NederlandReview

    Ervaringen Esteon

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon.com is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is gemaakt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een mooie woning te vinden in Nederland of België. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via esteon.com. Ken je esteon.com nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als esteon.com. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!

    Over esteon.com

    Esteon.com is een website waar verhuurders hun woning kunnen aanbieden. Natuurlijk is het ook een plek en website waar huurders een woning kunnen vinden. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een goede woning te krijgen. Ze zijn actief in 28 steden in Nederland en ook de grote steden in België. Ze hebben een aanbod van 6.000 woningen in hun bestand. Hiermee maken ze het mogelijk om dus vele mensen te helpen aan een woning. Het uitgangspunt in het hele proces is de woningzoekende. De woningzoekende dient een woning zoekopdracht te plaatsen en wordt dan gematched met alle woningen welke er volgen.

    Diensten van esteon.com

    Esteon.com helpt huurders om een woning te vinden. Esteon.com maakt het mogelijk om een mooie woning te krijgen. Het helpt ook om de woning te verhuren met de hulp van de verhuurder.
    Klachten, tips en complimenten over esteon.com
    Als er klachten over Esteon.com zijn dan kun je die melden bij hun. Het kan per post, per mail en ook per telefoon. Het is daarna natuurlijk belangrijk om de klacht goed opgelost te zien. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview.nl over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaringen bij esteon.com

    Ben jij bekend met esteon.com? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Ken je esteon.com nog niet? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Zo weet u zeker of u hier wel of niet moet huren.

    Esteon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    8,2
    90% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    8,6

    Prijs

    8

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pro assistant

    I bought Pro Assistant, but it was not worth it at ALL. at ALL. Do not waste your money.

    * You have calls to talk about how your search is going, and which matches you have got. 5 minutes before the call, they sent through 3 'matches', all of which did NOT match the criteria I was looking for. Response: 'oops, didn't see that'. The other calls were literally a waste of my time, with no value (just advising me to look at external websites?)
    * When I asked them why my estimated chances of finding a house based on my criteria was ' HIGHLY LIKELY', however I wasn't receiving any matches- they said the data was older of a few months ago, and it didn't have to match the period we were in now.
    * The few matches sent also did not meet my criteria, OR they did but a quick google search showed me they were already on the web for a while (>1 week), of course they wouldn't still be available
    * What pissed me off the most is that AFTER my subscription ended, Im getting so many emails that there is a match, at least every other day and to please renew my account. I unsubscribed TWICE, and they still keep sending them

    I read their responses to every negative review on this website, so I'm expecting a beautiful one under this- but for me it was NOT worth my money at all.

    Door: Maya14-09-2019
    Esteon Support19-09-2019

    Hi Maya, Please contact our support because we want to help you with your problem(s). We can't find you in our system or support system. Please contact us: support@esteon.com. Esteon Support

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Esteon

    Fijn platform om een woonruimte te vinden. Veel mail maar daar heb ik mijn MATCH gevonden! De klantensupport reageert snel en uitgebreid.

    Door: Wietske26-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel tevreden

    Woning gevonden via Esteon

    Door: T02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Voor tweede keer goed geholpen

    Er zitten wat onhandigheden in de user interface maar ben wederom goed geholpen door Esteon. Ook erg tevreden over de afhandeling van vragen. Aanrader!!

    Door: Trudy10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Topbedrijf

    Alles is bij ons goed gegaan en ontvingen snel matches. Zowel voor als tijdens de service ben ik goed geadviseerd. Als je ergens goed zit hoef je niet verder te kijken. Prijs/kwaliteit heel betaalbaar voor wat je krijgt.

    Door: Cath28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Treated like trash

    Hello,

    I paid for pro assistant on 20/03/2019 which clearly says when u buy the package they will call u the same day for a "intake gesprek" to know what they should be looking for to accommodate you, of which i waited for and didn't receive any call.

    I called later that day explaining the situation and to the costumer service woman and she told me she will tell the person/persons to call me and i will receive the call on the same day 20/03/2019 which i didn't get.

    The following day i called again (Thursday) for my "intake gesprek" and i was told the person will call me in 24hrs. It's now Friday and i still haven't received the call (22/03/2019).
    I call "costumer service" esteon again after 24hrs and the woman who didn't want to say her name who attended me the previous days closed the phone on me after i said my name. I tried 2 times more but no answer (the first went to a voicemail kind of esteon).

    The third time another woman picked up the phone and i told her if she was gonna hang up like the other woman did and she said that it must be someone else because it's not her. i asked her for her name first and she didn't want to tell me and told me to explain her the situation first and i said no i want your name first and she didn't want to tell me and told me this isn't gonna work and hang up on me too.

    Now i won't try calling again, i will just write reviews on the internet and i got proof to back myself up and they record the conversations too for "training doeleinden" so they have it too and they can go play it back themselves to see the evidence.

    Horrible service considering u have to pay €90 for 3 months of "PRO Assistance" service and this is what u get for their definition of PRO. I have no Order-ID for identification because apparently you even have to ask them for your own Order- ID.

    Have a nice day,
    Trash

    Door: trash22-03-2019
    Esteon Support25-03-2019

    Dear mr Rayen Maduro After studying your case, we refunded the total amount you deposited and the reason for this is as follows. First of all, it is not stated anywhere on the website that you will be called back on the same day. We regret the fact that this was your impression, but as a company, it is not within our powers to achieve this. We have made inquiries with several persons within our support department. We do not recognise ourselves in the image you portrayed of us. The people we spoke to informed us that the conversation was a highly unpleasant one and we were not the ones to break off the conversation by hanging up the phone. We have also received your voicemail message, the contents of which were not very pleasant either. We obviously started an extensive investigation into what has transpired, particularly in order for us to improve our services. However, in view of the events as described above we have come to the decision to refund the full amount you deposited and terminate the account. Regretfully, we will not be able to be of service to you any further. Be that as it may, we would like to wish you a lot of success, Esteon Support

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Geslaagd

    Geslaagd! Goede service en ik zou het iedereen aanraden.

    Door: HC17-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte zoekassistenten

    De zoekhulp die Esteon biedt is exact hetgeen je nodig hebt in de enorme chaos van de huidige woningmarkt. De medewerkers n Esteon hebben veel specialistische kennis en hebben mij perfect geholpen!

    Door: Bart14-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hulp na lange zoektocht

    Goede hulp gehad en tevreden over de dienstverlening van Esteon

    Door: Dekker31-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Uitstekende service

    Esteon heeft me uitstekend geholpen in het vinden van een nieuwe woonplek. Ondanks m’n eisenlijstje en de noodzaak om iets op heel korte termijn te vinden in Amsterdam, is het me dankzij Esteon - en dan met name door de speciale service die Esteon kan bieden door een persoonlijke accountmanager je te laten helpen in je zoektocht - binnen een week (!) gelukt om een nieuwe start te maken op een hele fijne nieuwe plek. Ik heb Esteon ervaren als een zeer betrouwbare, eerlijke en uitstekende “partner” in het vinden van woonruimte.

    Door: Jitske31-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Woning

    Via Esteon een top woning gevonden. Vanzelfsprekend een goede ervaring met deze site! Feedback: veel mail en soms traag

    Door: Harm21-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vooraan met Esteon

    Service van Esteon (pro Assistant) is aanrader voor iedereen die snel een relaxt huis zoekt. Van te voren hadden we een intake gesprek om onze zoekopdracht te tunen voor maximale slagingskans. Een twee wekelijks update gesprek om de voortgang te bespreken, hield de vaart erin. Esteon was heel flexibel in het inplannen van deze gesprekken en was altijd proactief. Hierdoor voelden wij ons echt gesteund in de toch wat stressvolle zoektocht naar een huurhuis.

    Door: Jan20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Esteon service

    Meerdere tips verwezen mij naar de website van Esteon. Ze hebben mijn verwachtingen zonder twijfel waargemaakt. De vele emails die soms mijn neus uit kwamen hebben mij geleid naar een leuke nieuwe woning waar ik met mijn partner ga wonen. Een hulp die in deze tijd meer dan welkom is.

    Door: Scharloo16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Esteon levert niks op

    Het koppelingssysteem is te traag om snel genoeg te kunnen reageren op de leefruimte. Tegen de tijd dat u de contactgegevens hebt ontvangen, is de kans om de woonruimte te zien verstreken sinds deze al is opgevuld.

    Ik was hier niet tevreden over en vroeg om een ​​terugbetaling onder de 14 dagen online aankoopbescherming. Klantenservice antwoordde door nee te zeggen, en de reden 'we zien dat je het systeem hebt gebruikt, hierdoor krijg je geen restitutie'. Ik reageerde door te suggereren aftrekking van de drie dagen gebruik / eerste maand van de terugbetaling, Hier heb ik geen antwoord op gekregen de afgelopen twee dagen (hoewel ze over het algemeen reageren binnen de dag).

    Begrijp me niet verkeerd, het concept is geweldig, maar in mijn situatie is het veronderstelde 'algoritme' dat ze 24/7 gebruiken gewoon te traag. Ik kan met een andere markt of stad waar huizen langer dan een dag te huur staan, Maar niet voor mij, het realistische zoekbeeld dat zij zelf via hun site schetste is dus niet waar. Het zou beter zijn geweest om een ​​briefje van 50 euro op mijn computerscherm te plakken en het werk zelf te doen, ik zou dezelfde advertenties sneller krijgen. Nu zit ik vast met een dienst die me mooie foto's laat zien van huizen die ik nooit kan huren en dat is zeker het geld niet waard.

    Door: Jeroen van Veen31-10-2018
    Esteon Support31-10-2018

    Hi Jeroen, Zojuist is er telefonisch contact met je opgenomen en gezocht naar een oplossing voor je probleem. Tijdens het gesprek is het probleem wat ons betreft opgelost. De reden waarom dit in eerste instantie is geweigerd is omdat er in een korte tijd diensten zijn geleverd. De verzoeken tot terugbetaling behandelen wij individueel. De rest van je feedback zullen wij uiteraard meenemen. We zijn afhankelijk van externe partijen en proberen dagelijks de beste zoekservice te leveren. Achter de schermen gebeurt er heel veel om jouw kans op een woning aanzienlijk te vergroten. Soms kan daar een vertraging in ontstaan maar het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat de werkwijze je kansen verkleint. Je betaalt tenslotte voor de zoekservice waarbij kwaliteit voorop staat. Met jouw feedback zullen wij de dienst uiteraard verbeteren. Groetjes, Esteon Support

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Goede klantenservice!

    Ik zocht een huis in Den Haag en via Esteon heb ik snel en gemakkelijk een goed huurhuis kunnen vinden.

    De verhouding prijs kwaliteit is goed, ik zou Esteon zeker aanraden om te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een huurhuis!

    Door: Katja18-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    tevreden

    tevreden, het feit dat je tot 1 jaar na betalen zonder vragen je geld kan krijgent van esteon via het wettelijke herroepingsrecht gaf me het vertrouwen om te betalen. Tot nu toe lijkt het te werken en krijg matches, ben benieuwd of ik wat vind..

    Door: David11-10-2018
    Esteon Support11-10-2018

    Hi David, Bedankt voor je bericht en fijn dat je tevreden bent. Het feit dat je tot 1 jaar na betalen zonder vragen je geld kan krijgen klopt echter niet. We vragen je om contact op te nemen met onze support afdeling om te kijken hoe je hier bij bent gekomen. Wij bieden wel een matchgarantie van 90 dagen en je hebt een wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. We horen graag van je David! Groetjes, Esteon Support support@esteon.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed

    Goede ervaring met deze site na slechte ervaringen op het web.. service en communicatie goed in orde.. d

    Door: dl29-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Esteon zijn oplichters

    Het zijn oplichters. voor je lid wordt, zijn er massa's matches. En dan wordt je lid en plotseling is er niks meer. Als je om je geld terug vraagt, dan moet je een hele lijst vragen invullen en bewijzen geven die ze zelf al hebben omtrent betaling. En dan hoor je niks meer. Maar je bent geen lid meer. En geen geld terug. Het zijn oplichters. Wegblijven.

    Door: Therese22-09-2018
    Esteon Support24-09-2018

    Beste Therese van der Zweep, Wij zijn eerlijk gezegd een beetje verbaasd over je berichten op verschillende websites. Mede omdat wij al contact hadden via de support en toegezegd hebben om je terug te betalen. Je stond morgen op de planning en ontvangt dan ook je geld terug. Dit is ook via het formulier gecommuniceerd. Je geeft aan veel matches vóór je betaling te hebben ontvangen met een gratis account en daarna niet meer. Dit zien wij niet terug in je account. Er zijn altijd weinig tot geen matches geweest en zowel via de mail als via het geautomatiseerde advies hebben we je hier al voor gewaarschuwd. De zoekopdrachten zijn een uitdaging, ongeacht welk kanaal je zoekt. Tot slot heb je na de betaling wel een paar matches ontvangen maar niet op gereageerd. Wij hopen dat het zo is opgelost. Groetjes, Esteon Support

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Esteon - prima

    Review:
    Ik kreeg een mail van Esteon met daarin mijn woningmatch. Direct ingeschreven en een bezichtiging aangevraagd. Volgende dag bezichtiging gehad!

    Sterke punten:
    - Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat Esteon actueel is. Ik kreeg mijn woningmatch enkele uren eerder dan andere partijen waar ik aangemeld stond
    - Site ziet er professioneel uit

    Zwakke punten:
    - Direct voor lang termijn betalen
    - Website is niet heel gebruiksvriendelijk in gebruik, heb inmiddels drie zoekopdrachten perongeluk aangemaakt.

    Door: chanel04-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Inschreven op zoek naar woning

    Aanbod is niet overal even sterk, maar ik heb me toch maar ingeschreven in de hoop dat er meer voorbij komt. Dat is niet zo duur als elders. Het inschrijven was tenminste zo gebeurd, nu is het afwachten. Ik zoek al een tijdje naar een geschikte huurwoning, maar haast alles is te duur of te klein of ligt op een rotplek.

    Door: G. Kleins30-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed

    Doet wat het moet doen

    Door: Kris19-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    geen vuil woord voor

    ik ben heel tevreden over deze dienstverlening en site werking en daarom laat ik een stukje achter. ook de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk....

    Door: Naomi21-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Buiten het feit dat ze veel e-mailtjes sturen ben ik wel tevreden over de service. De voorstellen sluiten aan en ik vind het prettig werken. Ik heb het idee dat ze hun best doen voor je. Ik zou het wel aanraden als je op zoek bent. R.

    Door: R17-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Woning gevonden

    Via deze partij ben ik aan mijn woning gekomen. Een goede alternatief als je op zoek bent naar een woning, de aanmelding verliep wat lastig maar je moet goed letten op wat je invult. Het duurde soms wel even tot er een woning gevonden was maar uiteindelijk geen spijt gehad want ik ben verhuisd.

    Door: Suzan26-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vorige keer ook woning gevonden hier

    Jammer dat je niet direct kunt reageren en een huis kunt regelen, maar wel goede service. Mijn vorige woning had ik via Esteon en nu ik op zoek ben naar nieuwe woonruimte, ben ik toch maar weer hierheen gegaan.

    Door: Brem12-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Systeem om huurwoning te vinden

    Het is een veel uitgebreidere website dan de andere woningzoekwebsites die ik ken. Daardoor duurt het aanmelden en zoeken wel een stuk langer, ik wil ook gewoon snel even iets kunnen zien of bladeren door beschikbare huurwoningen. Ook vind ik het lastig om meerdere steden aan te kunnen geven; volgens mij kan dat niet, maar dat is voor mij wel zo handig, want ik ben niet echt sterk gebonden aan één plek of plaats.

    Maar ik vind het wel een goed systeem. dus Ik heb me ingeschreven en wacht nu tot er een geschikte woning voor mij beschikbaar komt, wat best lastig zou kunnen zijn, zoals Esteon zelf ook al aangeeft met mijn wensen.

    Mooi gemaakt systeem met leuke plaatjes :) en ik hoop dat het zo eens lukt om een goede woning te vinden voor mij

    Door: Margje12-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Woonruimte gevonden

    Via esteon heb ik een woning gevonden.
    Duurder dan wat ik had verwacht, maar ik heb lang in mijn vorige woning kunnen wonen.

    Al lang blij dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over woonruimte.
    Ik verhuis binnenkort al!

    Door: Machteld22-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Toppie!

    Tijdelijke ruimte nodig in Amsterdam en dat is me zelfs gelukt ondanks dat het echt een ramp was. Heb eerst zelf geprobeerd wat te vinden, maar als je er niet woont, niemand kent en via via dus niks kan regelen dan hielp dit wel erg. Leuk hoe je het proces door moet lopen en dan laten zien wat de kans is. Die was dus laag in Amsterdam maar ondanks dat, toch gelukt. Ik ben de komende 6 maanden in Amsterdam te vinden nu! (Niet heel goedkoop trouwens maarja)

    Door: Crissie14-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed!

    Fijne dienst

    Door: Anoniem18-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Huis gevonden dankzij Esteon

    Geruime tijd op zoek geweest naar een geschikt huurhuis, maar niks kunnen vinden. Esteon had binnen één week een mooi huis voor een goede prijs voor me gevonden, helemaal geweldig!

    Door: Gast28-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Esteon

    Uw beoordeling