NederlandReview

  Ervaringen Esteon

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon.com is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is gemaakt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een mooie woning te vinden in Nederland of België. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via esteon.com. Ken je esteon.com nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als esteon.com. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

  Over esteon.com
  Esteon.com is een website waar verhuurders hun woning kunnen aanbieden. Natuurlijk is het ook een plek en website waar huurders een woning kunnen vinden. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een goede woning te krijgen. Ze zijn actief in 28 steden in Nederland en ook de grote steden in België. Ze hebben een aanbod van 6.000 woningen in hun bestand. Hiermee maken ze het mogelijk om dus vele mensen te helpen aan een woning. Het uitgangspunt in het hele proces is de woningzoekende. De woningzoekende dient een woning zoekopdracht te plaatsen en wordt dan gematched met alle woningen welke er volgen. 

  Diensten van esteon.com
  Esteon.com helpt huurders om een woning te vinden. Esteon.com maakt het mogelijk om een mooie woning te krijgen. Het helpt ook om de woning te verhuren met de hulp van de verhuurder. 
  Klachten, tips en complimenten over esteon.com
  Als er klachten over Esteon.com zijn dan kun je die melden bij hun. Het kan per post, per mail en ook per telefoon. Het is daarna natuurlijk belangrijk om de klacht goed opgelost te zien. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview.nl over hoe het is opgelost!  

  Heb jij ervaringen bij esteon.com
  Ben jij bekend met esteon.com? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

   

  Ken je esteon.com nog niet? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Zo weet u zeker of u hier wel of niet moet huren.

  Esteon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  8,2
  95% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8,8

  Prijs

  7,8

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Woning

  Harm21-11-2018

  Via Esteon een top woning gevonden. Vanzelfsprekend een goede ervaring met deze site! Feedback: veel mail en soms traag

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vooraan met Esteon

  Jan20-11-2018

  Service van Esteon (pro Assistant) is aanrader voor iedereen die snel een relaxt huis zoekt. Van te voren hadden we een intake gesprek om onze zoekopdracht te tunen voor maximale slagingskans. Een twee wekelijks update gesprek om de voortgang te bespreken, hield de vaart erin. Esteon was heel flexibel in het inplannen van deze gesprekken en was altijd proactief. Hierdoor voelden wij ons echt gesteund in de toch wat stressvolle zoektocht naar een huurhuis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Esteon service

  Scharloo16-11-2018

  Meerdere tips verwezen mij naar de website van Esteon. Ze hebben mijn verwachtingen zonder twijfel waargemaakt. De vele emails die soms mijn neus uit kwamen hebben mij geleid naar een leuke nieuwe woning waar ik met mijn partner ga wonen. Een hulp die in deze tijd meer dan welkom is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Esteon levert niks op

  Jeroen van Veen31-10-2018

  Het koppelingssysteem is te traag om snel genoeg te kunnen reageren op de leefruimte. Tegen de tijd dat u de contactgegevens hebt ontvangen, is de kans om de woonruimte te zien verstreken sinds deze al is opgevuld.

  Ik was hier niet tevreden over en vroeg om een ​​terugbetaling onder de 14 dagen online aankoopbescherming. Klantenservice antwoordde door nee te zeggen, en de reden 'we zien dat je het systeem hebt gebruikt, hierdoor krijg je geen restitutie'. Ik reageerde door te suggereren aftrekking van de drie dagen gebruik / eerste maand van de terugbetaling, Hier heb ik geen antwoord op gekregen de afgelopen twee dagen (hoewel ze over het algemeen reageren binnen de dag).

  Begrijp me niet verkeerd, het concept is geweldig, maar in mijn situatie is het veronderstelde 'algoritme' dat ze 24/7 gebruiken gewoon te traag. Ik kan met een andere markt of stad waar huizen langer dan een dag te huur staan, Maar niet voor mij, het realistische zoekbeeld dat zij zelf via hun site schetste is dus niet waar. Het zou beter zijn geweest om een ​​briefje van 50 euro op mijn computerscherm te plakken en het werk zelf te doen, ik zou dezelfde advertenties sneller krijgen. Nu zit ik vast met een dienst die me mooie foto's laat zien van huizen die ik nooit kan huren en dat is zeker het geld niet waard.

  Esteon Support31-10-2018

  Hi Jeroen, Zojuist is er telefonisch contact met je opgenomen en gezocht naar een oplossing voor je probleem. Tijdens het gesprek is het probleem wat ons betreft opgelost. De reden waarom dit in eerste instantie is geweigerd is omdat er in een korte tijd diensten zijn geleverd. De verzoeken tot terugbetaling behandelen wij individueel. De rest van je feedback zullen wij uiteraard meenemen. We zijn afhankelijk van externe partijen en proberen dagelijks de beste zoekservice te leveren. Achter de schermen gebeurt er heel veel om jouw kans op een woning aanzienlijk te vergroten. Soms kan daar een vertraging in ontstaan maar het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat de werkwijze je kansen verkleint. Je betaalt tenslotte voor de zoekservice waarbij kwaliteit voorop staat. Met jouw feedback zullen wij de dienst uiteraard verbeteren. Groetjes, Esteon Support

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5

  Goede klantenservice!

  Katja18-10-2018

  Ik zocht een huis in Den Haag en via Esteon heb ik snel en gemakkelijk een goed huurhuis kunnen vinden.

  De verhouding prijs kwaliteit is goed, ik zou Esteon zeker aanraden om te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een huurhuis!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  tevreden

  David11-10-2018

  tevreden, het feit dat je tot 1 jaar na betalen zonder vragen je geld kan krijgent van esteon via het wettelijke herroepingsrecht gaf me het vertrouwen om te betalen. Tot nu toe lijkt het te werken en krijg matches, ben benieuwd of ik wat vind..

  Esteon Support11-10-2018

  Hi David, Bedankt voor je bericht en fijn dat je tevreden bent. Het feit dat je tot 1 jaar na betalen zonder vragen je geld kan krijgen klopt echter niet. We vragen je om contact op te nemen met onze support afdeling om te kijken hoe je hier bij bent gekomen. Wij bieden wel een matchgarantie van 90 dagen en je hebt een wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. We horen graag van je David! Groetjes, Esteon Support support@esteon.com

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goed

  dl29-09-2018

  Goede ervaring met deze site na slechte ervaringen op het web.. service en communicatie goed in orde.. d

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Esteon zijn oplichters

  Therese22-09-2018

  Het zijn oplichters. voor je lid wordt, zijn er massa's matches. En dan wordt je lid en plotseling is er niks meer. Als je om je geld terug vraagt, dan moet je een hele lijst vragen invullen en bewijzen geven die ze zelf al hebben omtrent betaling. En dan hoor je niks meer. Maar je bent geen lid meer. En geen geld terug. Het zijn oplichters. Wegblijven.

  Esteon Support24-09-2018

  Beste Therese van der Zweep, Wij zijn eerlijk gezegd een beetje verbaasd over je berichten op verschillende websites. Mede omdat wij al contact hadden via de support en toegezegd hebben om je terug te betalen. Je stond morgen op de planning en ontvangt dan ook je geld terug. Dit is ook via het formulier gecommuniceerd. Je geeft aan veel matches vóór je betaling te hebben ontvangen met een gratis account en daarna niet meer. Dit zien wij niet terug in je account. Er zijn altijd weinig tot geen matches geweest en zowel via de mail als via het geautomatiseerde advies hebben we je hier al voor gewaarschuwd. De zoekopdrachten zijn een uitdaging, ongeacht welk kanaal je zoekt. Tot slot heb je na de betaling wel een paar matches ontvangen maar niet op gereageerd. Wij hopen dat het zo is opgelost. Groetjes, Esteon Support

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Esteon - prima

  chanel04-04-2018

  Review:
  Ik kreeg een mail van Esteon met daarin mijn woningmatch. Direct ingeschreven en een bezichtiging aangevraagd. Volgende dag bezichtiging gehad!

  Sterke punten:
  - Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat Esteon actueel is. Ik kreeg mijn woningmatch enkele uren eerder dan andere partijen waar ik aangemeld stond
  - Site ziet er professioneel uit

  Zwakke punten:
  - Direct voor lang termijn betalen
  - Website is niet heel gebruiksvriendelijk in gebruik, heb inmiddels drie zoekopdrachten perongeluk aangemaakt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Inschreven op zoek naar woning

  G. Kleins30-01-2018

  Aanbod is niet overal even sterk, maar ik heb me toch maar ingeschreven in de hoop dat er meer voorbij komt. Dat is niet zo duur als elders. Het inschrijven was tenminste zo gebeurd, nu is het afwachten. Ik zoek al een tijdje naar een geschikte huurwoning, maar haast alles is te duur of te klein of ligt op een rotplek.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goed

  Kris19-12-2017

  Doet wat het moet doen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  geen vuil woord voor

  Naomi21-11-2017

  ik ben heel tevreden over deze dienstverlening en site werking en daarom laat ik een stukje achter. ook de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede ervaring

  R17-11-2017

  Buiten het feit dat ze veel e-mailtjes sturen ben ik wel tevreden over de service. De voorstellen sluiten aan en ik vind het prettig werken. Ik heb het idee dat ze hun best doen voor je. Ik zou het wel aanraden als je op zoek bent. R.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Woning gevonden

  Suzan26-10-2017

  Via deze partij ben ik aan mijn woning gekomen. Een goede alternatief als je op zoek bent naar een woning, de aanmelding verliep wat lastig maar je moet goed letten op wat je invult. Het duurde soms wel even tot er een woning gevonden was maar uiteindelijk geen spijt gehad want ik ben verhuisd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Vorige keer ook woning gevonden hier

  Brem12-09-2017

  Jammer dat je niet direct kunt reageren en een huis kunt regelen, maar wel goede service. Mijn vorige woning had ik via Esteon en nu ik op zoek ben naar nieuwe woonruimte, ben ik toch maar weer hierheen gegaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Systeem om huurwoning te vinden

  Margje12-04-2017

  Het is een veel uitgebreidere website dan de andere woningzoekwebsites die ik ken. Daardoor duurt het aanmelden en zoeken wel een stuk langer, ik wil ook gewoon snel even iets kunnen zien of bladeren door beschikbare huurwoningen. Ook vind ik het lastig om meerdere steden aan te kunnen geven; volgens mij kan dat niet, maar dat is voor mij wel zo handig, want ik ben niet echt sterk gebonden aan één plek of plaats.

  Maar ik vind het wel een goed systeem. dus Ik heb me ingeschreven en wacht nu tot er een geschikte woning voor mij beschikbaar komt, wat best lastig zou kunnen zijn, zoals Esteon zelf ook al aangeeft met mijn wensen.

  Mooi gemaakt systeem met leuke plaatjes :) en ik hoop dat het zo eens lukt om een goede woning te vinden voor mij

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Woonruimte gevonden

  Machteld22-03-2017

  Via esteon heb ik een woning gevonden.
  Duurder dan wat ik had verwacht, maar ik heb lang in mijn vorige woning kunnen wonen.

  Al lang blij dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over woonruimte.
  Ik verhuis binnenkort al!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Toppie!

  Crissie14-08-2016

  Tijdelijke ruimte nodig in Amsterdam en dat is me zelfs gelukt ondanks dat het echt een ramp was. Heb eerst zelf geprobeerd wat te vinden, maar als je er niet woont, niemand kent en via via dus niks kan regelen dan hielp dit wel erg. Leuk hoe je het proces door moet lopen en dan laten zien wat de kans is. Die was dus laag in Amsterdam maar ondanks dat, toch gelukt. Ik ben de komende 6 maanden in Amsterdam te vinden nu! (Niet heel goedkoop trouwens maarja)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goed!

  Anoniem18-05-2016

  Fijne dienst

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Huis gevonden dankzij Esteon

  Gast28-04-2016

  Geruime tijd op zoek geweest naar een geschikt huurhuis, maar niks kunnen vinden. Esteon had binnen één week een mooi huis voor een goede prijs voor me gevonden, helemaal geweldig!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Esteon

  Uw beoordeling