NederlandReview

  Ervaringen Dealdigger

  Ben jij een echte koopjesjager? Kwam je in jouw zoektocht naar de beste deals terecht bij Dealdigger en wil je nu meer weten over de webshop? Zoek dan niet verder. Je zit op NederlandReview helemaal goed. Je vindt hier de reviews van klanten die al met korting hebben gekocht bij Dealdigger. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de producten. Zijn de kortingen namelijk betrouwbaar? Kun je veilig bestellen? En krijg je echte kwaliteit? Lees hier de beoordelingen en je weet het snel genoeg. De webshop heeft elke dag een nieuwe dagdeal, maar ben jij vandaag één van hun klanten?

  Over Dealdigger

  Een webshop waar je elke dag nieuwe deals krijgt op allerlei producten, dat is Dealdigger. De lifestyle en entertainment webshop verkoopt producten met kortingen die kunnen oplopen tot 90% van de originele prijs. De aanbiedingen zijn 24 uur geldig en op=op. Je moet er dus altijd snel bij zijn om te kunnen profiteren van de scherpe prijzen. Zorg dat je er op tijd bij bent.


  Zijn de deals van Dealdigger echt Perfect? Ontdek het op NederlandReview.

  Hoe werkt het?

  Het idee achter Dealdigger is simpel: Elke dag een nieuwe aanbieding. Hoe gaat dit echter in zijn werk? Elke dag om 00:00 wordt de nieuwe aanbieding op de website van Dealdigger geplaatst. De aanbiedingen kunnen vanalles zijn. Je hebt vanaf dat moment 24 uur om de aanbieding te bestellen. Om 23:59 wordt de aanbiedingen namelijk beëindigd. Let echter op! Het kan zijn dan de producten kunnen uitverkocht zijn. Wees er dus als eerste bij. Via Twitter en Facebook zie je als eerste de nieuwe dagdeals.

  De aanbiedingen van Dealdigger

  Het klinkt natuurlijk verleidelijk om 90% korting te krijgen, maar wat kun je allemaal bij Dealdigger kopen? Het gaat om trendy producten van A-merken die je leven net wat makkelijker maken. De producten worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals films, tassen, koffers, huishoudelijke apparatuur, keukenartikelen, laptops, netbooks, monitoren, draagabre elektronica en diverse gadgets.

  Klachten Dealdigger

  Voldoet jouw artikel niet aan je verwachtingen? Of waren er andere problemen? Neem dan contact op met de webshop. Je kunt de contactgegevens van de klantenservice op de website vinden. Op de contactpagina is een contactformulier te vinden. Je kunt deze invullen en zult zo snel mogelijk een reactie terugkrijgen. Het is ook mogelijk om zelf te mailen. Je vindt voor de verschillende afdelingen van Dealdigger het e-mailadres. Controleer voordat je een mail stuurt even of je het juiste e-mailadres gekopieerd hebt. Krijg je geen antwoord, dan kun je proberen via Social Media contact op te nemen.

  Geef jouw mening over Dealdigger!

  Wat vind jij van de dagdeals in de webshop? Bekijk jij elke dag de nieuwe deals? Of heb je al een keer besteld bij Dealdigger? Schrijf dan een review en geef jouw mening over de webshop en de producten. Krijg je waar voor je geld? Of is de kwaliteit slecht? Zijn de kortingen betrouwbaar? En worden bestellingen snel geleverd? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel over jouw ervaringen met Dealdigger!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met Dealdigger? Is de webshop betrouwbaar en veilig? Krijg je hoge kortingen? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Dealdigger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dealdigger

  Uw beoordeling

  nog steeds niets ontvangen

  Op 1 november roterende opzetborstels voor roterende tandenborstel besteld en betaald. Nu, bijna 4 weken later, nog steeds niets ontvangen en ook geen bericht van verzending of waarom het zo lang moet duren.

  Door: Jan27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Dealdigger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Dealdigger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dealdigger actief?

  Dealdigger is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealdigger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.