NederlandReview

  Ervaringen CliniClowns

  Lees nu! Ervaringen van mensen die te maken hebben gehad met CliniClowns. Wil jij graag in contact komen met CliniClowns? Of heb je wel eens verhalen over CliniClowns gehoord en wil je weten of dit klopt? CliniClowns behoort tot goede doelen en biedt verschillende soorten diensten. Wil jij alles weten over de werkwijze van CliniClowns? Meedoen aan de CliniClowns Club of een spreekbeurt over CliniClowns houden? Hieronder vind je meer!

  Over CliniClowns

  Het concept CliniClowns is begonnen in Amerika. Michael Christenen was straatartiest en clown van het Big Apple Circus. Christenen kwam vaak als clown in het ziekenhuis om zijn zieke broer op te vrolijken. Helaas overleed zijn broer en daarbij erfde Christenen zijn dokterstas. Samen met deze dokterstas ontwikkelde hij een personage: Dr. Stubs. Christenen mocht een stuk als zijn personage Dr. Stubs spelen tijdens een open dag in een ziekenhuis. Dit was zo’n groot succes dat hij vaker bezoeken ging doen. In 1986 ontstond dankzij Christenen de Big Apple Clown Care Unit. Dit succesverhaal kwam al snel terecht in Europa en bereikte professor dokter Tom Voute. Hij richtte in 1992 de Nederlandse CliniClowns op. In 1993 begonnen de eerste clowns in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Nu zijn er inmiddels 70 clowns in dienst. Alle clowns worden getraind zodat ze hun werk optimaal kunnen doen. CliniClowns komen tegenwoordig in wel 100 ziekenhuizen in Nederland. Maar ze zijn niet alleen in ziekenhuizen te vinden. Scholen, instellingen en voorstellingen behoren ook tot het werkveld van CliniClowns. Je kan zelfs online met ze in contact komen.

  Circus Cliniclowns 13

  Diensten


  CliniClowns bieden de mogelijkheid om langs te komen op verschillende scholen. De voorstelling ‘Er was eens...’ is speciaal ontwikkeld voor zeer moeilijk lerende kinderen tussen 4 en 18 jaar. Voor kinderen met een verstandelijke- of een meervoudige handicap is het klein zintuigen orkest ontwikkeld. Dit is een muzikale voorstelling voor het prikkelen van de zintuigen. CliniClowns college is een theater voorstelling voor zieke en gehandicapte kinderen. Zij mogen deze voorstelling bijwonen samen met het gezin. Deze voorstelling is privé en daarom een hele speciale belevenis voor het hele gezin. De voorstelling wordt gezellig afgesloten met pannenkoeken. Daarnaast organiseert CliniClowns het Circus CliniClowns, komen de CliniClowns op bezoek in het ziekenhuis en bestaat er ‘de speelkoffer’. Deze koffer is te gebruiken als de CliniClowns even niet aanwezig zijn. Kortom, CliniClowns zijn erg veelzijdig.

  Klachten

  Op de website van CliniClowns is de CliniClowns shop te vinden. Hier zijn verschillende artikelen te koop. Van leuke knuffeltjes tot een mok met een lieve tekst. Voor klachten is het bedrijf goed te bereiken via een e-mail adres of een telefoonnummer. Daarnaast kan je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website van CliniClowns staat dat alle klachten serieus in behandeling worden genomen door de afdeling Helpdesk van de CliniClownsshop. Ze proberen de klacht binnen tien dagen op te lossen. Daarnaast kan er via de website een donatie gedaan worden, kan je vrijwilliger worden of een vacature CliniClowns vinden.

  Heb je zelf ervaringen met CliniClowns? Laat het weten!

  Ook ervaringen met cliniclowns? Wilt u weten wat anderen er van vinden voordat u iets doneert? Lees dan onafhankelijke ervaringen op NederlandReview

  CliniClowns
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.4
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CliniClowns

  Uw beoordeling

  Donatie

  Sympathieke organisatie maar minder sympathiek als je je automatische donatie wilt stoppen. Je wordt doorverwezen naar een speciaal telefoonnummer en daar krijg je voortdurend een bandje met de melding dat ze telefonisch even niet bereikbaar zijn. Ga je dan met je goede bedoelingen. Ik stink er niet meer in.

  Door: L v D17-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Donatie

  Vanavond een collectant van Cliniclowns aan de deur gehad. Ik doneer eigenlijk nooit maar ze doen positieve dingen dus waarom niet. Cash doneren was niet mogelijk, wat begrijpelijk is vandaag de dag, maar ik kon wel doneren via de bank. Toen ik op de tablet keek die ik onder mijn neus geschoven kreeg .. minimaal 8 euro. Toen ik goed las .. maandelijks! Er stonden ook bedragen van 10,15 etc. Sorry, maar bijna 100 euro per jaar! Laat mensen zelf kiezen .. ook een eenmalige donatie ipv maandelijks en dan haal je veel meer op. Ik heb vriendelijk gepast ..,

  Door: van den Heuvel11-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Goed werk van CLowns, maar stichting is erg opdringerig

  Het werk dat ze doen is echt wel heel goed. Mijn neefje in het ziekenhuis was erg enthousiast.

  Maar toen ik daardoor donateur ben geworden, werd ik erg gespamd met post en bedelbrieven.
  Helaas ben ik toen gaan opzeggen, maar dat ging ook niet zomaar, want ze bleven daardoor juist brieven sturen.
  Echt heel irritant.

  Helaas heeft de stichting CliniClowns daardoor bij mij echt een slechte naam gekregen en dat is zonde, want het gaat eigenlijk om de clowns en het goede werk dat zij doen!!

  Door: Angelique vd Hoeven14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Gezien in het ziekenhuis

  ook al houd ik zelf niet zo van clowns ik ben er een keer zelf bij geweest toen er clowns kwamen toen mijn kleine neefje van 5 in het ziekenhuis lag met een nare infectie.

  die kinderen vonden het echt fantastisch, het was een harstikke leuke ervaring!

  nu overweeg ik eigenlijk om lid te worden, nu ik gezien heb hoeveel goeds ze toch verrichten.

  maar ik houd niet van abonnementen, bang dat je er nooit meer vanaf komt...

  Door: Marianne de Smet20-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed werk, irritante 'service'

  Door een opdringerige verkoper op Utrecht Centraal heb ik me laten verleiden donateur te worden van de CliniClowns. Ze doen goed werk, dus wat dat betreft was het geen slechte keuze ofzo, maar het was zo moeilijk om van ze af te komen daarna! Brieven die niet aankwamen, automatische incasso die maar door liep. Dat doe ik niet nog eens. Heeft dus niets met de clowns te maken of het werk dat ze doen, gewoon de organisatie!

  Door: Manon vd Pol06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Enge clowns

  Ik houd helemaal niet van clowns en heb dan ook nooit iets van de CliniClowns willen weten. Leuk dat ze kinderen opvrolijken, maar ik blijf hier liever ver vandaan. Ik neem toch aan dat er ook kinderen zijn die dit harstikke eng vinden? Volwassenen met schmink die eng vrolijk zitten te doen, mijn zoontje zou er niks aan vinden, dat weet ik zeker.

  Door: E. van Veldhoven04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Ons zoontje helemaal opgevrolijkt!

  Mijn zoon van 4 was maar kort in het ziekenhuis, gelukkig, maar hij trof het, want daar waren ineens de Cliniclowns! Vond het eerst zo zielig, dat kleine jongetje in dat grote bed, maar toen zag hij er ineens een stuk fijner uit. Stralend van oor tot oor en hij kreeg nog een ballon ook! Wat een leuk initatief!

  Door: Suzan30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is CliniClowns een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over CliniClowns. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CliniClowns actief?

  CliniClowns is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CliniClowns gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.