NederlandReview

    Ervaringen Cleanprofs

    Heeft u een reinigings team nodig? Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen. Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl . De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

    Over cleanprofs

    Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden.

    Cleanprof diensten

    Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
    Cleanprofs reiniging gebeurt op basis ban een abonnement. Het bedrijf reinigt uw containers 12 of 24 keer per jaar afhankelijk van de soorten containers.

    Cleanprofs hanteert een basisbedrag van € 7,88 per maand waar zij rest containers schoonmaken voor 12 x in een jaar. Ook maken ze GFT- containers schoon voor € 7,88 per maand. Als u Rest & GFT samen wilt voegen betaalt u €10,63 per maand voor 12x rest containers en 12x GFT containers per jaar.

    Klachten

    Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

    Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

    Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview.nl!

    Cleanprofs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    4,6
    28% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,2

    Service

    4,2

    Prijs

    4,6

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Container reiniging

    Eerste afspraak niet op komen dagen, gelijk contract maar stop gezet. Waardeloos.

    Door: Patrick Coelingh27-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Geen schone bak, slecht bedrijf

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak verschoond wordt is dit voorgekomen. Ze hebben aangegeven (3x) om het geld te verrekenen met de abonnementskosten maar dit is geen van de keren gebeurt.

    Door: M. van den Berg31-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Reiniging GT-R en restcontainers

    Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
    Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

    Door: G de Bruin23-07-2019
    G de Bruin23-07-2019

    Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

    M. Van den Berg31-07-2019

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Reiniging containers

    Aks er een keer niet gereinigd is, en wij bellen op wordt het gelijk verrekend met het abonnementsgeld
    Altijd goed te woord gestaan.

    Prima bedrijf!!

    Door: C. Salakory11-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Reiniging containers

    Komen geen enkele afspraak na, je betaald wel voor de reiniging maar ze komen niet.

    Service is ook waardeloos, ze beloven het op te lossen en plannen een nieuwe reinigingsdatum maar komen wederom niet en liegen dat ze rond 20.00 uur wel geweest zijn maar de bak er niet meer stond en dit terwijl wij tot 22.00 uur gewacht hebben met de bak binnen halen.

    LET DUS OP dit is pure OPLICHTING

    Door: Richard01-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Abbonement

    Zeer onvriendelijke klantenservice. Maken je uit voor leugenaar en komen afspraken niet na.
    Sturen een incasso bureau op je af omdat hun te beroerd zijn om hun fout te erkennen.
    Liegen over de bakken die schoongemaakt zijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Mensen doe het niet!

    Door: Amber14-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt

    Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt waar de afspraken zo slecht werden nagekomen. En ze hebben van mij heel veel kansen gehad. Ik heb heel vaak moeten bellen omdat de bakken niet gereinigd werden. En me steeds laten ompraten om toch weer met ze in zee te gaan. Ze gingen nabellen. Idd dan gaat het voor beide bakken 1x goed. En daarna begint het gezeik weer opnieuw. Nu wederom, definitief, mijn contract opgezegd. Zal ook wel weer niet goed gaan allemaal.

    Door: Bianca24-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Wij hebben van de gemeente een groene rest afval container. Verschillende keren is de chauffeur langs gereden en rijd dan door. Steeds weer gebeld dat mijn container niet gereinigd is en wat daarvan de reden is. Dit wisten ze niet te vertellen. De ene keer werd de chauffeur terug gestuurd om hem alsnog te reinigen. Aan de chauffeur gevraagd waarom hij voorbij reed zonder de container te reinigen. Het was een groene container en hij dacht dat het gft afval was. Maar al zet ik een paarse container aan de weg. Ik betaal ervoor en deze moet gewoon gereinigd worden. Gisteren voor de zoveelste keer moeten bellen. Weer reed de chauffeur voorbij zonder de container te legen. Weer gebeld. Geweigerd om de chauffeur de volgende dag de container te laten reinigen, omdat dit al vaker gebeurd is en ik zelf een keer een reiniging over heb geslagen omdat de chauffeur weer doorreed. Meteen het abonnement opgezegd als ze zich toch niet aan het contact kunnen houden. De volgende dag werd ik gebeld. Deze persoon snapte dat ik boos was en zag in mijn dossier dat ik veel gebeld had. Hij zou een notitie maken voor de chauffeur dat wij een groene container hebben. Maar ik wil niet meer met dit bedrijf in zee. Die notitie hadden ze na mijn eerste telefoontje al moeten maken. Er is veel verloop van chauffeurs in het bedrijf, want elke keer als ik belde dat mijn container weer niet gereinigd was kreeg ik als excuus dat het een nieuwe chauffeur was.
    Ga geen contract aan met dit bedrijf. Je kan geen afspraken met ze maken. Ik kan mijn contract pas na 2 maanden opzeggen. Heb besloten dan zelf wel mijn container schoon te maken. Ook al heb ik nog betaald. Ben er helemaal klaar mee om steeds te moeten bellen naar een bedrijf die steeds hetzelfde antwoord klaar heeft.

    Door: Carola11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    probleem efficient opgelost

    Container was niet gereinigd, maar nadat ik dat gemeld had is het snel, op een aardige manier en goed opgelost. Keurig.

    Door: Nelly27-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Volkomen waardeloos

    In anderhalf jaar tijd is de container misschien twee keer "gereinigd". De andere keren een smoesje dat de kliko niet goed geleegd is door de gemeente. Klatenservice meldt dat we zelf maar bij de gemeente moeten klagen. Niet aan beginnen.

    Door: Hans20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Zeer tevreden

    Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
    Wij wonen in een dorp in Brabant.
    Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
    De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
    Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
    Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
    Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

    Door: Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht bedrijf!

    Cleanprofs is echt een slecht schoonmaak bedrijf. De eerste zes maanden van ons jaarcontract hebben ze onze kliko niet gereinigt. Dit met een excuus dat onze kliko niet buiten zou hebben gestaan. Nadat ik voor de zoveelste keer een briefje in de bu kreeg dat de kliko er niet zou staan, ben ik gouw achter de chauffeur (die er nog stond) aan gerent en de kliko aangewezen. Hier zat geen band omheen, wel een sticker. Maar die band moet de chauffeur er omheen doen. Die had dit dus nog steeds niet gedaan. Na veel bellen met de klantenservice werd mij beloofd dat ik financiele compentatie zou krijgen. Dit moet nog steeds gebeuren.

    Ga alsjeblieft niet in zee met cleanprofs. Het verkooppraatje aan de deur is leuk maar daar houd de klantgerichtheid ook echt bij op!!!!!

    Door: Celina18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Container 6 van de 12 keer niet gereinigd

    Afwikkeling klachten: 0 punten
    Communicatie: 0 punten
    Reiniging: 8 punten

    Niet aan te bevelen om met dit bedrijf in zee te gaan!

    Door: Karen van der Werp10-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Oplichters!

    Medewerkers van cleanprofs aan de deur gehad om een abonnement af te sluiten. Er is toen eenmalig 104 euro afgeschreven voor het hele jaar. Er werd toen gezegd dat je geld terug krijgt als je niet alle weken gebruik maakt van het reinigen, dus alleen betaald voor de keren dat de container daadwerkelijk gereinigd wordt.

    Nu een jaar later bel ik om na te vragen wanneer ik het geld terug gestort krijg wat ik afgelopen jaar betaald heb omdat ik geen gebruik heb gemaakt van alle keren dat de container gereinigd werd.
    Wat schetst mijn verbazing.. je betaald gewoon voor alle keren dat ze bij je aan huis komen om de container te reinigen ondanks je de container niet aan de weg hebt staan!
    Het is dus niet zo dat je alleen betaald voor de keren dat je container gereinigd is.
    Per direct het abonnement stop gezet. Stelletje oplichters!

    Door: Larissa 27-12-2018
    Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019

    Ik begrijp dat u hem geen bericht heeft gegeven dat de cont7niet gereinigd hoefde te worden. Dan is het toch ook logisch en aannemelijk dat de kosten ook gewoon doorberekend worden. Wij hebben eens afgemeld en deze kosten zijn gewoon verrekend met een volgende maandbetaling. Dat eerste jaar is een aanbieding voor het gehele jaar daar zullen ze geen restitutie geven alleen het aantal keer dat afgeme9xou zijn aansluitend dat jaar als een soort kosteloze verlenging komen reinigen. Zo heb ik het destijds bij het 1e jaar afsluiten te horen gekregen. Zo ook gebeurt.

    Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019

    Ik begrijp dat u hem geen bericht heeft gegeven dat de cont7niet gereinigd hoefde te worden. Dan is het toch ook logisch en aannemelijk dat de kosten ook gewoon doorberekend worden. Wij hebben eens afgemeld en deze kosten zijn gewoon verrekend met een volgende maandbetaling. Dat eerste jaar is een aanbieding voor het gehele jaar daar zullen ze geen restitutie geven alleen het aantal keer dat afgeme9xou zijn aansluitend dat jaar als een soort kosteloze verlenging komen reinigen. Zo heb ik het destijds bij het 1e jaar afsluiten te horen gekregen. Zo ook gebeurt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloos

    contract afgesloten en de eerste twee keer al de container niet gereinigd.

    Door: J13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Prima

    Goede service, bak altijd schoon. De enige keren dat dat niet zo is, komt het omdat we zelf vergeten zijn de container aan de weg te zetten. En eenmaal bleek de scansticker versleten te zijn. Dat was na een telefoontje binnen een dag verholpen. Ik herken de negatieve berichten van hierboven totaal niet. Erg blij met Cleanprofs. Regio ZO-Friesland

    Door: LT25-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    waardeloos bedrijf

    Sinds aanvang van het reinigingscontract is de bak vaker niet schoon gemaakt dan wel. Klagen helpt niet, dan krijg je een gratis reiniging toegezegd, die ook niet wordt uitgevoerd. Kortom, niet doen, weggegooid geld.

    Door: A. Bosman07-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Doorlopend contract/ Geen reiniging, wel factureren

    Bij de verkoper aan onze deur een jaarcontract afgesloten met zijn woorden: Daar blijft het dan bij, daarna stopt het.
    Het schoonmaken stopte inderdaad, maar nu komen er al wel een tijdje facturen binnen.
    Het contract schijnt volgens kleine lettertjes wel verlengd te zijn. Mijn bakken worden al tijden niet meer gereinigd, maar de klantenservice geeft aan dat hun systeem dat tegenspreekt. Facturen en aanmaningen stromen ineens binnen.
    Ondertussen hebben we de facturen en aanmaningen maar betaald om van het gezeik af te zijn en eindelijk een schriftelijke bevestiging ontvangen van onze opzegging.

    Door: S. de Velde05-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Slechte klantenservice, maar goede reiniging

    Vanaf het begin ging het al mis. Aan de deur heeft mijn man een contract afgesloten, het opzeggen dient volgens de website op dezelfde manier te gaan. Hoe dan? Twee containers, maar wat blijkt dat dit in de gemeente een hele onvoordelige optie is. Laten veranderen na de 2 weken bedenktijd. Een heel gedoe verder blijkt dat ze in de zomermaanden waar het reinigen het hardste nodig is niet komen reinigen. Met het opzeggen vliegt de telefoniste in de verdediging. Aangegeven dat ik het wil stopzetten en dat dit het doel is van het gesprek. Uiteindelijk krijg ik telefonische toezegging van het opzeggen van het contract. Op hoop van zegen. Nooit meer in zee met een organisatie met zo'n klantenservice. De container werd voor de rest prima schoongemaakt, al bleef er vaak wel wat water in achter.

    Door: M. van Dongen 15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    slechte klantenservice/administratie

    containerreiniging naar behoren. Komen schoonmaak afspraken na. Echter bij opzeggen van contract geen gehoor ... en wel geld innen!! Zeer moeizaam proces om het abonnement op te zeggen (niet telefonisch/mail of digitaal formulier, maar per brief!) en geen respons hierop.

    Tevens is klantenservice telefonisch erg slecht bereikbaar.

    Door: Nanouk Legerstee08-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Reasonable service but very bad customer service

    I have an incasso contract but somehow they sent me a reminder for an unpaid invoice. I don't know how that is possible given that they are supposed to withdraw the money on their own.
    After checking my account I found that they actually had withdrawn the amount on the invoice but then returned the money to me. Don't know why.
    So when I got the reminder email on the "unpaid" invoice, I replied to ask why. No reply, only another email three weeks later from a lawyer that I am supposed to pay +45EUR for legal fees because I was late in paying the invoice... Which I of course will not do, they do not deserve those money and I was not told why they request them.
    It may be an error, we're humans. But I expect that they reply to my inquiry and not threaten with lawyers out of thin air.

    I do not plan to continue my contract with them as a result. Am curious how much stopping the contract will cost me and how many lawyers they will send my way...

    Door: Anca21-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slechte organisatie

    Zeer slechte organisatie.

    Heb mijn contract na 3 maanden opgezegd omdat ik 8 weken met een vieze kliko zit omdat cleanprofs besluit 2 weken dicht te gaan en dit precies is wanneer mijn kliko schoon gemaakt moet worden.

    Vandaag zou de kliko weer schoon gemaakt moeten worden (heb immers voor een jaar vooruit betaald) en je raadt het al... niet schoon gemaakt. Pure oplichterij als je het mij vraagt. Ik raad het iedereen, maar dan ook iedereen af om deze dienst te nemen.

    Pure geld verspilling, amateuristisch bedrijf en komen de gemaakte afspraken niet na.

    Door: sjoerd27-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Buit is binnen, afspraken worden niet nagekomen

    Leuke aanbieding gekregen van CLeanprofs en voor een jaar vooruit betaald. De container zou elke maand gereinigd worden.

    De laatste reiniging is van 2 juli (het is nu 2-8), afgelopen maandag zou weer gereinigd moeten worden want dat is onze dag om de kliko buiten te zetten. Bak is niet gereinigd dus contact opgenomen met Cleanprofs, blijkt dat een bedrijfssluiting hebben en ik pas eind augustus weer aan de beurt ben. Dus de keren dat het schoongemaakt is, is het 10 graden buiten en eigenlijk niet noodzakelijk. In de weken dat we 30+ graden hebben wordt mijn bak 2 maanden niet schoongemaakt.

    Er werd geen oplossing geboden voor bovenstaande situatie, heb in hetzelfde telefoongesprek meteen mijn contract op gezegd, vraagt die persoon aan de telefoon ook nog aan me wat de reden is van het opzeggen.

    Samengevat; Wanneer ze kliko ook daadwerkelijk reinigen is het goed schoon, maar dit gebeurd dus bij mij in de maanden dat het het minst nodig is.

    Ik heb nog recht op een aantal schoonmaakbeurten en ben heel benieuwd of ze die wel gaan schoonmaken, ik heb er een hard hoofd in.

    Door: Sjoerd02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Zeer slechte service

    Voor een jaar afgesloten voor beide bakken ook meteen vooruit betaald
    Nu al diverse keren bakken niet schoon gemaakt
    Krijgen ook niks te horen waarom ze niet zijn geweest
    Wij zelf moeten bellen en dan krijg je een of andere smoes te horen of ze weten het zelf niet en of nee morgen zijn ze in de buurt ja daar heb ik niks aan
    Wij mogen de bakken alleen buiten zetten als het vuil word opgehaald anders krijg je een boete van de gemeente

    Nou zeggen ze dan we zullen de volgende keer op onze kosten reinigen hoezo wij hebben toch alles al betaald voor het hele jaar
    Dan laten we het een maand doorlopen
    Nu inmiddels al 3 Maanden voor beide bakken

    Heb ze nu weer gebeld en gemaild
    Ze schepen je gewoon af met een lul verhaal en zeggen dan je krijgt een mail bevestiging en daar staat iets heel anders in
    Als je dan weer belt zeggen ze heel vervelend allemaal maar wat de collega heeft gezegt kan niet

    Heb gevraagt dat iemand contact met mij opneemt die wel wat te zeggen heeft
    Heb dit ook nog eens per mail gestuurd
    En je raad het al je hoort niks meer
    Het geld is binnen he

    Dus mensen trap niet in hun verkoop praatjes

    Dit bedrijf mag vanmij zsm failliet gaan
    Wat een waardeloos bedrijf

    Door: Tim Hollemans28-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima!

    Ik vind de service en abonnement van Cleanprofs uitstekend! Al jaren abonnement en altijd op tijd en schoon! Hoef ik nooit over na te denken en dat is ook de bedoeling. Vooral fijn met de zomermaanden dat je een goed gereinigde container hebt. Ik ben dik tevreden! Zo doorgaan dus!

    Door: M tan12-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    niet een contract aangaan

    Ze hebben mensen in dienst voor het reinigen die een bak iets verder dan de de andere bakken niet ziet staan soms staat hij achter een geparkeerde auto niet gedaan, ik moet hem notabene zelf bij die andere bakken gaan zetten op de vlasakker anders niet schoon,en dan midden in de zomer week 27 als laatste dan pas weer week 35 het is een schande nooit geen abonnement meer dan maar zelf doen!!!!!!!!

    Door: magda van der linden05-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    BESLIST NIET IN TRAPPEN

    Super ontevreden. Jaarabonnement is vooruit betaald. Sinds september vorig jaar zijn mijn groene en mijn grijze bak 1x gereinigd.
    De klantenservice haalt een hele smoezenbak naar boven zoals Bak stond er niet, sticker op de bak is niet leesbaar, misschien haalt de buurman uw bak wel te vroeg binnen, bak staat niet in de juiste straat (!). Dit is allemaal pertinent niet waar. Als laatste bieden ze je dan bij het nieuwe abonnement 4x gratis reinigen aan. Alsof ik nog een nieuwe abonnementsperiode door wil gaan ! Kortom in augustus € 96,00 betaald voor 2x reinigen. Ik had beter nieuwe bakken kunnen kopen. Dit is weggegooid geld ! Trap er niet in !!!!
    (geen pluspunten dus)

    Door: van Lohuizen01-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer ontevreden

    Zeer teleurstellend in uitvoering en service. Container slecht of geregeld helemaal niet gereinigd. Van de 6 keer is hij 3 keer gereinigd, je krijgt geen geld terug maar krijgt na afloop van je contract dan nog 3 reinigingen. Het ging al niet goed toen ik een contract had dus ik geloof er totaal niet in dat het wel goed gaat als ik geen contract meer heb. Toch wel triest dat zulke bedrijven bestaansrecht hebben.
    Opgezegd dus.

    Door: claire breuls09-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Onbetrouwbaar

    Bedrijf komt het contract niet na, regelmatig wordt er niet gereinigd.Ook met feestdagen is er geen vervangende dag aangeboden.
    Op verschillende klachten wordt niet gereageert.De aangetekende opzegbrief is verstuurd nu.

    Door: B van Baalen02-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet aan beginnen

    gewoon niet aan beginnen
    manier van klachten afhandelen staat laag in het vaandel

    Door: willemsen10-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen gehoor

    Bij verkoop aan mijn voordeur heb ik toch besloten geen gebruik te maken van uw service. Op uw voorwaarden heb ik een aangetekende brief gestuurd waarop geen reactie. U stuurt vervolgens gewoon de stickers voor op de afvalbakken en ook deze heb ik weer keurig teruggestuurd. Herhaalde pogingen om met u in contact te komen, via e-mail en telefoon, die nooit wordt opgenomen, kloppen de berichten op website binnen 48 uur reactie echt niet. U zult begrijpen dat bestellen een 5 sterren is maar service kunt u beter uit het rijtje halen.

    Door: Ger31-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Zeer slecht

    Bedrijf is overgenomen en cleanprofs is nog nooit bij ons geweest om te konen schoonmaken. Waardeloos bedrijf en nog onbeschoft ook!!

    Door: Rob Knoop11-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Een fijne service voor een lage prijs

    Cleanprofs biedt de laagste prijsgarantie. Ik ben al een tijdje lid. Erg fijn bedrijf en de reinigers zijn vriendelijk. Zeker een aanrader!

    Door: Denise21-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super goed: zeker in onze gemeente

    wij betalen per leging, dus het kan zijn dat de bakken 2 maanden in de tuin staan, nu we met cleanprofs in zee zijn gegaan heb ik 2 maanden frisse bakken zonder maden, ik vind het een goede initiatief en ben er super blij mee

    Door: Maria11-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen landelijke dekking

    Ik heb 2 weken geleden 2 containers aangemeld en kreeg keurig een bevestiging met de wasweken. Echter volgt 3 dagen later een e-mail met daarin de korte simpele tekst dat het contract ontbonden is aangezien ze de diensten niet kunnen aanbieden hier. De dekking is dus NIET landelijk zoals zo mooi wordt verwoord op hun site.

    Door: Niek13-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    dwingende agressieve deurverkoop

    2 mannen aan de deur waarvan de een veel praatte en de ander niets zei. Agressieve benadering, dwingend. Toen ik zei dat ik met mijn man wilde overleggen (die later kwam) vroeg de man tot drie keer toe hoe laat mijn man dan thuis kwam (gaat hem niets aan) Ik heb geweigerd om de deal te sluiten, voelde niet goed en de benadering was niet prettig. Een uur later hadden ze werkelijk het lef nogmaals terug te komen en het te proberen bij mijn man (die op dat ogenblik wel thuis was) gelukkig had ik mijn man al ingelicht , wederom geweigerd. Ben blij dat ik voet bij stuk gehouden heb. Bij een minder agressieve benadering wil ik hier best over denken, maar geef iemand de ruimte om na te denken over zaken. Kortom lijkt mij geen aanrader, ik pak de hogedrukspuit zelf wel ter hand als ik het nodig vind.

    Door: silvija van wanrooij24-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Ontzettend slecht bedrijf, nooit meer!

    Wat een vreselijk bedrijf. Ze wisten niet hoe ze geld moesten afschrijven, iedere maand elke keer geld afschreven en weer toevoegen en zo bleef dat een jaar lang doorgaan. Op een gegeven moment had ik geen overzicht meer over wat er nou betaald was en wat niet! Ondertussen nooit een e-mail gehad of wat dan ook. Een paar maanden later na het opzeggen heb ik een rekening gekregen van 57 euro. Prima. Als dat niet betaald was, dan maar betalen. EEN JAAR later krijg ik dezelfse factuur die zogenaamd nog open staat. Dan mail ik ze met hey hallo, dit is al betaald, stop met me lastig te vallen! Krijg ik geen antwoord. Probeer ik te bellen. Twee verschillende telefoonnummers en niemand neemt op. En dan lopen ze te dreigen betaal na 14 dagen anders krijg je boete. Het is een bedrijf zonder adminstratie. Over de factuur van 57 had ik gebeld, krijg ik aan de telefoon te horen "ja we hebben veel klanten we kunnen niet iedereen in de gaten houden" dan moet je in de eerste instantie als een fatsoenlijk bedrijf handelen. En dan een jaar later nog lastig gevallen worden. Ik ben helemaal over de zeik. Wat een onfatsoenlijk bedrijf. Geen service. En het was onnodig, alsof de containers opeens veel schoner waren ofzo. Je kan het net zo goed thuis doen. Ik wil gewoon met rust gelaten worden.

    Door: Suqya Mutalib18-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Schone containers

    Ik ben blij dat ik met Cleanprofs in zee ben gegaan. De containers zijn goed schoon, geen restanten oid. Alleen jammer dat de groene container, juist in de maand december als er veel etensresten ed in de groene container belanden, niet gereinigd wordt. Mijn groene container is 1 december 2016 voor het laatst gereinigd en wordt pas 24 januari 2017 weer schoongemaakt. Dus 2 maanden niet..... Min puntje. Ook wordt volgens het nieuwe schema de groene container maar 11x gereinigd ipv de beloofde 12x. De laatste reiniging is dit jaar al op 28 november!!!! Maar....... ondanks deze minpuntjes ben ik toch blij met Cleanprofs. En voor de prijs hoef je het niet te laten :)


    Door: Jacqueline Krol10-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hard nodig!

    Onze gemeente doet het niet en er liep op een gegeven moment allemaal ongedierte en maden in de afvalbak. Echt superranzig en was blij met ze. Container blijft schoon en ze zijn elke maand netjes op tijd!

    Door: Horst07-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed maar onnodig

    Afvalcontainer reiniging.
    Klonk voor mij in het begin absurd, voor mij hoefden die containers echt niet brandschoon te zijn we gooien er nota bene afval in, Mijn vrouw wou het toch heel graag proberen dus hebben we ze voor 3 maanden laten komen.
    Was een hele vooruitgang, we hadden geen last meer van diertjes en de stanklucht, maar of het nou echt noodzakelijk is ...

    Door: Mike06-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Schrijf zelf een review over Cleanprofs

    Uw beoordeling