NederlandReview

  Ervaringen Concrete Matter

  Beoordelingen en ervaringen met Concrete Matter. Concrete Matter, de stoere conceptstore en cadeauwinkel voor de man. Je vindt ze online en in Amsterdam. Nieuwsgierig wat anderen vonden van deze attractie voor vintage lovers? Je leest hun ervaringen hier.

  Over Concrete Matter


  De conceptstore Concrete Matter wordt ook wel 'The Man's Gift Company' genoemd. Ooit begonnen als een webshop door oprichters Tim, Tomas en Jacob, maar inmiddels ook hele mooie fysieke winkels in Amsterdam. De drie Nederlandse mannen wilden hun liefde voor en passie voor oude, bijzondere en mooie spullen delen met de wereld. Zo werd de samenwerking tussen de voormalig FOAM-medewerker, een gepassioneerde ondernemer en een invloedrijke grafisch ontwerper geboren. De winkelformule van Concrete Matter is gebaseerd op aandacht. Niet alleen voor de spullen die ze verkopen, maar ook aandacht voor detail en voor verhalen en wensen van jou als klant. Je ziet deze nieuwsgierigheid terug in de productkeuze, de kennis over de producten en het enthousiasme dat deze winkel uitstraalt. Je vindt er allerlei mooie cadeaus voor mannen in de categorieën kleding, accessoires, verzorging, wonen, gereedschap, boeken & gidsen en mantiques.

  The Problem With Concrete

  Concrete Matter voor jou


  Het lijkt inmiddels de normaalste zaak van de wereld dat we dingen weggooien als we klaar zijn met gebruiken. Producten zijn tijdelijk en voegen eigenlijk weinig toe aan onze levens. Waar men vroeger de concurrentie aan ging door betere kwaliteit te leveren, lijkt nu de prijs soms leidend te zijn. Spullen die vroeger van mooie duurzame materialen als hout, staal of leer werden gemaakt, zien we nu vooral van plastic. Zonde en niet nodig vindt Concrete Matter. Jij verdient namelijk spullen en kleding die met aandacht gemaakt worden. Hoogwaardige materialen en gemaakt onder omstandigheden die mens en milieu minimaal belasten. Dat zie je terug in de kleding die mooi blijft, ook na een seizoen intensief dragen, maar ook in een mooi vormgegeven scheermes wat scheerbeurt naar scheerbeurt uitstekend dienst blijft doen. Door nauw samen te werken met fabrikanten kun jij bij Concrete Matter mooie materialen shoppen voor een fijne prijs. Concrete Matter zoekt voor jou de mooiste producten die mooi zijn en blijven. Cadeaus voor mannen. Of je nou een cadeau voor je vriend zoekt of gewoon lekker voor jezelf wilt shoppen - bij Concrete Matter vind je altijd een origineel product.

  Probleem of niet helemaal tevreden


  Ben je niet niet helemaal tevreden met je aankoop of heb je een ander probleem ondervonden met Concrete Matter? Laat het hen weten! De enthousiaste ondernemers zullen er alles aan doen om samen met jou tot een geschikte oplossing van je probleem te komen. Voor alles wat je niet helemaal lekker zit mag je contact opnemen met Concrete Matter - zij gaan immers voor 100% tevreden klanten. Je kunt ze bellen, mailen of een berichtje sturen via social media.

  Heb jij er al geshopt?


  Heb jij de antieke meubelen van de winkel al bewonderd? Of wellicht heb je al wat gekocht in deze authentieke winkel? Mannen (en vrouwen) zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen met deze cadeauwinkel voor mannen!

  Vind je bij Concrete Matter de beste cadeaus voor mannen? lees ervaringen en beoordelingen van klanten en weet of je hier wel of niet moet kopen!

  Concrete Matter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Concrete Matter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Concrete Matter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Concrete Matter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Concrete Matter actief?

  Concrete Matter is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Concrete Matter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.