NederlandReview

    Ervaringen De Bijlesmeester

    Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter.


    Over De Bijlesmeester

    De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is.
    Amsterdam
    • Rotterdam
    Amstelveen
    • Delft
    • Den Haag
    Eindhoven
    • Enschede
    Groningen
    • Leiden
    • Maastricht
    Nijmegen
    • Tilburg
    Utrecht
    • Zwolle

    Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven.

    Met zo'n leraar Duits heb je vast eerder bijles nodig... Een fragment uit Rundfunk met Pierre Bokma

    Diensten van De Bijlesmeester

    Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskunde, Nederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.

    Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.

    De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester

    Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

    Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?

    Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom.

    Hoe is het om bijles te hebben van De Bijlesmeester? Zijn de leraren goed en leggen ze goed uit of kost dit alleen maar veel geld betalen? Lees de reviews!

    De Bijlesmeester
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

    5.8
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bijles

    Mijn dochter van 10 zou bijna voor de tweede maal doubleren. Na lang zoeken toch voor De Bijlesmeester gekozen. Op de website staat binnen een paar dagen geregeld, wij hebben 2 weken gewacht. Wel ontving ik een bericht dat langer ging duren, so be it. Wij hebben maar een of twee lessen van Ruben gehad, hij was wel goed maar ging stoppen. Gelukkig kwamen zij direct met een nieuwe (en betere!!) optie. De lessen van Ruben hoefde ik uiteindelijk niet eens te betalen gelukkig. De boekjes had ik al deels besteld, voor mijn jongere zoon kreeg ik er nog wat bij (dit kwam wel laat in de bus). Het online leren kost 6 euro per maand, niet heel duur maar ook niet goedkoop, gelukkig wel genoeg opdrachten hierop. Aangezien Angracia nu over is, ben ik heel blij met jullie! Precies gedaan wat er nodig was. Bedankt voor de hulp met alles.

    Door: Rachel Pinas 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Fantastische service van een geweldig bedrijf!

    Mijn zoon stond voor zowel wiskunde als Nederlands een dikke onvoldoende (3,8 voor wiskunde, 4,3 voor Nederlands). Als laatste redding hebben we De Bijlesmeester ingeschakeld, hadden we dit maar eerder gedaan. We werden een half uur nadat we het formulier hadden ingevuld opgebeld om alles te bespreken en na 2 uur werd de eerste les ingepland voor 2 dagen later. Hoe makkelijk kan het gaan! De docent kwam langs en de klik was er gelijk tussen Marcel en Joey, super fijn.

    Na een paar weken bijles had Joey weer een examenweek en wat een verschil! Hij haalde een 8,6 voor wiskunde en een 9,2 voor Nederlands! Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en staat hij voor beide vakken ongeveer een 7,3 gemiddeld!

    Wij zijn zo ongelooflijk blij met De Bijlesmeester. Dit raad ik iedereen aan!

    Door: Jeffrey 04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijlesmeester grote aanwinst voor mijn dochter haar opleiding

    Mijn dochter heeft moeite met concentreren en leert daardoor moeilijk . Wij als ouders hebben het geduld niet en ook niet de tijd om dit op te lossen, maar willen uiteraard wel dat zij mooie cijfers haalt en een goede vervolgopleiding kan krijgen.
    De bijlesmeester is tot nu toe een grote aanwinst. Hij weet de stof leuk uit te leggen, mijn dochter kan zich daardoor beter concentreren. Ze zegt voor het eerst dat ze het leren nu ook leuk vindt. Op deze manier doet zij tenminste weer haar huiswerk, en dat lijkt nu al zijn vruchten af te werken, want ze loopt niet meer achter.

    Daarom zijn wij erg blij met de bijlesmeester!

    Door: Francien 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Voldoende gehaald, snel bijles!

    Onze zoon kwam niet helemaal lekker mee op school en daarom hebben wij voor bijles via de bijlesmeester gekozen, op aanraden van een moeder van een klasgenootje, die hier goede resultaten had behaald.

    Het voordeel is dat ze erg snel kunnen beginnen. Zo was hij op tijd bij voor zijn eerstvolgende toets, die zwaar mee zou tellen. Hij heeft hiervoor gelukkig een voldoende kunnen behalen. Daarom zijn wij erg tevreden. Hij vond de bijles ook best leuk, zei hij. Dat is ook belangrijk

    Door: Femke 27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kleuterbundel

    Geprobeerd online de bundel te bestelling maar geen enkele betaal methode werkte. Gebeld en gemaild maar geen antwoord. Uiteindelijk vriendelijke vrouw aan de lijn die me de linken doorgestuurd heeft. Ik vraag pro-actief hoe ik kan betalen en ze brengt me op de hoogte dat de factuur per post zal komen. Nooit een factuur ontvangen maar wel een mail met: laatste herinnering, dreiging van incasso, ... . Indien de factuur ooit verstuurd is, kan niemand er iets aan doe. Dat ze niet ontvangen is, maar ze zouden op zijn minst eerst een vriendelijke mail mogen sturen met te vragen om te betalen en niet direct dreigende taal gebruiken. Factuur is onmiddellijk betaald maar ik bestel hier nooit meer. Ontzettend onvriendelijk

    Door: Leen 25-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Bijles

    Het zijn oplichters! Bezoek liever de website van bureaubijles.

    Door: Anoniem 03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    werkboekjes groep 4 en groep 1/2

    Ik heb de werkboekjes van groep 4 en groep 1/2. Beide vind ik erg fijn om mee te werken. Het oefenmateriaal is helder beschreven, mijn zoontje van groep 4 kan er zelfstandig uit werken. Ook sluit het inhoudelijk goed aan bij de lesstof van school. Wat ik vooral erg belangrijk vind is dat mijn kinderen er met plezier mee oefenen. Ik raad de werkboeken van de bijlesmeester absoluut aan! Ze zijn ideaal voor alle ouders die hun kinderen thuis extra willen helpen.

    Door: Ka Hi 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bijles gevonden

    Voor mijn zoon van 17 bijles gezocht en gevonden bij De Bijlesmeester.
    Hij stond voor meerdere vakken niet goed. Vooral omdat hij vorig jaar weinig deed en daarmee een achterstand had opgelopen, waar hij nog steeds last van heeft, ook al werkt hij nu beter.

    Hier was er snel een leuke bijlesdocent beschikbaar en het helpt meteen al. De achterstand wordt snel weggewerkt en het geeft mijn zoon meer zekerheid dat hij het jaar haalt.

    Door: Mia 12-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goed

    Goedenavond mensen en de mensen van de Bijlesmeester.
    Wij hebben het goed ervaren mijn zoon heeft het goed ervaren ik als ouder ook in de meeste gevallen zat ik er bij hoe en wat ze doet genoeg materiaal aanwezig.hij is er nog niet maar hij heeft stappen gemaakt .hij zegd zelf rek en taal te begrijpen dan heeft het goed geholpen.nogmaals bedankt

    Door: S 25-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Professionele bijlessen met resultaat!

    Op zoek naar rekenbijles voor mijn dochter in groep 8 kwam ik bij de Bijlesmeester uit. Eerste indruk was zeer professioneel. Ze reageren direct en binnen een paar dagen de eerste les. Juf Sharon wist mijn dochter goed te motiveren en haar rekenvaardigheden gingen van VMBO-GT op het schooladvies naar HAVO op de eindtoests! Binnen een maand! Top!

    Door: Paul Bakker 23-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijles

    Het zijn oplichters!!!

    Door: Anoniem 08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Boeken

    Tevreden over de boeken. Zeker nuttig en waardevol.

    Door: Sukran 05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    n.v.t.

    Twee weken geleden solliciteerde ik bij de bijlesmeester. Er was geen echt intakegesprek maar een kort telefoontje van 5 minuten waarna een contract werd toegestuurd om het te ondertekenen. Over het uurtarief was ik aan het onderhandelen en dat is twee weken en 10 emails later nog steeds niet opgelost. Er werd mij telefonisch een uurtarief beloofd, maar later toch weer terugtrokken. Op mijn emails word niet serieus ingegaan of deze worden simpelweg genegeerd. Ondertussen ontvang ik "spam" met studenten die bijles willen. Het contract heb ik dan uiteraard nooit ondertekend.

    Inmiddels heb ik me bij andere bijles instituten aangemeld die wel alles netjes afhandelen op een professionele manier met een persoonlijk intakegesprek. Oppassen met deze club

    Door: bijna docent geworden 29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bijles voor taal

    Pluspunt:
    voor de inschrijving zijn ze vlotjes. De rekening sturen ze ook snel achteraan

    Minpunten: WAARSCHUWING!!!!
    - Ze sturen zomaar iemand die niet eens weet waar ze voor komt
    - ze sturen geen plan zoals beloofd
    - De boekjes zijn teleurstellend. Vol met fouten en eigenlijk niks waard
    - ze sturen onervaren studenten die niks met het onderwijs te maken hebben
    - slechte service aan de telefoon. Ze nemen je klacht totaal niet serieus. Het gaat ze alleen om geld binnen harken
    - ze factureren je ondanks dat ze niks geleverd hebben
    - ze vragen te veel voor wat ze leveren!

    Begin hier niet aan! Is zonde van het geld want er zijn betere opties

    Door: Mariama 19-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bijles

    Komen niet opdagen op afspraken en komen beloftes niet na. Ook werken ze niet uit de verplicht te bestellen boekjes, dus heb deze voor niks aangeschaft. Als je een klacht hebt wordt deze niet serieus genomen. Zijn telefonisch erg slecht bereikbaar. En ze zijn niet professioneel lijkt wel alsof het door kinderen gerund wordt.

    Jammer, verspilling van me geld en voel me echt benadeeld. En het ergste is nog dat mijn zoontje er niks aan heeft gehad.

    Door: Nasira 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Groep 8 alle werkboeken

    Prima boekjes. Spelling behoorlijk ingewikkeld, veel woordsoorten zijn bij mijn zoon niet behandeld. Rekenboekjes en redactiesommen heel prettig. Er staat wel behoorlijke fouten in de antwoorden. Jammer en behoorlijk slordig! Verder kunnen ze er heerlijk zelfstandig in werken.

    Door: Yousra 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Docent bij bijlesmeester

    Op eerste instantie vond ik de bijlesmeester wel goed, omdat er snel contant werd opgenomen. Maar dat is alleen als zij willen dat je voor hun werkt, zodra jij hun wilt bereiken gaat dat moeizaam.
    Ik heb een prettige tijd gehad met mijn bijlesleerling, echter hebben wij genoeg besproken en vinden de ouders en ik dat het wel genoeg is. Desondanks moeten wij van de bijlesmeester nog een maand door vanwege de opzegtermijn. Ik begrijp de opzegtermijn heel goed, alleen niet als beide partijen willen stoppen. Dan gaat het alleen nog om geld en dat vind ik heel raar van de organisatie.

    Door: Ilham 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bijles

    Je moet het treffen met de bijlesdocent. Bij de eerste docent (die helaas is gestopt) is alles prima bevallen. In ieder geval genoeg om weer terug te komen. Echter, bij informatie vragen over eventuele nieuwe bijles wordt er meteen een afspraak ingepland. Er wordt 10 dagen lang niet gereageerd op mails. Hele slechte zaak. Uiteindelijk zwart op wit alles geannuleerd en toen eindelijk iemand gesproken die hoogstverbaasd was dat we geen gebruik meer wilden maken van de diensten van Bijlesmeester omdat we inmiddels iemand anders hadden gevonden die wel communiceerde. Geen aanrader. Er zijn voldoende andere bureaus of gewoon particuliere studenten die hetzelfde of beter werk leveren voor minder geld.

    Door: Arjan 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Groep 7 oefenboeken

    Bestelling gedaan en kreeg de boeken direct in mijn mail. Het ziet er op het eerste gezicht prima uit!

    Door: Mevrouw N Xu 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijles

    Hele goede cijfers gehad op school dankzij Bijlesmeester en professionele en aardige juffen die daar werken (moeder van N Falsetti)

    Door: Elisa Borknagar Empiricism 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over De Bijlesmeester

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is De Bijlesmeester een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 60 ervaringen geplaatst over De Bijlesmeester. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is De Bijlesmeester actief?

    De Bijlesmeester is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Bijlesmeester gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.