NederlandReview

  Ervaringen Euroflorist

  Ben jij bekend met Euroflorist Nederland? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in Nederland of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
  Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

  Over Euroflorist Nederland

  In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist Nederland drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist Nederland het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.  Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

  De diensten van Euroflorist Nederland

  Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

  Klachten of tips over Euroflorist Nederland

  Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist Nederland. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op NederlandReview kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist Nederland. Euroflorist Nederland werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

  Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist Nederland niet uitkkomt.
  Wat vind jij van Euroflorist Nederland?

  Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist Nederland? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. NederlandReview verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

  Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

  Euroflorist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  8.4
  92% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  boeket voor mijn moeder

  Precies 8 jaar geleden overleed mijn vader en de maand december is voor ons hele gezin nog altijd een moeilijke en zware tijd. Vooral voor mijn moeder, die sindsdien alleen woont en dagelijks met dit verlies moet leven.
  Om haar toch een beetje een hart onder de riem te steken en haar bovendien wat meer gezelligheid in huis te bezorgen, heb ik via euroflorist een boeket toegestuurd. Vandaag ben ik langsgegaan om te kijken en het is echt een prachtige bos geworden, met mooie verse bloemen die nu al een paar dagen staan en toch nog prachtig zijn. Het kaartje dat ik erbij had laten doen was ook mooi verzorgd en mijn lieve moeder was er natuurlijk zeer blij mee, dus ik ook!

  Door: G. vd Wetering 05-12-2016
  HGM Goertz 20-03-2020

  Euroflorist bedank voor je professionele wijze van levering bijzonder mooi boeket bloemen op 9 maart 2020 in Wangerei Nieuw Zeeland. Top !!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Supergroot boeket

  Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

  Door: Nadine 25-08-2016
  Marian 25-08-2016

  Superlief van euroflorist dan! Hoe is het met je oma?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Frisse, volle bos bloemen

  Ondanks tegenvallende ervaringen bij een andere online bloemist toch nog eens geprobeerd, maar nu bij Euroflorist.
  Dit was echt een heel stuk beter!

  Het is jammer dat ik hier geen foto kan uploaden aan mijn review, want dan kon ik het laten zien.

  Het was een frisse, volle bos bloemen, die een week hebben gestaan.
  Mooi verpakt en goed aangeboden.

  Door: B. Thijsen 29-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Passend en gemakkelijk

  Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

  Door: A. van G.. 30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Boeket voor Moederdag

  Wegens eerdere positieve ervaringen met Euroflorist heb ik hier wederom een boeketje besteld, nu voor Moederdag

  Voor nog geen twintig euro prachtige bos en netjes op tijd geleverd. Tevreden met deze service, en ze zijn niet eens duurder dan de bloemist waar ik ook wel eens langsga!

  Door: Eelco 12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prachtig boeket ontvangen

  Gisteren een prachtig boeket ontvangen van mijn man, wat een verrassing. Hij had het online laten doen, omdat hij zelf pas laat thuis kwam gisteren en mij eens wou verrassen.
  Prachtig boeket, ik hoop dat hij lang mag staan en niet snel zal verwelken.
  Mooi verpakt en goed verzorgd, heel blij mee!!

  Door: Rosalinde Ritsema 15-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boeket bloemen bestellen

  Boeket bestellen is hier erg gemakkelijk en ik vond persoonlijk dat de prijs reuze mee viel voor deze service.

  Moest de verjaardag van een vriendin missen en heb gekozen daarom haar een bloemetje te sturen. Ze was zeer blij met het resultaat, het was een prachtige bos geworden, zei ze.

  Ik zou deze service daarom zeker nog een keer gebruiken.

  Door: Thomas 23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ideaal concept

  al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
  Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
  prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

  Door: Imke 09-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bosje bloemen voor mijn zusje

  Bosje bloemen besteld voor mijn zusje. Gewoon als verrassing omdat we met de Kerst niet bij elkaar konden zijn. Ik woon ver weg namelijk.
  Ze zei dat de bloemen heel mooi waren en het was mooi verpakt.

  Dat is het waard!

  Door: Doria L 29-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Verrassing voor mijn moeder e.a.

  Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

  Door: Aagjevanderzee 07-10-2015
  Henk Meyer 07-10-2015

  Altijd handig joh voor moeders!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bedriegelijk

  LET OP VOOR DEZE SITE: foto's geven niet weer wat je eigenlijk krijgt. Bloemen van heel slechte kwaliteit.
  Ik heb een rouwkrans besteld twv 200euro. Het werd eerst en vooral al niet geleverd zoals gevraagd en daarnaast klopte de rouwkrans helemaal niet met hetgeen we hadden besteld op de website.
  Iginio van de klantendienst heeft niet het minste inlevingsvermogen (tegemoetkoming van 5 euro) Sorry mevrouw, u heeft geen foto genomen. Nee, spijtig ik was even met iets anders bezig tijdens de begrafenis!

  Door: Anouck 14-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Prima boeketje

  Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

  Door: Peter 07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Euroflorist

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 92% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Euroflorist actief?

  Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.