NederlandReview

  Ervaringen Ditverzinjeniet

  Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of grappig cadeau is fijn, maar iets geschiktst vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het is moeilijk kiezen en zoveel fysieke cadeauwinkels om in rond te snuffelen zijn er met het internet niet meer. En dit jaar gaan we niet weer die bon van de parfumerie geven! De online shop Ditverzinjeniet wil dit probleem voor je oplossen. Je vindt er veel leuke, grappige en originele cadeaus voor hem, haar en voor kinderen.

  Je verzint het echt niet

  Op Ditverzinjeniet vind meer dan1000 ideeën gecategoriseerd op onder andere muziek, sport, koken, BBQ en avontuur. Het zijn vooral grappige en originele cadeautjes en gadgets om je naasten mee te verrassen. Voor hem bijvoorbeeld voor de StarWars-liefhebber een 3D klok met bewegend beeld of een T-shirt met een lichtgevende equalizer. Ook leuk een coole opblaasbare iMusic Chair met versterker. Je vindt er grappige cadeaus en veel electronische gadgets. Die vallen altijd in de smaak bij mannen. Voor vrouwen en kinderen zijn de categorieën hetzelfde. Vrolijke dierenplacemats voor de jongsten, een nagellakdroger, een grappige legpuzzel of een bureau pingpongset.

  Kamer oppimpen met Datverzinjeniet.nl - YouTube

  Hulp nodig?

  Vind je het lastig om zelf iets uit te kiezen? Dan vind je misschien wel inspiratie in de top 50 van de meest bestelde artikelen. Of met de cadeauvinder. Je geeft budget en type ontvanger aan, waarna je een overzicht van ideeën krijgt. De categorie zomer biedt ook veel inspiratie, bijvoorbeeld Mystical Fire, een poeder dat je kampvuurtje prachtige kleuren geeft. En lukt het dan nog steeds niet, dan zijn er altijd nog de cadeaubonnen om je geliefden, vrienden of misschien wel je personeel mee te verrassen. Voor vragen is er een telefoonnummer beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

  Bestellen, leveren en retourneren

  Bedenk je ‘s avonds laat opeens dat je vergeten bent een cadeautje voor je vriendin te kopen, dan kun je bij Ditverzinjeniet tot 22.45 uur bestellen en heb je de volgende werkdag je aankoop in huis. Is het toch niet wat je ervan gedacht had, dan kun je ook gebruikte en incomplete artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Ongebruikte en complete bestellingen kunnen zelfs nog binnen 365 dagen retour gestuurd worden.Terug sturen is gratis.

  Heb jij wel eens iets besteld bij Ditverzinjeniet? Hou beoordeel jij de webshop en hun service? Zijn ze betrouwbaar als het gaat om levertijd en wat vind je van het assortiment? Misschien ben jij van plan een leuk en origineel cadeautje te bestellen voor jezelf of iemand anders bij Ditverzinjeniet? Lees dan hier wat de mensen ervan vonden die jou voorgingen.

  Ervaringen met de webshop en de service van Ditverzinjeniet lees je hier!

  Lees hier hoe Ditverzinjeniet wordt beoordeeld door shoppers op zoek naar een leuk, origineel of grappig cadeau voor hem, haar of kinderen.

  Ditverzinjeniet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ditverzinjeniet

  Uw beoordeling

  Van alles

  Nadat ik een minder fijne review had geschreven over de duur van de levering, werd er gelijk contact opgenomen en kreeg ik een heel leuk aanbod en werd mijn bestelling heel snel verstuurd. Dus dat is klantenservice!!! Bedankt...

  Door: Marije Beijer16-12-2020
  Mariska van Ditverzinjeniet.nl04-02-2021

  Hi Marije, Bedankt voor deze waardevolle review!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Meerdere leuke gadgets oa gentlemen’s winestopper

  Eind november/ begin december besteld en binnen 2 dagen geleverd! Allemaal zeer geslaagde kerstcadeautjes!
  Heb de site aanbevolen bij verschillende personen!

  Door: Babette van Mastrigt28-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Richtingaanwijzer fiets

  Vandaag besteld morgen in huis? Dacht het niet. Cadeau besteld wat een dag later binnenkomt (als het niet nog later is).

  Garanderen op de site dat het product de volgende dag komt, dat is dus niet zo.
  Wat een vreselijke service.

  Door: Stan25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Ditverzinjeniet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Ditverzinjeniet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ditverzinjeniet actief?

  Ditverzinjeniet is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ditverzinjeniet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.