Ervaringen Coppens Vuurwerk

Voor je het weet is het alweer oud en nieuw en tijd om weer wat vuurpijlen de lucht in te schieten. Voor het beste vuurwerk kun je er maar beter zo snel mogelijk bij zijn anders is het alweer uitverkocht. Misschien heeft Coppens Vuurwerk wel wat siervuurwerk of knalvuurwerk voor je. Maar wat zal de kwaliteit van die knalcakes nou eigenlijk zijn? Zullen die fonteinen in het echt wel zo mooi zijn als je dacht? Hoe hoog zullen die vuurpijlen nou echt kunnen komen? Al je pakket wel voor oud en nieuw bezorgd worden? En hoe zal de klantenservice van Coppens Vuurwerk reageren als je rotjes niet afgaan? Alleen mensen die al eens vuurwerk van Coppens Vuurwerk hebben afgestoken kunnen hier een zinnig antwoord op geven. Lees dus hun reviews om te zien hoe tevreden zijn nou echt over die mortieren zijn. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou echt van Coppens Vuurwerk zult kunnen verwachten.

Over Coppens Vuurwerk

Coppens Vuurwerk is een hobbywinkel en feestwinkel die vuurwerk aanbiedt. Je kunt er dus terecht voor vuurwerk in alle soorten en maten. Het maakt hiervoor niet uit of je van knalvuurwerk of juist siervuurwerk houdt. Om te demonstreren wat voor een vuurwerk ze allemaal hebben organiseren ze ieder jaar een demo waarbij ze dan vervolgens wat van hun vuurwerk de lucht in schieten. Ze hebben knalvuurwerk zoals mortieren en knalcakes voor degenen die van een lekkere harde knal houden. Ook rotjes en gillende keukenmeiden horen hierbij. Maar er is natuurlijk ook veel mooi siervuurwerk. Denk hierbij aan fonteinen en vuurpijlen. Mocht je van veel pijlen of knallen vlak achter elkaar houden, dan is een cake misschien wel iets voor jou. Er zijn siercakes en knalcakes in verschillende prijsklasses. Ook zijn er cakes die een combinatie van siervuurwerk en knalvuurwerk in zich hebben. In alle gevallen hoef je maar één keer een lontje aan te steken en kun je vervolgens genieten van een salvo aan knallen of pijlen. En als laatste zijn er dan nog vuurwerkpakketten met daarin eigenlijk van alles wel wat. Er zitten grote pijlen in, fonteinen, sterretjes, grondvuurwerk en meestal ook wel een stel rotjes.


Wat voorbeelden uit hun assortiment.

Diensten van Coppens Vuurwerk

Je kunt via de website van Coppens Vuurwerk dus vuurwerk bestellen. Je kunt het echter niet het hele jaar door ontvangen. Het wordt alleen verstuurd drie dagen voor oud en nieuw. Mocht er een zondag tussen zitten dan kun je een dag eerder beginnen met bestellen. In ieder geval zal de bezorgservice van Coppens Vuurwerk de vuurpijlen en knallers voor oud en nieuw naar je opsturen. Ook is er een Coppens Vuurwerk klantenservice om je te helpen als er iets mis is met de pijlen of knallers.

Klachten, Complimenten en Tips voor Coppens Vuurwerk

Heb jij al eens vuurwerk van Coppens Vuurwerk afgestoken? Dan horen we graag hoe die ervaring voor jou verlopen is. Was het makkelijk om vuurwerk te bestellen via hun website? Ging al het vuurwerk af of gingen er veel pijlen niet de lucht in? En wat voor een klantenservice biedt Coppens Vuurwerk dan aan? Laat een Coppens Vuurwerk review achter en vertel ons jouw mening over deze vuurwerkwinkel.

Coppens Vuurwerk
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Coppens Vuurwerk

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)