Ervaringen DayDiscounter

Bij DayDiscounter is het elke dag uitverkoop. Er is in de webshop elke dag een nieuwe dagaanbieding te vinden of je kunt rondkijken bij alle andere koopjes in de webshop. Vaak worden kortingen echter niet zomaar gegeven. Voordat je bestelt bij DayDiscounter is het altijd slim om eerst de reviews van andere klanten te lezen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar? Krijg je kortingen, omdat de kwaliteit minder goed is? Of zit er een andere addertje onder het gras? Je ontdekt het in de beoordelingen op NederlandReview. Lees alles over de ervaringen van de klanten en je weet meteen of je veilig kunt bestellen in de webshop.

Over DayDiscounter

Een uitgebreid assortiment dat alleen bestaat uit producten met kortingen, dat is het idee achter DayDiscounter. En zelfs dat was nog niet genoeg, want je krijgt bij elke aankoop ook nog eens spaarpunten die je kunt inruilen voor extra kortingen. Alle producten in de webshop zijn overigens in te delen in vijf verschillende categorieën: Elektronica, Home & Living, Beauty en Hobby & Vrije tijd. Er zijn dus altijd leuke producten te vinden.


How far will you go voor kortingen?

3 Redenen om bij DayDiscounter te kopen

1. Altijd uitverkoop: Je hoeft in de webshop nooit te wachten totdat het seizoen voorbij is, zodat de producten met kortingen aangeboden worden. Bij DayDiscounter krijg je altijd kortingen die kunnen oplopen tot 95% van de originele prijs. Elke week worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd en er is elke dag een nieuwe dagdeal.

2. Persoonlijke service: De webshop heeft een LiveChat voor alle klanten die graag meer willen weten over de producten in de webshop. Je kunt de chatfunctie ook gebruiken voor vragen over de betaling, levering of retourneren. De medewerkers staan altijd voor je klaar.

3. Niet goed, geld terug: Het kan zijn dat het product dat je besteld hebt toch niet was wat je dacht. Dit is nooit fijn en daarom kun je bij DayDiscounter je bestelling altijd binnen 14 dagen terugsturen. Je hoeft de reden van retourneren niet eens te geven en je krijgt je geld gewoon weer terug.

Klachten DayDiscounter

Een goede en vriendelijke service is voor DayDiscounter belangrijk. Ze willen klanten een fijne koopervaring bieden, daarom staat de klantenservice altijd klaar voor klanten. Je kunt, behalve de chat, de klantenservice ook bereiken via de mail of post of door het contactformulier op de website in te vullen. De webshop is ook via Social Media bereikbaar. Je kunt DayDiscounter volgen op Instagram of Facebook. Je wordt hier ook altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen.

Jouw ervaringen met DayDiscounter

Heb jij de dagaanbieding besteld in de webshop? Of ben jij je punten aan het sparen voor nog meer korting? Schrijf dan een review en vertel alles over jouw ervaringen met DayDiscounter. Is de webshop betrouwbaar? Kun je veilig bestellen? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Kun je de producten nergens anders goedkoper krijgen? Geef jouw beoordeling en laat het allemaal weten. Andere klanten willen graag jouw mening horen!

Je krijgt altijd kortingen bij DayDiscounter, maar is het veilig? Zijn ze goedkoop? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier hun reviews!

DayDiscounter
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over DayDiscounter

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)