NederlandReview

    Ervaringen Euroflorist

    Ben jij bekend met Euroflorist Nederland? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in Nederland of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
    Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

    Over Euroflorist Nederland

    In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist Nederland drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist Nederland het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.



    Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

    De diensten van Euroflorist Nederland

    Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

    Klachten of tips over Euroflorist Nederland

    Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist Nederland. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op NederlandReview kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist Nederland. Euroflorist Nederland werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

    Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist Nederland niet uitkkomt.
    Wat vind jij van Euroflorist Nederland?

    Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist Nederland? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. NederlandReview verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

    Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

    Euroflorist
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    5.2
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Euroflorist

    Uw beoordeling

    boeket voor mijn moeder

    Precies 8 jaar geleden overleed mijn vader en de maand december is voor ons hele gezin nog altijd een moeilijke en zware tijd. Vooral voor mijn moeder, die sindsdien alleen woont en dagelijks met dit verlies moet leven.
    Om haar toch een beetje een hart onder de riem te steken en haar bovendien wat meer gezelligheid in huis te bezorgen, heb ik via euroflorist een boeket toegestuurd. Vandaag ben ik langsgegaan om te kijken en het is echt een prachtige bos geworden, met mooie verse bloemen die nu al een paar dagen staan en toch nog prachtig zijn. Het kaartje dat ik erbij had laten doen was ook mooi verzorgd en mijn lieve moeder was er natuurlijk zeer blij mee, dus ik ook!

    Door: G. vd Wetering05-12-2016
    HGM Goertz20-03-2020

    Euroflorist bedank voor je professionele wijze van levering bijzonder mooi boeket bloemen op 9 maart 2020 in Wangerei Nieuw Zeeland. Top !!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Supergroot boeket

    Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

    Door: Nadine25-08-2016
    Marian25-08-2016

    Superlief van euroflorist dan! Hoe is het met je oma?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Frisse, volle bos bloemen

    Ondanks tegenvallende ervaringen bij een andere online bloemist toch nog eens geprobeerd, maar nu bij Euroflorist.
    Dit was echt een heel stuk beter!

    Het is jammer dat ik hier geen foto kan uploaden aan mijn review, want dan kon ik het laten zien.

    Het was een frisse, volle bos bloemen, die een week hebben gestaan.
    Mooi verpakt en goed aangeboden.

    Door: B. Thijsen29-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Passend en gemakkelijk

    Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

    Door: A. van G..30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Veldboeket

    Waardeloos verwelkt bosje bloemen woensdag 8 sept geleverd en zondag kwam ik kijken en het wasbop sterven na dood en erg mager bosje dit bestel ik nooit weer

    Door: Janny De vos13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    rouwboeket -elegant (groot) met vaas & luxe verpakking

    Bestellen ging makkelijk. Ik bestelde een groot ROUWboeket met witte rozen en witte bloemen. Bestelde en vaas (10 euro) en luxe verpakking erbij (3 euro).

    Tot mijn verbazing had de ontvanger en mager boeket, met en simpele plastic verpakking eromheen gekregen.

    Het allerergste was dat er maar 1 witte roos was en een hoop paarse goedkope bloemen. Dat was geen 45 euro waard!

    Je zou toch echt denken met een rouwboeket dat er meer zorg besteed zou worden

    Nee, nooit meer Euroflorist.

    Door: Amy05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Boeket bloemen bestellen

    Boeket bestellen is hier erg gemakkelijk en ik vond persoonlijk dat de prijs reuze mee viel voor deze service.

    Moest de verjaardag van een vriendin missen en heb gekozen daarom haar een bloemetje te sturen. Ze was zeer blij met het resultaat, het was een prachtige bos geworden, zei ze.

    Ik zou deze service daarom zeker nog een keer gebruiken.

    Door: Thomas23-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prachtig boeket ontvangen

    Gisteren een prachtig boeket ontvangen van mijn man, wat een verrassing. Hij had het online laten doen, omdat hij zelf pas laat thuis kwam gisteren en mij eens wou verrassen.
    Prachtig boeket, ik hoop dat hij lang mag staan en niet snel zal verwelken.
    Mooi verpakt en goed verzorgd, heel blij mee!!

    Door: Rosalinde Ritsema15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Boeket voor Moederdag

    Wegens eerdere positieve ervaringen met Euroflorist heb ik hier wederom een boeketje besteld, nu voor Moederdag

    Voor nog geen twintig euro prachtige bos en netjes op tijd geleverd. Tevreden met deze service, en ze zijn niet eens duurder dan de bloemist waar ik ook wel eens langsga!

    Door: Eelco12-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ideaal concept

    al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
    Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
    prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

    Door: Imke09-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bloemen

    Leverde andere bloemen dan op de afbeelding werden weergegeven

    Door: A nnuschka19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Abrikooskleurige rozen a 45 euro



    Ik ben niet te spreken over de service en al helemaal niet over het uiteindelijk vandaag ( weer een dag later) geleverde boeket.

    Ik heb abrikooskleurige rozen besteld, er zijn rode rozen geleverd, dit vindt de ontvanger echt niet mooi. Het boeket kan dus hup zo de vuilnisbak in. Daarnaast is er ook een boeket voor iemand anders er bij afgeleverd.

    Ik wil graag mijn geld terug, ik vind het niet acceptabel dat jullie totaal iets anders afleveren en dan ook nog 3 dagen te laat, voor 52 euro. Ik had de ontvanger aan de lijn toen de bezorger kwam, deze was echter zo snel weer weg dat we het boeket niet konden teruggeven aan hem.

    Door: Jiva De Vetter11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bloemen met luxe bonbons

    Bloemen gekocht met luxe bonbons. Totaal €38,- betaald! Gewoon een lachertje. Bloemen gekregen waar je normaal een tientje voor betaald, maar het ergste was de “luxe bonbons”. Een zielig doosje met schelpen chocolade, die je voor een euro koopt. Alles werd ook heel laat geleverd. Al met al voor mij geen bestellingen meer via euroflorist!

    Door: Satisch 27-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lelies

    Uitstekend.

    Door: Catherine 22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Medium bos bloemen

    Medium bos bloemen besteld voor ruim 30 euro. Een kennis heeft ergens anders een medium bos bloemen besteld, dat een geel stuk groter lijkt, aangegeven bij wuroflorist,en ze geven aan voor de prijs is de bos groot genoeg, ik heb ze foto s gestuurd ter vergelijking en ze blijven bij hun standpunt. Ik vind het opvallend dat er veel positieve reviews zijn.

    Door: Anand17-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bloemen

    Niet geleverd conform afgesproken datum. Ronduit slecht!!!! Schijnt vaker voor te komen. Goed vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Niet hier bestellen dus.

    Door: T13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    niets geleverd, geen reacties, stelletje oplichters!

    Wij hebben voor vrienden in Zweden via de zweedse site een bos bloemen besteld, enerzijds omwille van steun in een moeilijke tijd en anderszijds ter ere van internationale vrouwendag.

    Op de dag zelf is niets geleverd, de dag erna heb ik gereclameerd, geen reactie. Ook weer niets geleverd. Inmiddels zijn we vijf ! dagen verder en heb ik nog altijd geen reactie ontvangen en is er niets afgeleverd. En dat voor 50 euro. Schandalig! Gelukkig heb ik met creditcard betaald en kan ik de betaling tegenhouden.

    Mijn advies: koop niet niet!

    Door: Niels11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Paars boeket

    Mooie site, maar levering fiasco
    Mooie site, helaas is het een grote zeepbel. Het boeket was zeer teleurstellend en prijskwaliteit was ver te zoeken en het werd een dag te laat geleverd, terwijl er SMS werd ontvangen door mij dat het op de juiste dag onderwefwas en vervolgens bezorgd. Dit bleek dus bij navraag niet zo te zijn. Bijzonder.
    Vervolgens contact gehad met zowel Euroflorist, die zeer slecht bereikbaar zijn, en de bloemist Maasflora, die zich verschuild achter Euroflorist. Beide vinden de bos die is geleverd het geldbedrag waard en van beide geen enkele excuses voor wat dan ook.
    Helaas voor de ontvanger had ik deze keer de keuze gemaakt om een keer af te wijken van bestelling bij topbloemen, waar idd top boeketten geleverd door worden.
    Een raad voor wie dit leest: BESTEL NOOIT BIJ EUROFLORIST!!! ZONDE VAN JE GELD!

    Door: Cobie02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    NL4150780

    Hi all, just want to share my bad experience with Euroflorist NL. I've ordered flowers on 10.02 to be delivered on 12.02 to the office. They have charged my card right away and it seemed everything ok. But no flowers on 12.02 and no money back. They assert the order was delivered but can't provide any proof of delivery. Finally, they stopped answering my emails and phone calls. Never use their service, stay away from such companies.

    Door: Mike16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NL4105373

    We hebben in totaal 3x besteld voor rouwboeket.
    Vorig jaar voor mijn tante witte rozen luxe rouwboeket groot formaat besteld €80, met tevredenheid.
    Deze week hebben we 2 rouwboeketten besteld voor andere tante.
    1. Arrangement middel formaat was mooi en redelijk groot €146, alleen fout met namen in de lintje. Beetje slordig.
    2. Ook witte lelies groot formaat besteld €90, maar blijkt zo klein geleverd. Ook niet goed met de lintje, tekst was niet geleverd zoals de oorspronkelijke opdracht.
    Vooral boeket met witte lelies waren we ontevreden hierover. De bloemen zijn nog niet open. Foto gestuurd naar service, maar na 2 weken geen reactie. We worden gewoon genegeerd.
    Als je fout maakt, verwachten we dat je erkent.
    Heel selechte service, dus we gaan volgende keer niet meer bestellen.
    Hoop de anderen ook.

    Door: A.Tii31-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Euroflorist actief?

    Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.