NederlandReview

    Ervaringen DealQlub

    Je wilt natuurlijk nooit teveel voor iets betalen. Daarom kan het handig zijn om je ogen open te houden voor wat leuke deals. Je kunt natuurlijk overal op internet kijken voor wat deals, maar het is handig als een website zoals DealQlub ze voor je verzameld. Maar wat ze de kwaliteit zijn van de ventilators die ze verkopen? Zal hun elektronica wel goed werken? Zul je die binnenspiegel voor je auto echt voor een goede deal kunnen krijgen? Zal de bezorgservice van DealQlub wel snel genoeg de nieuwe kleren naar je opsturen? En hoe zal de klantenservice van DealQlub omgaan met eventuele vragen of problemen van hun klanten? Hierover kunnen alleen echte klanten van Dealqlub je meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of DealQlub echt zo betrouwbaar is. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat DealQlub nou werkelijk voor een producten en service aanbiedt.

    Over DealQlub
    DealQlub is een website die allemaal deals verzameld. Het bedrijf is opgericht in 2015. Via deze website kun je aan allemaal deals komen omdat DealQlub de beste deals van het internet plukt en die vervolgens op hun website zet. Er zijn iedere dag nieuwe deals op DealQlub te vinden. Ze plaatsen deze steeds op DealQlub dus zodra er een nieuwe dag begint zullen er nieuwe aanbiedingen en acties op de website te vinden zijn. Ze verkopen allerlei soorten producten. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe ventilator of andere vorm van airconditioning om je huis in de zomer lekker koel te houden. Een torenventilator of mobiele airco kan de warmte uit je huis houden. Ook voor je auto hebben ze een aantal handige gadgets en handigheidjes. Denk hierbij aan anti-condens spray, ruitenkrabbers, buitenspiegels met camera, fietsverlichting en navigatie. In hun afdeling elektronica vind je aircoolers, shakelaarsets, ledstrips, koptelefoons, iPhones, mobiele telefoons, CCTC camerabeveiliging en nog veel meer. Ook is er een categorie mode waarin je sokken, tassen, kleding en sieraden kunt vinden. Hun categorie tuin & klussen vertegenwoordigd tuingereedschap, klusgereedschap, gereedschapssets, tuinstoelen, jacuzzi’s, hangstoelen, tuinslangen en barbecues. Als laatste is er dan nog de afdeling wonen & slapen met daarin 4-seizoenen dekbedden, boxspring bedden, zomerdekbedden, zeepdispensers en nog veel meer.


    Een robotstofzuiger van DealQlub.

    Diensten van DealQlub
    Als je een product bij DealQlub bestelt, dan bezorgd de bezorgservice van DealQlub deze gewoon bij je thuis. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief zul je altijd als eerste op de hoogte zijn van hun nieuwste deals. Zo hoef je, volgens DealQlub, nooit meer een deal te missen. Ook heeft Deal!Qlub een klantenservice om klanten te helpen die ergens een vraag over hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor DealQlub
    Heb jij zelf al eens een kledingstuk, airco of ander product bij DealQlub gekocht? Dan willen wij graag weten wat jij van deze winkel vindt. Hoe lekker zitten die tuinstoelen nou echt? Houden die dekbedden je ’s nachts wel goed warm? Hoe handig is dat tuingereedschap nou echt? Duurde het lang voor de elektronica bij je werd bezorgd? En hoe hulpvaardig was DealQlub’s klantenservice? Schrijf je eigen DealQlub review en vertel ons meer over jouw ervaring met deze winkel vol deals.

    DealQlub
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3,2
    30% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,8

    Service

    2,2

    Prijs

    4

    Leveren

    2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Levert niet en geen geld terug

    L Lorenz04-02-2019

    Stofzuiger besteld en betaald. Wordt niet geleverd en geen geld retour. Niet te bereiken en geen reactie via klantenservice. Zelfs niet via advocaat. Aangifte gedaan bij politie. Doe dat, anders worden ze nooit aangepakt. Gewoon oplichters!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niet bij hen bestellen!

    Cheyenne21-01-2019

    In juni 2018 een bestelling bij hen geplaatst, november had ik nog niets. Opnemen of reageren op mails doen ze inderdaad niet.

    Gelukkig mijn geld terug gekregen via afterpay. Ik had namelijk een tweede herinnering gekregen om te betalen, terwijl mijn bestelling nooit is geleverd. Maar omdat ik op dat moment in het ziekenhuis lag, dacht ik dat het pakketje in de tijd dat ik daar lag, wellicht was aangenomen door de buren en heb vervolgens de herinnering betaald.

    Eenmaal thuis bleek er nog stééds geen levering geweest. Contact opgenomen met afterpay en de situatie uitgelegd. Afterpay heeft hierop contact proberen te leggen met dealclub. Zelfde uitkomst, geen contact te krijgen.

    Mijn geluk is geweest dat ik gebruik maakte van afterpay en de herinnering heb betaald, waarna ik mijn geld terug gestort heb gekregen.

    Dealclub een aanrader? Absoluut niet!! Ben je toch van plan er iets te bestellen, maak gebruik van afterpay!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Bestelling niet geleverd.

    André van Es11-01-2019

    17 oktober een horloge besteld bij Dealqlub, maar nog steeds niks ontvangen.
    E-mails worden niet beantwoord en telefonisch zijn ze niet te bereiken.
    Dit was eens maar nooit meer.

    Emily15-01-2019

    Dag André, Graag kom ik met u in contact ivm uw ervaring bij Dealqlub. Zou u mij een email willen sturen naar: emilyvanlingen@hotmail.com ? Ik zou hier namelijk graag meer van weten. Vriendelijke groet, Emily

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Artikelen nooit ontvangen

    Benjamin De Rie03-01-2019

    Geen levering
    Niet te bereiken per telefoon of mail.
    Gelukkig niet betaald, via afterpay.
    Maar die willen ook geld zien zonder geleverde artikelen.
    Hoezo betalen naar levering als er geen levering is geweest.

    Emily15-01-2019

    Dag Benjamin, ik kom graag met u in contact naar aanleiding van uw ervaring met Dealqlub. Ik wil hier graag meer van weten. Zou u mij een email kunnen sturen naar: emilyvanlingen@hotmail.com ? Dan licht ik het nader toe. Vriendelijke groet, Emily

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Wat een bedrijf is dit?

    VAN ROOY18-12-2018

    1) Kan men niet bereiken noch telefonisch noch per e-mail.
    2) Leveringen kloppen niet met het bestelde.
    3) Zelfs bestelde en betaalde goederen worden niet altijd geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Bestelling wordt niet geleverd.

    Frank23-11-2018

    DE 1 ster kwalificatie is nog te veel - levert niet, communiceert niet - geen geld terug. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog acteert op internet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bestelling

    U Stoffelsma16-11-2018

    bestelling geplaatst en betaald maar niets geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bestelling #135178

    Lamaire Mario02-11-2018

    Op 16.09.2018 stofzuiger gekocht en betaald geen levering geen antwoord op mails.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Schandalig

    Carolina01-11-2018

    Product retour gestuurd . Geld niet terug. Geen telefoon opnemen. Geen mails beantwoorden en niet op chat reageren. Sinds augustus. Wat mij betreft kunt u t nog steeds goed maken. Haal anders deze site off line want er wordt nog steeds verkocht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Bestelling gedaan en betaald maar leveren ho maar

    Leo 31-10-2018

    Deze organisatie is ZEEEEER onbetrouwbaar als je bestelling niet geleverd wordt zijn ze niet bereikbaar niet via telefoon en ook niet via mail .
    In het verleden regelmatig dingen besteld en ook geleverd gekregen maar als het mis gaat houden ze zich niet thuis .
    Natuurlijk zijn de kosten om het uit handen te geven hoger dan het betaalde product en daar wordt dan misbruik van gemaakt BAH .
    Als ik in de buurt kom zal ik wel ff bij Daan langsgaan hij staat tenslotte op sociaal media .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Schrijf zelf een review over DealQlub

    Uw beoordeling