Coursera

8

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Coursera

Ben je op zoek naar een plek om een online opleiding te volgen? Wellicht is Coursera voor jou een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij Coursera bekend zijn.  


Wat is Coursera?

 


Coursera is een Amerikaans bedrijf dat meer dan 1.954 opleidingen aanbiedt. Er wordt gewerkt volgens het principe van Massive open online course, oftewel MOOC. Het bedrijf werkt samen met meer dan 140 universiteiten en onderwijsorganisaties in vele landen. Het bedrijf laat via haar website weten een wereld voor te stellen waarin iedereen, waar dan ook, zijn leven kan veranderen door toegang te krijgen tot 's werelds beste opleidingen.


Coursera is in 2012 opgericht door twee informaticadocenten van de Stanford universiteit. Visie was toen en is nu nog steeds om iedereen overal ter wereld toegang te bieden tot het beste onderwijs. De professoren Daphne Koller en Andrew Ng zetten hun cursussen online zodat iedereen ze kon volgen. Het duo gaf in een paar maanden tijd meer leerlingen les dan gedurende een heel leven in de klas. Tegenwoordig is Coursera uitgebreid tot 53 miljoen mensen en 2.300 bedrijven over de hele wereld.  


Cursussen

 


Elke cursus op Coursera wordt volgens het bedrijf gegeven door fantastische docenten van universiteiten en bedrijven van wereldklasse. Hierdoor kun je altijd en overal iets nieuws leren. Honderden gratis cursussen geven je toegang tot ‘on demand’ videocolleges, huiswerkoefeningen en discussieforums voor de maatschappij. De betaalde cursussen bieden extra quizzen en projecten. Ze bieden eveneens een deelbaar cursuscertificaat bij het afronden. De cursussen van Coursera zijn honderd procent online, je leert binnen 4-6 weken iets nieuws, geprijsd vanaf ongeveer 39 dollar en je kunt een cursuscertificaat verdienen.  


Carrièrevaardigheid

 


Als je een specifieke carrièrevaardigheid wilt beheersen, dan adviseert het bedrijf om te overwegen om je in te schrijven voor een cursus. Je voltooit een reeks rigoureuze cursussen in je eigen tempo, gaat praktische projecten aan op basis van echte zakelijke uitdagingen en behaalt een specialisatiecertificaat om te delen met je professionele netwerk en potentiële werkgevers.  


Professionele Certificaten

 


Of je nu een nieuwe carrière wilt beginnen of je huidige wilt veranderen, professionele certificaten op Coursera helpen je volgens het bedrijf om klaar te zijn voor een baan. Leer in je eigen tempo van topbedrijven en universiteiten, pas je nieuwe vaardigheden toe op praktische projecten die je expertise onder de aandacht brengen van potentiële werkgevers, ontgrendel toegang tot middelen voor loopbaanondersteuning en verdien een loopbaanreferentie om je nieuwe carrière een kickstart te geven.  


Mastertrack

 


Je kunt via Mastertrack profiteren van een zeer boeiende leerervaring met real-world projecten en live, deskundige instructie. Als je wordt toegelaten tot het volledige masterprogramma, tellen je MasterTrack cursussen mee voor je diploma.  


Universiteit van wereldklasse

 


Je kunt je carrière een wending geven met een online diploma van een universiteit van wereldklasse op Coursera. Deze modulaire leerervaring geeft je de mogelijkheid om volgens je eigen schema te studeren en krediet te verdienen terwijl je jouw cursusopdrachten voltooit. Voor een betaalbare prijs leer je van de beste universitaire specialisten en studeer je af met een branche gerelateerde universitaire referentie.  


Welke klantervaringen zijn er bij Coursera?

 


Ben je klant bij Coursera? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welke cursus heb je bij dit bedrijf gevolgd? Ben je tevreden over de service bij Coursera? Ga je in de toekomst vaker een opleiding via dit bedrijf volgen? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Coursera te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

winterjas maat 3xl heb m gekregen probeer contact met ze te krijgen maar reageren nergens meer op

L

l fokkema

23-01-2023

0