NederlandReview

    Ervaringen De Bijlesmeester

    Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter. 


    Met zo'n leraar Duits heb je vast eerder bijles nodig... Een fragment uit Rundfunk met Pierre Bokma

    Over De Bijlesmeester
    De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is. 
    •    Amsterdam
    •    Rotterdam
    •    Amstelveen
    •    Delft
    •    Den Haag
    •    Eindhoven
    •    Enschede
    •    Groningen
    •    Leiden
    •    Maastricht
    •    Nijmegen
    •    Tilburg
    •    Utrecht
    •    Zwolle

    Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven. 

    Diensten van De Bijlesmeester
    Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskundeNederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.  

    Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.

    De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind. 

    Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester
    Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg. 

    Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?
    Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview.nl. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom. 

    Hoe is het om bijles te hebben van De Bijlesmeester? Zijn de leraren goed en leggen ze goed uit of kost dit alleen maar veel geld betalen? Lees de reviews!

    De Bijlesmeester
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5,4
    47% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,2

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service

    S.01-06-2018

    Zeer slechte service van de bijlesmeester. Het zou slechts een proefles zijn, uiteindelijk 67 euro in rekening gebracht voor enkel een kennismaking, ze heeft 3 sommen met mijn dochter gedaan. Ik vond het niks, en heb uiteindelijk meteen toen de bijlesmeester weg was een mail gestuurd dat ik er vanaf zie. Kreeg hier een nare response op. SLECHT SLECHT SLECHT SLECHT !!!! NIET MEE IN ZEE GAAN!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Professionele bijlessen met resultaat!

    Paul Bakker23-05-2018

    Op zoek naar rekenbijles voor mijn dochter in groep 8 kwam ik bij de Bijlesmeester uit. Eerste indruk was zeer professioneel. Ze reageren direct en binnen een paar dagen de eerste les. Juf Sharon wist mijn dochter goed te motiveren en haar rekenvaardigheden gingen van VMBO-GT op het schooladvies naar HAVO op de eindtoests! Binnen een maand! Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super bijles

    Robin09-05-2018

    Ik vond het heel moeilijk om mee te komen met de taal vakken (Engels, Frans en Duits). Gelukkig heb ik via De Bijlesmeester een super leuke docent gekregen (Jesse). Hij legt alles heel goed en rustig uit en ik voel me heel erg op m'n gemak.
    Bedankt Bijlesmeester!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede Service

    Jan18-04-2018

    Goede service, snel geregeld, duidelijke uitleg en een leuke docent!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Oplichting

    Nico de Graaf17-03-2018

    De 'Bijlesmeester' is een zielige marketeer, zonder enige achtergrond in het onderwijs.
    De bijlessen die we geboekt hebben waren zwaar beneden niveau. Het oefenboek voor de cito stond vol met fouten.
    NIET MEE IN ZEE GAAN is mijn advies.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Volksverlakkerij

    Jan-Martin06-02-2018

    Bij toeval, maar gelukkig nog vóór de bijles van mijn zoon zou beginnen kom ik erachter dat:
    1. De docente compleet onervaren is en geen pedagogische achtergond heeft
    2. Nog nooit een bijles via deze organisatie heeft gegeven
    3. Nooit voor een kennismakings- of intakegesprek is geweest
    4. Geen screening heeft gehad!
    5. Geen inhoudelijke instructies heeft gekregen voor de lessen, slechts een email met “10 tips voor het geven van bijles”
    6. Geen lesmateriaal ter beschikking krijgt, en maar op internet moet zoeken naar mogelijkheden.
    7. Al deze informatie bewust wordt achtergehouden van de (nieuwe) klanten.

    Absoluut schandalig en onverantwoord!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klacht

    Regina28-01-2018

    Oefenboek vol fouten. Spijt van mijn aankoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Slecht Slecht Slecht

    me naam hoeven jullie niet te weten22-01-2018

    ik kreeg bijles van een onvaren docent volgens mij zijn middelbare school nog niet eens afgemaakt
    1 uur over 2 vragen man man man die docent vond de vraag te moeilijk zegt hij ik doe vmbo-t en hij heeft zogenaamd zijn hodeschool afgemaakt dan is vmbo-t eitje toch willen jullie bijles ga niet hier heen en het is te duur belachelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte ervaring

    Marret Willemse20-10-2017

    Docent was een student en had geen kennis van zaken.
    Daarnaast was het een gratis proefles en wilde men het toch in rekening brengen.

    Suzana25-10-2017

    Dan bent u niet de enege. Dat doen ze bij mij ook en ook nog 1.25 uur terwijl 1 uur was en dan moet ik ook inschrijfgeld betaalen. En ze beantwoorden je vragen niet maar ze dreigden met laatste kans anders komt duurwaarde. Nou dat heb ik nooit meegemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    klacht

    sasa27-09-2017

    les gehad dacht dat het en professioneel iemand zou komen maar en kwam gewoon en leerling die zelf ook op school zit al die goede reacties op fb en op hun site dat kan toch zo langer niet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zo teleurgesteld

    Nada18-09-2017

    Oefenmateriaal gekocht voor de kinderen; waardeloos materiaal vol fouten en nog duur ook! Een afknapper en niet voor herhaling vatbaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    BIJLESMEESTER WEG ERMEE!

    De Wind11-09-2017

    Wat een afgang, de bijlessen. Onze dochter is er werkelijk niets mee opgeschoten.
    Geen expertise noch pedagogische benadering van de Bijlesmeester. Zeer frustrerend voor het kind en voor mijn portemonnee, Dus BIJLESMEESTER WEG ERMEE!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed geholpen

    Mw Van Meren19-07-2017

    Wij worden goed geholpen door de hulp van de bijlesmeesters. Wilde ik even zeggen. Mvg Mw.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit meer

    Adri28-06-2017

    Mooi op tijd bijles kunnen krijgen. Alleen jammer dat de bijlesdocent onervaren was. Hij kwam regelmatig te laat (lees een uur) of helemaal niet, had geen oefenstof, wenig kennis van de stof en maakte regelmatig opmerkingen waardoor mijn dochter onzeker haar SE ging maken. Door het contract was het helaas niet meer mogelijk om te wisselen in bijlesdocent. Verder een hele drama rondom het betalen. Ik kreeg mails van De Bijlesmeester over incassobureaus omdat ik de rekening niet heb kunnen betalen omdat het bedrijf blijkbaar mijn rekeningen stuurde naar een ander persoon. Na 5 maanden is dit probleem eindeliik opgelost. Telefonisch contact met De Bijlesmeester is ook niet zoals het hoort. Ik kreeg erg onvriendelijke en onervaren personen aan de lijn. Als mijn dochter ooit weer bijles nodig heeft zal het zeker niet van De Bijlesmeester zijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Belangrijke repetities gehaald door bijlesmeester

    van Vlisse10-02-2017

    Pak van mijn hart dat we onze zoon naar de Bijlesmeester hebben gestuurd.
    Hij is zeker niet dom, maar is wel een zogenaamde luie leerling.
    De bijlesdocent die hij kreeg, wist hem aan het leren te krijgen, waardoor hij gewoon zijn belangrijke repetities kon halen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    bijles gevonden

    Mia12-01-2017

    Voor mijn zoon van 17 bijles gezocht en gevonden bij De Bijlesmeester.
    Hij stond voor meerdere vakken niet goed. Vooral omdat hij vorig jaar weinig deed en daarmee een achterstand had opgelopen, waar hij nog steeds last van heeft, ook al werkt hij nu beter.

    Hier was er snel een leuke bijlesdocent beschikbaar en het helpt meteen al. De achterstand wordt snel weggewerkt en het geeft mijn zoon meer zekerheid dat hij het jaar haalt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Heel blij met Bijlesmeester - gemiddelde ophalen

    Esther02-01-2017

    Van mijn moeder mocht ik bijles om mijn cijfers op te halen. Ik was niet bang te blijven zitten, maar ik ga voor een hoog gemiddelde en er waren een paar vakken die dat erg omlaag haalden.

    Bijles was gewoon leuk zelfs!
    En ik heb er veel geleerd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Voldoende gehaald, snel bijles!

    Femke27-12-2016

    Onze zoon kwam niet helemaal lekker mee op school en daarom hebben wij voor bijles via de bijlesmeester gekozen, op aanraden van een moeder van een klasgenootje, die hier goede resultaten had behaald.

    Het voordeel is dat ze erg snel kunnen beginnen. Zo was hij op tijd bij voor zijn eerstvolgende toets, die zwaar mee zou tellen. Hij heeft hiervoor gelukkig een voldoende kunnen behalen. Daarom zijn wij erg tevreden. Hij vond de bijles ook best leuk, zei hij. Dat is ook belangrijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Lekker makkelijk bijles aan huis!

    Monique Veenstra13-12-2016

    Mijn dochter krijgt sinds kort bijles aan huis via De Bijlesmeester. De bijlessen op school werken voor haar niet, omdat ze zich moeilijk kan concentreren en weinig persoonlijke aandacht krijg. Nu ze thuis bijles krijgt, merk ik al direct dat ze vooruitgang boekt bij een aantal vakken. Ze krijgt de begeleiding die ze nodig heeft en de begeleider is ook nog eens erg betrokken. Hij neemt zijn werk serieus en dat vind ik echt een goede zaak. Ben dan ook zeer te spreken over de service. De Bijlesmeester is wel wat prijzig, maar ik had in dit geval niet echt veel keus. Je wilt immers het beste voor je dochter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over De Bijlesmeester

    Uw beoordeling