling gedaan en betaald 23-10-2019, diverse malen mail wisseling gehad, 3 x 2 uur aan de telefoon gewacht en als je aan de beurt bent wordt de verbinding verbroken.
    je zou je schamen als je daar werkzaam zou zijn
    let op goedkoper.nl behoort ook tot deze criminele organisatie, de overheid zou hier wat aan moeten doen.

    Door: Cees30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Welke + punten ?? die zijn er niet het zijn ratten daar bij Euroknaller.
    Ze beloven van alles maar, komen niets na.

    05 juli 2019 koffiezetapparaat daar besteld deze heb ik ook ontvangen maar was helaas kapot.
    Terug gestuurd op eigen kosten deze zouden bij defect worden vergoed. Er gingen weken overheen voordat ik weer wat hoorde heb toen contact opgenomen omdat we geen weken op een nieuw koffiezetapparaat gaan zitten wachten, dat we ons geld terug wilden, Toch weer een nieuw apparaat gestuurd na weken contact opgenomen en het zou geregeld worden je raad het al er wordt helemaal niets geregeld en geld terug ho maar meerdere malen kont gehad met die ratten via mail en telefonisch. Nou het wordt geregeld hoor maar die ratten laten niets meer van zich horen en je geld zie je ook niet terug.

    Dus als je van je geld af wilt is dit naast de belastingdienst een hele goede tweede dus ik zou zeggen vooral daar kopen.

    Maar mij zien ze daar niet meer, stelletje schoften.

    Door: Edtertje04-01-2020
    Koen16-05-2020

    Product beschadigd geleverd, teruggestuurd en kredietnota ontvangen op 23 september 2019 per mail maar nooit geen geld gezien. Ik blijf volhouden.

    bob25-01-2021

    Bob25-01-2021 Ik heb op 28/12/2020 een Digitale infrarood thermometer besteld, vorige week telefonisch contact genomen en men heeft me bevestigt dat de bestelling zou geleverd worden ten laatste 13/1. Graag een bevestigging ,ik heb nog steeds niets gekregen. Bestelling order: EZM98445 Mail adressen support@euroknaller.nl. klantenservice@euroknal ler.nl komen steeds terug onbestaand en onbeantwoord Eveneens tel: +31 20 244 36 +31 85 06 565 zijn niet in gebruik ??? Dit is oplichting en bedrieglijk firma

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Aviator horloge

    in oktober 2019 een horloge besteld. vandaag 30 december nog steeds niets ontvangen. mails, telefoontjes niets helpt. OPLICHTERS ZIJN HET.

    Door: De Jong30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vaatwastabletten

    Geen pluspunten, nooit gekregen, niet bereikbaar, en geen reactie.
    Mijn advies, niks kopen daar, zijn oplichters.
    Denk dat ze niet bestaan in Amsterdam en Den Haag

    Door: R. J. 27-12-2019
    Ilona04-11-2020

    Ze zitten wel met een bedrijf in Den Haag, of althans daar zit een pand van ze. Heb ook mijn producten niet geleverd gekregen en gezien ik toen zelf in Den Haag woonde heb ik daar even een kijkje genomen. Maar ze zijn inderdaad zeer slordig met bestellingen. Mijn eerste bestelling kreeg ik vrij snel geleverd. Daarna nog eens besteld en was niet op voorraad dus maanden moeten wachten en toen uiteindelijk na wat snuffelwerk heb ik het telefoonnummer van diegene die het beheerd gevonden en hem maar vriendelijk verzocht nu echt mijn geld terug te storten omdat hij anders even een persoonlijk bezoekje kon verwachten. Toen had ik het binnen 3 dagen terug op mijn rekening. Maar het is een aardig zooitje bij dat bedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Led lamp

    Ik ben opgeligt denk ik want heb wel betaald en niet hgeleverd. Klantenservice niet bereikbaar en geen enkele reactie op een 4 tal emails. Wat mij betreft nooit neer iets bestellen bij deze oplichters

    Door: Boudestein24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    2 x een tuinbox en 2 x flashdrive

    alhoewel ik reeds eerder een aantal bestellingen heb gedaan en zonder problemen zijn verzonden is het nu helemaal mis gelet op de ervaringen van andere kopers. dus denk ik dat ook ik in de boot ben genomen. echter ik heb nog wat kolen op het vuur dus kan ik lekker fikkie gaan stoken als ze niet heel snel over de brug komen na 3 maanden, de sterren die vermeld staan geven geen volledig idee want de duurkoop

    Door: Ben van lent14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    HP Laptop

    - Laptop nooit geleverd wel betaald.
    - Reageren niet op vele mails. Slecht
    bereikbaar.
    - Betrouwbaar? Dat moet nog blijken.

    Door: RG Hulsebos/ GJI de Graauw19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    20-09-1999

    Mensen ook ik ben opgelicht,
    Geen levering ontvangen, tot heden.
    Rode bamboe.
    Hoop dat ze de vinken tering krijgen.

    Door: Door Theo02-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    waterkoker

    + Geen

    - 17-6-2019 waterkoker besteld, (€ 67,95) maar te lange levertijd. Volgende dag(18-6-2019 geannuleerd. Tot op de dag van vandaag mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. 8-8-2019 zou het gestort zijn......KOOP NIETS WANT HET ZIJN GROTE OPLICHTERS.

    Door: Alex Smits08-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kussen en zomerdekbed

    Op 2 juli 2019 een kussen en zomerdekbed besteld en gelijk via ideal betaald, vervolgens op 8 juli 2019 een bevestiging dat de bestelling op 15 juli 2019 verzonden zou worden. Op 22 juli 2019 contact opgenomen waar mijn bestelling bleef een vriendelijke dame zou het voor mij uitzoeken en ik kreeg via de mail bericht dat mijn bestelling niet geleverd kon worden en dat ik binnen 14 werkdagen mijn geld €. 81,85 teruggestort zou krijgen op mijn rekening. Vandaag 13 augustus 2019 nogmaals gebeld met ene Mark die mij vertelde dat de bestelling klaar stond om verstuurt te worden en dat ik mijn bestelling alsnog zou ontvangen. Inmiddels heb ik al ergens anders mijn bestelling gedaan en dus geen belang meer bij hetgene ik bij Euroknaller heb besteld. Dit heb ik aan Mark gemeld en die vertelde mij dat ik dan de bestelling aan de deur moet weigeren en dat ik dan mijn geld terug zou krijgen en dat dit niet meer dan 2 jaar in beslag zou nemen. Heb hem verteld dat als ik niet binnen een week of de bestelling heb of mijn geld terug heb dat ik dan weer contact met hun op zou nemen. Wordt vervolgd.

    Door: Nico Buurlage13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Horloge

    Verkeerde horloge is geleverd. retour gestuurd, verder geen reactie ontvangen. Diverse malen contact over gezocht maar geen reactie.
    Was de 2e slechte ervaring. DUS NIET KOPEN is mijn advies!!!!

    Door: Carel van der Duim12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Euroknaller

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Euroknaller een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Euroknaller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Euroknaller actief?

    Euroknaller is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroknaller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.