NederlandReview

    Ervaringen Elkedagietsleuks.nl

    Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.

    Over Elkedagietsleuks.nl

    Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren.


    In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!

    Diensten

    Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld.

    Klachten

    De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.

    Hoe beoordelen echte klanten van Elkedagietsleuks.nl de aanbiedingen, levering en service? Kun je retourneren? Is het nep of echt? Lees de reviews!

    Elkedagietsleuks.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (65)

    4
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Elkedagietsleuks.nl

    Uw beoordeling

    Gaastra schoenen

    Op 9 december heb ik Gaastra schoenen besteld. In de bevestiging stond dat de schoenen uiterlijk 24 december geleverd zouden worden. Op 30 december heb ik een berichtje gestuurd, wanneer de schoenen geleverd worden. Binnen 2 uur antwoord ontvangen, dat de leverancier de schoenen nog niet geleverd had. Er kon echter geen datum gegeven worden, wanneer ik ze dan wel kreeg. Op 6 januari heb ik een verzoek tot terugbetaling via PayPal gedaan, maar later in de avond kreeg ik een bericht met een track & trace code. De schoenen zouden 7 januari geleverd worden. Nadat ik op 7 januari niets ontvangen had, heb ik opnieuw in de track & trace gekeken en daar stond 8 januari als aflever datum. Vandaag om 12.02 uiteindelijk het pakketje ontvangen met de schoenen. Eind goed al goed, ook al heeft het wat langer geduurd.

    Door: Rob 08-01-2020
    Cees Koopman29-06-2020

    Op 25 juni jongstleden 2x swimshorts besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel is er 37,95 afgeschreven van mijn rekening. Maat 3xl. Kleur blauw. Mvg

    Ejub Sarac16-01-2021

    Ik bestelde25 dec.2020 een grijze Lacoste-trui die nog niet was aangekomen

    Henk22-01-2021

    Ik zit al een maand op mijn lacoste trui te wachten. Als ik er achteraan mail, krijg ik een “de leverancier levert te laat dus het komt eraan” Maar een maand levertijd. ??????? Elke Maand iets leuks als het meezit. Is een betere website naam. In ieder geval eerlijk.

    Marco 01-02-2021

    Hier exact hetzelfde verhaal Wacht nog steeds op mijn lacoste trui

    Astrid Kennis-Wolter 19-02-2021

    Bestelling 2 x Lacoste pullover besteld 3de week december direct betaald, div ter vergeefs gebeld. 3 weken geleden spontaan terug gebeld met mededeling, volgende week worden ze opgestuurd, tot heden niets ontvangen. Na weer enkele telefonische pogingen die steeds worden verbroken, wordt ik er een beetje wanhopig van. Geen goede service, vind het teleurstellend.

    Simone25-02-2021

    Ik heb in december ook een lacoste trui besteld. Elke keer word mij beloofd dat eind van de week de levering word verstuurd. Het is nu bijna maart en nog steeds niks ontvangen. Ook op mijn berichten dat ik mijn geld terug wil word niet gereageerd. Oplichters dus, nooit iets bestellen bij hun.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    mijn bevindingen met Elkedagietsleuks

    Paar keer iets gekocht hier en dit zijn mijn bevindingen:
    - sommige aanbiedingen zijn echt supergoed als je het vergelijkt met in de winkel. Maar soms is het niet superveel korting vind ik. Het ligt aan de aanbieding: elke keer anders.
    - levering is er niet de dag erna ofzo zoals soms met andere winkels op internet. Maar ik heb het wel steeds met een paar dagen in huis gehad en vind dat ok
    - soms is het balen als je nog aan het nadenken of vergelijken was met een aanbieding en dat het al op is of weg.

    Door: Vanessa04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Best wel OK

    Ik koop af en toe iets. Soms zitten er leuke dingen tussen. Gewoon elke dag ff checken want ze hebben dus elke dag andere dingen. En soms is het niks, maar soms wel. Zo heb ik laatst mijn koffiemaler er gekocht. Bij de blokker 14,99 en hier 9,99. Wie het kleine niet eert...

    Door: Jallie10-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Best wel leuke kleding

    Koop regelmatig wat kleding vooral blouses. Goede pasvorm en maten best wel goede producten. Geen negatieve ervaringen met hun. De levering zou wat vlotter mogen. Maar zeker de moeite waard om wat te bestellen.

    Door: Frans11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cars jeansbroeken

    Besteld 13 -4, betaald, tot op heden niets ontvangen.
    Contact is niet mogelijk. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch contact is onmogelijk

    Door: Ron03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lacoste Polo's (NEP)

    De lacoste die ik heb besteld waren NEP. Ik heb ook andere lacoste producten en het is misschien niet heel duidelijk te zien. Maar als je het naast elkaar legt zie je overduidelijke verschillen in de afwerking en in de logo's.

    Door: Carlo de Wilde26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    pluspunten

    eh..niks mis mee. Af en toe zitten er leuke dingen tussen. Levering niet altijd heel snel maar wel ok en ze leveren ook gewoon (wat een pluspunt is als je soms naar andere sites kijkt)

    Door: Mobi23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    schoenen

    Fijne site met goede producten! Levering kon iets sneller ik heb 2 weken gewacht maar dit werd van te voren aangegeven in d bevestigingsmail. Kortom erg tevreden!

    Door: Nienke 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    diverse polo's

    altijd goed gegaan, geen nep.

    weleens wat laat maar als je vraagt vlugger te leveren doen ze dat

    Door: Adam van der linden09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lacoste trui

    Half december een lacoste trui besteld en nog steeds geen trui geleverd!! Diverse keren gemaild maar elke keer dezelfde smoes dat er einde van de week geleverd wordt. Ook raar dat je bij de beoordeling niet lager dan 2 sterren kunt geven, dit zegt genoeg!!! Kortom hier niet bestellen en even verder kijken naar een leuke aanbieding.

    Door: Roy V24-02-2021
    Simone25-02-2021

    Hoi Roy, ook ik heb een lacoste trui besteld in december. En ook ik heb nog steeds niks gekregen. Op mijn berichten dat ik mijn geld terug wil reageren ze niet, maar als ik vraag wanneer mijn bestelling komt dan zeggen ze bij mij ook dat eind van de week de levering binnen komt van de leverancier. Echt oplichterij. Mensen pas op

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Lacoste Pullovers

    Volstrekt onbetrouwbaar
    Slechte service
    Geen reactie
    Geen levering, 8 weken na betaling

    Door: Jan17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    La coste trui

    Wat een slechte service!
    Al 3 keer te horen gekregen dat de la coste trui zou komen.
    Half december besteld, nog niks in huis
    Wil zo snel mogelijk geld terug

    Door: Ilse Baars01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Een trui

    Begin december een trui gekocht en betaald maar tot op heden niets ontvangen. Bij de wekelijkse navraag krijg ik elke week te horen dat de trui deze week bezorgd zal worden

    Door: Melchert van Boheemen30-01-2021
    Marco 01-02-2021

    Hier precies hetzelfde verhaal

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Truien

    Besteld, betaald en maand lang geen contact niets ontvangen en een dode lijn als ik contact op wil opnemen ..... What else is there to say ?

    Door: Herman20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Windbreaker

    Windbreaker valt erg groot uit!
    Derhalve zou ik graag ruilen voor een maat kleiner.
    Echter: ik zou dan 2 x 5,95 moeten betalen aan verzendkosten voor een jas van 14,95.
    En dan nog een keer 5,95 om een nieuwe te bestellen. Dan is het echt geen koopje meer! Ruilen zou vrij moeten zijn van porto!!
    Dus: SLECHT RETOUR/ RUILBELEID.?

    Door: Anne16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    3 x la coste polo's

    Op 23 augustus 3 polo's van la coste besteld. Gister de bestelling geannuleerd omdat ze nog steeds niet binnen waren. 5,5 week verder! Alleen maar excuses. Een vriend had op exact dezelfde dag , ook polo's besteld. Zelfde woonplaats tevens. Hij kreeg ze na 2,5 wel binnen. Een heel bedenkelijk systeem. Het is een klein wonder te noemen dat ik mijn geld terug heb.

    Als je nu je polo's besteld, dan kan je ze voorjaar 2021 dragen, als ik optimistisch ben.

    Door: Robert30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Poloshirts

    Waarschuwing!!
    Koop hier nooit iets, het zijn oplichters!!
    Trap er niet in, je krijgt je producten niet geleverd.

    Door: Joop Lievers29-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Polo's Lacoste

    2 Lacoste polo's besteld. Kwam er na 2 maanden 1 binnen en na veel berichten kwam de ander. Bleken het NEP polo's!! Zeer slecht contact te krijgen en klachtafhandeling! Tot op heden nog niks opgelost!

    Door: Zoe17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    T-shirts

    Via deze site 2x shirts gekocht en 2x niet of veel te laat geleverd.
    Zelf achter de bestelling aan gemaild want anders betaal je wel, maar krijg je niks!

    De eerste keer waren ze niet binnen op de uiterste leverdatum, maar nadat ik een mail gestuurd had konden ze ineens wel snel geleverd worden (kan een keer gebeuren).

    De tweede keer wederom niet binnen op uiterste leverdatum en heb ik zelfs pas 10 dagen na de uiterste leverdatum een mail gestuurd en als reactie terug gekregen dat ze diezelfde week nog geleverd werden. Vier dagen later kreeg ik nog een reactie dat ze toch niet meer geleverd konden worden en dat het geld retour gestort zou worden, geen andere optie aangeboden of iets dergelijks...

    Dus mijn ervaring is zeer slechte service, levering en vooral zeer slechte communicatie.
    En als je er zelf niet achteraan gaat betaal je voor niks...

    Door: Vincent20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Elkedagietsleuks.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 65 ervaringen geplaatst over Elkedagietsleuks.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Elkedagietsleuks.nl actief?

    Elkedagietsleuks.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elkedagietsleuks.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.