Dierenbeschermingshop

8.4

Bestellen

8.4

Service

6.8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dierenbeschermingshop

Dierenbeschermingshop: een goed leven voor alle dieren. Je hebt een schat van een huisdier wat je goed wilt verzorgen. Tegelijkertijd wil je ook dat andere dieren niet lijden voor het voer of de verzorging van jouw huisdier. Daarom wil je graag je voer en andere artikelen kopen bij de Dierenbeschermingshop. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Lees dan verder


Wat is Dierenbeschermingshop?

In de Dierenbeschermingshop vind je producten waarmee jij goed voor je huisdier kunt zorgen. Van hondenvoer tot kattenspeeltje en van voerbak tot kippenvoer. De lijn van Best Life dierenvoeding is ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Deze dierenvoeding sluit perfect aan op de behoeften van jouw huisdier. Hierbij worden de dieren in de vleesindustrie niet vergeten. De voeding van Best Life bevat namelijk alleen vlees met het drie-sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. Door te kiezen voor dit voer, kies je voor een beter leven voor je huisdier en voor de dieren in de vleesindustrie. Het assortiment van deze webshop is goedgekeurd door de Dierenbescherming.Een commercial van de Dierenbescherming


Wat doet Dierenbeschermingshop?

Bij deze webshop vind je alleen maar diervoeding waarin vlees met het drie sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. De producten in deze online winkel hebben allemaal de goedkeuring van de Dierenbescherming. Wist je trouwens dat een deel van jouw aankoop gedoneerd wordt aan dit goede doel? Deze shop is er om zoveel mogelijk dieren een goed leven te geven. Van de kat die bij jouw woont tot de spin die je buiten wilt zetten. Elk dier telt.


Voor wie is Dierenbeschermingshop?

Heb je een huisdier en wil je die de beste voeding geven? En wil je hierbij ook oog hebben voor het welzijn van andere dieren? Dan is deze webshop wat voor jou. De lijn van Best Life dierenvoeding is gemaakt in samenwerking met experts. Hierdoor biedt het jouw huisdier een unieke combinatie van voedingsstoffen. Ook is het gemaakt met oog op de dieren in de vleesindustrie. Hierdoor het drie sterren van het Beter Leven Kenmerk gekregen. Je shopt voeding, voerbakken, speeltjes en boeken bij Dierenbeschermingshop voor: - honden
- katten
- cavia’s
- konijnen
- kippen
Ook vind je er producten om bijvoorbeeld spinnen uit je huis te helpen, een pad uit je tuin te helpen of om cadeau te geven.


De Dierenbescherming

Met elke aankoop die je doet in deze webshop, steun je de Dierenbescherming. Deze organisatie rijdt uit voor dieren die acuut hulp nodig hebben. Vrijwilligers verlenen de eerste hulp en brengen het dier daarna naar de dierenarts. Als er geen baasje is of deze is niet bekend, dan gaat het dier naar een van de asielen van de Dierenbescherming. Daar worden ze goed verzorgd en gaan ze op zoek naar een nieuwe baas.


Waarom kopen bij de Dierenbeschermingshop?

Als je bij deze winkel artikelen bestelt, dan heb je voeding die ontwikkeld is in samenwerking met experts en die het drie sterren Beter Leven kenmerk heeft. Ook gaat een deel van je aankoopbedrag direct naar de Dierenbescherming.


Andere voordelen zijn:
- Snelle levering. Je bestelling wordt binnen twee werkdagen verzonden
- Meer dan voeding. In het brede assortiment vind je meer dan alleen voeding voor je huisdieren
- Goede serviceafdeling: makkelijk te bereiken en een snelle afhandeling van vragen.


Contact opnemen met de Dierenbeschermingshop

Heb je iets gekocht bij deze webshop, wil je ergens meer over weten of heb je een hele andere vraag? Dan wil je contact opnemen met deze online winkel. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt hen bereiken per telefoon, door een mail te sturen of gebruik te maken van het contactformulier. Laat hen weten waar je mee zit en ze zullen er alles aan doen om jouw vraag te behandelen, je suggestie mee te nemen of je klacht op te lossen.


Ervaringen met Dierenbeschermingshop

En hoe vindt jouw kat het Best Life kattenvoer? Schrokt jouw hond de hondenbrokken van deze webshop naar binnen of moest hij er echt even aan wennen? Andere huisdiereigenaren zijn benieuwd naar jouw (jullie) ervaringen. Heb je heel even de tijd om jouw mening hier achter te laten? Gun jij nog meer dieren een goed leven?


Help je echt een dier als je iets koopt in de Dierenbeschermingshop? Wat gebeurt er met donaties en winst? Is het assortiment leuk? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Kipster kippenvoer

Ik ben lid van de Dierenbescherming en ik bestel regelmatig in deze shop. ze hebben inderdaad leuke cadeaus die anders zijn als op andere webshops. Nu had ik gelezen dat er een nieuw kippenvoer aangeboden werd wat circulair is. ik heb dit besteld omdat ik me afvroeg wat onze kippen ervan zouden vinden en omdat ik het principe erachter wel ondersteun,. Nou het voer valt zeker in de smaak en ik blijf dit bestellen.

J

J. Mevissen

03-08-2021

0forum

Waarom diervoeding bij de dierenbeschermingshop

Het verbaast me dat er honden kattenvoeding verkocht wordt via de dierenbescherming. Snap dat deze dieren niet vegetarisch door 't leven kunnen, zelf geef ik biologisch. Op de ene pagina van het blad worden de vreselijke toestanden getoond in de varkenssector terwijl je dan in zo 'n shop boekje het voer wordt verkocht, het heet dan best life maar niet voor de sector waar 't vandaan komt. Vind het behoorlijk hypocriet, zo zie je maar het gaat uiteindelijk weer om geld. Kalenders enzo prima maar voer (met vers kippenvlees) zoals erin staat.

L

Ldj

16-03-2019

0forum

dierenbescherming

goede club, al jaren lid en leuke shop, vooral voor cadeaus

L

Lianne Terwij

04-07-2018

0forum

leuke cadeaus voor het goed doel

Hele leuke cadeaus kun je hier kopen, veel leuker dan een normale winkel want het geld gaat naar het goede doel. De kalender vind ik ook altijd leuk en heb ik ook wel eens gekocht en weggegeven. Ik zeg dat er ook altijd bij tegen degene voor wie ik iets leuks heb gekocht.

J

Joosje

13-03-2018

0forum

goed doel en goede spullen

ik koop hier omdat het geld naar een goed doel gaat en het ook goede spullen zijn voor de natuur ik ben ook donateur van de dierenbescherming dus dan is het ook wel logisch dat ik hier bestel.

S

Sanneke de rooij

16-12-2017

0forum