NederlandReview

  Ervaringen Dennisdeal.com

  Als je wat voor soort elektronica, huishoudelijke gadgets, hobbyspullen enzovoort zoekt, dan kun je het beste zoeken bij een winkel die allemaal van dat soort producten verkoopt. Maar waar kun je nou het beste heen? Een van de winkels waar je zou kunnen zoeken is Dennisdeal.com. Maar wat zal de kwaliteit van hun sieraden en horloges zijn? Zal hun speelgoed wel zo vermakelijk zijn? Hoe goed en snel zullen hun computers zijn? Zal de bezorgservice van Dennisdeal.com de sportaccessoires snel genoeg naar je opsturen? En wat voor een klantenservice kun je van Dennisdeal.com verwachten als je mobiele telefoon toch niet goed blijkt te werken? De enige eerlijke antwoorden op deze vragen komen van klanten die al met Dennisdeal.com te maken hebben gehad. Kijk naar hun reviews om te zien wat zij over Dennisdeal.com te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je vertellen wat je te wachten staat als ie iets bij Dennisdeal.com bestelt.

  Over DennisDeal.com

  Dennisdeal.com is een winkel die elektronica, speelgoed en huishoudelijke producten verkoopt. De winkel is ontstaan in 2005. Ze zijn gevestigd in China en willen daar de goedkoopste producten voor je bemachtigen. Omdat er geen schakels meer tussen zitten kan Dennisdeal.com de producten dus goedkoop aan jou verkopen. Ze verkopen elektronica zoals fotocamera’s, filmcamera’s, media players, console games, home audio en meer. Ze verkopen ook computers, laptops en alles wat je nodig hebt om daarmee te netwerken en te werken. Hierbij hoort ook externe opslag zoals USB’s en kaartlezers. In hun sectie gereedschap vind je professioneel gereedschap om iedere klus te klaren. Denk hierbij ook aan meetapparatuur, mechanische onderdelen, handgereedschap en andere instrumenten. Ook printers en toebehoren worden door deze elektronicawinkel verkocht. Als het ’s avonds vroeg donker wordt dan heb je wel wat licht nodig. Dennisdeal.com heeft LED verlichting, zaklampen, gloeilampen en verlichting voor buiten. Ook verkoopt Dennisdeal.com mobiele telefoons en de opladers, telefoonhoesjes en andere kabels die erbij horen. Of je nou voor Samsung, Apple of een ander merk gaat, Dennisdeal.com heeft vast wel iets voor je. Voor je auto heeft deze winkel autoverlichting, alarmen, GPS, parkeersensoren en nog veel meer. Voor je huis heeft Dennisdeal.com bestek, servies, decoratie, klokken, tuingereedschap, tuindecoratie, tapijten, matten, tuinverlichting en manier om je huis te veranderen in een slimme woning. Ook hebben ze veel speelgoed voor kinderen, waaronder poppen, RC speelgoed, gadgets, educatief speelgoed en muziekinstrumenten. Sporters kunnen hun hart ophalen bij Dennisdeal.com. Zij vinden alles voor de wielersport, voetbal, visvangst, jacht, fitness, kampeervakantie of wintersport. Verder is er nog een afdeling gezondheid & schoonheid waar je alles kunt vinden om goed voor jezelf te zorgen.


  Een tv-boxje van Dennisdeal.com.

  Diensten van Dennisdeal.com

  Dennisdeal.com heeft zowel een bezorgservice als een klantenservice die zich ervoor inzetten klanten zo goed mogelijk te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dennisdeal.com

  Wat vind jij van Dennisdeal.com? Ben je tevreden met de kwaliteit van hun tennisrackets en andere sportartikelen? Werkt je mobiele telefoon, laptop of computer naar behoren? Hoe mooi zijn hun sieraden en horloges echt? En wat kun je van Dennisdeal.com verwachten op het gebied van klantenservice en bezorgservice? Schrijf je eigen Dennisdeal.com review en vertel ons alles over deze winkel.

  Dennisdeal.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

  5,6
  46% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4,8
  Prijs
  rating
  6,4
  Leveren
  rating
  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kabel voor Iphone

  Dennisdeals deed me niet vermoeden dat deze via China bestellen en kabel besteld, na 38 dagen nog steeds geen kabel. Contact opgenomen maar komen dan met voorstellen om een nieuwe kabel op te sturen en de kosten van track & trace te betalen waardoor je op het einde van de rit een duurdere kabel hebt dan de deal zelf. Ik had gevraagd voor een terug storting maar daar gingen ze niet op in. Zo te lezen ben ik niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, men is gewaarschuwd.

  Door: SP 16-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Diversen

  Ik zal hier nooit meer bestellen. Kwaliteit van de producten matig. Alles in een veel te kleine doos gepropt en daarom beschadigd. Bij terug willen sturen erg moeilijk doen. Heel erg veel moeite moeten doen om producten te mogen terugsturen. Moest ik betalen om terug naar China te sturen. 24 euro. Dit was niet van tevoren aangegeven. Uiteindelijk na heel veel heen en weer mailen overeen gekomen dat we die kosten 50/50 zouden dragen. Helaas na terugsturen toch weer moeilijk doen en uiteindelijk die verzendkosten nooit meer teruggezien. Na heel veel mailtjes de moed opgegeven en het erbij gelaten. Ook de toon van de klantenservice werd steeds onvriendelijker. Ik was uiteindelijk duurder uit dan als ik ergens anders had besteld. Dit bedrijf houd zich niet aan de Nederlandse wetgeving. Dus nee, hier bestel ik nooit weer.

  Door: Vosbra 14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5
  rating

  Airtrack (turn-tumblingmat)

  Zeer bedriegelijke firma!
  Opgelet: bij douane worden de goederen gecontroleerd en je moet zelf nog BTW en hoge inklaringskosten betalen!
  Dennisdeal leverde verkeerd artikel (wat 1 maand te laat werd geleverd) en ze wensen dit NIET terug te nemen: ze stellen enkel voor om een korting op dat artikel te geven OF het juiste artikel op te sturen??? Maar daarop zou ik dan wel weer zelf de inklaringskosten en BTW moeten betalen???? Zeer oneerlijke wanpraktijken.
  Zij komen hun wettelijke verplichtingen niet na!
  Lees op internet alle andere klachten van reeds vele slachtoffers!

  Door: Ellen 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5
  rating

  Afstandbediening LG

  26-11-2019 besteld zou na +\- 6 weken geleverd worden nog steeds niet binnen

  Door: Kees Akker 06-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Storm glass

  Super slechte service. Had extra met track en trace besteld vanwege de kortere levertijd ( zou tussen de 8 en 14 dagen zijn). Op 1-10-'19 besteld, dag later netjes order verwerkt. Vervolgens kreeg ik op 5-12-'19 mijn pakketje pas binnen. Het ergste van alles vind ik nog wel dat ze niks doen kwa privecy. Mijn telefoon nummer stond groot vermeld aan de buitenkant van de doos! Als meteen duidelijk was geweest dat dit bedrijf in China zat had ik hier überhaupt nooit iets besteld! Zijn oplichters eersteklas.

  Door: Sanne 06-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Tel. scherm vergrootglas

  In aug. een hulpmiddel besteld. Mailing werd beantw. met Wachten 6 weken! (waarom op hun site : uit eigen magazijn? )
  Nu 2,5 maand verder, nog geen aankoop. Reviews veelal herkenbaar aan mijn ervaring.

  Door: V. Vermeulen 12-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  4 timers

  DENNIS DEAL = Chinese oplichting

  • zij levert niet uit
  • zij helpt me niet;
  • ik moet meer betalen dan zij doet geloven
  • ik ben al 36 dagen aan het wachten;
  • ik kan het allemaal zelf uitzoeken.
  • zij kent de weg niet bij Post NL waar mijn pakket al 3 weken ligt.
  • zij kent de weg niet bij de Douane. Er blijkt een inklaringsprocedure te zijn en er moet en dan moet je maar uitzoeken of
  • Kortom, ze snapt er geen bal van en zeggen : ja het staat op p.22 van onze site (en zoek het uit!!)!

  Door: B GRavendeel 06-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Chromecast kastjes

  Begin augustus besteld. Bestellen en betalen gaat uitstekend bij DennisDeal.com!
  NADEEL is dat DennisDeal.com niets leverde tot op de dag van vandaag.
  Korte termijn gedachte van DennisDeal.com. Pas dus op bij wie u besteld.

  Door: Gert-Jan 25-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  3 gadgets voor dochter

  Wat een waardeloze site, op 3 e-mails reageren dat ze door vakantie de achterstand aan het inlopen zijn, en ik maar wachten, ben nu een maand verder... is toch niet te geloven dit! Bestel hier niks want je kan fluiten naar je goederen!

  Door: Cindy Verburg-Thieme 24-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Navigatie

  Een navigatie via Dennis Deals site aangeschaft voor 48,- euro, dit omdat onze Tomtom 1 al een tijdje geen updates heeft he had. Na ruim 5 weken kwam hij, dit staat nergens duidelijk in de site, dit krijg je pas te zien als je al betaald hebt en niet eerder. Als wij na ruim 5 weken de navigatie ontvangen, gaan wij even met de auto de navigatie testen, hij miste werkelijk alles, zelfs wij aankomen op onze woonadres, stuurt hij ons richting de snelweg. Heel vreemd dus. Ik schrijf dennisdeals, ik krijg als antwoord, ja de datum zal niet goed ingesteld zijn op de navigatie, alsof de datum wel invloed heeft op de software. Kortom een ramp. Tientallen emails naar dennisdeals, nee hoor , ze zijn gestigd in China, als je de navigatie terug wilt sturen, moet je 25,- euro uit je eigen zak betalen. Lekker! Je betaalt 48,- euro voor een artikel, en het terug sturen kost 25,-. Trap er niet in! Het is een bende daar! Ik krijg spijt van deze rampzalig aankoop, en ik zit opgezadeld met een wasrdeloze navigatie. Ik ga nu naar mijn oude vertrouwde Totom1, deze werkt 1000 keer beter dan de navigatie van Dennisdeals. Ik heb dit in kort verteld, de echte verhaal is nog erger!

  Door: Abderrahim gadri 24-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Muizenval

  Leveren niet maar geven ook geld niet terug. 3-9 besteld en 3-10 nog niet ontvangen maar zou volgens hun al wel in Nederland zijn dus kan elk moment ontvangen. Vandaag 19-10 nog niet ontvangen en ze durven gewoon te zeggen dat ik nog 10 dagen moet wachten want levering is nu ineens 30 werkdagen. Terwijl ze eerst 20-25 dagen aangaven. Kortom zijn ordinaire oplichters

  Door: Mariska 20-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Telefoon fliover

  Ze sturen eerst een goedkopere nep versie, en duurt heel lang. Daarna hopen ze dat je het accepteert dat het product iets anders is dan besteld. Waardeloze oplichting noem ik het. Bestel er nooit meer.

  Door: S. 08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Elektrische robot stofzuiger

  DENNISDEAL .com verdient niet eens 1 ster van mij.koop niks van hun ze zijn oplichters.Ze nemen je geld maar verder nakomen aan hun afspraken als je niet tevreden bent niet,je moet verzend kosten betalen voor een product dat niet goed is .

  Door: Kaycee 02-10-2019
  Kaycee 04-10-2019

  Na het plaatsen van mij rewiew is de verschil opgelost

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Onbereikbaar voor vragen. Product nog steeds niet geleverd.

  2 dingen besteld, met een gratis levering over 15-30 dagen. Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen en dus contact gezocht. Of ik even naar de Bruna wil om te kijken of mijn pakket daar ligt? Ik heb geen niet-thuis-bericht ontvangen en de Bruna is meer dan 20 km hiervandaan, dus ik vind dat een rare vraag. Dan moet ik maar even andere afhaalpunten langsrijden, vindt DennisDeal. Dat kunnen er nogal wat zijn, maar uit coulance bezoek ik de dichtstbijzijnde: ook daar niets. DennisDeal stort toch geen geld terug, want, aldus DennisDeal: "wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen wat er lokaal gebeurd of als u niet thuis bent. U dient hier zelf actie in te ondernemen zoals wij u gevraagd hebben en uitgelegd hebben." PARDON?! Dus u levert niet en dat is mijn probleem?

  Door: G.M. Jonkman 29-09-2019
  G.M. Jonkman 30-09-2019

  Na plaatsing van mijn review is het geschil opgelost.

  Miranda 13-11-2019

  Dit is iets om onder de aandacht te brengen bij het programma opgelicht! Mocht mijn bestelling rap geleverd worden dan zal ik het ook melden.

  bij dennisdeal een punchbowl besteldvan 43.94€. Betaald met creditcard. 16-11-2019

  Eerst bevestigd met levering 2 tot 4 dagen. Daarna per mail bericht dat het product niet meer leverbaar is. Dit stond nochtans als leverbaar op hun Website. Benieuwd of het bedrag zal terugbetaald worden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Zandvrij strandlaken

  Wat een klote bedrijf..
  Ze verkopen een product uit China..die niet deugd ..maar als je je geld terugvaart omdat het product niet doet wat hij zal moeten doen..dan kan ik voor kosten opdraaien voor het verzenden..
  Het vervelende is dat het product nog steeds wordt verkocht (toekomstige slachtoffers)
  Je kunt het beste alles via ali Expres bestellen..dan ben je veel goedkoper uit en je hebt kopersbescherming..
  Als ik had geweten dat dit bedrijf in China was gevestigd was ik er nooit aan begonnen..ik ben vanuit gegaan dat het een Nederlandse bedrijf was vanwege zijn naam
  Mensen begin dr niet aan..

  Door: Keskin 04-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Webcam

  Ik heb een goedkope webcam gekocht net maar ik weet dus niet of het van die spyware enzo bevat. weet iemand of dit veiulig is?

  Door: Luka 10-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Automaterialen

  Nog steeds niet geleverd.

  Niet hier kopen. Dit is gewoon een front voor Banggood, Alieexpress, enz. Met gelijke levertijden. Men zegt op de site dat zaken in voorraad zijn en 'vandaag besteld, morgen in huis'; dit zijn leugens om jou maar daar te laten bestellen. Uiteraard betaal je meer dan bij Banggood en consorten.

  Maar ondertussen moet het net zo goed uit china komen, en heb je dus dezelfde levertijden. 6-12 weken is geen uitzondering.

  Je kunt het dan beter gewoon zelf bij banggood, alieexpress, enz, bestellen.

  Het is geen oplichting, want ze leveren wel wat je koopt, maar ze belazeren je dus wel mbt. levertijden.

  Door: Peter 05-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Top

  Dit is een bedrijf dat alles op order heeft, check Trustpilot 23.000 reviews. Telefoon houder besteld, alles snel en netjes binnen!

  Ik bestel hier zo weer

  Door: Berend 30-04-2019
  Roy 13-01-2020

  Wat een grote onzin! Ze zijn gewoon oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Verkeerde levering maar verder ok

  Bij mijn laatste bestelling bestelde ik EarPods maar ik kreeg een stof opberg hoesje, dat was wel heel jammer ik heb goed gekeken voor ik bestelde er stond in de beschrijving dat ze 3/4 uur lang meegaan en in 1/2 uur opgeladen zijn. Ik had geen zin meer om het op te lossen want dat duurt mij te lang. Maar houd hier rekening mee, voor dat je iets besteld moet je de contact gegevens zoeken en bewaren.

  Verder een goede website met veel leuke artikelen en redelijk snelle levering!  Door: Emason 26-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Box

  Hoi Laurens.
  Super super bedankt voor de goede servies.
  En je bent echt je afspraak nagekomen.
  Echt top.
  Monique

  Door: Monique 13-04-2019
  Anneke 13-01-2020

  Een klote bedrijf is Dennisdeal. Jij kan hier veel likes aan jezelf geven maar wij weten hoe onbetrouwbaar Dennisdeal is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Dennisdeal.com

  Uw beoordeling