NederlandReview

    Ervaringen Elkedagietsleuks.nl

    Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.

    Over Elkedagietsleuks.nl

    Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren.


    In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!

    Diensten

    Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld.

    Klachten

    De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.

    Hoe beoordelen echte klanten van Elkedagietsleuks.nl de aanbiedingen, levering en service? Kun je retourneren? Is het nep of echt? Lees de reviews!

    Elkedagietsleuks.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    4,8
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    4,2
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Spiegel

    Het nu bijna een maand dat ik dit product hebt gekocht en iedere keer zeggen ze iets anders. Ik had nodig en snel maar volgens mij zal ik het niet ontvangen
    Jammer

    Door: Peggy 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    schoenen

    Fijne site met goede producten! Levering kon iets sneller ik heb 2 weken gewacht maar dit werd van te voren aangegeven in d bevestigingsmail. Kortom erg tevreden!

    Door: Nienke 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schoenen

    Had deze ruim van te voren geannuleerd en hiervan meedere bevestigen gekregen per mail dat deze ook geannuleerd zijn, nu toch de schoenen gekregen dus echt onprofessioneel geregeld, bellen naar hun lieverd ook niks op ze zijn zo druk dat je er niet doorkomt zeer vreemd. Echt ik bestel hier nooit meer iets.

    Door: Roel jansen 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Polo’s

    Polo’s besteld via een Facebook advertentie. Geen bevestiging ontvangen en geen reactie op e-mails. Gelukkig met Paypal betaald. Claim ingediend. De verkopende partij heeft vervolgens 10 dagen de tijd om te reageren. Dit hebben ze niet gedaan. Aankoopbedrag van Paypal terug gekregen. Hierna kreeg ik wel een reactie, dat ze de bestelde producten niet meer gingen verzenden omdat ik via Paypal het aankoopbedrag heb terug laten halen. Kortom, een negatieve ervaring, geen producten en veel ergernis en tijd ...

    Door: Ronald 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    .

    Als je nog steeds niet snap dat al hun spullen bij ali vandaan komen ????

    Door: Ricardo 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Overhemden

    Je moet lang wachten op je bestelling, bijna een maand in mijn geval. Ze leveren in geen geval vanuit een centraal magazijn in Nederland. Zeer stroeve communicatie. Producten zijn niet echt. Ik heb hier aangifte van gedaan. (verkoop nep producten)

    Door: Remco Sneders 30-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    diverse polo's

    altijd goed gegaan, geen nep.

    weleens wat laat maar als je vraagt vlugger te leveren doen ze dat

    Door: Adam van der linden 09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Plastic spatel

    Werd geadverteerd met een voordelig stuk keuken gerei . Dit zou uit voorraad leverbaar zijn . Na bestelling zou ik een track en tracé ontvangen. Deze nooit gekregen . Naar meerdere malen zelfstandig te hebben gemaild het product ontvangen . ( 3 weken ) op de doos stond zelfs nog de Chinese afzender ... erg onprofessioneel . Kan beter zelf wat bij Alibaba bestellen . Zeker geen tweede keer voor mij .

    Door: Ruben 20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Best wel leuke kleding

    Koop regelmatig wat kleding vooral blouses. Goede pasvorm en maten best wel goede producten. Geen negatieve ervaringen met hun. De levering zou wat vlotter mogen. Maar zeker de moeite waard om wat te bestellen.

    Door: Frans 11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Dezastru

    Sub orice critica ....

    Door: Codreanu marian 28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    SPAM

    Hardnekkig bedrijfje dat je dagelijks overstelpt met SPAM...uitschrijven kan niet!
    WEGBLIJVEN van dit soort flutbedrijven!!!!

    Door: MARC DEDAS 07-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Spammend en irritante organisatie

    Ik ontvang 2 maal daags van deze firma berichten waar ik niet op zit te wachten. Uitschrijven ? doen ze niet aan!!
    Blokkeren, komt nog steeds in de spam box. Voor mij is dit gewoonweg een organisatie die alleen maar probeert mensen op het verkeerde been te zetten. Ik wordt gek van ze!!

    Door: LELE 16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Neppe Kleding Merken

    Onlangs een Thrasher Hoodie besteld bij Elkedagietsleuks.nl
    Mijn aller eerste bestelling bij Elkedagietsleuks.nl
    Op de website stond 50% korting, Van 80,- naar 40,- euro
    Dit kont ik natuurlijk niet geloven maar toch bestelde ik hem.
    10 dagen later kreeg ik hem binnen blijkt hij NEP te zijn!
    Natuurlijk had ik dat kunnen verwachten want niemand is zo gek om
    Thrasher hoodie weg te doen voor 50% korting. Maar achja! daar gaat 40,- euro en 6 euro verzend kosten.

    Mijn mening koop geen kleding via dit bedrijf.

    Door: Bezjan 08-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Nep

    Ik was ontzettend blij toen ik deze website gevonden had! Eindelijk kon ik designershirtjes aanschaffen zonder de hoofdprijs te betalen. Tot vandaag - ik had een shirtje van Gucci besteld, en hier 90 euro voor neergelegd, wat ik redelijk veel geld vind voor een tshirt, maar ja.. het is Gucci. Toen ik het pakketje vandaag binnen kreeg begon ik te beseffen dat dit shirt niet echt was. Ik ben op internet filmpjes gaan opzoeken waar zij echte tshirts vergelijken met namaak, en ja hoor.. die van mij is nep. Ik vind het echt niet kunnen dat jullie namaak verkopen onder de naam van een designer. Dit was de laatste keer dat ik iets bij jullie heb besteld.

    Door: Jessica 12-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Geen levering

    2 polsbandjes besteld voor zoon blauwe niet op voorraad bestelling opgehouden later mail verzonden niet dus als jegeluk hebt krijg je nep artikelen of pech zoals ik niks de prijs was onder 10 euro ik zou zeggen geluk ermee nooit meer.

    Door: Zirkzee 04-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Best wel OK

    Ik koop af en toe iets. Soms zitten er leuke dingen tussen. Gewoon elke dag ff checken want ze hebben dus elke dag andere dingen. En soms is het niks, maar soms wel. Zo heb ik laatst mijn koffiemaler er gekocht. Bij de blokker 14,99 en hier 9,99. Wie het kleine niet eert...

    Door: Jallie 10-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Pas op!!!

    Mensen pas op! de kleding die te vinden is op een hun facebook pagina, en website is echt, maar die zogenaamde exclusive deal (kleding) waar je komt door op een linkje te kliken is goede namaak. Ben met meerdere merken naar de kenner geweest (Kenzo, moncler, Stone island) Dit is dus gewoon oplichting. Dus hun argument dat het soms b keuze is, of kleine foutjes klopt niet!

    Door: Peter van straten 01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    pluspunten

    eh..niks mis mee. Af en toe zitten er leuke dingen tussen. Levering niet altijd heel snel maar wel ok en ze leveren ook gewoon (wat een pluspunt is als je soms naar andere sites kijkt)

    Door: Mobi 23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Nep kleding

    Jullie verkopen nep kleding volgens de winkels ik ga dit aan geven bij jullie merken die verkopen

    Door: Jan 21-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    mijn bevindingen met Elkedagietsleuks

    Paar keer iets gekocht hier en dit zijn mijn bevindingen:
    - sommige aanbiedingen zijn echt supergoed als je het vergelijkt met in de winkel. Maar soms is het niet superveel korting vind ik. Het ligt aan de aanbieding: elke keer anders.
    - levering is er niet de dag erna ofzo zoals soms met andere winkels op internet. Maar ik heb het wel steeds met een paar dagen in huis gehad en vind dat ok
    - soms is het balen als je nog aan het nadenken of vergelijken was met een aanbieding en dat het al op is of weg.

    Door: Vanessa 04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Elkedagietsleuks.nl

    Uw beoordeling