NederlandReview

    Ervaringen De Bijlesmeester

    Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter.


    Met zo'n leraar Duits heb je vast eerder bijles nodig... Een fragment uit Rundfunk met Pierre Bokma

    Over De Bijlesmeester

    De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is.
    Amsterdam
    • Rotterdam
    Amstelveen
    • Delft
    • Den Haag
    Eindhoven
    • Enschede
    Groningen
    • Leiden
    • Maastricht
    Nijmegen
    • Tilburg
    Utrecht
    • Zwolle

    Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven.

    Diensten van De Bijlesmeester

    Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskunde, Nederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.

    Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.

    De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester

    Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

    Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?

    Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview.nl. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom.

    Hoe is het om bijles te hebben van De Bijlesmeester? Zijn de leraren goed en leggen ze goed uit of kost dit alleen maar veel geld betalen? Lees de reviews!

    De Bijlesmeester
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    6,2
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    6,2
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bijles

    Je moet het treffen met de bijlesdocent. Bij de eerste docent (die helaas is gestopt) is alles prima bevallen. In ieder geval genoeg om weer terug te komen. Echter, bij informatie vragen over eventuele nieuwe bijles wordt er meteen een afspraak ingepland. Er wordt 10 dagen lang niet gereageerd op mails. Hele slechte zaak. Uiteindelijk zwart op wit alles geannuleerd en toen eindelijk iemand gesproken die hoogstverbaasd was dat we geen gebruik meer wilden maken van de diensten van Bijlesmeester omdat we inmiddels iemand anders hadden gevonden die wel communiceerde. Geen aanrader. Er zijn voldoende andere bureaus of gewoon particuliere studenten die hetzelfde of beter werk leveren voor minder geld.

    Door: Arjan 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    werkboekjes groep 4 en groep 1/2

    Ik heb de werkboekjes van groep 4 en groep 1/2. Beide vind ik erg fijn om mee te werken. Het oefenmateriaal is helder beschreven, mijn zoontje van groep 4 kan er zelfstandig uit werken. Ook sluit het inhoudelijk goed aan bij de lesstof van school. Wat ik vooral erg belangrijk vind is dat mijn kinderen er met plezier mee oefenen. Ik raad de werkboeken van de bijlesmeester absoluut aan! Ze zijn ideaal voor alle ouders die hun kinderen thuis extra willen helpen.

    Door: Ka Hi 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Groep 7 oefenboeken

    Bestelling gedaan en kreeg de boeken direct in mijn mail. Het ziet er op het eerste gezicht prima uit!

    Door: Mevrouw N Xu 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bijles

    Hele goede cijfers gehad op school dankzij Bijlesmeester en professionele en aardige juffen die daar werken (moeder van N Falsetti)

    Door: Elisa Borknagar Empiricism 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Oefenbladeren en boeken

    Beste Meester,
    Ben erg tevreden met het oefenbladeren van woordenschat..heb 3 kinderen, was te zwaar ieder juiste opdrachten te geven.
    Met oefenboeken ben erg gerustgesteld ????
    Stel jullie erg op prijs..
    Ben erg bewonderd ????????????

    Door: Fadime Yurt 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bijles

    Student krijgt nog niet eens de helft van wat er per les betaald word

    Door: Pim 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Alle onderdelen groep 6/7/8

    Ik heb vorige jaar en dit jaar boekvariant besteld het sluit heel goed aan de stof op school voor groep 6/7/8 heb ik ervaring mee mijn kinderen zijn hiermee heel erg vooruit gegaan en meer zelfvertrouwen gekregen daardoor onze docenten vinden het ook goed aansluiten op school! Top!

    Door: Yeliz Sancar Yeşilbaş 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bijles en oefenboekjes

    Uitstekend bedrijf! Vriendelijke en snelle klantenservice die mij goed te woord stond en binnen enkele dagen meteen een geschikte docent had gevonden. De eerste bijles verliep soepel en werd al snel geëvalueerd (dmv een belletje). Ook de oefenboekjes waren van goede kwaliteit. Erg tevreden!

    Door: Timo 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    oefenboeken

    Boeken besteld bij de bijlesmeester voor mijn zoontje uit groep 5. Deze week in begonnen met oefenen en bevalt tot nu toe heel goed.

    Door: gautier 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    boeken

    De e-boekjes doen het goed, voor iedereen uitgeprint

    Door: Emanuelle 07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Bijles & oefenboekjes

    Prima en goed geholpen. Bijles gekregen bij ons thuis, hierbij ook de boeken (cito) ontvangen. Zeer tevreden met het resultaat! Wij zijn blij

    Door: Jamie Verhaeg 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bijles

    Mijn dochter van 10 zou bijna voor de tweede maal doubleren. Na lang zoeken toch voor De Bijlesmeester gekozen. Op de website staat binnen een paar dagen geregeld, wij hebben 2 weken gewacht. Wel ontving ik een bericht dat langer ging duren, so be it. Wij hebben maar een of twee lessen van Ruben gehad, hij was wel goed maar ging stoppen. Gelukkig kwamen zij direct met een nieuwe (en betere!!) optie. De lessen van Ruben hoefde ik uiteindelijk niet eens te betalen gelukkig. De boekjes had ik al deels besteld, voor mijn jongere zoon kreeg ik er nog wat bij (dit kwam wel laat in de bus). Het online leren kost 6 euro per maand, niet heel duur maar ook niet goedkoop, gelukkig wel genoeg opdrachten hierop. Aangezien Angracia nu over is, ben ik heel blij met jullie! Precies gedaan wat er nodig was. Bedankt voor de hulp met alles.

    Door: Rachel Pinas 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Bijles

    Echt super goed geholpen door de bijlesmeester! Begon met een 4,8 gemiddeld voor wiskunde en door veel hulp van mijn bijlesdocent heb ik uiteindelijk mijn eindexamen met een 7,5 afgesloten! Super tevreden en zou het iedereen aanraden :)

    Door: Lola 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Bijles Frans

    Zeer fijn geholpen, kreeg gelijk iemand aan de lijn die me goed te woord stond. Nu gelukkig geen bijlessen meer nodig want ik ben geslaagd maar zeker aan te raden!

    Door: Anna 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Crepin

    Prima en goed contact gehad! Zeker goed en fijn geholpen door Mitchel

    Door: Crepin 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Boeken en bijles

    Zeer slechte organisatie, bellen tot 2 keer toe af op de dag zelf. Tevens sturen ze ook rekening voor materiaal wat ik teruggestuurd heb. Bijlesjongen die uiteindelijk bij ons kwam was een totale misfit. Absoluut niet tevreden!

    Door: Janine 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Boeken groep 5

    Tevreden

    Heb eerst zitten Google op internet en kwam bij bijlesmeester. Positief reactie van mensen gelezen en daarom een boek besteld voor mijn dochter die na de vakantie naar groep 5 gaat. Ik ben tevreden en raad het zeker aan voor de ouders om voor hun kinderen te bestellen .

    Karima

    Door: Karima 16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Zeer tevreden

    Asmae was een zeer vriendelijk medewerkster van de bijlesmeester site.
    Zeer leerzaam site.
    Zeer tevreden en aan te raden..

    Door: Sabria 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    niets en toch plots een herinneringsfactuur ontvangen voor ongevraagde boeken.

    Ook in bijlesland zitten geldwolven.
    Deze organisatie was bijzonder opdringerig na het invullen van een kennismakingsformulier. Ze hebben me dagelijks gebeld tot ze me aan de lijn hadden. De man aan de telefoon legde hun werkwijze uit. Ik heb niet toegezegd voor diensten. Enkele weken later ontvang ik een factuur van 85 euro voor 'startpakket'. Ik heb geen flauw benul waar dit over gaat! Wat een vreselijk bedrieglijke en misselijkmakende organisatie is dit! Zelfs één ster in de beoordeling verdienen ze niet!!!

    Door: Coralie Dierckx 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bijles economie

    De bijlesmeester komt zijn beloften niet na. Bij de eerste docent ging het mis, omdat die ervan uitging dat de bijles niet aan huis was, hoewel dat duidelijk wel was afgesproken met de bijlescentrale. Tot nog een kans gegeven om een andere docent te regelen, maar die kwam niet opdagen, terwijl mijn dochter zich had voorbereid met vragen. Vervolgens was er niemand bereikbaar. Uiteindelijk wel iemand aan de telefoon en die wilde een derde docent gaan zoeken, maar toen heb ik de stekker eruit getrokken. Onbetrouwbaar.

    Door: C. van der Wilt 09-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over De Bijlesmeester

    Uw beoordeling