Elkedagietsleuks.nl

4.4

Bestellen

2.9

Service

5.2

Prijs

3

Levering

27.1%

Zou hier weer kopen

Elkedagietsleuks.nl

Voordelig shoppen willen we natuurlijk allemaal. Naast de webshops die altijd zelf aanbiedingen hebben, zijn er ook speciale websites die alleen maar aanbiedingen garanderen. Dus geen vaste collectie waar je rustig over na kunt denken of je echt wel die leuke trui zal gaan kopen, of dat je wacht tot deze misschien in de aanbieding komt. Nee, op deze sites moet je snel beslissen, want voordat je het weet is het product al weer weg. Aan de andere kant komen er direct weer nieuwe aanbiedingen, dus heb je die ene gemist, dan zijn er al weer andere interessante koopjes voor in de plaats gekomen. Elkedagietsleuks.nl is zo’n webshop die alleen aanbiedingen verkoopt. Op NederlandReview laten we weten wat Elkedagietsleuks.nl je te bieden heeft en willen we van klanten weten hoe zij de producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl beoordelen. Zijn de artikelen op de juiste wijze bij je afgeleverd? Houdt Elkedagietsleuks.nl zich aan de gemaakte afspraken en staan de verzenkosten in verhouding met je bestelling? Wanneer jij hier jouw ervaringen deelt, dan help je andere consumenten om een keuze te maken. Is Elkedagietsleuks.nl de site waar je moet zijn voor leuke koopjes, of kun je beter even verder klikken op zoek naar betere aanbiedingen? Lees alles hier op NederlandReview.


Over Elkedagietsleuks.nl

Elkedagietsleuks.nl verkoopt mode, lifestyle, gadgets en home & live producten met kortingen van 30 tot 80 procent. Winkels hebben vaak restvoorraden. Dit zijn de producten die over zijn gebleven na een verkoopseizoen. Elkedagietsleuks.nl koopt deze voorraden op en dat kan vaak in grote aantallen waardoor zij in staat zijn om de producten veel goedkoper aan te bieden dan dat ze in de winkel gekost zouden hebben. De missie van Elkedagietsleuks.nl is om hun klanten elke dag de leukste en beste deals aan te bieden. De webshop heeft een facebookpagina. Hier adverteren zij met de dagdeals en geven zij aan dat wanneer je een bericht stuurt, zij doorgaans binnen een uur zullen reageren. In het bezit van een kortingscode voor Elkedagietsleuks.nl? Zo kun je deze gebruiken voor extra korting!


Diensten

Elkedagietsleuks.nl biedt dagaanbiedingen die in principe 24 uur beschikbaar zijn, of zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen worden om 00.00 uur verwisseld voor andere producten. Naast deze koopjes bieden zij ook Vipdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de Vipdeals is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief krijg je elke dag een e-mail met daarin de dagaanbiedingen. Ook geeft Elkedagietsleuks.nl regelmatig vouchers weg via de nieuwsbrief waarmee je nog meer korting kunt krijgen op bepaalde artikelen. Betalen van de producten kan via Credit Card, PayPal of iDeal. Iederedagietsleuks.nl bezorgt in Nederland in België. De verzendkosten in België zijn duidelijk, namelijk €6,95. Voor bezorgen in Nederland wordt er onderscheid gemaakt in grote, normale en kleine pakketten. Respectievelijk betaal je hiervoor €5,95, €4,95 of €3,95. Wat zij verstaan onder groot, normaal en klein wordt echter nergens vermeld. 


Klachten

De klachtenregeling op de site van Elkedagietsleuks.nl is beperkt. Ze geven niettemin aan dat ze altijd open staan voor klachten, opmerkingen of tips en dat je deze kunt sturen via mail of post. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk gereageerd zal worden. Wanneer dit niet mogelijk is gezien de omvang van de klacht, zal binnen veertien dagen aangegeven worden op welke termijn de klacht behandeld wordt.


Hoe beoordelen echte klanten van Elkedagietsleuks.nl de aanbiedingen, levering en service? Kun je retourneren? Is het nep of echt? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (85)

Trui gekocht maar niet geleverd mails gestuurd telefonisch niet te bereiken

H

Hannie

07-11-2023

0

Lacoste polo’s

De artikelen zouden uiterlijk 17 oktober worden geleverd. Ik heb nooit meer iets gehoord. Het telefoonnummer wordt niet beantwoord, op e-mails wordt niet gereageerd. Een scam.

L

Luuk

20-10-2023

0

sollicitatiegesprek

Zeer slechte communicatie!! 2 weken geleden een sollicitatiegesprek en zal uiterlijk die vrijdags een belletje krijgen. Tot de dag van vandaag niks gehoord ook geen reactie op mijn appje en belletje. Draait blijkbaar alleen maar om geld! Ook kan je maar 1 week vakantie opnemen aansluitend wat helemaal wettelijk niet mag. Doe hier geen zaken mee!!

H

Henrico van der Dussen

12-09-2023

0

2 La Costa Polo's, nooit ontvangen. Krijg geen reactie.

20 juli 2 polo's besteld t.w.v. Euro 185,85 Tot op heden nog niks ontvangen. Krijg ook nergens contact of reactie.

P

Pieter

30-08-2023

0

Polo

Inderdaad naar lange tijd iets geleverd. Kwaliteit en pasvorm slaat nergens op. Probeer het nu al weken terug te sturen echter de retourticket ontvang ik niet. Ps, mocht dit verhaal wel een positieve afloop krijgen, vermeld ik dit uiteraard ook

D

Dennis van Huet

02-07-2023

0

Rotzooi gekregen

Pas op je wordt opgelicht, retourlabel bestaat helemaal niet, je geld ben je kwijt!!!!

G

Geer

28-06-2023

0

Polo

Polo besteld maar niets gekregen, ook geen mail over verzending. Bij bellen naar klantenservice wordt je niet doorgeschakeld naar medewerker zoals men zegt maar wordt er opgehangen. Let dus op, nooit van te voren betalen!

M

Marcus

23-05-2023

0

Trui

Trui gekocht begin december begin januari ontvangen zat fout in trui op 09 Januari terug gestuurd nog steeds niets ontvangen meerder malen geprobeerd contactsop te nemen mail gestuurd klachten formulier ingevuld maar niks opgeleverd denk ook niets zal horen van dit bedrijf echt nooit meer bij hun bestellen.

K

K.jacob

06-03-2023

0

Tshirt en trui lacoste

20 januari besteld mail verzonden en geen reactie nog steeds niets ontvangen

M

mirco

21-02-2023

0

Shirts

Na ruim 2 weken nog niets geleverd, ondanks toezegging van klantenservice. Order maar geannuleerd. Nu hopen dat mijn geld terugstorten ook niet nog eens lang gaat duren. Erg teleustellend.

R

Richard

28-01-2023

0

Poloshirt

Begin December een polo shirt gekocht, 8 Januari binnen gekregen(was een kerstkado) Veelste klein poloshirt dus proberen terug te sturen, moet eerst via een link, weet niet of de link werkt. Ik zou bericht krijgen maar niet gekregen. Dus gewoon opgestuurd naar het bedrijf. Gelukkig afteraf betalen, nu wachten op het beticht dat ze het onvangen. Ben heel benieuwd!!!! Ik zal hier nooit weer kopen, wat moeilijk om iets terug te sturen.

V

Van der muur

11-01-2023

0

Schoenen broek en overhemden

Geen levering op de beloofde dag geen reactie op e-mails niet telefonisch Ben bang dat ik ruim €200 krijg ben

R

Ronald Molhuijsen

05-01-2023

0

Handschoenen(winter)

Na het bestellen nooit een bevestigingsmail gehad, ook niet in de Spam. Reageren niet op de mail, telefonisch nooit te bereiken. Zelf via de live chat reageren ze niet. Ben bang dat ik voor "lucht" betaald heb?

S

S.Sneijdet

21-11-2022

0

Jack amd Jones t shirts

De shirts zijn duidelijk nep. Nu kijken hoe snel ik mijn geld terug heb.

B

Belinda

13-07-2022

0

Kleding

Ben zeer tevrrden duurt soms iets langer maar daar is de prijs heen dus t wachten waard vind ik

N

Natascha van de laarschot

27-10-2021

0

Shorts van Pierre Cardin

Prima Shorts alleen heb ik zelf het verkeerde besteld. Nu afwachten of het retourbeleid en de service ook goed werkt. Voor service staat nu 1 ster dit omdat je voor versturen toch een ster moet aanklikken.

F

F.N. Groot

19-08-2021

0

2 shirts

Heb 27 mei 2 shirts besteld, heb ze nog steeds niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar ik krijg geen reactie. Ook is er geen telefonisch contact mogelijk.Denk dat ik opgelicht ben voor €85,85

J

Jetse

01-07-2021

1

korte broeken

01/06 broeken besteld en betaald . nu 28/06 nog steeds niks een aantal mailtjes gestuurd geen reactie . nu ga ik aangiften doen van oplichting .

H

Harco Jans

28-06-2021

0

Cars jeansbroeken

Besteld 13 -4, betaald, tot op heden niets ontvangen. Contact is niet mogelijk. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch contact is onmogelijk

R

Ron

03-05-2021

0

Lacoste Polo's (NEP)

De lacoste die ik heb besteld waren NEP. Ik heb ook andere lacoste producten en het is misschien niet heel duidelijk te zien. Maar als je het naast elkaar legt zie je overduidelijke verschillen in de afwerking en in de logo's.

C

Carlo de Wilde

26-04-2021

0