NederlandReview

  Ervaringen De Bijlesmeester

  Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter.


  Over De Bijlesmeester

  De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is.
  Amsterdam
  • Rotterdam
  Amstelveen
  • Delft
  • Den Haag
  Eindhoven
  • Enschede
  Groningen
  • Leiden
  • Maastricht
  Nijmegen
  • Tilburg
  Utrecht
  • Zwolle

  Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven.

  Met zo'n leraar Duits heb je vast eerder bijles nodig... Een fragment uit Rundfunk met Pierre Bokma

  Diensten van De Bijlesmeester

  Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskunde, Nederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.

  Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.

  De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester

  Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

  Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?

  Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom.

  Hoe is het om bijles te hebben van De Bijlesmeester? Zijn de leraren goed en leggen ze goed uit of kost dit alleen maar veel geld betalen? Lees de reviews!

  De Bijlesmeester
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

  5.8
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Bijlesmeester

  Uw beoordeling

  Bijles

  Mijn dochter van 10 zou bijna voor de tweede maal doubleren. Na lang zoeken toch voor De Bijlesmeester gekozen. Op de website staat binnen een paar dagen geregeld, wij hebben 2 weken gewacht. Wel ontving ik een bericht dat langer ging duren, so be it. Wij hebben maar een of twee lessen van Ruben gehad, hij was wel goed maar ging stoppen. Gelukkig kwamen zij direct met een nieuwe (en betere!!) optie. De lessen van Ruben hoefde ik uiteindelijk niet eens te betalen gelukkig. De boekjes had ik al deels besteld, voor mijn jongere zoon kreeg ik er nog wat bij (dit kwam wel laat in de bus). Het online leren kost 6 euro per maand, niet heel duur maar ook niet goedkoop, gelukkig wel genoeg opdrachten hierop. Aangezien Angracia nu over is, ben ik heel blij met jullie! Precies gedaan wat er nodig was. Bedankt voor de hulp met alles.

  Door: Rachel Pinas04-09-2019
  Selman16-08-2020

  Goedkoop Bijlessen Van Een Mechanical Engineering Student. Www.beautifulgrades.com First lesson is Free of Charge

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Fantastische service van een geweldig bedrijf!

  Mijn zoon stond voor zowel wiskunde als Nederlands een dikke onvoldoende (3,8 voor wiskunde, 4,3 voor Nederlands). Als laatste redding hebben we De Bijlesmeester ingeschakeld, hadden we dit maar eerder gedaan. We werden een half uur nadat we het formulier hadden ingevuld opgebeld om alles te bespreken en na 2 uur werd de eerste les ingepland voor 2 dagen later. Hoe makkelijk kan het gaan! De docent kwam langs en de klik was er gelijk tussen Marcel en Joey, super fijn.

  Na een paar weken bijles had Joey weer een examenweek en wat een verschil! Hij haalde een 8,6 voor wiskunde en een 9,2 voor Nederlands! Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en staat hij voor beide vakken ongeveer een 7,3 gemiddeld!

  Wij zijn zo ongelooflijk blij met De Bijlesmeester. Dit raad ik iedereen aan!

  Door: Jeffrey04-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boekjes

  Plusdochter van 8 is een heel slimme meid... vorig jaar wist ik vaak niet hoe ik haar kon uitdagen. De school doet dit te weinig naar ons gevoel. Dus bestelde ik in augustus alle boekjes voor het 4de leerjaar. In deze vreemde tijd ben ik dan ook heel erg dankbaar. Ze wordt uitgedaagd, soms een beetje te moeilijk maar meestal lost ze ze op met veel plezier. Veel afwisseling en oefeningen.
  Ook de jongste gebruikt het volop. Zij zit in het buitengewoon onderwijs en gebruikt dus de boekjes van een jaartje lager maar ze is super trots dat ze hetzelfde soort boekje als de grote zus kan invullen.

  Een aanrader voor elke mama en papa!!!!

  Door: Anne Marije 20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bijlesmeester grote aanwinst voor mijn dochter haar opleiding

  Mijn dochter heeft moeite met concentreren en leert daardoor moeilijk . Wij als ouders hebben het geduld niet en ook niet de tijd om dit op te lossen, maar willen uiteraard wel dat zij mooie cijfers haalt en een goede vervolgopleiding kan krijgen.
  De bijlesmeester is tot nu toe een grote aanwinst. Hij weet de stof leuk uit te leggen, mijn dochter kan zich daardoor beter concentreren. Ze zegt voor het eerst dat ze het leren nu ook leuk vindt. Op deze manier doet zij tenminste weer haar huiswerk, en dat lijkt nu al zijn vruchten af te werken, want ze loopt niet meer achter.

  Daarom zijn wij erg blij met de bijlesmeester!

  Door: Francien22-09-2018
  selman16-08-2020

  Goedkoop Bijlessen Van Een Mechanical Engineering Student. Www.beautifulgrades.com First lesson is Free of Charge

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  oefenboek

  De Bijlesmeester beoordeeld zichzelf op deze site onder verschillende namen. Voorbeeldtekst van zoon nep-account:
  "Wij zijn zo ongelooflijk blij met De Bijlesmeester. Dit raad ik iedereen aan!"

  Over de bijlessen aan mijn zoon ben ik helemaal niet blij. Ik voel me zelfs opgelicht. Veel gebeld gemaild maar ik krijg geen bericht. Geld kwijt. Nooit meer.

  Door: Dominique20-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bijlesgever

  Snel in factureren, slecht in kwaliteit leveren.
  Geen bedrijf, maar een stel jeugdigen met als enig doel: geld incasseren.
  De boeken zitten vol fouten.

  Door: Ellen Desta20-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Voldoende gehaald, snel bijles!

  Onze zoon kwam niet helemaal lekker mee op school en daarom hebben wij voor bijles via de bijlesmeester gekozen, op aanraden van een moeder van een klasgenootje, die hier goede resultaten had behaald.

  Het voordeel is dat ze erg snel kunnen beginnen. Zo was hij op tijd bij voor zijn eerstvolgende toets, die zwaar mee zou tellen. Hij heeft hiervoor gelukkig een voldoende kunnen behalen. Daarom zijn wij erg tevreden. Hij vond de bijles ook best leuk, zei hij. Dat is ook belangrijk

  Door: Femke27-12-2016
  selman16-08-2020

  Goedkoop Bijlessen Van Een Mechanical Engineering Student. Www.beautifulgrades.com First lesson is Free of Charge

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  werkboekjes groep 4 en groep 1/2

  Ik heb de werkboekjes van groep 4 en groep 1/2. Beide vind ik erg fijn om mee te werken. Het oefenmateriaal is helder beschreven, mijn zoontje van groep 4 kan er zelfstandig uit werken. Ook sluit het inhoudelijk goed aan bij de lesstof van school. Wat ik vooral erg belangrijk vind is dat mijn kinderen er met plezier mee oefenen. Ik raad de werkboeken van de bijlesmeester absoluut aan! Ze zijn ideaal voor alle ouders die hun kinderen thuis extra willen helpen.

  Door: Ka Hi02-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  bijles gevonden

  Voor mijn zoon van 17 bijles gezocht en gevonden bij De Bijlesmeester.
  Hij stond voor meerdere vakken niet goed. Vooral omdat hij vorig jaar weinig deed en daarmee een achterstand had opgelopen, waar hij nog steeds last van heeft, ook al werkt hij nu beter.

  Hier was er snel een leuke bijlesdocent beschikbaar en het helpt meteen al. De achterstand wordt snel weggewerkt en het geeft mijn zoon meer zekerheid dat hij het jaar haalt.

  Door: Mia12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed

  Goedenavond mensen en de mensen van de Bijlesmeester.
  Wij hebben het goed ervaren mijn zoon heeft het goed ervaren ik als ouder ook in de meeste gevallen zat ik er bij hoe en wat ze doet genoeg materiaal aanwezig.hij is er nog niet maar hij heeft stappen gemaakt .hij zegd zelf rek en taal te begrijpen dan heeft het goed geholpen.nogmaals bedankt

  Door: S25-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Tbv groep 8

  Aanrader

  Door: Angela Veenendaal06-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  bijles

  Geen bijlesdocent kunnen vinden. Proefles werd last minute geannuleerd. Mijn aanvraag heb ik geannuleerd, vervolgens wordt er inschrijfgeld en lesmateriaal gefactureerd.
  Niet aan te bevelen.

  Door: barbara04-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  pakket lessen en boekjes

  Dit is een zeer slecht bedrijf, ze willen niet de leerling helpen maar geld verdienen.
  - denken niet mee
  - geld binnen halen is belangrijker dan kind helpen
  - als je iets wilt veranderen kan dit niet.
  - lessen die je niet afneemt moeten wel worden betaald
  Nog nooit meegemaakt, heb met verschillende andere bijles instituten gewerkt in Noord Holland, dat ging altijd goed.
  Absoluut geen aanrader.

  Door: A. Els01-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boeken groep 2/groep 4

  Erg tevreden over het lesmateriaal. Zoon en dochterlief zijn gemotiveerd eruit te werken.

  Door: Jamila 30-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Bijles

  Mijn dochter kreeg bijles voor rekenen. Ik was heel er tevreden en is de moeite waard

  Door: Najia30-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  lesmateriaal

  Wij zijn heel blij met de bijlesmeester. lesmateriaal sluit heel goed aan bij de ontwikkeling van ons kind en biedt uitdaging aan die ons kind echt nodig heeft.

  Leuke spelkaarten!

  Ik heb nu ook voor de oudste boeken gekocht.

  Door: Karima20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Pakket voor groep7

  Bestelling pakket snel in huis. Ook heel tevreden over de docent. Service is prima. Helaas heb ik geen budget om door te gaan. Heb veel aan het materiaal. Een aanrader!

  Door: Touria Oulmourif05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Kleuterbundel

  Geprobeerd online de bundel te bestelling maar geen enkele betaal methode werkte. Gebeld en gemaild maar geen antwoord. Uiteindelijk vriendelijke vrouw aan de lijn die me de linken doorgestuurd heeft. Ik vraag pro-actief hoe ik kan betalen en ze brengt me op de hoogte dat de factuur per post zal komen. Nooit een factuur ontvangen maar wel een mail met: laatste herinnering, dreiging van incasso, ... . Indien de factuur ooit verstuurd is, kan niemand er iets aan doe. Dat ze niet ontvangen is, maar ze zouden op zijn minst eerst een vriendelijke mail mogen sturen met te vragen om te betalen en niet direct dreigende taal gebruiken. Factuur is onmiddellijk betaald maar ik bestel hier nooit meer. Ontzettend onvriendelijk

  Door: Leen25-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Bijles

  Het zijn oplichters! Bezoek liever de website van bureaubijles.

  Door: Anoniem03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bijles

  Het zijn oplichters!!!

  Door: Anoniem08-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is De Bijlesmeester een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 70 ervaringen geplaatst over De Bijlesmeester. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Bijlesmeester actief?

  De Bijlesmeester is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Bijlesmeester gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.