NederlandReview

    Ervaringen DealDonkey

    Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen er nu met korting aangeboden worden. Heb jij vandaag een deal gevonden die je niet wil missen? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van andere klanten die hun deal al besteld hebben. Zijn de deals namelijk wel betrouwbaar? En wat vinden klanten van de kwaliteit van de producten? Je lees het allemaal hier op NederlandReview in de beoordelingen. Ontdek wat de ervaringen zijn van klanten met DealDonkey en je kunt daarna zelf bepalen of jij de nieuwste deal gaat scoren in de webshop.

    Over DealDonkey

    We staan in Nederland niet voor niets bekend als een gierig volk. We houden ons geld het liefste in eigen zak en zoeken naar de beste deals en kortingen. DealDonkey maakt dit voor iedereen een stuk makkelijker. De webshop zet de beste deals namelijk elke dag voor je in de webshop. Elke dag worden om 11 uur de deals bekend gemaakt en daarna heb je precies 24 uur om de deal te scoren. Het is elke dag weer een verrassing welke producten er met korting aangeboden worden. Houd de klok dus altijd goed in de gaten, want zodra de 24 uur om is, verdwijnt de dagdeal.

    Ook de Turbo Snake werd bij DealDonkey verkocht!

    Assortiment DealDonkey

    Ondanks dat de dagdeals altijd een verrassing zijn, kun je aan de hand van de categorieën van de webshop toch een voorspelling maken. Bij DealDonkey zijn namelijk deals te vinden op producten voor home & living, mooi & gezond, fashion, huishouden, hobby & vrije tijd en elektronica. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld deals voor een groentesnijder, discolamp, druppelslang, laptoprugzak en Gembird draaibare WiFi camera.


    Diensten DealDonkey

    Bestellen hoeft bij DealDonkey helemaal niet lastig te zijn. Heb jij een deal gevonden en wil je meteen bestellen? Geen probleem. In drie eenvoudige stappen heb je de bestelling geplaatst en de betaling gaat hierna veilig en snel met iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact, MisterCash of AfterPay. De verzending is vanaf 75,- gratis. Overigens heeft DealDonkey een uitgebreide eigen voorraad en word je bestelling binnen enkele dagen geleverd.

    Klachten DealDonkey

    Waren er problemen met de levering? Of werd jouw bestelling beschadigd geleverd? Neem dan contact op met de klantenservice van de webshop. Op de website vind je alle contactgegevens. Bij dringende klachten kun je gebruikmaken van het telefoonnummer. Je kunt echter ook contact opnemen via de mail of via Facebook. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt de klantenservice een review en vertel andere klanten of je vriendelijk geholpen bent.

    Wat vind jij van DealDonkey?

    Bekijk jij elke dag de nieuwe deals op de website? Of heb jij net de nieuwste deal binnen? Vertel dan over jouw ervaringen met DealDonkey en laat andere klanten weten wat ze van de webshop kunnen verwachten. Zijn de deals betrouwbaar? Kun je veilig bestellen? En wat vind je van de kwaliteit van de producten? Geef jouw beoordeling en schrijf een review over DealDonkey!

    Elke dag nieuwe kortingen en aanbiedingen, maar is het betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van andere klanten? Lees hier de reviews over DealDonkey.

    DealDonkey
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    9.6
    96% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    10
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    JBL Clip 2

    Positief:
    De prijs was laag.
    42 uur na bestellen in huis, wat ik behoorlijk snel vind voor dit soort deals.
    Negatief:
    Verpakking had wat slijtage. Box zat er niet correct in. Vettige vingers en andere plekken op de box zelf (perfect af te kuisen). Mogelijks dus de lage prijs omdat het retours zijn. Dit mag wel vermeld worden. Geen probleem voor mij, dus van lekker deuntje aan het genieten :)

    Door: Thomas16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Action cam Grundig

    Bestelprocces gaat uitermate makkelijk en binnen een paar simpele stappen geregeld. De levering was erg snel en je hebt nog de keuze uit thuis of op een afhaalpunt, wat goed uit komt als je werkzaam bent. De goederen waren goed verpakt en ze leveren echt wat je op de site ziet. Met andere woorden een uitermate betrouwbaar bedrijf.

    Door: Marco07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vleesthermometer, laptopstandaard, flexibele waterslang

    Nog nooit zo snel gereageerd op mijn bestelling, was de dag erna al geleverd. Zelfs nadat ik had aangegeven achteraf pas te betalen. Perfect geleverd zonder ook maar een krasje of andere beschadigingen. Echt geweldige ervaring. Voor mij een 10 !!!

    Door: Petra Paes/Vinclair 06-10-2020
    Aisha07-10-2020

    Boxers gekocht voor mijn geliefde... zitten als 2e vel om zijn lijf zegt hij. Yess.Nu ziet hij er nog knapper uit vind ik. Dealdonkey is 'tha bomb' klinkt er uit zijn mond..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    DealDonkey heeft goede prijzen en service

    Ik heb al twee keer goedkoop vaatwastabletten gekocht bij DealDonkey. Het wordt snel geleverd! Ik heb ook een korte broek gekocht maar die maat was helaas niet goed. Ik kon gratis retourneren en het geld was weer heel snel op mijn rekening.

    Door: Jeroen15-05-2019
    Eddy Callaerts24-06-2020

    Had een probleem met een video doorbell van Denver, na één telefoontje werd mij direct een nieuwe opgestuurd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reflector riem voor buitensport

    Lijkt me een prima riem en ga hem vanavond voor het eerst gebruiken tijdens het hardlopen. Levering ging veel sneller dan voorheen bij jullie, houden zo!

    Door: John12-10-2020
    Marianne Stieber13-10-2020

    Betrouwbare site. Komen hun afspraken na. Super snel geleverd. Top, tot de volgende keer 🔝👍

    Mac Evans13-10-2020

    perfect een betrouwbaar bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Partytent

    Buizen zijn goed
    Dakzeil goed
    Zijkanten wat minder

    Door: Hemeryck 12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top service

    Ik heb al meerdere keren bij DealDonkey besteld en ik word altijd perfect geholpen, zowel via de telefoon als via de chat. Ook de levering is altijd snel. DealDonkey is zeker een aanrader !

    Door: Rick15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevreden klant!

    Ik had bestelling gedaan bij DealDonkey. Ben er helemaal tevreden mee. Ondanks corona snelle levering! Dat was dus zeker niet mijn laatste aankoop!
    Bedankt

    Door: Kheda19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Koekenpannen

    Wat een leuke site, ik kwam er niet helemaal uit, even gebeld en Richard stond me keurig te woord. Besteld en wat denk je? de volgende dag in huis. Ga zo door!

    Door: John08-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gembird spuitbus met perslucht - 3 stuks

    Service is eigenlijk n.v.t., geen contact hoeven hebben.
    Bestellen, betalen en bezorging gingen mooi snel, dus niets te klagen.

    Door: A. de Zwart08-10-2020
    M.Kropman09-10-2020

    JosephJoseph snijplankenSet...al maanden zin in en toen, na even Al tijden verliefd op een snijpalnkenset van Joseph Joseph en na even googelen: DealDonkey lachte mij toe met precies wat ik zocht voor een sympathieke prijs. De volgende dag al stond de pakjes man al op de stoep en 10 minuten later smeerde ik een perfecte boterham op n perfecte snijplank! Dat ezeltje gaat hem worden!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    deurbel met camera.

    snel kunnen bestellen en zeer snel geleverd. Makkelijk te installeren.
    Precies zoals beschreven.
    👍👍👍👍

    Door: Carl12-10-2020
    Leo De Wachter12-10-2020

    Wat betreft jullie website prima in orde. Maar het tegendeel is waar voor jullie thuisbezorging, gewoon schandalig. Uitgevoerd door BPOST.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    batterijen

    snelle levering en voordelig

    Door: Marian Batelaan10-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    mondkapjes

    ik ben blij met me mondkapjes had ze snel in huis dus snel geleverd ben er blij mee

    Door: adrianus08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Continental Edison stainless steel waterkoker 1,7L

    Een aanrader voor iedereen, een goede solide waterkoker !

    Door: Ronald07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    waterkoker

    Snelle levering en goede prijs

    Door: J-P Mondelaers06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaklantaarn

    Keurige levering van het artikel en uitstekende hulp n.a.v. een vraag per mail.

    Door: Rob06-10-2020
    Heki06-10-2020

    Heel snel !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ongedierte bestrijder

    Snel geleverd, doet wat ie moet doen!

    Door: Wilfred Volkers05-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vliegenscherm

    Gisteren een vliegenscherm besteld.
    Vandaag precies zo geleverd als op de foto! Wat een super service

    Door: Nick04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mooi spul

    Leuke producten voor voordelige prijzen

    Door: L17-05-2019
    Probeer een airco coler te bestellen wat niet lukt en hij Is 99.euro 11-08-2020

    Bestelling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goed geleverd

    Netjes en op tijd binnen.

    Door: Cees 29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over DealDonkey

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is DealDonkey een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over DealDonkey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 96% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is DealDonkey actief?

    DealDonkey is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DealDonkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.