NederlandReview

    Ervaringen Euroknaller

    Wie is er nou niet dol op shoppen. Jezelf of iemand anders verwennen met een nieuwe aankoop. En vind je het ook zo leuk om elke dag een nieuwsbrief met een dagdeal in je e-mail te ontvangen? Bij Euroknaller kun je elke dag profiteren van een online dagdeal die korting tot 75% biedt. Zoals een activity horloge, een wijnkoeler of een trendy linnen tas. Maar ook praktische producten als vaatwastabletten of houtskool voor je barbecue.

    Hoe werkt het?

    Elke dag staat op de website de Euroknaller van de dag of als je je aanmeldt, ontvang je de de aanbiedingen in je e-mail. Euroknaller koopt de producten in partijen bij zijn leveranciers, dus op=op. Bij het product staat aangegeven hoelang de aanbieding geldig is. Bestellen kun je via je account of als gast. De artikelen die via Euroknaller worden aangeboden vallen onder de categorieën huis -en tuinknallers, hobbyknallers, electronicaknallers, baby -en kindknallers, fashionknallers en beautyknallers. Elke dag is het dus een verrassing of er iets voor je bij is. En betalen kun je via de IiDEAL, PayPal, creditcard (Visa en MasterCard en Mister Cash.

    Nog meer voordelen: Knalzegels en je aankoop terugwinnen

    Bij sommige aankopen kun je knalzegels te sparen. Met een volle spaarkaart kun je een product kiezen uit de Knalzegelwebshop. Je betaalt dan met de spaarkaart.
    En dat niet alleen. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Je volgt het standaard bestelproces en nadat je je betaling hebt afgerond, weet je meteen of je de dagwinnaar bent. Als dat het geval is, krijg je een kortingscode in je mail die je voor je volgende aankoop kunt gebruiken.


    Euroknaller - YouTube

    In de Eurohoek koop je voor € 1

    Ook vind je elke dag deals van 1 euro. Bijvoorbeeld een ijsblokjestray of schuursponsjes. Het kan vanalles zijn. Wel handig om het bij een grotere aankoop mee te bestellen, want je betaalt de standaard verzendkosten die veel meer zijn dan € 1.

    Kun je je aankopen retour sturen?

    Dat is niet mogelijk voor alle producten. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen (ondergoed/badmode, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes). Ook niet artikelen die al gebruikt zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt of incompleet is. En als laatste kun je ook niet producten terugsturen waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen is verstreken.

    Klantenservice

    Euroknaller heeft een klantenservice waar je via e-mail contact mee kunt opnemen of telefonisch. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

    Heb jij ervaringen met Euroknaller? Laat dan je mening achter bij NederlandReview over bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en of de prijzen inderdaad zoveel lager liggen dan bij andere aanbieders. En ook of je tevreden bent over de levertijden. Ga je voor het eerste bestellen bij Euroknaller, lees dan hier hoe anderen de dagdeal-website ervaren hebben en hoe zij het bedrijf beoordelen.

    Met Euroknaller ontvang je dagelijks nieuwe knallers via de website of e-mail. Je profiteert van artikelen voor € 1 of aanbiedingen tot 75% korting.

    Euroknaller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    5,4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 x een tuinbox en 2 x flashdrive

    alhoewel ik reeds eerder een aantal bestellingen heb gedaan en zonder problemen zijn verzonden is het nu helemaal mis gelet op de ervaringen van andere kopers. dus denk ik dat ook ik in de boot ben genomen. echter ik heb nog wat kolen op het vuur dus kan ik lekker fikkie gaan stoken als ze niet heel snel over de brug komen na 3 maanden, de sterren die vermeld staan geven geen volledig idee want de duurkoop

    Door: Ben van lent 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    HP Laptop

    - Laptop nooit geleverd wel betaald.
    - Reageren niet op vele mails. Slecht
    bereikbaar.
    - Betrouwbaar? Dat moet nog blijken.

    Door: RG Hulsebos/ GJI de Graauw 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    20-09-1999

    Mensen ook ik ben opgelicht,
    Geen levering ontvangen, tot heden.
    Rode bamboe.
    Hoop dat ze de vinken tering krijgen.

    Door: Door Theo 02-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    waterkoker

    + Geen

    - 17-6-2019 waterkoker besteld, (€ 67,95) maar te lange levertijd. Volgende dag(18-6-2019 geannuleerd. Tot op de dag van vandaag mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. 8-8-2019 zou het gestort zijn......KOOP NIETS WANT HET ZIJN GROTE OPLICHTERS.

    Door: Alex Smits 08-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Kussen en zomerdekbed

    Op 2 juli 2019 een kussen en zomerdekbed besteld en gelijk via ideal betaald, vervolgens op 8 juli 2019 een bevestiging dat de bestelling op 15 juli 2019 verzonden zou worden. Op 22 juli 2019 contact opgenomen waar mijn bestelling bleef een vriendelijke dame zou het voor mij uitzoeken en ik kreeg via de mail bericht dat mijn bestelling niet geleverd kon worden en dat ik binnen 14 werkdagen mijn geld €. 81,85 teruggestort zou krijgen op mijn rekening. Vandaag 13 augustus 2019 nogmaals gebeld met ene Mark die mij vertelde dat de bestelling klaar stond om verstuurt te worden en dat ik mijn bestelling alsnog zou ontvangen. Inmiddels heb ik al ergens anders mijn bestelling gedaan en dus geen belang meer bij hetgene ik bij Euroknaller heb besteld. Dit heb ik aan Mark gemeld en die vertelde mij dat ik dan de bestelling aan de deur moet weigeren en dat ik dan mijn geld terug zou krijgen en dat dit niet meer dan 2 jaar in beslag zou nemen. Heb hem verteld dat als ik niet binnen een week of de bestelling heb of mijn geld terug heb dat ik dan weer contact met hun op zou nemen. Wordt vervolgd.

    Door: Nico Buurlage 13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Horloge

    Verkeerde horloge is geleverd. retour gestuurd, verder geen reactie ontvangen. Diverse malen contact over gezocht maar geen reactie.
    Was de 2e slechte ervaring. DUS NIET KOPEN is mijn advies!!!!

    Door: Carel van der Duim 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Eettafel. Woodcraft

    Ik probeer euroknaller al 2weken te bereiken. Via e-mail....geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar. Ik ben de eerst wachtende voor 10 minuten en word er dan eruit geknikkerd. Eettafel nog geen half jaar oud en er is een poot defect. Ik zou euroknaller niet aanbevelen.

    Door: Alex 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Parasol

    Na 1 maand nog steeds niet geleverd ook geen bestelbevestiging gehad. We via de chat is mij dat beloofd. 10 tickets verder (over 3 dagen nemen we contact op, niets dus....) Half uur in de wacht, het is er druk momenteel blijft u nog even hangen en dan....piep piep piep is de verbinding verbroken. Ik denk dat uk mijn geld kwijt ben. Overigens besteld via goedkoper.nl wat onder dit bedrijf valt. NIET KOPEN OPLICHTERS

    Door: Robin de Torbal 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Allergieverlichter

    In de webshop een artikel besteld en betaald. Hierop heb ik geen bestel- en betaalbevestiging van ontvangen. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken via het contactformulier, maar helaas geen reactie op gekregen.

    Door: Michel 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schandalige "klantenservice"

    Ik ben al dagen bezig om deze tent te bereiken. Onmogelijk! Ze laten je heel lang wachten. Je gaat van 2 wachtenden voor u naar u bent de volgende en na 20 minuten begin je weer van voor af aan. Op mijn e-mail wordt niet gereageerd. Ik bestelde op 9 april windschermen voor 149,90 incl. grondankers. Binnen 5 dagen zou ik een bevestiging krijgen. Ik kreeg helemaal niets.

    Door: Michiel Drommel 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    AankoopTrendy Aviator Herenhorloge bij Euroknaller B.V.

    Op 21 oktober 2018 kochten wij bij Euroknaller BV een Trendy Aviator Herenhorloge. Deze werd ons aangeleverd maar het horloge werkte niet, meteen na ontvangst hebben wij Euroknaller hiervan op de hoogte gebracht en kregen van hun een mailbericht, waarop ze ons lieten weten het spijtig te vinden en meteen hun leverancier gingen contacteren. Na verschillende weken geen bericht ontvangen te hebben van Euroknaller, hebben wij onze klacht herhaald en kregen wij een antwoord, dat ze het spijtig vonden dat wij nog een feedback op klacht ontvangen hadden en ze nogmaals hun leverancier zouden contacteren. Doch er kwam geen enkele reactie meer van Euroknaller BV. Na nogmaals verschillende mailberichten met onze klacht aan hun gericht, hebben wij tot op heden 10 april 2019 geen enkel antwoord, nog een oplossing van Euroknaller ontvangen. Dus wij zitten hier nog steeds met een mooi horloge dat ons werd aangeleverd en niet werkt. Van GARANTIE gesproken. Wij vinden dergelijke webwinkel die zo met een klanent omgaat waardeloos om er nog voor één Euro aan te kopen!

    Door: Joseph Snellinx 10-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Geen levering!!!

    Ik kan geen pluspunten geven, 25 feb bestelling geplaatst, volgens site max 7 werkdagen na 7 werkdagen gemaild, kreeg ik terug max 10 werkdagen, bij de 11de dag gebeld zeggen ze dat het bij de magazijn ligt en max vrijdag zou ik het krijgen 14 dg later nog niks, weer gebeld krijg ik een stagiair die niet in het systeem kan en niks weet en maandag zou ik weer gebeld worden dus ik wacht af, update vervolgd! Kortom af te raden deze euroknaller word een dure knaller met al dat gebel! Zooitje!!!

    Door: Dolly Ribeiro 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Geen reactie ontvangen

    Op e-mails wordt heel slecht gereageerd door Euroknallers. Mijn bestelling was op de bon correct geadresserd. De verzender kan slecht informatie overnemen. Heeft het nummer en de letters van de postcode niet goed overgenomen. Heb dit gemeld maar na veel dagen nog geen reactie. Daarom deze review. Heb met de hulp van buren uiteindelijk wel het pakket op nummer 9 in plaats van 99 gevonden.

    Door: Wim 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Niet op voorraad na 3 weken nog geen geld terug

    Op 1 febr heb ik een overhemd besteld, maar na bestelling en betaling, bleek dat de gewenste kleur niet beschikbaar was. Ik kreeg de vraag of een andere kleur ook goed was, maar dat wilde ik niet. Na ruim 2 weken heb ik Mn geld, ruim 46 euro nog steeds niet terug. Mijn klacht ingediend, ik kreeg een mailtje dat Mn klacht binnen 3 dagen beantwoord zou worden maar na ruim 3 dagen nog geen reactie. Kan ik fluiten naar mijn centen?

    Door: Pieter 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    ONTEVREDEN OVER LEVERING

    Ik heb compressiekousen besteld op 08.01.19. Levering zou gebeuren binnen 5 à 8 werkdagen. Tot op heden nog niets ontvangen.
    Deze morgen mailtje ontvangen van Sanne van Euroknaller, waarin ik kan besluiten dat ze denken dat ik ze ontvangen heb. Direct geantwoord, maar geen reactie hierop.

    Door: Thermote Eric 22-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Defecte iPhone 6S

    Ik kocht eind Juni een iPhone 6S refurbished. Goed op tijd geleverd, geen probleem totdat het toestel eind september de geest gaf. Contact gehad met klantenservice die mij vroeg om de Find My iPhone functie uit te zetten zodat ze 't zouden kunnen herstellen. Het probleem is dat om een onverklaarbare reden die functie niet kan worden uitgezet, zelfs de technische dienst van Apple zelf heeft er geen verklaring voor. Ik vraag al drie weken om het toestel te crediteren zonder enig succes....
    Daar zit ik dan met een iPhone van 4 maanden oud, nog steeds onder garantie (2jaar) waar ik helemaal niets mee kan doen!

    Door: Hertoghe Charles 08-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    top

    Ik kreeg een verkeerde levering, en ben heel netje geholpen, altijd meteen antwoord en ben erg tevreden van de service!

    Door: karlijn 30-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Niets ontvangen toch tevreden.

    Tijdens de hete dagen heb ik een ventilator besteld, die tussen de 3- 7 dagen geleverd zou worden. Na 6 dagen noch niets vernomen, contact met klantenservice, binnen halve dag antwoord, en toezegging nieuwe leverdatum. Op nieuwe datum nog geen bericht van verzending, order geannuleerd, weer binnen 4 uur bericht, en toezegging geld terug te boeken. De volgende dag had ik mijn geld weer terug, Zo hoort het, daarom ben ik tevreden met Euroknallers.

    Door: Nico 08-08-2018
    waldo hogendoorn 17-01-2019

    Heb jij het beter voor elkaar want bij mij reageren ze zelfs niet eens op mijn mail , weken niets ontvangen , geld terug gevraaagd waarop ik ook niet hoor ,waardelose tent zeg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5
    rating

    bestelling

    enkel bericht gekregen (mail) dat de betaling ok is..
    maar van bestelling v/h product ( uurwerk) geen info.
    alsook geen info waar je terecht kan met vragen ….

    Door: De Cock 26-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Leuke producten

    Goede service - scherpe prijzen! Ook is het assortiment zeer gevarieerd!

    Door: Bert 10-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Euroknaller

    Uw beoordeling