NederlandReview

  Ervaringen Dailygrabdeals

  Wie wil er nou teveel betalen voor wat dan ook? Als je iets nodig hebt of in ieder geval kunt gebruiken dan koop je het natuurlijk liever met korting. Op Dailygrabdeals kun je dagelijks de leukste aanbiedingen en kortingen tegenkomen. Maar hoeveel korting zullen ze je daadwerkelijk kunnen geven? Welke producten zullen er allemaal op hun website voorbij komen? Zal het gemakkelijk zijn om via de website van Dailygrabdeals op een aanbieding in te gaan? Zal je lang moeten wachten tot de klantenservice van Dailygrabdeals de elektronica of modeartikel bij je thuis heeft bezorgd? En zal de klantenservice van Dailygrabdeals je wel helpen als er iets mis is met het scheermesje of andere verzorgingsproduct? Alleen mensen die Dailygrabdeals al eens hebben bezocht kunnen je hierover informeren. Kijk eens naar hun reviews om een indruk van Dailygrabdeals te krijgen. Hun cijfers, meningen ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien of Dailygrabdeals de juiste website voor aanbiedingen is.

  Over Dailygrabdeals

  Dailygrabdeals is een website die aanbiedingen aanbiedt. Je kunt via hun website aan producten voor een leuke korting komen. Ze zeggen op hun website dat ze alleen producten aanbieden die ze zelf ook zouden kopen. Deze moeten dan natuurlijk voor een leuke prijs weg kunnen gaan anders hoeft het niet. Hun assortiment is vrij divers. Je kunt er woonaccessoires tegenkomen zoals ledverlichting, decoratie, leuke lampjes, hittebestendige pannen, handdoeken, kraskaarten, kookproducten en nog veel meer. Qua elektronica hebben ze nog meer dingen zoals gadgets met een handige sensor. Hun assortiment kleding loopt dan weer uiteen van sjaals tot schoenen, mutsen, sokken, poncho’s, jurkjes, hoodies, hoofdbanden en truien. Sommige van deze vesten en truien zijn uitermate geschikt om in te sporten. Af en toe zijn er zelfs wat sportschoenen te vinden maar er zijn ook wat slippers en sandalen voor een normale dag of juist een luie dag thuis. En dan zijn er nog wat producten voor de persoonlijke verzorging. Scheermesjes zijn hier een goed voorbeeld van maar ook elektrische tandenborstels zijn er te vinden. Er is dus eigenlijk voor iedereen wel iets te vinden.


  Hopelijk kom je met al die aanbiedingen niet in dit gekkenhuis terecht.

  Diensten van Dailygrabdeals

  je kunt via de website van Dailygrabdeals op een aanbieding ingaan. Dan werken ze eigenlijk net als iedere andere webshop. Er is een Dailygrabdeals bezorgservice die de camera of andere elektronica in zal pakken en bij je thuis komt bezorgen. Mocht er iets niet helemaal goed gaan dan is de Dailygrabdeals klantenservice er altijd nog om het probleem op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dailygrabdeals

  Heb je ooit wel eens een product gekocht via Dailygrabdeals? Dan zouden we je dankbaar zijn als je ons iets over jouw Dailygrabdeals ervaring vertelt. Hoe hoog was de korting nou echt? Kwam je de ledlamp niet even later nog goedkoper tegen? Ben je tevreden met de sjaal of schoenen die je hebt gekocht? Duurde het lang voor de bezorgservice van Dailygrabdeals je nieuwe scheermesjes kwam afleveren? En kon de klantenservice van Dailygrabdeals je helpen toen je een vraag voor ze had? Schrijf je eigen Dailygrabdeals review en vertel ons jouw mening over deze website vol aanbiedingen en kortingen.

  Dailygrabdeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.8
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  opzetborstels

  Prima levering binnen 1 dag geleverd

  Door: Remco 09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Tandenborstelset

  Zeer correcte levering en goede kwaliteit tegen zachte prijzen, top

  Door: Maria 09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  sloffen

  Na alle reacties toch maar iets besteld hier en heb het binnen de gestelde termijn ontvangen. Ik zou zo weer iets hier kopen.

  Door: inge 09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Universele siliconen deksels Kleur Blauw duopack single siliconen deksels-Blauw-single 1 € 8,22 subtotaal € 8,22 Verzending & Transport € 0,00 Belasting € 1,73 Groot Totaal € 9,95

  Nooit ontvangen, op mail wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar en op terug betalingsverzoek wordt niet ingegaan. Kortom een niet betrouwbaar bedrijf met een hele slechte services.

  Mijn advies, geef liever iets meer uit bij een betrouwbaar bedrijf!

  Door: J. Meulstee 22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  prima service

  Scheermesjes gekocht bij dit bedrijf en binnen 2 werkdagen zoals ze hebben aangegeven heb ik het product mogen ontvangen.

  Door: L.T 22-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  niet ontvangen bestelling

  Op 13 maart 2019 heb ik een bestelling van scheermesjes gedaan.
  Reeds 4x en vandaag de vijfde mail verzonden. Krijg geen enkele reactie hierop.
  Het bedrag is tot op heden ook niet teruggestort.
  Deze Dailygrabdeals is niet eens één ster waard.
  Nooit meer bij dit bedrijf iets kopen.

  Door: carel albers 06-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pas op bij dit bedrijf

  Doe geen zaken. Enorme schade door wanbetaling!

  Door: Fransman 12-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  KOOP HIER NIET: Leveren niet, communiceren niet en GEEN geld terug!

  In November 2018 een Candle lights mirror glass besteld. Na een aantal weken eens een mail gestuurd met de vraag wanneer geleverd zou worden aangezien ik niks van Dailygrabdeals had vernomen.

  Als reactie werd gemeld dat het geld teruggestort zou worden.

  Ondertussen februari 2019 en nog steeds geen geld terug.

  Ik zal hier nooit meer bestellen.

  Update 12-02-2019
  Na meerder mails nog steeds geen reactie, ik heb het vandaag nog een keer geprobeerd en volgende stap is gerechtelijke stappen.

  Door: Rob 12-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Dailygrabdeals

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Dailygrabdeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Dailygrabdeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dailygrabdeals actief?

  Dailygrabdeals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dailygrabdeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.