NederlandReview

  Ervaringen deBloemist.nl

  Lees de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen.

  Over DeBloemist.nl

  Sinds 1991 is dit bedrijf al een specialist op het gebied van het bezorgen van bloemen. Ze doen dit nationaal, maar ook internationaal. Het is goed om te zien welke ruime keuze dit bedrijf heeft aan boeketten en bloemstukken. Het is geweldig! En alles is natuurlijk vers.

  Het is perfect om te gebruiken als cadeau. Een fruitmand, champagne, knuffels en ook wijn en ballonnen worden verzonden via DeBloemist.nl. Er zijn zoveel meer mogelijkheden dan slechts bloemen. Wanneer je voor drie uur de bloemen besteld dan mag je ze nog de volgende dag verwachten. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Soms is het zelfs mogelijk om nog op dezelfde dag een bloemetje te laten bezorgen. Top gewoon.

  Ook is het nu mogelijk om op zondag een bloemetje te laten bezorgen. De mensen zijn vaker thuis. Het weekend is dan een goed moment om iemand te verrassen met een bloemetje. Er zijn vaak bestsellers en speciale acties om gebruik van te maken. kijk gewoon op hun site.

  Diensten van DeBloemist.nl

  Het bedrijf verstuurd tal van bloemen en verwante zaken. Het is een bedrijf wat zoveel meer doet. Denk hierbij onder andere aan het versturen van cadeautjes. Het is geweldig.


  Diviners ft. Dom Robinson - Flowers

  Klachten, complimenten en tips voor jou over DeBloemist.nl

  Dit bedrijf kent een sterke klachtenafdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem.

  Wat zijn jouw ervaringen over DeBloemist.nl?

  Wacht niet langer. Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over DeBloemist.nl. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van hu vindt. He tis belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang.

  Je wilt graag online een bloemetje versturen? Lees eerst hoe klanten deBloemist.nl beoordelen! Want krijg je hier wel een feestelijk boeket? Of valt het tegen?

  deBloemist.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6,4
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  6

  Prijs

  4

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onbetrouwbaar

  Ik had bloemen besteld voor een heel special gelegenheid, ze zouden op een bepaalde datum en tijdstip bezorgd worden. Ik had me er heel erg op verheugd.. de bloemen zijn niet bezorgd. Bellen naar het bedrijf.. half uur aan de wacht maar als je nieuwe wil bestellen krijg je gelijk iemand aan de lijn. Dag later contact via email dan wordt je verwezen naar algemene voorwaarden op de website die je had moeten downloaden waarop zou staan ze geven eigenlijk nergens garantie op. Geld terug? Geen optie. Had ik hier maar nooit besteld.. stond uiteindelijk met lege handen!!

  Door: Kees 15-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Prachtig boeket voor oma, online besteld!

  Het boeket dat ik voor mijn oma had besteld, heeft meer dan een week er prachtig bij gestaan.

  Het werd ook prachtig geleverd, zei ze.

  En bestellen was supermakkelijk op de website dus ik zou het zeker nog een keer zo doen!

  Door: Kim Gerards05-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Makkelijk en snel bloemen in huis

  DeBloemist.nl was voor mij de redder in nood. Was in alle haast en drukte op het werk vergeten om een bloemetje te halen voor mijn moeder. Om niet met lege handen bij haar aan te komen, heb ik een grote bos bloemen besteld bij DeBloemist.nl. Ze hebben hier allerlei standaard boeketten waar je zo uit kunt kiezen. Je voegt het boeket toe aan je winkelmandje en kunt het snel bestellen. De volgende dag wordt het keurig bij je afgeleverd. Ik denk dat ik hier voortaan altijd maar gebruik van ga maken!

  Door: Theo Meintje15-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over deBloemist.nl

  Uw beoordeling