NederlandReview

  Ervaringen Cordaid

  Helaas heeft niet iedereen op de wereld het even goed. Er zijn verschillende redenen waarom groepen, volken of zelfs hele landen het tijdelijk of voor langere periode moeilijk kunnen hebben. Cordaid wil deze mensen graag helpen. Maar wat zal het nou precies zijn dat Cordaid allemaal doet? Op wat voor manier proberen zij om mensen die getroffen zijn door een ramp er weer bovenop te helpen? Hoe zullen hun projecten nou echt in zijn werk gaan? Zal er iets zijn dat je zelf kunt doen om hieraan bij te dragen? Er zal er ook een manier zijn om contact op te nemen met deze hulporganisatie? Hier kunnen alleen mensen die al eens in contact met Cordaid je meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een soort organisatie Cordaid precies is. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je informeren over waar Cordaid zich precies voor inzet.

  Over Cordaid

  Cordaid is een hulporganisatie. Ze weten dat sommige mensen het moeilijker hebben. Sommigen hiervan hebben zelfs niet eens de basisvoorzieningen als gezondheidszorg, werk en onderwijs. In andere woorden, het ontbreekt ze aan een veilig en/of menswaardig bestaan. Dit kan bijvoorbeeld gekomen zijn door natuurrampen, oorlog of onrecht. Soms laten deze rampen de mensen geen andere keus dan hun huis, baan en landbouwgrond achter te laten. Cordaid wil deze mensen een helpende hand bieden. Ze doen dit door middel van slimme en blijvende oplossingen waar de getroffen bevolking op de lange duur iets aan heeft. Ze bieden noodhulp en humanitaire hulp aan mensen die getroffen zijn door rampen. Maar ze doen ook aan ontwikkelingshulp. Bij laatstgenoemde richten ze zich vooral op weerbaarheid, werk, gezondheid en onderwijs. Hier hebben ze verschillende projecten voor lopen. Uiteindelijk willen ze door middel van deze hulp en projecten ervoor zorgen dat de mensen weer een toekomst kunnen opbouwen. Cordaid gelooft namelijk in een wereld zonder armoede, een wereld waar mensen omzien naar elkaar.


  Cordaid gelooft dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen.

  Wat Doet Cordaid?

  Zoals hierboven al vermeldt heeft Cordaid verschillende projecten opgericht om mensen in nood te kunnen helpen. Zo willen ze ervoor zorgen dat iedereen de beschikking heeft over schoon water. Maar ze zorgen, in verschillende landen, ook voor goed onderwijs. Result-Based Financing, een financiering waarop scholen betaald krijgen op basis van de resultaten die ze behalen, is hier een voorbeeld van. Je kunt zelf ook bijdragen aan Cordaid door middel van donaties. Dit kan al door middel van kleine giften.

  Ervaringen met Cordaid

  Heb jij al eens aan Cordaid gedoneerd? Of ben je misschien als vrijwilliger betrokken geweest bij één van hun projecten? dan weet je ons vast meer te vertellen over deze organisatie en het werk dat zij doen. Hoe gaan die projecten van Cordaid nou in de praktijk in zijn werk? Op wat voor manier dragen ze bij aan het opbouwen van een nieuwe toekomst? Was het makkelijk een donatie te doen via hun website? En wat is jouw mening over de mensen achter Cordaid? Schrijf een review over Cordaid en vertel ons wat jij echt over Cordaid denkt.

  Cordaid
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cordaid

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cordaid een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cordaid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cordaid actief?

  Cordaid is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cordaid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.