Esteon

6.8

Bestellen

6.8

Service

6.2

Prijs

6.5

Levering

64%

Zou hier weer kopen

Esteon

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon.com is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is gemaakt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een mooie woning te vinden in Nederland of België. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via esteon.com. Ken je esteon.com nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als esteon.com. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over esteon.com

Esteon.com is een website waar verhuurders hun woning kunnen aanbieden. Natuurlijk is het ook een plek en website waar huurders een woning kunnen vinden. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een goede woning te krijgen. Ze zijn actief in 28 steden in Nederland en ook de grote steden in België. Ze hebben een aanbod van 6.000 woningen in hun bestand. Hiermee maken ze het mogelijk om dus vele mensen te helpen aan een woning. Het uitgangspunt in het hele proces is de woningzoekende. De woningzoekende dient een woning zoekopdracht te plaatsen en wordt dan gematched met alle woningen welke er volgen. 

Diensten van esteon.com

Esteon.com helpt huurders om een woning te vinden. Esteon.com maakt het mogelijk om een mooie woning te krijgen. Het helpt ook om de woning te verhuren met de hulp van de verhuurder. 
Klachten, tips en complimenten over esteon.com
Als er klachten over Esteon.com zijn dan kun je die melden bij hun. Het kan per post, per mail en ook per telefoon. Het is daarna natuurlijk belangrijk om de klacht goed opgelost te zien. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaringen bij esteon.com

Ben jij bekend met esteon.com? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


 


Ken je esteon.com nog niet? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Zo weet u zeker of u hier wel of niet moet huren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (50)

ja

Er loopt inmiddels een onderzoek. Binnenkort volgt meer informatie

E

Esmee Barends

15-09-2020

1

Een geweldige zoekservice

Dankzij esteon binnen no-time een leuke woning kunnen vinden in een leuke buurt zonder veel schorriemorrie.

G

Germaine

16-08-2020

1

esteon

Jammer! Ik vind dat esteon niet echt meerwaarde bied ten opzichte van gratis sites als Pararius.

L

Leonard

02-06-2020

0

Pro Search = No Search

Context: - I took the Pro Search subscription for 6 months. This cost me 50 euros, which gave me the 100% match and exclusive offers. The reason for this is that I had to find a living space (around) Breda within 3 months for my studies, so paying for opportunities wasn't unthinkable. My budget was between the 500 and 1000 euros, with a minimum of 20m2. Remember: - Esteon isn't a mediator. - Esteon just creates matches regarding your searches and ask the landlord or estate agent to give their contacts. When they do, you can contact them. - If you have a big budget and not many requirements, it won't be a problem finding the right match. Pros: - Good looking and working website - Support possibilities - Fast reaction time Cons: - Most apartments are too expensive (above the 1000) - Maximum of 5 searches - A lot of matches have the extra registration fees on the estate's own website - Subscribing and paying doesn't mean you get the property. Overall I think Esteon isn't the right place to find your future living space. If you're still looking and want to give a site a try, check these sites: klikvoorwonen, klikvoorkamers, different local real estates, kamernet and ofc municipal sites (stadhuis - Breda)

S

Soraya

21-05-2020

0

huurwoning zoeken

De woningen blijken laat te worden aangeboden op esteon en waren al eerder gewoon gratis te bekijken via Funda. De site doet wat het beloofd maar bied dus geen enkele meerwaarde.

S

Stefanie

31-03-2020

1

Membership

You pay for them to provide matches in a tinder like way. Most of the places are already rented out and not many options. Also the filter in your search doesn't work. I put in no 'extra registration fee' and responded to places- all had registration fee extra. Thats double payment for no assurance that you will find a place.  

A

Aamina Teladia

25-02-2020

1

onrechmatige bemidddelingskosten door esteon

Pas op, esteon rekent kosten door aan consumenten die per wet niet mogen worden doorgerekend! Je kan deze kosten terugvorderen.

S

Sophie

27-01-2020

1

Pro assistant

I bought Pro Assistant, but it was not worth it at ALL. at ALL. Do not waste your money. * You have calls to talk about how your search is going, and which matches you have got. 5 minutes before the call, they sent through 3 'matches', all of which did NOT match the criteria I was looking for. Response: 'oops, didn't see that'. The other calls were literally a waste of my time, with no value (just advising me to look at external websites?) * When I asked them why my estimated chances of finding a house based on my criteria was ' HIGHLY LIKELY', however I wasn't receiving any matches- they said the data was older of a few months ago, and it didn't have to match the period we were in now. * The few matches sent also did not meet my criteria, OR they did but a quick google search showed me they were already on the web for a while (>1 week), of course they wouldn't still be available * What pissed me off the most is that AFTER my subscription ended, Im getting so many emails that there is a match, at least every other day and to please renew my account. I unsubscribed TWICE, and they still keep sending them I read their responses to every negative review on this website, so I'm expecting a beautiful one under this- but for me it was NOT worth my money at all.

M

Maya

14-09-2019

1

Esteon

Fijn platform om een woonruimte te vinden. Veel mail maar daar heb ik mijn MATCH gevonden! De klantensupport reageert snel en uitgebreid.

W

Wietske

26-06-2019

0

Heel tevreden

Woning gevonden via Esteon

T

T

02-05-2019

0

Voor tweede keer goed geholpen

Er zitten wat onhandigheden in de user interface maar ben wederom goed geholpen door Esteon. Ook erg tevreden over de afhandeling van vragen. Aanrader!!

T

Trudy

10-04-2019

0

Topbedrijf

Alles is bij ons goed gegaan en ontvingen snel matches. Zowel voor als tijdens de service ben ik goed geadviseerd. Als je ergens goed zit hoef je niet verder te kijken. Prijs/kwaliteit heel betaalbaar voor wat je krijgt.

C

Cath

28-03-2019

0

Treated like trash

Hello, I paid for pro assistant on 20/03/2019 which clearly says when u buy the package they will call u the same day for a "intake gesprek" to know what they should be looking for to accommodate you, of which i waited for and didn't receive any call. I called later that day explaining the situation and to the costumer service woman and she told me she will tell the person/persons to call me and i will receive the call on the same day 20/03/2019 which i didn't get. The following day i called again (Thursday) for my "intake gesprek" and i was told the person will call me in 24hrs. It's now Friday and i still haven't received the call (22/03/2019). I call "costumer service" esteon again after 24hrs and the woman who didn't want to say her name who attended me the previous days closed the phone on me after i said my name. I tried 2 times more but no answer (the first went to a voicemail kind of esteon). The third time another woman picked up the phone and i told her if she was gonna hang up like the other woman did and she said that it must be someone else because it's not her. i asked her for her name first and she didn't want to tell me and told me to explain her the situation first and i said no i want your name first and she didn't want to tell me and told me this isn't gonna work and hang up on me too. Now i won't try calling again, i will just write reviews on the internet and i got proof to back myself up and they record the conversations too for "training doeleinden" so they have it too and they can go play it back themselves to see the evidence. Horrible service considering u have to pay €90 for 3 months of "PRO Assistance" service and this is what u get for their definition of PRO. I have no Order-ID for identification because apparently you even have to ask them for your own Order- ID. Have a nice day, Trash

T

trash

22-03-2019

1

Geslaagd

Geslaagd! Goede service en ik zou het iedereen aanraden.

H

HC

17-03-2019

0

Perfecte zoekassistenten

De zoekhulp die Esteon biedt is exact hetgeen je nodig hebt in de enorme chaos van de huidige woningmarkt. De medewerkers n Esteon hebben veel specialistische kennis en hebben mij perfect geholpen!

B

Bart

14-02-2019

0

Hulp na lange zoektocht

Goede hulp gehad en tevreden over de dienstverlening van Esteon

D

Dekker

31-01-2019

0

Uitstekende service

Esteon heeft me uitstekend geholpen in het vinden van een nieuwe woonplek. Ondanks m’n eisenlijstje en de noodzaak om iets op heel korte termijn te vinden in Amsterdam, is het me dankzij Esteon - en dan met name door de speciale service die Esteon kan bieden door een persoonlijke accountmanager je te laten helpen in je zoektocht - binnen een week (!) gelukt om een nieuwe start te maken op een hele fijne nieuwe plek. Ik heb Esteon ervaren als een zeer betrouwbare, eerlijke en uitstekende “partner” in het vinden van woonruimte.

J

Jitske

31-12-2018

0

matches al verhuurd

Meerdere matches gehad via esteon maar allemaal al verhuurd of geen reactie. Betwijfel of het allemaal wel actueel is.

I

Irene

25-12-2018

0

esteon is totaal waardeloos!

Gewoon weer een site die het oude woningaanbod van de bekende gratis sites kopieert en lekker lang online laat staan om mensen erin te laten trappen! Matches waren al verhuurd en verhuurders geven aan niet met esteon samen te werken.

S

Sandro

02-12-2018

0

Woning

Via Esteon een top woning gevonden. Vanzelfsprekend een goede ervaring met deze site! Feedback: veel mail en soms traag

H

Harm

21-11-2018

0