NederlandReview

  Ervaringen Elkedagietsleuks.nl

  Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.

  Over Elkedagietsleuks.nl

  Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren.


  In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!

  Diensten

  Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld.

  Klachten

  De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.

  Hoe beoordelen echte klanten van Elkedagietsleuks.nl de aanbiedingen, levering en service? Kun je retourneren? Is het nep of echt? Lees de reviews!

  Elkedagietsleuks.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (67)

  3.8
  28% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elkedagietsleuks.nl

  Uw beoordeling

  Gaastra schoenen

  Op 9 december heb ik Gaastra schoenen besteld. In de bevestiging stond dat de schoenen uiterlijk 24 december geleverd zouden worden. Op 30 december heb ik een berichtje gestuurd, wanneer de schoenen geleverd worden. Binnen 2 uur antwoord ontvangen, dat de leverancier de schoenen nog niet geleverd had. Er kon echter geen datum gegeven worden, wanneer ik ze dan wel kreeg. Op 6 januari heb ik een verzoek tot terugbetaling via PayPal gedaan, maar later in de avond kreeg ik een bericht met een track & trace code. De schoenen zouden 7 januari geleverd worden. Nadat ik op 7 januari niets ontvangen had, heb ik opnieuw in de track & trace gekeken en daar stond 8 januari als aflever datum. Vandaag om 12.02 uiteindelijk het pakketje ontvangen met de schoenen. Eind goed al goed, ook al heeft het wat langer geduurd.

  Door: Rob 08-01-2020
  Cees Koopman29-06-2020

  Op 25 juni jongstleden 2x swimshorts besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel is er 37,95 afgeschreven van mijn rekening. Maat 3xl. Kleur blauw. Mvg

  Ejub Sarac16-01-2021

  Ik bestelde25 dec.2020 een grijze Lacoste-trui die nog niet was aangekomen

  Henk22-01-2021

  Ik zit al een maand op mijn lacoste trui te wachten. Als ik er achteraan mail, krijg ik een “de leverancier levert te laat dus het komt eraan” Maar een maand levertijd. ??????? Elke Maand iets leuks als het meezit. Is een betere website naam. In ieder geval eerlijk.

  Marco 01-02-2021

  Hier exact hetzelfde verhaal Wacht nog steeds op mijn lacoste trui

  Astrid Kennis-Wolter 19-02-2021

  Bestelling 2 x Lacoste pullover besteld 3de week december direct betaald, div ter vergeefs gebeld. 3 weken geleden spontaan terug gebeld met mededeling, volgende week worden ze opgestuurd, tot heden niets ontvangen. Na weer enkele telefonische pogingen die steeds worden verbroken, wordt ik er een beetje wanhopig van. Geen goede service, vind het teleurstellend.

  Simone25-02-2021

  Ik heb in december ook een lacoste trui besteld. Elke keer word mij beloofd dat eind van de week de levering word verstuurd. Het is nu bijna maart en nog steeds niks ontvangen. Ook op mijn berichten dat ik mijn geld terug wil word niet gereageerd. Oplichters dus, nooit iets bestellen bij hun.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  mijn bevindingen met Elkedagietsleuks

  Paar keer iets gekocht hier en dit zijn mijn bevindingen:
  - sommige aanbiedingen zijn echt supergoed als je het vergelijkt met in de winkel. Maar soms is het niet superveel korting vind ik. Het ligt aan de aanbieding: elke keer anders.
  - levering is er niet de dag erna ofzo zoals soms met andere winkels op internet. Maar ik heb het wel steeds met een paar dagen in huis gehad en vind dat ok
  - soms is het balen als je nog aan het nadenken of vergelijken was met een aanbieding en dat het al op is of weg.

  Door: Vanessa04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Best wel OK

  Ik koop af en toe iets. Soms zitten er leuke dingen tussen. Gewoon elke dag ff checken want ze hebben dus elke dag andere dingen. En soms is het niks, maar soms wel. Zo heb ik laatst mijn koffiemaler er gekocht. Bij de blokker 14,99 en hier 9,99. Wie het kleine niet eert...

  Door: Jallie10-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Best wel leuke kleding

  Koop regelmatig wat kleding vooral blouses. Goede pasvorm en maten best wel goede producten. Geen negatieve ervaringen met hun. De levering zou wat vlotter mogen. Maar zeker de moeite waard om wat te bestellen.

  Door: Frans11-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  2 shirts

  Heb 27 mei 2 shirts besteld, heb ze nog steeds niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar ik krijg geen reactie. Ook is er geen telefonisch contact mogelijk.Denk dat ik opgelicht ben voor €85,85

  Door: Jetse01-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  korte broeken

  01/06 broeken besteld en betaald . nu 28/06 nog steeds niks een aantal mailtjes gestuurd geen reactie .
  nu ga ik aangiften doen van oplichting .

  Door: Harco Jans28-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  pluspunten

  eh..niks mis mee. Af en toe zitten er leuke dingen tussen. Levering niet altijd heel snel maar wel ok en ze leveren ook gewoon (wat een pluspunt is als je soms naar andere sites kijkt)

  Door: Mobi23-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  schoenen

  Fijne site met goede producten! Levering kon iets sneller ik heb 2 weken gewacht maar dit werd van te voren aangegeven in d bevestigingsmail. Kortom erg tevreden!

  Door: Nienke 04-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  diverse polo's

  altijd goed gegaan, geen nep.

  weleens wat laat maar als je vraagt vlugger te leveren doen ze dat

  Door: Adam van der linden09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Cars jeansbroeken

  Besteld 13 -4, betaald, tot op heden niets ontvangen.
  Contact is niet mogelijk. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch contact is onmogelijk

  Door: Ron03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Lacoste Polo's (NEP)

  De lacoste die ik heb besteld waren NEP. Ik heb ook andere lacoste producten en het is misschien niet heel duidelijk te zien. Maar als je het naast elkaar legt zie je overduidelijke verschillen in de afwerking en in de logo's.

  Door: Carlo de Wilde26-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lacoste trui

  Half december een lacoste trui besteld en nog steeds geen trui geleverd!! Diverse keren gemaild maar elke keer dezelfde smoes dat er einde van de week geleverd wordt. Ook raar dat je bij de beoordeling niet lager dan 2 sterren kunt geven, dit zegt genoeg!!! Kortom hier niet bestellen en even verder kijken naar een leuke aanbieding.

  Door: Roy V24-02-2021
  Simone25-02-2021

  Hoi Roy, ook ik heb een lacoste trui besteld in december. En ook ik heb nog steeds niks gekregen. Op mijn berichten dat ik mijn geld terug wil reageren ze niet, maar als ik vraag wanneer mijn bestelling komt dan zeggen ze bij mij ook dat eind van de week de levering binnen komt van de leverancier. Echt oplichterij. Mensen pas op

  Jimmy jetten10-06-2021

  Kunnen jullie mij eens aangeven hoe ik ze kan bereiken? 2 polo’s besteld en krijg geen reactie of niks van ze

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Lacoste Pullovers

  Volstrekt onbetrouwbaar
  Slechte service
  Geen reactie
  Geen levering, 8 weken na betaling

  Door: Jan17-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  La coste trui

  Wat een slechte service!
  Al 3 keer te horen gekregen dat de la coste trui zou komen.
  Half december besteld, nog niks in huis
  Wil zo snel mogelijk geld terug

  Door: Ilse Baars01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Een trui

  Begin december een trui gekocht en betaald maar tot op heden niets ontvangen. Bij de wekelijkse navraag krijg ik elke week te horen dat de trui deze week bezorgd zal worden

  Door: Melchert van Boheemen30-01-2021
  Marco 01-02-2021

  Hier precies hetzelfde verhaal

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Truien

  Besteld, betaald en maand lang geen contact niets ontvangen en een dode lijn als ik contact op wil opnemen ..... What else is there to say ?

  Door: Herman20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Windbreaker

  Windbreaker valt erg groot uit!
  Derhalve zou ik graag ruilen voor een maat kleiner.
  Echter: ik zou dan 2 x 5,95 moeten betalen aan verzendkosten voor een jas van 14,95.
  En dan nog een keer 5,95 om een nieuwe te bestellen. Dan is het echt geen koopje meer! Ruilen zou vrij moeten zijn van porto!!
  Dus: SLECHT RETOUR/ RUILBELEID.?

  Door: Anne16-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  3 x la coste polo's

  Op 23 augustus 3 polo's van la coste besteld. Gister de bestelling geannuleerd omdat ze nog steeds niet binnen waren. 5,5 week verder! Alleen maar excuses. Een vriend had op exact dezelfde dag , ook polo's besteld. Zelfde woonplaats tevens. Hij kreeg ze na 2,5 wel binnen. Een heel bedenkelijk systeem. Het is een klein wonder te noemen dat ik mijn geld terug heb.

  Als je nu je polo's besteld, dan kan je ze voorjaar 2021 dragen, als ik optimistisch ben.

  Door: Robert30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Poloshirts

  Waarschuwing!!
  Koop hier nooit iets, het zijn oplichters!!
  Trap er niet in, je krijgt je producten niet geleverd.

  Door: Joop Lievers29-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Elkedagietsleuks.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 67 ervaringen geplaatst over Elkedagietsleuks.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elkedagietsleuks.nl actief?

  Elkedagietsleuks.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elkedagietsleuks.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.