Cleanprofs

Alle reviews

Cleanprofs

34% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (79)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schone containers

  Ik ben blij dat ik met Cleanprofs in zee ben gegaan. De containers zijn goed schoon, geen restanten oid. Alleen jammer dat de groene container, juist in de maand december als er veel etensresten ed in de groene container belanden, niet gereinigd wordt. Mijn groene container is 1 december 2016 voor het laatst gereinigd en wordt pas 24 januari 2017 weer schoongemaakt. Dus 2 maanden niet..... Min puntje. Ook wordt volgens het nieuwe schema de groene container maar 11x gereinigd ipv de beloofde 12x. De laatste reiniging is dit jaar al op 28 november!!!! Maar....... ondanks deze minpuntjes ben ik toch blij met Cleanprofs. En voor de prijs hoef je het niet te laten :)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima bedrijf met goede service

  Wij laten al jaren door Cleanprofs schoonmaken. In het begin heb ik op het punt gestaan om op te zeggen zo vaak als het fout ging. Maar de laatste paar jaar gaat het heel goed, er wordt zelfs aangebeld als onze container niet aan de weg staat "of we vergeten zijn hem te laten staan". En als er een keer niet gereinigd is of het door een feestdag niet kan, dan wordt dat altijd verrekend.
  Ik schrijf normaal nooit een review, maar zoals gebruikelijk wordt er vooral door ontevreden mensen gebruik van gemaakt!

  Beste klant, Dank u wel voor uw bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service.
  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken.

  Wij streven er namelijk altijd naar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren.

  Met vriendelijke groet,

  Cleanprofs klantenservice

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer tevreden

  Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
  Wij wonen in een dorp in Brabant.
  Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
  De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
  Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
  Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
  Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Goede service, bak altijd schoon. De enige keren dat dat niet zo is, komt het omdat we zelf vergeten zijn de container aan de weg te zetten. En eenmaal bleek de scansticker versleten te zijn. Dat was na een telefoontje binnen een dag verholpen. Ik herken de negatieve berichten van hierboven totaal niet. Erg blij met Cleanprofs. Regio ZO-Friesland

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  GFT

  Het bedrijf komt zijn toezegging wat reinigen van de kliko NIET na. November 2021 abonnement afgesloten maar reinigen gebeurd niet en na telefonisch contact wordt je nog uitgemaakt dat je de bak te snel binnen heb gehaald. Flauwekul, tot 19.00 uur buiten gehad. Oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Groen container .

  Wat een waardeloos bedrijf veel beloven maar niks doen . 2 maanden lid nog steeds geen schone container. Enigste wat ze schoonmaken is je bankrekening

  Geachte heer Peters, we vinden het heel vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Heeft u al contact hierover opgenomen met onze klantenservice: 088 0240456. We willen graag samen met u bekijken wat er fout gaat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Container reinigen

  Mijn rst kliko zou gister voor het eerst schoon gemaakt worden maar dat was niet gebeurd dus ik gisteravond een berichtje gestuurd en ze hebben mij vanmorgen terug gebeld en we zijn tot een goede oplossing gekomen komende vrijdag word hij gelijk met de kliko van de gft kliko schoon gemaakt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reiniging GT-R en restcontainers

  Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
  Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

  Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

  Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima!

  Ik vind de service en abonnement van Cleanprofs uitstekend! Al jaren abonnement en altijd op tijd en schoon! Hoef ik nooit over na te denken en dat is ook de bedoeling. Vooral fijn met de zomermaanden dat je een goed gereinigde container hebt. Ik ben dik tevreden! Zo doorgaan dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super goed: zeker in onze gemeente

  wij betalen per leging, dus het kan zijn dat de bakken 2 maanden in de tuin staan, nu we met cleanprofs in zee zijn gegaan heb ik 2 maanden frisse bakken zonder maden, ik vind het een goede initiatief en ben er super blij mee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  containerreiniging

  Eindgevoel dat ik overhoud aan dit bedrijf is gevoel van pure oplichting.

  Eerste gesprek om een abonnement af te sluiten verliep heel prettig en duidelijk. Vervolgens ging het mis met de daadwerkelijke reiniging. Komen niet langs om te reinigen en blijven dan ijskoud volhouden dat de bak niet aan straat stond of niet opvallend genoeg ze terwijl ze zelf de bak van grote stikkers hebben voorzien. In het verleden hebben we dit vaker meegemaakt en wij hebben toen in overleg het abonnement ontbonden, daarvan een bevestiging ontvangen maar men bleef factureren.. Een email van ons naar het bedrijf leverde een excuusmail op dat het een foutje was maar men bleef toch opnieuw incasseren.

  Na een incassoblokkade werd het bedrijf blijkbaar boos, ze gingen ze mailen, we waren ze geld verschuldigd, ze gingen bellen, verzonnen vanalles bij elkaar en ze werden lastig, ze hadden tussentijds ook het abonnementstarief gewijzigd (foutje, verkeerde tarief was doorgegeven, was niet zo maar men heeft gewoon eenzijdig de abonnementsvorm veranderd, de ingangsdatum vervroegd ??) ze zeggen meerdere te hebben gebeld dat terwijl een mobiele telefoon duidelijk gemiste oproepen aangeeft.
  Geen partij om op een fatsoenlijke en redelijke manier afspraken mee te maken. Zeker niet als het fout gaat! Rechtsbijstandverzekering heeft de kosten afgekocht omdat het te veel moeite kost om in discussie te gaan met een partij als deze.

  Ik zou een ander reinigingsbedrijf uitzoeken.

  Beste Hanneke, wat vervelend om te horen hoe de situatie is verlopen! Dit is uiteraard echt niet de bedoeling geweest, en dit is dan ook zeker niet de service waar wij voor staan. Onze excuses, wij gaan ervoor zorgen dat dit niet nogmaals kan gebeuren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Container reiniging

  Alles behalve tevreden. De bakken worden niet consequent schoongemaakt. In de zomer vol met maden (die zou niet gebeuren door speciaal spul) abonnement beëindigen kan pas na een jaar terwijl in de mail duidelijk benoemt wordt dat ik maandelijks kan opzeggen per direct. Dit was dus gewoon een verkoop praatje.

  Beste Shirl, wat vervelend om te horen! Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen zodat wij onze service aan u kunnen verbeteren? Daarbij als u inderdaad ook een bevestiging via de mail heeft dat uw abonnement maandelijks opzegbaar is, dan moet dit gewoon in orde zijn. Wij horen graag van u!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks

  Een vreselijk kut bedrijf al een paar keer gebeld en gemaild dat telkens als ze de conteners schoon maken zit mijn auto onder de zooi maar ze reageren nergens op binnen kort maar een langs gaan daar

  Bedankt voor uw bericht! Wat vervelend om te horen dat de reinigers geen rekening houden met uw auto. Wilt u zo vriendelijk zijn ons en mail te sturen naar klantenservice@cleanprofs.nl met uw postcode en huisnummer? Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug met een oplossing.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reiniging

  Wat een slechte service, in 5 maanden maar 1 reiniging. De tweede keer kon er niet gereinigd worden want er zat een briefje op met letterlijk "stront". Ja er gaan wat keutels in de gft bak, dus een veeg hier en daar kan echter was de bak gewoon leeg, Ik werd letterlijk beschuldigd van liegen om 8 euro!

  In de 5 maanden wel 5 betalingen willen ontvangen en enkel na een hoop heisa en na opzeggen nog een keer willen komen reinigen als we dan de laatste factuur wel willen betalen. Ook deze keer zal er poep in de bak zitten, we hebben geen zin om nog een keer zo bejegend te worden dus hebben vriendelijk bedankt en de laatste factuur betaald.

  Erg jammer! De ene keer dat er wel gereinigd was, was het wel goed. Jammer van de klantenservice en slechte planning, het idee is wel goed.

  Beste Ramona,
  Wat jammer om te horen hoe de situatie is verlopen. Helaas kunnen (en mogen) wij uitwerpselen (ook al zijn het maar enkele keutels) echt niet reinigen, dit staat ook in onze voorwaarden. Onze excuses voor het ongemak!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Containerreiniging

  Onbetrouwbare levering, ook na meerder

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 jaar abbonament

  Eerste paar weken werd de container gereinigd. Kreeg een sms dat de wagen kapot was en daarna werd er 3 weken niet meer gereinigd. Tijdens je contract kan je het niet meer opzeggen ook als ze niet hun werk doen. Ik zou dit bedrijf alleen nog maar met maandelijkse betalingen aannemen om de containers schoon te maken

  Beste Dasrim, Wat vervelend om te horen dat het allemaal niet naar wens is verlopen. Wij hopen uiteraard dat u hierover contact heeft opgenomen met de klantenservice. Wij zouden in het geval van een gemiste reiniging altijd samen met u een oplossing willen zoeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Containerreiniging

  Meerdere keren per jaar geen containerreiniging; ondanks vele toezeggingen, geen beterschap getoond; e.e.a. wordt wel verrekend in het abonnementsgeld, maar het blijft frustrerend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoonmaakabonnnement containers

  helaas bijna de helft van de tijd niet gereinigd en altijd wordt de schuld bij de klant gezocht.
  En als hij wel van binnen wordt gereinigd staat er nog een laag water in...
  Buitenkant wordt nooit gereinigd!

  Beste Kees, wat vervelend om te horen dat er zo veel niet goed gaat. Zou u hierover een mail willen sturen naar klantenservice@cleanprofs.nl o.v.v. klacht nederland review en uw postcode en huisnummer, dan kunnen wij uw situatie opnieuw beoordelen en kijken naar een passende oplossing.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet mee in zee gaan!Alles

  Ik heb een halfjaar geleden een contract met deze firma afgesloten voor maandelijkse reiniging van de gft-bak. Ze zijn zegge en schrijven één keer geweest...! En elke keer maar weer bellen, zeer frustrerend.
  Waardeloze firma, mensen ga hier niet mee in zee!

  Beste heer Janssen, daar gaat iets compleet niet goed. Ik zou graag willen uitzoeken waar het fout gaat en op welke manier we dit kunnen gaan oplossen. Zou u hiervoor een mail willen zenden o.v.v. Nederland review met vermelding van uw postcode en huisnummer?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pmd en gft schoonmaak

  Containers zijn niet schoongemaakt en klantenservice beweerd van wel. Na opzeggen abonnement moet ik alsnog betalen voor een niet geleverde dienst. Slechte service en slecht beleid.

  Beste Anne, wat vervelend om te lezen. Zou u een mail willen sturen naar klantenservice@cleanprofs.nl ovv klacht Nederlandreview en uw postcode en huisnummer? Dan ga ik dit voor u uitzoeken en kijken wat ik nog voor u kan betekenen.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Cleanprofs

Heeft u een reinigings team nodig?  Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen.  Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl .  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

Over cleanprofs
Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden. 

Cleanprof diensten
Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen. 

Klachten
Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

 

Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

}