NederlandReview

  Ervaringen Colorland

  Je hebt vast wel een hoop foto’s rondslingeren die je op de één of andere manier wilt verwerken. De juiste aanbieder van fotoproducten uitkiezen is echter nog niet zo eenvoudig. Het zou kunnen dat Colorland je wel van een mooie foto op canvas kan voorzien. Maar hoeveel foto’s zul je nou in zo’n fotokalender kwijt kunnen? Hoe zullen die klassieke afdrukken er echt uitzien als je hem eenmaal in handen hebt? Zal het lang duren voor je fotomagneet wordt bezorgd door de bezorgservice van Colorland? En zal de klantenservice achter Colorland je wel vriendelijke te woord staan als je fotoboek toch niet zo is geworden als je had gehoopt? Alleen echte klanten van Colorland kunnen over deze fotoproducten wat meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van alles wat Colorland aanbiedt. Hun meningen, cijfers, beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er van Colorland verwacht kan worden.

  Over Colorland

  Colorland is een fotobedrijf dat verschillende soorten fotoproducten aanbiedt. Een fotoalbum kan bijvoorbeeld erg mooi zijn. Je kunt kiezen voor een klassiek fotoboek, een exclusief fotoboek of een luxe album. Een exclusief fotoboek heeft een eco-leren of juist een textiele kaft. Je kunt vensters toevoegen in allerlei verschillende kleuren en hebt de beschikking over 28 tot wel 160 pagina’s. Een ander fotoproduct waarin je veel foto’s kunt verwerken is een fotokalender. Dit kan in A3, A4 of XL formaat gedaan worden. Voor je huis hebben ze dan nog een foto op canvas of een foto op een fotomagneet. Dan zijn er nog verschillende soorten mokken waarop je een foto kunt laten afdrukken. Een altijd gekleurde mok kan mooi zijn maar een magische mok, zo’n mok waarbij de foto te zien is als de beker warm wordt, is erg bijzonder. Mocht je vooral latte drinken dan kun je daar ook speciale kopjes voor bestellen met een foto van je gezin, geliefde of andere afbeelding. En natuurlijk kun je Colorland ook gewoon vragen om de foto op de ouderwetse manier af te drukken. Je kunt voor een klassieke foto gaan of er een retro afdruk van laten maken.


  Het sharebook van Colorland.

  Diensten van Colorland

  Je kunt bij Colorland dus je foto op verschillende manieren laten afdrukken. Je kunt het product aanklikken dat je wilt bestellen en dan je foto uploaden. In het geval van een fotoboek of fotokalender zal je ook aan moeten geven waar op de pagina’s bepaalde foto’s moeten staan en deze leuk aan moeten kleden. Mocht er een probleem optreden, bijvoorbeeld een foto die niet goed op de pagina staat, dan kun je contact opnemen met de Colorland klantenservice.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Colorland

  Heb je zelf al eens een fotoproduct bij Colorland besteld? Of het nou een heel fotoboek was of alleen een magneetje, wij willen graag alles horen over jouw ervaring met deze fotowinkel. Hoe makkelijk was het om een fotokalender te bestellen? Was het fotoboek helemaal wat je ervan verwachtte of schortte er veel dingen aan? En wat is jouw oordeel over Colorland’s klantenservice of de levertijd van hun bezorgservice? Schrijf een Colorland review en laat ons weten wat jij van Colorland vindt.

  Colorland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Colorland

  Uw beoordeling