NederlandReview

    Ervaringen Cleanprofs

    Heeft u een reinigings team nodig? Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen. Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl . De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

    Over cleanprofs

    Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden.

    Cleanprofs Containerreiniging

    Cleanprof diensten

    Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
    Cleanprofs reiniging gebeurt op basis ban een abonnement. Het bedrijf reinigt uw containers 12 of 24 keer per jaar afhankelijk van de soorten containers.

    Cleanprofs hanteert een basisbedrag van € 7,88 per maand waar zij rest containers schoonmaken voor 12 x in een jaar. Ook maken ze GFT- containers schoon voor € 7,88 per maand. Als u Rest & GFT samen wilt voegen betaalt u €10,63 per maand voor 12x rest containers en 12x GFT containers per jaar.

    Klachten

    Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

    Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

    Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Cleanprofs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (67)

    4.8
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Cleanprofs

    Uw beoordeling

    Schone containers

    Ik ben blij dat ik met Cleanprofs in zee ben gegaan. De containers zijn goed schoon, geen restanten oid. Alleen jammer dat de groene container, juist in de maand december als er veel etensresten ed in de groene container belanden, niet gereinigd wordt. Mijn groene container is 1 december 2016 voor het laatst gereinigd en wordt pas 24 januari 2017 weer schoongemaakt. Dus 2 maanden niet..... Min puntje. Ook wordt volgens het nieuwe schema de groene container maar 11x gereinigd ipv de beloofde 12x. De laatste reiniging is dit jaar al op 28 november!!!! Maar....... ondanks deze minpuntjes ben ik toch blij met Cleanprofs. En voor de prijs hoef je het niet te laten :)


    Door: Jacqueline Krol10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Prima bedrijf met goede service

    Wij laten al jaren door Cleanprofs schoonmaken. In het begin heb ik op het punt gestaan om op te zeggen zo vaak als het fout ging. Maar de laatste paar jaar gaat het heel goed, er wordt zelfs aangebeld als onze container niet aan de weg staat "of we vergeten zijn hem te laten staan". En als er een keer niet gereinigd is of het door een feestdag niet kan, dan wordt dat altijd verrekend.
    Ik schrijf normaal nooit een review, maar zoals gebruikelijk wordt er vooral door ontevreden mensen gebruik van gemaakt!

    Door: A13-10-2019
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste klant, Dank u wel voor uw bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven er namelijk altijd naar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Zeer tevreden

    Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
    Wij wonen in een dorp in Brabant.
    Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
    De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
    Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
    Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
    Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

    Door: Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima

    Goede service, bak altijd schoon. De enige keren dat dat niet zo is, komt het omdat we zelf vergeten zijn de container aan de weg te zetten. En eenmaal bleek de scansticker versleten te zijn. Dat was na een telefoontje binnen een dag verholpen. Ik herken de negatieve berichten van hierboven totaal niet. Erg blij met Cleanprofs. Regio ZO-Friesland

    Door: LT25-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Komen beloften niet na

    Na drie keer de container na elkaar niet gereinigd te hebben, heb ik Cleanprofs nog een kans gegeven. Maar ook vandaag zijn ze niet verschenen terwijl dit wel telefonisch aangekondigd was. Bellen, mailen, etc. heeft geen zin. Er wordt een nieuwe schoonmaakbeurt beloofd maar ook dan komen ze niet. Leugens dat de container er niet staat of dat ze de container niet konden vinden. Container staat gewoon duidelijk zichtbaar voor de deur. Ze willen gewoon niet in de Maastrichtse binnenstad komen. Heel veel onnodig contact met geen resultaat. Tijdverspilling om met dit bedrijf in zee te gaan.

    Door: S.H.17-09-2021
    Cleanprofs24-09-2021

    Hi S.H, wat vervelend om te horen dat dit keer op keer misgaat. Je kunt je voorstellen dat dit natuurlijk niet de bedoeling is. Ben Je vandaag in de mogelijkheid om contact met ons op te nemen hierover? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schoonmaken REST + GFT bak

    Eerste maand actieprijs, maar reiniging ging pas de maand erop in, dus sloeg nergens op. Reiniging van de bak werd de eerste keer niet gehaald, per sms een verzoek gekregen om de bak langer buiten te laten staan. Kan gebeuren, geen probleem.

    Tweede reiniging ging prima. Bak was schoon. Derde reiniging niemand geweest en ook geen afbericht. Wel afschrijven. Opzeggen moet op de manier waarop het abonnement is afgesloten, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Kortom: geen aanrader.

    Door: M15-09-2021
    Cleanprofs 17-09-2021

    Hi, wat vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met ons. Is het opzeggen uiteindelijk wel gelukt? Als wij nog iets voor je kunnen betekenen kun je ons bereiken via 088-0666189. Fijne dag nog toegewenst!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Container reinigen

    Mijn rst kliko zou gister voor het eerst schoon gemaakt worden maar dat was niet gebeurd dus ik gisteravond een berichtje gestuurd en ze hebben mij vanmorgen terug gebeld en we zijn tot een goede oplossing gekomen komende vrijdag word hij gelijk met de kliko van de gft kliko schoon gemaakt

    Door: Carola 25-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reiniging GT-R en restcontainers

    Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
    Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

    Door: G de Bruin23-07-2019
    G de Bruin23-07-2019

    Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

    M. Van den Berg31-07-2019

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Prima!

    Ik vind de service en abonnement van Cleanprofs uitstekend! Al jaren abonnement en altijd op tijd en schoon! Hoef ik nooit over na te denken en dat is ook de bedoeling. Vooral fijn met de zomermaanden dat je een goed gereinigde container hebt. Ik ben dik tevreden! Zo doorgaan dus!

    Door: M tan12-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    super goed: zeker in onze gemeente

    wij betalen per leging, dus het kan zijn dat de bakken 2 maanden in de tuin staan, nu we met cleanprofs in zee zijn gegaan heb ik 2 maanden frisse bakken zonder maden, ik vind het een goede initiatief en ben er super blij mee

    Door: Maria11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Flutbedrijf

    Wat een flutbedrijf...van de 6x krijg ik 3x een melding dat ze niet langs kunnen komen en dat ik de container de volgende dag aan de weg mag zetten. Ik heb opgezegd. Hier kan ik niet van op aan. Ze kampen met vakantietijd en ziekte, maar wat kan ik hier aan doen? Vandaag hebben ze weer afgezegd...Helemaal klaar met dit bedrijf!

    Door: Nas09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Top!!

    Fijn!!

    Door: Kim04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Reinigen

    Container wordt steeds niet op afgesproken dag gereinigd terwijl contact kosten gewoon doorlopen

    Door: Michelle04-09-2021
    Cleanprofs12-10-2021

    Beste Michelle, Vervelend om te horen dat de reinigingen niet volgens afspraak verlopen. Zou u hierover contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Dan kunnen we kijk wat er mis gaat en hoe we dat het beste kunnen oplossen. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 op 088-06 66 189

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Duo container

    Heerlijk schone bak netjes goede service

    Door: Plantinga04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Sinds een maand of drie klant. Ik ben er erg tevreden over. Blij dat ik het niet meer zelf hoef te doen;)

    Door: Mirjam 03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Xxx

    Waardeloos bedrijf.
    Bak wordt al keren niet op afgesproken dag gereinigd.
    Elke keer staat onze pak 3 dagen lang aan de weg.
    Nu deze week spant de kroon of we de bak volgende week woensdag opnieuw willen aanbieden.
    En hoe moeten wij ons afval dan bewaren komende week... op mail wordt gevraagd te bellen als je dan 3 min na de verstuurde mail belt zijn ze gesloten. In de mail wordt verteld dat ze je gebeld. hebben. Geen gemiste oproep in mijn beslist.
    Enz enz.
    Buren al maand contract betaald bak is nog nooit gereinigd geworden.
    Contract maar weer opgezegd.
    Dit gaan wij ook doen.
    Waardeloze service

    Door: Marcel Allers02-09-2021
    Cleanprofs12-10-2021

    Beste Marcel, Vervelend om te horen dat de reinigingen niet op de afgesproken dagen hebben kunnen plaats vinden. Is er inmiddels wel contact geweest? De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Duo reinig van de containers

    Geen pluspunten. Enkel ergenissen valse belooftes.

    Door: Andrew glimmerveen10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Abbonement

    Ben erg teleurgesteld door dit bedrijf
    Hebben vanaf April Abbonement maar volgens mij nog maar 2 schoonmaakdagen gehad
    Iedere keer moet ik er achter aan bellen zijn ze ons weer vergeten .
    Heb voortijdig opgezegd en ze zouden afgelopen donderdag de laatste keer komen voor onze plasticcontainer . Deze keer kreeg ik keurig een bericht dat ze helaas pas vrijdag komen,
    Maar helaas vrijdag ook niemand gezien
    Dus vandaag maar weer gebeld want vandaag was de bruine contrainer voor de laatste keer aan de beurt . Ze hebben ons toegezegd dat ze vandaag beide containers reinigen dus ik dacht dat dit wel goed komt . Ik vroeg nog of ze echt komen vandaag .Maar helaas weer niet .Ben er helemaal klaar mee . In de tijd die ik aan het bellen of appen ben kan ik ze zelf wel schoon maken

    Door: Silvia26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Containers schoonmaken

    Zelf geen klant van cleanprofs, maar ik vraag me af of ze ook nog glazenwassers erachteraan sturen. Ze staan hier bij mijn voorgevel met de hogedrukspuit te spuiten, en kijken nergens naar. Als ze weg zijn kan ik en mijn buren de ramen weer zemen.

    Door: Frans Wessels22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Groene container reinigen.

    De laatste twee wasbeurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De groene container is zelfs netjes op onze oprit neer gezet. Vriendelijke schoonmaker.

    Door: Jan De Graaf01-07-2021
    NYC NY long distance moving companies25-09-2021

    Hello there! This weblog publish could not be created any far better! Taking a look at this publish reminds me of my earlier roommate! He constantly held speaking about this. I'll forward this publish to him. Quite sure he should have a great browse. Thanks for sharing!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    FAQ

    Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 67 ervaringen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cleanprofs actief?

    Cleanprofs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.