NederlandReview

    Ervaringen Elkedagietsleuks.nl

    Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.

    Over Elkedagietsleuks.nl

    Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren.


    In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!

    Diensten

    Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld.

    Klachten

    De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.

    Hoe beoordelen echte klanten van Elkedagietsleuks.nl de aanbiedingen, levering en service? Kun je retourneren? Is het nep of echt? Lees de reviews!

    Elkedagietsleuks.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

    4
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gaastra schoenen

    Op 9 december heb ik Gaastra schoenen besteld. In de bevestiging stond dat de schoenen uiterlijk 24 december geleverd zouden worden. Op 30 december heb ik een berichtje gestuurd, wanneer de schoenen geleverd worden. Binnen 2 uur antwoord ontvangen, dat de leverancier de schoenen nog niet geleverd had. Er kon echter geen datum gegeven worden, wanneer ik ze dan wel kreeg. Op 6 januari heb ik een verzoek tot terugbetaling via PayPal gedaan, maar later in de avond kreeg ik een bericht met een track & trace code. De schoenen zouden 7 januari geleverd worden. Nadat ik op 7 januari niets ontvangen had, heb ik opnieuw in de track & trace gekeken en daar stond 8 januari als aflever datum. Vandaag om 12.02 uiteindelijk het pakketje ontvangen met de schoenen. Eind goed al goed, ook al heeft het wat langer geduurd.

    Door: Rob 08-01-2020
    Cees Koopman29-06-2020

    Op 25 juni jongstleden 2x swimshorts besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel is er 37,95 afgeschreven van mijn rekening. Maat 3xl. Kleur blauw. Mvg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    mijn bevindingen met Elkedagietsleuks

    Paar keer iets gekocht hier en dit zijn mijn bevindingen:
    - sommige aanbiedingen zijn echt supergoed als je het vergelijkt met in de winkel. Maar soms is het niet superveel korting vind ik. Het ligt aan de aanbieding: elke keer anders.
    - levering is er niet de dag erna ofzo zoals soms met andere winkels op internet. Maar ik heb het wel steeds met een paar dagen in huis gehad en vind dat ok
    - soms is het balen als je nog aan het nadenken of vergelijken was met een aanbieding en dat het al op is of weg.

    Door: Vanessa04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Best wel OK

    Ik koop af en toe iets. Soms zitten er leuke dingen tussen. Gewoon elke dag ff checken want ze hebben dus elke dag andere dingen. En soms is het niks, maar soms wel. Zo heb ik laatst mijn koffiemaler er gekocht. Bij de blokker 14,99 en hier 9,99. Wie het kleine niet eert...

    Door: Jallie10-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Best wel leuke kleding

    Koop regelmatig wat kleding vooral blouses. Goede pasvorm en maten best wel goede producten. Geen negatieve ervaringen met hun. De levering zou wat vlotter mogen. Maar zeker de moeite waard om wat te bestellen.

    Door: Frans11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Polo's Lacoste

    2 Lacoste polo's besteld. Kwam er na 2 maanden 1 binnen en na veel berichten kwam de ander. Bleken het NEP polo's!! Zeer slecht contact te krijgen en klachtafhandeling! Tot op heden nog niks opgelost!

    Door: Zoe17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    T-shirts

    Via deze site 2x shirts gekocht en 2x niet of veel te laat geleverd.
    Zelf achter de bestelling aan gemaild want anders betaal je wel, maar krijg je niks!

    De eerste keer waren ze niet binnen op de uiterste leverdatum, maar nadat ik een mail gestuurd had konden ze ineens wel snel geleverd worden (kan een keer gebeuren).

    De tweede keer wederom niet binnen op uiterste leverdatum en heb ik zelfs pas 10 dagen na de uiterste leverdatum een mail gestuurd en als reactie terug gekregen dat ze diezelfde week nog geleverd werden. Vier dagen later kreeg ik nog een reactie dat ze toch niet meer geleverd konden worden en dat het geld retour gestort zou worden, geen andere optie aangeboden of iets dergelijks...

    Dus mijn ervaring is zeer slechte service, levering en vooral zeer slechte communicatie.
    En als je er zelf niet achteraan gaat betaal je voor niks...

    Door: Vincent20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    pluspunten

    eh..niks mis mee. Af en toe zitten er leuke dingen tussen. Levering niet altijd heel snel maar wel ok en ze leveren ook gewoon (wat een pluspunt is als je soms naar andere sites kijkt)

    Door: Mobi23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    schoenen

    Fijne site met goede producten! Levering kon iets sneller ik heb 2 weken gewacht maar dit werd van te voren aangegeven in d bevestigingsmail. Kortom erg tevreden!

    Door: Nienke 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    diverse polo's

    altijd goed gegaan, geen nep.

    weleens wat laat maar als je vraagt vlugger te leveren doen ze dat

    Door: Adam van der linden09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Overhemd

    Retoubon gevraagd nog niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar dat geeft geen vertrouwen nog even afwachten😈😈

    Door: Hsmeets17-08-2020
    Ricardo de Palm19-08-2020

    Begin juli 2 polo's van Lacoste besteld. Na een maand soubatten wordt een mail ontvangen met de mededeling dat de levering een vertraging heeft opgelopen vanwege een voorraadfout van de leverancier. Na een maand het bedrijf aangegeven om het betaalde bedrag te retourneren. Hierop en na een aantal pogingen om telefonisch contact te krijgen geen reactie. Het adres in Zwolle is volgens mij fictief. Denk er over na een aangifte van fraude te doen indien reactie uitblijft !

    M ten Brink29-08-2020

    Hier nagenoeg hetzelfde verhaal met een Fred Perry polo. Inmiddels anderhalve maand geleden besteld, via ideal betaald en drie keer toezegging dat de polo wordt toegestuurd. Ik wacht tot dinsdag en daarna doe ik aangifte.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Polo fred perry

    Uitermate slecht ..

    ik heb veel geduld en vind het geen enkel probleem zelf contact op te moeten nemen i.v.m. een te lange levertijd , maar deze service en levering is echt waardeloos.

    6 weken wachten , twee keer contact opgezocht en van de ene week naar de andere week werd mijn levertijd verzet.

    telefonisch niet te bereiken.

    koop hier niet ! .

    Door: Jelle06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    T-shirts

    Product niet geleverd binnen gestelde tijd, daarna geen terugkoppeling gekregen over wanneer deze wel geleverd zou gaan worden. Moest hier zelf naar vragen; Dit is al de tweede keer. Zou ze zeker niet aanraden, slechte klantenservice, ontzorgt niet. Heb al weken betaald, wacht geduldig, geen updates over levering terwijl het inmiddels al een week later is dan uiterste leverdatum. Erg slecht.

    Door: Bjorn Nijenhuis20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    ballin shirt en sweater

    11 juni bestelling gedaan. Op bevestiging stond vermeld, uiterlijke levertijd 26 juni. De 26ste gemaild, ze mailen terug, het zal volgende week erop geleverd worden ( jammer, was cadeautje voor de 27ste). 29 juni ontvang ik bericht, de sweater was niet leverbaar. 1 juli is alleen ballin shirt geleverd. Wel direct geld retour ontvangen van de sweater maar bijna Euro 6,00 verzendkosten alleen voor het shirt. Bovendien wordt de ballin sweater nog steeds aangeboden op de site! De helft van mijn bestelling is dus geleverd na 3 weken! Ik ben zeer teleurgesteld hierin.

    Door: Vronie Terwisscha02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Tas

    Net besteld en nu al spijt. Leverdatum wordt aangegeven 19 september 2017 ( heel knap in 2020). Telefonisch niet bereikbaar. Zal mij benieuwen wanneer ik het kan verwachten, eens maar nooit weer.

    Door: Sandra 19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    PME Legend schoenen

    4 weken gelden PME schoenen besteld.
    2 weken geleden op zaterdag 25 april deze gekregen.
    Na opening zag ik dat de nestel waar de veter doorheen gaat gescheurd was.
    Zonder te passen de doos weer dicht gedaan en een retouraanvraag gedaan op de site.

    Toen begon de ellende !!
    Na 30 retouraanvragen via de site en dagelijkse mailtjes nog geen retourformulier gekregen.
    Telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar.
    1 x is aan mij terug gemaild of ik de schoenen retour wilde sturen.
    Dat had ik pas 10 keer doorgemaild, dus nog maar een keer gedaan.
    Daarna weer geen reactie

    Het ben nu 2 weken aan het lijntje gehouden en is de retourtijd verstreken.
    en ik zit met kapotte nieuwe schoenen.

    Zeer onbetrouwbaar en onbereikbaar bedrijf !!!

    Door: m. rog10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kleding

    Via elkedagietsleuks.nl kleding besteld. Verwachtte datum van aankomst 24 april. Echter tot op heden niks ontvangen, het is ondertussen 8 mei. Telefonisch is deze webshop niet bereikbaar. De redenen dat de telefoon niet wordt opgenomen zijn: - “we zijn gesloten, op werkdagen zijn we van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar”. Of een anderen reden is: “op dit moment zijn wij telefonisch heel druk”. Daarna krijg je niks meer te horen. Ik bel dit bedrijf standaard tussen maandag en vrijdag en op verschillende tijdstippen.
    Via de mail zou je antwoord krijgen, 1e keer meteen antwoord gekregen. De kleren zouden deze week (week van 29 april 2020) worden verstuurd. Echter niks meer gehoord en er is niks verstuurd. Helaas moest ik voor 26 april betalen, uit goeder trouw dit maar gedaan anders werden er extra kosten gerekend. Woensdag 6 mei 2020 weer een mail gestuurd, dit keer GEEN reactie.
    Op vandaag ( vrijdag 8 mei 2020) het bedrijf via Messenger facebook benaderd met dezelfde tekst van mijn mail op 6 mei. Binnen 10 minuten meerdere reacties gekregen. Het probleem zou worden verholpen. De bestelling zou op 8 of 9 mei worden verstuurd.

    DIT IS ABSOLUUT GEEN AANRADER. Voor de prijs is het prima, maar een dramatische service.

    Wees slim, geef liever wat meer uit om een hoop problemen te besparen. Dit was mijn laatste keer op elkedagietsleuks.nl!

    Door: Rico 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Ballin tshirt

    12 April een bestelling gedaan ,maar tot nu toe nog niks gekregen ,heb een mail gestuurd en het zou binnen 2 dagen op de post gaan ,we zijn nu een week verder en heb nog steeds niks ,op mail wordt niet meer Gereageerd ,telefonisch niet te bereiken ,maar ik krijg wel steeds herinneringen van afterpay ?! Wat moet ik hiermee?

    Door: Patries05-05-2020
    Rico08-05-2020

    Benader dit bedrijf via facebook. Heb ik ook gedaan, via Messenger. Hier werd direct op gereageerd.

    Jessica09-05-2020

    Hier ook wachten op Ballin shirt...elke keer krijg weer te horen dat t eraan komt...de levering laat was. Hopelijk komt t nog. Hierna bestel ik niks meer.

    Patricia14-05-2020

    Heb op 9 april!!! een bestelling gedaan EN betaald. Nog niks ontvangen. Eerste mailtje dat ik kreeg zou er kleding naar het verkeerde magazijn gebracht zijn. Tweede mailtje hetzelfde als het bericht van Jessica wachten op het Ballin shirt. Nu reageren ze helemaal niet meer op mijn mailtjes. Nog steeds niets ontvangen. En het telefoonnummer is van de website verwijderd. Je kan dus helemaal niks.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    T-shirts 5 stuks

    Waardeloze levertijden!
    Geen reacties op mailtjes!
    Reacties op facebook die worden verwijderd.
    Kortom WAARDELOOS

    Door: Stephan 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    3x trui

    Via een facebook advertentie kwam ik op hun site. De levering duurde enorm lang, 8 weken terwijl een bevestigingsmail 1,5 week beweerde.

    Bellen heeft geen zin: Er zijn geen telefonische medewerkers aanwezig bij dit bedrijf.

    Mailen werkt wel. Na uiteindelijk wat heen en weer gemail werd uiteindelijk mijn pakket verzonden. Ze zijn goedkoop, maar ik raad hen niet aan. Ik koop hier in de toekomst geen producten.

    Door: Piet Hein19-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Elkedagietsleuks.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Elkedagietsleuks.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 55 ervaringen geplaatst over Elkedagietsleuks.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Elkedagietsleuks.nl actief?

    Elkedagietsleuks.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elkedagietsleuks.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.