Elkedagietsleuks.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,4

Totaal

5,4

Bestellen

5,2

Service

4,6

Prijs

7,4

Leveren

4,6
10 rating50 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

08-11-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bezjan

Elkedagietsleuks.nl - Neppe Kleding Merken

Onlangs een Thrasher Hoodie besteld bij Elkedagietsleuks.nl
Mijn aller eerste bestelling bij Elkedagietsleuks.nl
Op de website stond 50% korting, Van 80,- naar 40,- euro
Dit kont ik natuurlijk niet geloven maar toch bestelde ik hem.
10 dagen later kreeg ik hem binnen blijkt hij NEP te zijn!
Natuurlijk had ik dat kunnen verwachten want niemand is zo gek om
Thrasher hoodie weg te doen voor 50% korting. Maar achja! daar gaat 40,- euro en 6 euro verzend kosten.

Mijn mening koop geen kleding via dit bedrijf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


12-09-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jessica

Elkedagietsleuks.nl - Nep

Ik was ontzettend blij toen ik deze website gevonden had! Eindelijk kon ik designershirtjes aanschaffen zonder de hoofdprijs te betalen. Tot vandaag - ik had een shirtje van Gucci besteld, en hier 90 euro voor neergelegd, wat ik redelijk veel geld vind voor een tshirt, maar ja.. het is Gucci. Toen ik het pakketje vandaag binnen kreeg begon ik te beseffen dat dit shirt niet echt was. Ik ben op internet filmpjes gaan opzoeken waar zij echte tshirts vergelijken met namaak, en ja hoor.. die van mij is nep. Ik vind het echt niet kunnen dat jullie namaak verkopen onder de naam van een designer. Dit was de laatste keer dat ik iets bij jullie heb besteld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Zirkzee

Elkedagietsleuks.nl - Geen levering

2 polsbandjes besteld voor zoon blauwe niet op voorraad bestelling opgehouden later mail verzonden niet dus als jegeluk hebt krijg je nep artikelen of pech zoals ik niks de prijs was onder 10 euro ik zou zeggen geluk ermee nooit meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jallie

Elkedagietsleuks.nl - Best wel OK

Ik koop af en toe iets. Soms zitten er leuke dingen tussen. Gewoon elke dag ff checken want ze hebben dus elke dag andere dingen. En soms is het niks, maar soms wel. Zo heb ik laatst mijn koffiemaler er gekocht. Bij de blokker 14,99 en hier 9,99. Wie het kleine niet eert...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Peter van straten

Elkedagietsleuks.nl - Pas op!!!

Mensen pas op! de kleding die te vinden is op een hun facebook pagina, en website is echt, maar die zogenaamde exclusive deal (kleding) waar je komt door op een linkje te kliken is goede namaak. Ben met meerdere merken naar de kenner geweest (Kenzo, moncler, Stone island) Dit is dus gewoon oplichting. Dus hun argument dat het soms b keuze is, of kleine foutjes klopt niet!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mobi

Elkedagietsleuks.nl - pluspunten

eh..niks mis mee. Af en toe zitten er leuke dingen tussen. Levering niet altijd heel snel maar wel ok en ze leveren ook gewoon (wat een pluspunt is als je soms naar andere sites kijkt)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jan

Elkedagietsleuks.nl - Nep kleding

Jullie verkopen nep kleding volgens de winkels ik ga dit aan geven bij jullie merken die verkopen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vanessa

Elkedagietsleuks.nl - mijn bevindingen met Elkedagietsleuks

Paar keer iets gekocht hier en dit zijn mijn bevindingen:
- sommige aanbiedingen zijn echt supergoed als je het vergelijkt met in de winkel. Maar soms is het niet superveel korting vind ik. Het ligt aan de aanbieding: elke keer anders.
- levering is er niet de dag erna ofzo zoals soms met andere winkels op internet. Maar ik heb het wel steeds met een paar dagen in huis gehad en vind dat ok
- soms is het balen als je nog aan het nadenken of vergelijken was met een aanbieding en dat het al op is of weg.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ilan

Elkedagietsleuks.nl - Aanbiedingen

Leuke webshop maar je moet goed naar de aanbiedingen kijken want er zit niet altijd iets bij of het is niet echt het allergoedkoopste ooit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mirko Plat

Elkedagietsleuks.nl - De naam doet zeker eer aan

Door de naam Elkedagietsleuks.nl verwacht je ook dat er elke dag leuke producten worden aangeboden en dat is ook het geval. Heb al een aantal keren iets gekocht via deze website en de prijs hiervan lag fors lager dan in de winkel. Vraag me niet hoe het kan, maar ik vind het totaal geen probleem. Weet ook dat een aantal vrienden van mij al regelmatig iets gekocht hebben hier. De website is soms niet helemaal goed te begrijpen, maar wanneer je er vaak genoeg komt wijst dit op een gegeven moment wel voor zich. Voor nieuwe klanten kan dit wel wat lastig zijn. Enige nadeel is dat de levering van sommige producten wel enkele dagen duurt, terwijl je het andere product met één à twee dagen in huis kunt hebben.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • 24Dealstore.nl

    24Dealstore.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 3,8Lees ervaringen
  • Vastelastenbond

    Vastelastenbond

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • SpaOnline

    SpaOnline

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Elkedagietsleuks.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Elkedagietsleuks.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Elkedagietsleuks.nl

Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.

Over Elkedagietsleuks.nl
Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren. 


In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!

Diensten
Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld. 

Klachten
De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!