NederlandReview

    Ervaringen Cleanprofs

    Heeft u een reinigings team nodig? Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen. Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl . De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

    Over cleanprofs

    Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden.

    Cleanprofs Containerreiniging

    Cleanprof diensten

    Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
    Cleanprofs reiniging gebeurt op basis ban een abonnement. Het bedrijf reinigt uw containers 12 of 24 keer per jaar afhankelijk van de soorten containers.

    Cleanprofs hanteert een basisbedrag van € 7,88 per maand waar zij rest containers schoonmaken voor 12 x in een jaar. Ook maken ze GFT- containers schoon voor € 7,88 per maand. Als u Rest & GFT samen wilt voegen betaalt u €10,63 per maand voor 12x rest containers en 12x GFT containers per jaar.

    Klachten

    Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

    Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

    Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Cleanprofs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    4.6
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede service

    Ben al jaren klant bij cleanprofs en tot volle tevredenheid, heb zelf nog nooit iets negatiefs over dit bedrijf meegemaakt

    Door: Freddy Radtur 23-02-2020
    J van Mierlo 26-03-2020

    Afspraken worden niet nagekomen, container niet altijd schoongemaakt. Vaak telefonische contact gehad, telefonisch afspraak gemaakt t/m Oktober schoonmaken en dan stoppen. Nu is het Maart en nog gaan ze incasseren . Ze zeggen dat ze de opnames terug geluisterd hebben en dat daar niets van terug te vinden is over de gemaakte afspraak. Waardeloos, ze hoeven mij nooit meer te bellen, blij dat ik er vanaf ben!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    reiniging containers

    Schofterig bedrijf, ze laten je bateln voor diensten die ze niet uitvoeren. Meerdere malen contact met ze gehad, en in plaatst van hun fout toe te geven omdat hun administratie niet op orde was hebben ze er nu een verhoging van €40 bij gedaan. Nog nooit zo schofterig behandeld

    Door: m van Zelt 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    maandelijkse reiniging GFT container

    Op zich is het abonnement makkelijk af te sluiten. Proefreiniging om kennis met ze te maken.
    Vervolgens lopen incasso en reiniging niet synchroon met name omdat ze juli en augustus niet reinigen. Dus als je je juni aanmeld loop je de rest van de tijd achter de muziek aan.
    Contact hierover met de klantenservice geeft alleen maar meer onvrede "zo werkt het nu eenmaal" "ik begrijp niet waarom u klaagt". Op het hoogte punt 3 betalingen openstaan zonder 1 enkele reiniging.
    Opschorten van de reiniging tijdens een vakantie is niet mogelijk.

    Door: Camiel 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoonmaakabonnement

    Telefonisch nauwelijks te bereiken.
    Klantendienst levert geen service.
    In praktijk veel minder reinigingen dan waar je voor betaalt.
    Reinigt niet in juli en augustus.
    Reinigingen worden vaak verplaatst en vervolgens niet uitgevoerd.
    Niet uitgevoerde reinigingen worden niet automatisch verrekend of ingehaald.
    Neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten, schuift het liever op de klanten af. (O.a.
    Versleten band is de schuld van de klant maar klant krijgt dit niet thuis gestuurd, schoonmaker brengt dit aan).

    Door: Meer 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abonnement

    Reageren niet op opzegging. Blijven afschrijven. Nooit meer!

    Door: Onur 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Prima bedrijf met goede service

    Wij laten al jaren door Cleanprofs schoonmaken. In het begin heb ik op het punt gestaan om op te zeggen zo vaak als het fout ging. Maar de laatste paar jaar gaat het heel goed, er wordt zelfs aangebeld als onze container niet aan de weg staat "of we vergeten zijn hem te laten staan". En als er een keer niet gereinigd is of het door een feestdag niet kan, dan wordt dat altijd verrekend.
    Ik schrijf normaal nooit een review, maar zoals gebruikelijk wordt er vooral door ontevreden mensen gebruik van gemaakt!

    Door: A 13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Cleanprofs abbonement

    Verschrikkelijk wat een bedrijf...
    Ze zijn niet of nauwelijks in staat om een container te reinigen.
    Iedere keer moet ik er achter aan bellen om ze gereinigd te krijgen terwijl ze buiten staan op de dagen van hun eigen schema.
    Dit is zeker geen aanrader.

    Door: Onno van Nugteren 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Container reiniging

    Eerste afspraak niet op komen dagen, gelijk contract maar stop gezet. Waardeloos.

    Door: Patrick Coelingh 27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geen schone bak, slecht bedrijf

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak verschoond wordt is dit voorgekomen. Ze hebben aangegeven (3x) om het geld te verrekenen met de abonnementskosten maar dit is geen van de keren gebeurt.

    Door: M. van den Berg 31-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Reiniging GT-R en restcontainers

    Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
    Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

    Door: G de Bruin 23-07-2019
    G de Bruin 23-07-2019

    Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

    M. Van den Berg 31-07-2019

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Reiniging containers

    Aks er een keer niet gereinigd is, en wij bellen op wordt het gelijk verrekend met het abonnementsgeld
    Altijd goed te woord gestaan.

    Prima bedrijf!!

    Door: C. Salakory 11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reiniging containers

    Komen geen enkele afspraak na, je betaald wel voor de reiniging maar ze komen niet.

    Service is ook waardeloos, ze beloven het op te lossen en plannen een nieuwe reinigingsdatum maar komen wederom niet en liegen dat ze rond 20.00 uur wel geweest zijn maar de bak er niet meer stond en dit terwijl wij tot 22.00 uur gewacht hebben met de bak binnen halen.

    LET DUS OP dit is pure OPLICHTING

    Door: Richard 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Abbonement

    Zeer onvriendelijke klantenservice. Maken je uit voor leugenaar en komen afspraken niet na.
    Sturen een incasso bureau op je af omdat hun te beroerd zijn om hun fout te erkennen.
    Liegen over de bakken die schoongemaakt zijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Mensen doe het niet!

    Door: Amber 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt

    Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt waar de afspraken zo slecht werden nagekomen. En ze hebben van mij heel veel kansen gehad. Ik heb heel vaak moeten bellen omdat de bakken niet gereinigd werden. En me steeds laten ompraten om toch weer met ze in zee te gaan. Ze gingen nabellen. Idd dan gaat het voor beide bakken 1x goed. En daarna begint het gezeik weer opnieuw. Nu wederom, definitief, mijn contract opgezegd. Zal ook wel weer niet goed gaan allemaal.

    Door: Bianca 24-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service

    Wij hebben van de gemeente een groene rest afval container. Verschillende keren is de chauffeur langs gereden en rijd dan door. Steeds weer gebeld dat mijn container niet gereinigd is en wat daarvan de reden is. Dit wisten ze niet te vertellen. De ene keer werd de chauffeur terug gestuurd om hem alsnog te reinigen. Aan de chauffeur gevraagd waarom hij voorbij reed zonder de container te reinigen. Het was een groene container en hij dacht dat het gft afval was. Maar al zet ik een paarse container aan de weg. Ik betaal ervoor en deze moet gewoon gereinigd worden. Gisteren voor de zoveelste keer moeten bellen. Weer reed de chauffeur voorbij zonder de container te legen. Weer gebeld. Geweigerd om de chauffeur de volgende dag de container te laten reinigen, omdat dit al vaker gebeurd is en ik zelf een keer een reiniging over heb geslagen omdat de chauffeur weer doorreed. Meteen het abonnement opgezegd als ze zich toch niet aan het contact kunnen houden. De volgende dag werd ik gebeld. Deze persoon snapte dat ik boos was en zag in mijn dossier dat ik veel gebeld had. Hij zou een notitie maken voor de chauffeur dat wij een groene container hebben. Maar ik wil niet meer met dit bedrijf in zee. Die notitie hadden ze na mijn eerste telefoontje al moeten maken. Er is veel verloop van chauffeurs in het bedrijf, want elke keer als ik belde dat mijn container weer niet gereinigd was kreeg ik als excuus dat het een nieuwe chauffeur was.
    Ga geen contract aan met dit bedrijf. Je kan geen afspraken met ze maken. Ik kan mijn contract pas na 2 maanden opzeggen. Heb besloten dan zelf wel mijn container schoon te maken. Ook al heb ik nog betaald. Ben er helemaal klaar mee om steeds te moeten bellen naar een bedrijf die steeds hetzelfde antwoord klaar heeft.

    Door: Carola 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    probleem efficient opgelost

    Container was niet gereinigd, maar nadat ik dat gemeld had is het snel, op een aardige manier en goed opgelost. Keurig.

    Door: Nelly 27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Volkomen waardeloos

    In anderhalf jaar tijd is de container misschien twee keer "gereinigd". De andere keren een smoesje dat de kliko niet goed geleegd is door de gemeente. Klatenservice meldt dat we zelf maar bij de gemeente moeten klagen. Niet aan beginnen.

    Door: Hans 20-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Zeer tevreden

    Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
    Wij wonen in een dorp in Brabant.
    Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
    De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
    Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
    Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
    Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

    Door: Monique de Bruijn-Deichl 25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slecht bedrijf!

    Cleanprofs is echt een slecht schoonmaak bedrijf. De eerste zes maanden van ons jaarcontract hebben ze onze kliko niet gereinigt. Dit met een excuus dat onze kliko niet buiten zou hebben gestaan. Nadat ik voor de zoveelste keer een briefje in de bu kreeg dat de kliko er niet zou staan, ben ik gouw achter de chauffeur (die er nog stond) aan gerent en de kliko aangewezen. Hier zat geen band omheen, wel een sticker. Maar die band moet de chauffeur er omheen doen. Die had dit dus nog steeds niet gedaan. Na veel bellen met de klantenservice werd mij beloofd dat ik financiele compentatie zou krijgen. Dit moet nog steeds gebeuren.

    Ga alsjeblieft niet in zee met cleanprofs. Het verkooppraatje aan de deur is leuk maar daar houd de klantgerichtheid ook echt bij op!!!!!

    Door: Celina 18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Container 6 van de 12 keer niet gereinigd

    Afwikkeling klachten: 0 punten
    Communicatie: 0 punten
    Reiniging: 8 punten

    Niet aan te bevelen om met dit bedrijf in zee te gaan!

    Door: Karen van der Werp 10-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Cleanprofs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cleanprofs actief?

    Cleanprofs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.