NederlandReview

  Ervaringen Cleanprofs

  Heeft u een reinigings team nodig? Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen. Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl . De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

  Over cleanprofs

  Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden.

  Cleanprofs Containerreiniging

  Cleanprof diensten

  Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
  Cleanprofs reiniging gebeurt op basis ban een abonnement. Het bedrijf reinigt uw containers 12 of 24 keer per jaar afhankelijk van de soorten containers.

  Cleanprofs hanteert een basisbedrag van € 7,88 per maand waar zij rest containers schoonmaken voor 12 x in een jaar. Ook maken ze GFT- containers schoon voor € 7,88 per maand. Als u Rest & GFT samen wilt voegen betaalt u €10,63 per maand voor 12x rest containers en 12x GFT containers per jaar.

  Klachten

  Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

  Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

  Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

  Cleanprofs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

  4.6
  30% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cleanprofs

  Uw beoordeling

  Schone containers

  Ik ben blij dat ik met Cleanprofs in zee ben gegaan. De containers zijn goed schoon, geen restanten oid. Alleen jammer dat de groene container, juist in de maand december als er veel etensresten ed in de groene container belanden, niet gereinigd wordt. Mijn groene container is 1 december 2016 voor het laatst gereinigd en wordt pas 24 januari 2017 weer schoongemaakt. Dus 2 maanden niet..... Min puntje. Ook wordt volgens het nieuwe schema de groene container maar 11x gereinigd ipv de beloofde 12x. De laatste reiniging is dit jaar al op 28 november!!!! Maar....... ondanks deze minpuntjes ben ik toch blij met Cleanprofs. En voor de prijs hoef je het niet te laten :)


  Door: Jacqueline Krol10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Prima bedrijf met goede service

  Wij laten al jaren door Cleanprofs schoonmaken. In het begin heb ik op het punt gestaan om op te zeggen zo vaak als het fout ging. Maar de laatste paar jaar gaat het heel goed, er wordt zelfs aangebeld als onze container niet aan de weg staat "of we vergeten zijn hem te laten staan". En als er een keer niet gereinigd is of het door een feestdag niet kan, dan wordt dat altijd verrekend.
  Ik schrijf normaal nooit een review, maar zoals gebruikelijk wordt er vooral door ontevreden mensen gebruik van gemaakt!

  Door: A13-10-2019
  Cleanprofs B.V.13-08-2020

  Beste klant, Dank u wel voor uw bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven er namelijk altijd naar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Zeer tevreden

  Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
  Wij wonen in een dorp in Brabant.
  Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
  De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
  Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
  Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
  Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

  Door: Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima

  Goede service, bak altijd schoon. De enige keren dat dat niet zo is, komt het omdat we zelf vergeten zijn de container aan de weg te zetten. En eenmaal bleek de scansticker versleten te zijn. Dat was na een telefoontje binnen een dag verholpen. Ik herken de negatieve berichten van hierboven totaal niet. Erg blij met Cleanprofs. Regio ZO-Friesland

  Door: LT25-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Abbonement

  Ben erg teleurgesteld door dit bedrijf
  Hebben vanaf April Abbonement maar volgens mij nog maar 2 schoonmaakdagen gehad
  Iedere keer moet ik er achter aan bellen zijn ze ons weer vergeten .
  Heb voortijdig opgezegd en ze zouden afgelopen donderdag de laatste keer komen voor onze plasticcontainer . Deze keer kreeg ik keurig een bericht dat ze helaas pas vrijdag komen,
  Maar helaas vrijdag ook niemand gezien
  Dus vandaag maar weer gebeld want vandaag was de bruine contrainer voor de laatste keer aan de beurt . Ze hebben ons toegezegd dat ze vandaag beide containers reinigen dus ik dacht dat dit wel goed komt . Ik vroeg nog of ze echt komen vandaag .Maar helaas weer niet .Ben er helemaal klaar mee . In de tijd die ik aan het bellen of appen ben kan ik ze zelf wel schoon maken

  Door: Silvia26-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Containers schoonmaken

  Zelf geen klant van cleanprofs, maar ik vraag me af of ze ook nog glazenwassers erachteraan sturen. Ze staan hier bij mijn voorgevel met de hogedrukspuit te spuiten, en kijken nergens naar. Als ze weg zijn kan ik en mijn buren de ramen weer zemen.

  Door: Frans Wessels22-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reiniging GT-R en restcontainers

  Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
  Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

  Door: G de Bruin23-07-2019
  G de Bruin23-07-2019

  Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

  M. Van den Berg31-07-2019

  Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Prima!

  Ik vind de service en abonnement van Cleanprofs uitstekend! Al jaren abonnement en altijd op tijd en schoon! Hoef ik nooit over na te denken en dat is ook de bedoeling. Vooral fijn met de zomermaanden dat je een goed gereinigde container hebt. Ik ben dik tevreden! Zo doorgaan dus!

  Door: M tan12-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  super goed: zeker in onze gemeente

  wij betalen per leging, dus het kan zijn dat de bakken 2 maanden in de tuin staan, nu we met cleanprofs in zee zijn gegaan heb ik 2 maanden frisse bakken zonder maden, ik vind het een goede initiatief en ben er super blij mee

  Door: Maria11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hard nodig!

  Onze gemeente doet het niet en er liep op een gegeven moment allemaal ongedierte en maden in de afvalbak. Echt superranzig en was blij met ze. Container blijft schoon en ze zijn elke maand netjes op tijd!

  Door: Horst07-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Groene container reinigen.

  De laatste twee wasbeurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De groene container is zelfs netjes op onze oprit neer gezet. Vriendelijke schoonmaker.

  Door: Jan De Graaf01-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Niet aan beginnen.

  Dit bedrijf holt achteruit. Prijs kwaliteit niet goed. Veel te duur en ze vergeten met enige regelmaat de container schoon te maken, terwijl ze wel factureren. De service is ook ver te zoeken. Bedrijf heeft korte termijn visie (lees snel geld verdienen). Is totaal niet geïnteresseerd in klantvriendelijkheid. Ik heb mijn contract opgezegd.

  Door: Rien Huibrechtse27-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Afrader

  Containers zijn schoon na het reinigen. Helaas wel minpuntjes. Ze plannen de reiniging wel eens op dagen dat het geen vuilnis-ophaaldag is. Verandert de gemeente de ophaaldagen past Cleanprofs de wasweken niet aan. Hierdoor in de eerste helft van dit jaar 6 betalingen voor 4 reinigingen. Zij plannen in september een extra reiniging in ter compensatie, maar dan heb ik - mits de wasweken in de tweede helft van het jaar wél kloppen- toch 12 keer betaald voor 11 keer reinigingen. Door hun eigen misser, die maken zij niet goed, telefonisch contact vriendelijk afwijzend. Juist in de warmere tijd van het jaar hierdoor ook te lang een vieze bak. Ze bieden een extra reiniging aan om los te plannen, maar dan moet ik mijn groene afval eerst 2 weken elders stallen zodat de bak leeg blijft, dit is dus een schijnoplossing en heb ik afgewezen. Op dagen dat de reiniging lukt moet ik mijn container gaan zoeken in de straat verderop omdat de medewerker hem niet terug zet. Maar hij is dan wel schoon. Ik raad dit bedrijf niet meer aan.

  Door: C. van Eck17-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Steeds duurder bij dalend serviceniveau

  Heeeel lang geleden een contract afgesloten bij een container-reiniger wat waarschijnlijk door overnames uiteindelijk Cleanprofs is geworden.
  In het begin een duobak en 24 reinigingen per jaar. Doordat ik nu 2 containers heb wordt de gft maar 12 keer gereinigd, als ze me niet overslaan.
  In januari zat mijn container vol met schimmel dus ging ik maar eens opzoeken wanneer hij schoongemaakt zou worden, dat bleek 27 januari te zijn.
  Ik ging er dus van uit dat ie eind december weer overgeslagen was en heb mijn betaling van januarie gestorneerd.
  Ze hingen meteen aan de telefoon...
  Blijkbaar was hun planning zo briljant dat ze 2 december de laatste van de 12 reinigingen hadden en 27 januari de eerste van 2020. Dat is 8 weken!
  Vandaar de hevige schimmelgroei in de winter...
  Omdat het niet voor het eerst is dat er is overgeslagen heb ik ze maar meteen vermeld dat ik het contract stop zet.
  Vervolgens weer wel een herinneringsfactuur en paar dagen daarna al weer een belletje en een email.
  Als ze net zo vaak zouden reinigen als betalingsverzoeken versturen had ik mijn abonnement niet op hoeven zeggen….

  Door: Erik Braat05-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cleanprofs

  Wat een waardeloos bedrijf. Na 2 maanden heel snel op gezegd. Container wordt soms gereinigd maar vaak niet. Bellen heeft geen zin, ze plannen een nieuwe schoonmaakbeurt maar ook dan komen ze niet. Om heel veel ergenis en teleurstelling te voorkomen, ga niet in zee met dit bedrijf.

  Door: W. Morsink18-01-2021
  Snoek25-01-2021

  NIET DOEN wordt de helft van de tijd niet schoongemaakt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Reiniging gemist.

  2 reinigingen gemist door toedoen van gemeenten. Restitutie gekregen . Goede service.

  Door: Yvonne Jochems03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Containerreiniging

  Prima service... niks mis mee

  Door: M.J02-11-2020
  Hoes30-11-2020

  Zeer slechte service, herhaaldelijk klacht ingediend over het niet reinigen van containers. Klachten worden simpelweg niet genoteerd in het dossier. In 2019 containers niet 2x niet gereinigd, idem in april en mei 2020. Maanden wel betaald, opgezegd, met de afspraak dat de maanden mei en april teruggestort zouden worden en nu stuurt men een deurwaarder voor de maand juni!? Zonder ook maar enige vermelding van de terugstorting. Zeer ontevreden!! Echt zeer slechte service.

  De jong08-02-2021

  Helemaal mee eens! Uitgekookte oplichters bende! De directie: SAID EN WILLEM! Bah! Makkelijk geld maken op deze manier! Maar goed.. de eerste naam zegt het al he.. blijven toch altijd de zelfde!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reinigen containers

  Waardeloos slechte reiniging, en het is ook de vraag of ze überhaupt komen in een jaar tijd meer dan de helft niet geweest. Begrijp nu waarom de gehele wijk niet meer lid is.

  Door: Ray27-08-2020
  Cleanprofs Klantenservice31-08-2020

  Hoi Ray, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag komen wij met u in contact om tot een oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  G.rademaker-Kalis31-08-2020

  De reclame vn Clean profs klopt helemaal niet Mijn containers worden nooit van buiten shoongemaakt

  Cleanprofs Klantenservice01-09-2020

  Beste heer/mevrouw Rademaker-Kalis, Dank je wel je bericht. Wij reinigen zowel de binnenkant als de buitenkant, Wij vinden het vervelend om te horen dat het bij jou niet is gebeurd. Zou je telefonisch contact met ons kunnen opnemen, zodat wij dit probleem kunnen oplossen? Het is ook mogelijk om ons een e-mail toe te zenden met postcode en huisnummer. Wij zullen dan zelf contact met je opnemen. Groetjes Cleanprofs Klantenservice

  De Jong08-02-2021

  Jullie vinden wel veel dingen vervelend om te horen. Misschien is een keer daadwerkelijk de service verbeteren in plaats van achter je je laptop bullshit typen!

  Ridder-Smits18-03-2021

  Mijn vrouw heeft reuma en moet veel moeite doen om die containers schoon te maken. Dus leek het haar om het te laten doen door clean profs. Na aanmelding duurde het 3 weken voordat de eerste container werd schoongemaakt. Nou ja schoongemaakt de container was schoner aangeleverd dan dat we hem schoongemaakt terug kregen. Dus gelijk een klacht ingediend en kreeg nul op rekest dus wilde wij het contract stop zetten. Nu hebben zij het inderdaad stopgezet maar pas over 1 jaar. ze dreigen met van alles en nog wat ze hebben geen contract die ondertekent is en ze beweren dat zij alles mogen. Ik heb de bankrekening geblokkeerd voor hun en een brief geschreven en een rode kaart gestuurd dat als ze noch afschrijven dat er aangifte wordt gedaan van minimaal diefstal. ben benieuwt wat hun reactie zal zijn want ze beweren een coulante bedrijf te zijn waar ik mijn grote twijfels aan heb.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goede service

  Ben al jaren klant bij cleanprofs en tot volle tevredenheid, heb zelf nog nooit iets negatiefs over dit bedrijf meegemaakt

  Door: Freddy Radtur23-02-2020
  J van Mierlo 26-03-2020

  Afspraken worden niet nagekomen, container niet altijd schoongemaakt. Vaak telefonische contact gehad, telefonisch afspraak gemaakt t/m Oktober schoonmaken en dan stoppen. Nu is het Maart en nog gaan ze incasseren . Ze zeggen dat ze de opnames terug geluisterd hebben en dat daar niets van terug te vinden is over de gemaakte afspraak. Waardeloos, ze hoeven mij nooit meer te bellen, blij dat ik er vanaf ben!!!!!!

  Cleanprofs13-08-2020

  Beste Freddy, dank u wel voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  Cleanprofs B.V.13-08-2020

  Beste heer/mevrouw van Mierlo, Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  reiniging containers

  Schofterig bedrijf, ze laten je bateln voor diensten die ze niet uitvoeren. Meerdere malen contact met ze gehad, en in plaatst van hun fout toe te geven omdat hun administratie niet op orde was hebben ze er nu een verhoging van €40 bij gedaan. Nog nooit zo schofterig behandeld

  Door: m van Zelt03-02-2020
  Cleanprofs B.V.13-08-2020

  Beste heer/mevrouw van Zelt, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  TV reclame !!!???24-08-2020

  opvallend dat ze vlak voor de TV reclame ineens reageren op reacties van een bijna een jaar geleden. Niet erg professioneel

  Cleanprofs Klantenservice02-09-2020

  Beste heer/mevrouw, momenteel hebben wij inderdaad een een TV campagne lopen. Echter is dit niet de reden dat wij reageren op berichten. Helaas waren wij nog niet actief op meerdere sociale media platformen. Door toch te reageren proberen wij tot een oplossing te komen met al onze klanten, zowel onze bestaande en oude klanten. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cleanprofs actief?

  Cleanprofs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.