NederlandReview

  Ervaringen deBloemist.nl

  Lees de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen.

  Over DeBloemist.nl

  Sinds 1991 is dit bedrijf al een specialist op het gebied van het bezorgen van bloemen. Ze doen dit nationaal, maar ook internationaal. Het is goed om te zien welke ruime keuze dit bedrijf heeft aan boeketten en bloemstukken. Het is geweldig! En alles is natuurlijk vers.

  Het is perfect om te gebruiken als cadeau. Een fruitmand, champagne, knuffels en ook wijn en ballonnen worden verzonden via DeBloemist.nl. Er zijn zoveel meer mogelijkheden dan slechts bloemen. Wanneer je voor drie uur de bloemen besteld dan mag je ze nog de volgende dag verwachten. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Soms is het zelfs mogelijk om nog op dezelfde dag een bloemetje te laten bezorgen. Top gewoon.

  Ook is het nu mogelijk om op zondag een bloemetje te laten bezorgen. De mensen zijn vaker thuis. Het weekend is dan een goed moment om iemand te verrassen met een bloemetje. Er zijn vaak bestsellers en speciale acties om gebruik van te maken. kijk gewoon op hun site.

  Diviners ft. Dom Robinson - Flowers

  Diensten van DeBloemist.nl

  Het bedrijf verstuurd tal van bloemen en verwante zaken. Het is een bedrijf wat zoveel meer doet. Denk hierbij onder andere aan het versturen van cadeautjes. Het is geweldig.


  Klachten, complimenten en tips voor jou over DeBloemist.nl

  Dit bedrijf kent een sterke klachtenafdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem.

  Wat zijn jouw ervaringen over DeBloemist.nl?

  Wacht niet langer. Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over DeBloemist.nl. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van hu vindt. He tis belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang.

  Je wilt graag online een bloemetje versturen? Lees eerst hoe klanten deBloemist.nl beoordelen! Want krijg je hier wel een feestelijk boeket? Of valt het tegen?

  deBloemist.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over deBloemist.nl

  Uw beoordeling

  Prachtig boeket voor oma, online besteld!

  Het boeket dat ik voor mijn oma had besteld, heeft meer dan een week er prachtig bij gestaan.

  Het werd ook prachtig geleverd, zei ze.

  En bestellen was supermakkelijk op de website dus ik zou het zeker nog een keer zo doen!

  Door: Kim Gerards05-02-2017
  Rob04-05-2020

  ter leering ende vermaeck…. Korte samenvatting van opgedane ervaring? •DeBloemist.nl heeft een mooi volgsysteem, maar men gebruikt deze niet. •De medewerkers van deBloemist.nl volgen niet actief de lopende opdrachten. •De Corona crisis wordt als argument gebruikt om onmacht van het proces te maskeren. •Men geeft de klant informatie over de voortgang die onjuist is (kon helemaal niet). •Als er een fout gemaakt is zorgt deBloemist er niet voor de het de volgende dag wel lukt. •DeBloemist vraagt om de telefoonnummers van de opdrachtgever en ontvanger, waarom? Conclusie: •Het is vervelend voor de ontvanger dat hij zijn bloemen dagen later dan zijn feestje krijg. •DeBloemist.nl is weinig creatief om de gemaakte fouten op een leuke wijze te compenseren. •Het is zeker geen bedrijf die ik zou recommanderen aan anderen. •Het uiteindelijk geleverde bloemstuk was mooi, uitstekende bloemist. •Ik zal nooit meer gebruik maken van de diensten van deBloemist.nl.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bloemen voor bij het begravenis

  Mv. houd van gele bloemen. Jullie hadden een prachtig boeket met veel gele bloemen op de site aangeboden.
  De levering was heel veel groen met enkele bloemen. Helaas hingen deze bloemen ook. Omdat ik zelf niet bij de plechtigheid kon zijn. kreeg ik een bericht van mv haar dochter met foto's met melding.
  Dit is niet leuk.

  Door: Petra te kolste22-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  rouwboeket

  Niet geleverd naar behoren en afspraak. Echt een Peppi en Kokki bedrijf, zolang ze maar geld ontvangen en verder hebben ze geen geduld, interesse of omkijken naar de klant.

  Door: India Ram11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Tropisch boeket xl

  Wat een regelrechte teleurstelling! Ik woon in Suriname en wilde een Tropisch boeket naar m'n tante in NL sturen voor haar 75e verjaardag. De Bloemist adverteert met een foto van een prachtig tropisch boeket waarin typisch Surinaamse bloemen verwerkt zijn. Ik heb het XL-tropisch boeket met een doos bonbons besteld en een hele mooie tekst op het kaartje geschreven. Doordat ik in het buitenland woon heb ik het adres van mij neef in Nederland als afzender opgegeven.
  Het boeket was volgens de mail van het bezorgbedrijf netjes op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Een paar dagen na de bezorging nam ik contact op met m'n tante om te vragen of ze het boeket wel had ontvangen, omdat ik een dankbare reactie van haar had verwacht.
  Ze had het boeket ontvangen, maar zonder kaartje, dus dacht dat het boeket van de afzender (m'n neefje) afkomstig was. Ze stuurde een foto van het boeket en tot mijn verbazing zat er niet één bloem vd geadverteerde foto van de Bloemist in het boeket.
  Zwaar teleurgesteld, behoorlijk geïrriteerd en €90,-!!! armer, schrijf ik nu dit review.
  Ik had liever eerlijk vóóraf te horen gekregen dat zij niet over de gevraagde bloemen beschikken en of ik akkoord ga met een alternatief bloemstuk, dan dat ik met dit bedrog achteraf geconfronteerd word.
  De Bloemist krijgt van mij een dikke 0. Evenveel als ze waargemaakt hebben...

  Door: Ong09-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Onbetrouwbaar

  Ik had bloemen besteld voor een heel special gelegenheid, ze zouden op een bepaalde datum en tijdstip bezorgd worden. Ik had me er heel erg op verheugd.. de bloemen zijn niet bezorgd. Bellen naar het bedrijf.. half uur aan de wacht maar als je nieuwe wil bestellen krijg je gelijk iemand aan de lijn. Dag later contact via email dan wordt je verwezen naar algemene voorwaarden op de website die je had moeten downloaden waarop zou staan ze geven eigenlijk nergens garantie op. Geld terug? Geen optie. Had ik hier maar nooit besteld.. stond uiteindelijk met lege handen!!

  Door: Kees 15-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Makkelijk en snel bloemen in huis

  DeBloemist.nl was voor mij de redder in nood. Was in alle haast en drukte op het werk vergeten om een bloemetje te halen voor mijn moeder. Om niet met lege handen bij haar aan te komen, heb ik een grote bos bloemen besteld bij DeBloemist.nl. Ze hebben hier allerlei standaard boeketten waar je zo uit kunt kiezen. Je voegt het boeket toe aan je winkelmandje en kunt het snel bestellen. De volgende dag wordt het keurig bij je afgeleverd. Ik denk dat ik hier voortaan altijd maar gebruik van ga maken!

  Door: Theo Meintje15-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is deBloemist.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over deBloemist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is deBloemist.nl actief?

  deBloemist.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van deBloemist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.