NederlandReview

  Ervaringen Drukzo

  Kwalitatief drukwerk

  dat je snel in huis hebt zonder torenhoge kosten te betalen, waar vind je het nog? Goed dat er online drukkerijen bestaan zoals DrukZo. Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk zoals buitenreclame, visitekaartjes, kleding en textiel en zelfs voor een nieuwe huisstijl. Wat klanten vinden van de service van DrukZo lees je hier op NederlandReview!

  Zie de mensen van DrukZo aan het werk!

  Over DrukZo

  DrukZo werd 15 jaar geleden in Nederland opgericht. DrukZo begon vooral met het aanbieden van standaard drukwerk via het internet en al snel waren ze de grootste speler op de Nederlandse markt. Ze bewezen dat drukwerk bestellen steeds goedkoper, gemakkelijker en sneller kan want dat is nu eenmaal hun passie. Natuurlijk vind je de kwaliteit van je drukwerk belangrijk maar het moet ook gemakkelijk zijn om je drukwerk te bestellen, dat vinden ze ook bij DrukZo. Bij DrukZo vinden ze dat je geen expert moet zijn om drukwerk te bestellen dus zorgden ze ervoor dat je heel gemakkelijk je producten kan selecteren en je bestanden kan uploaden. Bij DrukZo geloven ze in ondernemerschap met aandacht voor milieu en mens. DrukZo werkt samen met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen voor een betere wereld.


  Diensten van DrukZo

  Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk. Op de webshop van DrukZo vind je het hele assortiment. Je vindt er de normale drukwerken maar ze bieden ook het iets specialere werk aan zoals zelfklevende posters, zeefdruk vlaggen, het bedrukken van zitzakken, zaklampen; X-banners, bedrukte wijnglazen, whiteboards, werfdoeken, waterbestendige posters, USB-sticks, pillowbox, strandspelen en nog een honderdtal andere producten die je naar wens kan bedrukken. Als je dus op een leuke manier marketing wil voeren of op een beurs wil staan met een leuke stand dan kan je zeker bij DrukZo terecht voor al het drukwerk!

  Vragen of klachten over DrukZo

  Wil je de medewerkers van DrukZo bereiken omdat je een vraag of klacht hebt? Dan vind je alle informatie op hun website. Je kan de mensen bij DrukZo bereiken via een contactformulier of via e-mail. Op de website van DrukZo vind je ook een lijst met alle veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier ook gesteld en heb je meteen het antwoord al.

  Schrijf je eigen review!

  Je weet natuurlijk zelf altijd graag wat andere mensen vinden van een bedrijf zodat je weet of je het bedrijf kan vertrouwen of niet. Daarom is het ook belangrijk dat je als klant een review achter laat zodat je anderen kan helpen. Heb je dus al ervaring met DrukZo? Laat dan zeker een reactie achter, anderen zullen je dankbaar zijn. NederlandReview is dé reviewsite voor Nederland waar je honderden bedrijven kan vinden, zowel online shops als verzekeraars, reisagenten en datingsites. Stel je je vragen bij een bedrijf? Dan kan je die gewoon opzoeken op NederlandReview!

  Drukzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2.4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2.6
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Posters en bord

  Orders worden gewoon NIETTT geleverd, wel betaald nota bene voor spoed levering en orders woeden gewoon NIET geleverd!!! Drukzo... nooiiiiittt meer!!!

  Door: Huib van Schaijik 04-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  t-shirts

  Het enige pluspunt waardoor ik bij Drukzo een bestelling heb gedaan is dat het op het eerste gezicht goedkoper leek dan bij andere aanbieders die ook shirts bedrukken. Maar later bleek dat het ongeveer even duur was.
  De minpunten: slechte communicatie waardoor het te lang duurt voordat een bestelling geplaatst kan worden. Teveel verschillende personen in de chat en telefonisch niet bereikbaar.Ze hebben mijn logo verkeerd overgenomen en schoven de schuld naar mij omdat ik niet goed had gekeken of het correct was. Als ik iets goed aanleer verwacht ik dat het correct wordt overgenomen. Er werd aangeboden om de kosten van een herdruk te delen, waar ik in eerste instantie niet mee eens was, later toch maar akkoord mee gegaan. Toen het weer zo lang duurde met de communicatie ben ik afgehaakt. Nooit meer bestel ik iets bij Drukzo. Drukdeal.nl is veel beter en behulpzamer.

  Door: Sandra 10-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Fout op fout bij DrukZo

  De systemen van Drukzo zijn zo lek als een mandje. Wat ik bij een simpele bestelling heb meegemaakt: verdwenen bestanden, verdwenen account, verkeerde opmaak, verschillen tussen drukproeven, designtool die voortdurend crasht, verspringen naar ander bestandsformaat bij opslaan, niet nagekomen afspraken, ellenlang in de wacht, bestelling bezorgd op een verkeerd adres. Bij de klantenservice van Drukzo geven ze dit zelf ook aan: "Ja sorry onze systemen zijn nog in beta." Deze ene simpele bestelling heeft me zeker 6 uur aan extra tijd gekost.

  Door: Daniel 17-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ONTEVREDEN OVER BESTELPROCES, LEVERING EN SERVICE

  Ik heb € 15 extra betaald voor een levering binnen 2 dagen om er daarna achter te komen dat ze toch niet op tijd konden leveren. De bestelling is daardoor te laat en ik heb er ook nog eens extra voor moeten betalen. De website, het bestelproces en de bestelbevestiging zijn dus NIET TE VERTROUWEN. De 'klantenservice' kon niet met een passende oplossing komen.

  Door: SP 14-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Drukzo

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Drukzo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Drukzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukzo actief?

  Drukzo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.