De Bijlesmeester
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,6

Totaal

5,6

Bestellen

6

Service

5,4

Prijs

4,6

Leveren

6
10 rating55 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marret Willemse

De Bijlesmeester - slechte ervaring

Docent was een student en had geen kennis van zaken.
Daarnaast was het een gratis proefles en wilde men het toch in rekening brengen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Suzana25-10-2017

Dan bent u niet de enege. Dat doen ze bij mij ook en ook nog 1.25 uur terwijl 1 uur was en dan moet ik ook inschrijfgeld betaalen. En ze beantwoorden je vragen niet maar ze dreigden met laatste kans anders komt duurwaarde. Nou dat heb ik nooit meegemaakt.



27-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: sasa

De Bijlesmeester - klacht

les gehad dacht dat het en professioneel iemand zou komen maar en kwam gewoon en leerling die zelf ook op school zit al die goede reacties op fb en op hun site dat kan toch zo langer niet

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nada

De Bijlesmeester - Zo teleurgesteld

Oefenmateriaal gekocht voor de kinderen; waardeloos materiaal vol fouten en nog duur ook! Een afknapper en niet voor herhaling vatbaar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: De Wind

De Bijlesmeester - BIJLESMEESTER WEG ERMEE!

Wat een afgang, de bijlessen. Onze dochter is er werkelijk niets mee opgeschoten.
Geen expertise noch pedagogische benadering van de Bijlesmeester. Zeer frustrerend voor het kind en voor mijn portemonnee, Dus BIJLESMEESTER WEG ERMEE!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mw Van Meren

De Bijlesmeester - Goed geholpen

Wij worden goed geholpen door de hulp van de bijlesmeesters. Wilde ik even zeggen. Mvg Mw.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Adri

De Bijlesmeester - Nooit meer

Mooi op tijd bijles kunnen krijgen. Alleen jammer dat de bijlesdocent onervaren was. Hij kwam regelmatig te laat (lees een uur) of helemaal niet, had geen oefenstof, wenig kennis van de stof en maakte regelmatig opmerkingen waardoor mijn dochter onzeker haar SE ging maken. Door het contract was het helaas niet meer mogelijk om te wisselen in bijlesdocent. Verder een hele drama rondom het betalen. Ik kreeg mails van De Bijlesmeester over incassobureaus omdat ik de rekening niet heb kunnen betalen omdat het bedrijf blijkbaar mijn rekeningen stuurde naar een ander persoon. Na 5 maanden is dit probleem eindeliik opgelost. Telefonisch contact met De Bijlesmeester is ook niet zoals het hoort. Ik kreeg erg onvriendelijke en onervaren personen aan de lijn. Als mijn dochter ooit weer bijles nodig heeft zal het zeker niet van De Bijlesmeester zijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: van Vlisse

De Bijlesmeester - Belangrijke repetities gehaald door bijlesmeester

Pak van mijn hart dat we onze zoon naar de Bijlesmeester hebben gestuurd.
Hij is zeker niet dom, maar is wel een zogenaamde luie leerling.
De bijlesdocent die hij kreeg, wist hem aan het leren te krijgen, waardoor hij gewoon zijn belangrijke repetities kon halen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mia

De Bijlesmeester - bijles gevonden

Voor mijn zoon van 17 bijles gezocht en gevonden bij De Bijlesmeester.
Hij stond voor meerdere vakken niet goed. Vooral omdat hij vorig jaar weinig deed en daarmee een achterstand had opgelopen, waar hij nog steeds last van heeft, ook al werkt hij nu beter.

Hier was er snel een leuke bijlesdocent beschikbaar en het helpt meteen al. De achterstand wordt snel weggewerkt en het geeft mijn zoon meer zekerheid dat hij het jaar haalt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther

De Bijlesmeester - Heel blij met Bijlesmeester - gemiddelde ophalen

Van mijn moeder mocht ik bijles om mijn cijfers op te halen. Ik was niet bang te blijven zitten, maar ik ga voor een hoog gemiddelde en er waren een paar vakken die dat erg omlaag haalden.

Bijles was gewoon leuk zelfs!
En ik heb er veel geleerd!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Femke

De Bijlesmeester - Voldoende gehaald, snel bijles!

Onze zoon kwam niet helemaal lekker mee op school en daarom hebben wij voor bijles via de bijlesmeester gekozen, op aanraden van een moeder van een klasgenootje, die hier goede resultaten had behaald.

Het voordeel is dat ze erg snel kunnen beginnen. Zo was hij op tijd bij voor zijn eerstvolgende toets, die zwaar mee zou tellen. Hij heeft hiervoor gelukkig een voldoende kunnen behalen. Daarom zijn wij erg tevreden. Hij vond de bijles ook best leuk, zei hij. Dat is ook belangrijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Monique Veenstra

De Bijlesmeester - Lekker makkelijk bijles aan huis!

Mijn dochter krijgt sinds kort bijles aan huis via De Bijlesmeester. De bijlessen op school werken voor haar niet, omdat ze zich moeilijk kan concentreren en weinig persoonlijke aandacht krijg. Nu ze thuis bijles krijgt, merk ik al direct dat ze vooruitgang boekt bij een aantal vakken. Ze krijgt de begeleiding die ze nodig heeft en de begeleider is ook nog eens erg betrokken. Hij neemt zijn werk serieus en dat vind ik echt een goede zaak. Ben dan ook zeer te spreken over de service. De Bijlesmeester is wel wat prijzig, maar ik had in dit geval niet echt veel keus. Je wilt immers het beste voor je dochter.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • VCAdirect

    VCAdirect

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Sonnevelt Opleidingen

    Sonnevelt Opleidingen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • RSM Rotterdam School of Management

    RSM Rotterdam School of Management

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over De Bijlesmeester

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij De Bijlesmeester?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen De Bijlesmeester

Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter. 


Met zo'n leraar Duits heb je vast eerder bijles nodig... Een fragment uit Rundfunk met Pierre Bokma

Over De Bijlesmeester
De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is. 
•    Amsterdam
•    Rotterdam
•    Amstelveen
•    Delft
•    Den Haag
•    Eindhoven
•    Enschede
•    Groningen
•    Leiden
•    Maastricht
•    Nijmegen
•    Tilburg
•    Utrecht
•    Zwolle

Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven. 

Diensten van De Bijlesmeester
Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskundeNederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.  

Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.

De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester
Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg. 

Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?
Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview.nl. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!