NederlandReview

    Ervaringen Cleanprofs

    Heeft u een reinigings team nodig? Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen. Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl . De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

    Over cleanprofs

    Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden.

    Cleanprofs Containerreiniging

    Cleanprof diensten

    Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
    Cleanprofs reiniging gebeurt op basis ban een abonnement. Het bedrijf reinigt uw containers 12 of 24 keer per jaar afhankelijk van de soorten containers.

    Cleanprofs hanteert een basisbedrag van € 7,88 per maand waar zij rest containers schoonmaken voor 12 x in een jaar. Ook maken ze GFT- containers schoon voor € 7,88 per maand. Als u Rest & GFT samen wilt voegen betaalt u €10,63 per maand voor 12x rest containers en 12x GFT containers per jaar.

    Klachten

    Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

    Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.

    Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Cleanprofs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    4.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Cleanprofs

    Uw beoordeling

    Schone containers

    Ik ben blij dat ik met Cleanprofs in zee ben gegaan. De containers zijn goed schoon, geen restanten oid. Alleen jammer dat de groene container, juist in de maand december als er veel etensresten ed in de groene container belanden, niet gereinigd wordt. Mijn groene container is 1 december 2016 voor het laatst gereinigd en wordt pas 24 januari 2017 weer schoongemaakt. Dus 2 maanden niet..... Min puntje. Ook wordt volgens het nieuwe schema de groene container maar 11x gereinigd ipv de beloofde 12x. De laatste reiniging is dit jaar al op 28 november!!!! Maar....... ondanks deze minpuntjes ben ik toch blij met Cleanprofs. En voor de prijs hoef je het niet te laten :)


    Door: Jacqueline Krol10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Prima bedrijf met goede service

    Wij laten al jaren door Cleanprofs schoonmaken. In het begin heb ik op het punt gestaan om op te zeggen zo vaak als het fout ging. Maar de laatste paar jaar gaat het heel goed, er wordt zelfs aangebeld als onze container niet aan de weg staat "of we vergeten zijn hem te laten staan". En als er een keer niet gereinigd is of het door een feestdag niet kan, dan wordt dat altijd verrekend.
    Ik schrijf normaal nooit een review, maar zoals gebruikelijk wordt er vooral door ontevreden mensen gebruik van gemaakt!

    Door: A13-10-2019
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste klant, Dank u wel voor uw bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven er namelijk altijd naar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Zeer tevreden

    Ik begrijp helaas al die slechte revieuws niet.
    Wij wonen in een dorp in Brabant.
    Wij doen al 3 jaar naar wens zaken met dit bedrijf.
    De bakken worden keurig netjes schoongemaakt.
    Mocht het om een bepaalde reden niet conform afspraak kunnen krijgen we netjes bericht dat hij bv de vol dag alsnog gereinigd gaat worden.
    Als we bellen om iets dan wordt er ook netjes gehoor aan gegeven.
    Ik zou zeggen ga wat ons betreft zo door.

    Door: Monique de Bruijn-Deichl25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima

    Goede service, bak altijd schoon. De enige keren dat dat niet zo is, komt het omdat we zelf vergeten zijn de container aan de weg te zetten. En eenmaal bleek de scansticker versleten te zijn. Dat was na een telefoontje binnen een dag verholpen. Ik herken de negatieve berichten van hierboven totaal niet. Erg blij met Cleanprofs. Regio ZO-Friesland

    Door: LT25-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Steeds duurder bij dalend serviceniveau

    Heeeel lang geleden een contract afgesloten bij een container-reiniger wat waarschijnlijk door overnames uiteindelijk Cleanprofs is geworden.
    In het begin een duobak en 24 reinigingen per jaar. Doordat ik nu 2 containers heb wordt de gft maar 12 keer gereinigd, als ze me niet overslaan.
    In januari zat mijn container vol met schimmel dus ging ik maar eens opzoeken wanneer hij schoongemaakt zou worden, dat bleek 27 januari te zijn.
    Ik ging er dus van uit dat ie eind december weer overgeslagen was en heb mijn betaling van januarie gestorneerd.
    Ze hingen meteen aan de telefoon...
    Blijkbaar was hun planning zo briljant dat ze 2 december de laatste van de 12 reinigingen hadden en 27 januari de eerste van 2020. Dat is 8 weken!
    Vandaar de hevige schimmelgroei in de winter...
    Omdat het niet voor het eerst is dat er is overgeslagen heb ik ze maar meteen vermeld dat ik het contract stop zet.
    Vervolgens weer wel een herinneringsfactuur en paar dagen daarna al weer een belletje en een email.
    Als ze net zo vaak zouden reinigen als betalingsverzoeken versturen had ik mijn abonnement niet op hoeven zeggen….

    Door: Erik Braat05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cleanprofs

    Wat een waardeloos bedrijf. Na 2 maanden heel snel op gezegd. Container wordt soms gereinigd maar vaak niet. Bellen heeft geen zin, ze plannen een nieuwe schoonmaakbeurt maar ook dan komen ze niet. Om heel veel ergenis en teleurstelling te voorkomen, ga niet in zee met dit bedrijf.

    Door: W. Morsink18-01-2021
    Snoek25-01-2021

    NIET DOEN wordt de helft van de tijd niet schoongemaakt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Reiniging GT-R en restcontainers

    Na een moeizame start (plaats containers was niet juist) prima ervaring. Tekortkomingen worden snel opgelost. Telefonisch correct en zakelijk.
    Het belangrijkst: beide containers zijn grondig schoon. Onlangs naar mijn indruk nog wat verbeterd. Minder 'chemisch. Prima bedrijf.

    Door: G de Bruin23-07-2019
    G de Bruin23-07-2019

    Qua 'opnieuw kopen': hier moet natuurlijk JA staan

    M. Van den Berg31-07-2019

    Bak wordt vaak niet verschoond en als je er over belt dan is het niet mogelijk om de bak alsnog schoon te maken. Dit is nu meerdere keren gebeurt in warme zomermaanden wanneer je juist wilt dat de bak schoon gemaakt wordt. Ze beloven dan het abonnementsgeld voor die keer terug te storten maar ook dat doen ze niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Prima!

    Ik vind de service en abonnement van Cleanprofs uitstekend! Al jaren abonnement en altijd op tijd en schoon! Hoef ik nooit over na te denken en dat is ook de bedoeling. Vooral fijn met de zomermaanden dat je een goed gereinigde container hebt. Ik ben dik tevreden! Zo doorgaan dus!

    Door: M tan12-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    super goed: zeker in onze gemeente

    wij betalen per leging, dus het kan zijn dat de bakken 2 maanden in de tuin staan, nu we met cleanprofs in zee zijn gegaan heb ik 2 maanden frisse bakken zonder maden, ik vind het een goede initiatief en ben er super blij mee

    Door: Maria11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hard nodig!

    Onze gemeente doet het niet en er liep op een gegeven moment allemaal ongedierte en maden in de afvalbak. Echt superranzig en was blij met ze. Container blijft schoon en ze zijn elke maand netjes op tijd!

    Door: Horst07-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reiniging gemist.

    2 reinigingen gemist door toedoen van gemeenten. Restitutie gekregen . Goede service.

    Door: Yvonne Jochems03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Containerreiniging

    Prima service... niks mis mee

    Door: M.J02-11-2020
    Hoes30-11-2020

    Zeer slechte service, herhaaldelijk klacht ingediend over het niet reinigen van containers. Klachten worden simpelweg niet genoteerd in het dossier. In 2019 containers niet 2x niet gereinigd, idem in april en mei 2020. Maanden wel betaald, opgezegd, met de afspraak dat de maanden mei en april teruggestort zouden worden en nu stuurt men een deurwaarder voor de maand juni!? Zonder ook maar enige vermelding van de terugstorting. Zeer ontevreden!! Echt zeer slechte service.

    De jong08-02-2021

    Helemaal mee eens! Uitgekookte oplichters bende! De directie: SAID EN WILLEM! Bah! Makkelijk geld maken op deze manier! Maar goed.. de eerste naam zegt het al he.. blijven toch altijd de zelfde!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reinigen containers

    Waardeloos slechte reiniging, en het is ook de vraag of ze überhaupt komen in een jaar tijd meer dan de helft niet geweest. Begrijp nu waarom de gehele wijk niet meer lid is.

    Door: Ray27-08-2020
    Cleanprofs Klantenservice31-08-2020

    Hoi Ray, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag komen wij met u in contact om tot een oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    G.rademaker-Kalis31-08-2020

    De reclame vn Clean profs klopt helemaal niet Mijn containers worden nooit van buiten shoongemaakt

    Cleanprofs Klantenservice01-09-2020

    Beste heer/mevrouw Rademaker-Kalis, Dank je wel je bericht. Wij reinigen zowel de binnenkant als de buitenkant, Wij vinden het vervelend om te horen dat het bij jou niet is gebeurd. Zou je telefonisch contact met ons kunnen opnemen, zodat wij dit probleem kunnen oplossen? Het is ook mogelijk om ons een e-mail toe te zenden met postcode en huisnummer. Wij zullen dan zelf contact met je opnemen. Groetjes Cleanprofs Klantenservice

    De Jong08-02-2021

    Jullie vinden wel veel dingen vervelend om te horen. Misschien is een keer daadwerkelijk de service verbeteren in plaats van achter je je laptop bullshit typen!

    Ridder-Smits18-03-2021

    Mijn vrouw heeft reuma en moet veel moeite doen om die containers schoon te maken. Dus leek het haar om het te laten doen door clean profs. Na aanmelding duurde het 3 weken voordat de eerste container werd schoongemaakt. Nou ja schoongemaakt de container was schoner aangeleverd dan dat we hem schoongemaakt terug kregen. Dus gelijk een klacht ingediend en kreeg nul op rekest dus wilde wij het contract stop zetten. Nu hebben zij het inderdaad stopgezet maar pas over 1 jaar. ze dreigen met van alles en nog wat ze hebben geen contract die ondertekent is en ze beweren dat zij alles mogen. Ik heb de bankrekening geblokkeerd voor hun en een brief geschreven en een rode kaart gestuurd dat als ze noch afschrijven dat er aangifte wordt gedaan van minimaal diefstal. ben benieuwt wat hun reactie zal zijn want ze beweren een coulante bedrijf te zijn waar ik mijn grote twijfels aan heb.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede service

    Ben al jaren klant bij cleanprofs en tot volle tevredenheid, heb zelf nog nooit iets negatiefs over dit bedrijf meegemaakt

    Door: Freddy Radtur23-02-2020
    J van Mierlo 26-03-2020

    Afspraken worden niet nagekomen, container niet altijd schoongemaakt. Vaak telefonische contact gehad, telefonisch afspraak gemaakt t/m Oktober schoonmaken en dan stoppen. Nu is het Maart en nog gaan ze incasseren . Ze zeggen dat ze de opnames terug geluisterd hebben en dat daar niets van terug te vinden is over de gemaakte afspraak. Waardeloos, ze hoeven mij nooit meer te bellen, blij dat ik er vanaf ben!!!!!!

    Cleanprofs13-08-2020

    Beste Freddy, dank u wel voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste heer/mevrouw van Mierlo, Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    reiniging containers

    Schofterig bedrijf, ze laten je bateln voor diensten die ze niet uitvoeren. Meerdere malen contact met ze gehad, en in plaatst van hun fout toe te geven omdat hun administratie niet op orde was hebben ze er nu een verhoging van €40 bij gedaan. Nog nooit zo schofterig behandeld

    Door: m van Zelt03-02-2020
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste heer/mevrouw van Zelt, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    TV reclame !!!???24-08-2020

    opvallend dat ze vlak voor de TV reclame ineens reageren op reacties van een bijna een jaar geleden. Niet erg professioneel

    Cleanprofs Klantenservice02-09-2020

    Beste heer/mevrouw, momenteel hebben wij inderdaad een een TV campagne lopen. Echter is dit niet de reden dat wij reageren op berichten. Helaas waren wij nog niet actief op meerdere sociale media platformen. Door toch te reageren proberen wij tot een oplossing te komen met al onze klanten, zowel onze bestaande en oude klanten. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    maandelijkse reiniging GFT container

    Op zich is het abonnement makkelijk af te sluiten. Proefreiniging om kennis met ze te maken.
    Vervolgens lopen incasso en reiniging niet synchroon met name omdat ze juli en augustus niet reinigen. Dus als je je juni aanmeld loop je de rest van de tijd achter de muziek aan.
    Contact hierover met de klantenservice geeft alleen maar meer onvrede "zo werkt het nu eenmaal" "ik begrijp niet waarom u klaagt". Op het hoogte punt 3 betalingen openstaan zonder 1 enkele reiniging.
    Opschorten van de reiniging tijdens een vakantie is niet mogelijk.

    Door: Camiel28-01-2020
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste Camiel, dank u wel voor uw bericht. Wij reinigen wel in juli en augustus. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u niet netjes te woord bent gestaan door onze klantenservice. Graag komen wij met u in contact om dit met u te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoonmaakabonnement

    Telefonisch nauwelijks te bereiken.
    Klantendienst levert geen service.
    In praktijk veel minder reinigingen dan waar je voor betaalt.
    Reinigt niet in juli en augustus.
    Reinigingen worden vaak verplaatst en vervolgens niet uitgevoerd.
    Niet uitgevoerde reinigingen worden niet automatisch verrekend of ingehaald.
    Neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten, schuift het liever op de klanten af. (O.a.
    Versleten band is de schuld van de klant maar klant krijgt dit niet thuis gestuurd, schoonmaker brengt dit aan).

    Door: Meer05-11-2019
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste klant, wat vervelend om te horen dat de band is versleten. Het klopt inderdaad dat de reiniger de band zelf aanbrengt bij de eerstvolgende reiniging. Mocht u hier nog vragen over hebben zou u zo vriendelijk willen zijn om dan uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abonnement

    Reageren niet op opzegging. Blijven afschrijven. Nooit meer!

    Door: Onur25-10-2019
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste Onur, Wat vervelend om te horen dat uw opzegging niet is verwerkt/is aangekomen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Cleanprofs abbonement

    Verschrikkelijk wat een bedrijf...
    Ze zijn niet of nauwelijks in staat om een container te reinigen.
    Iedere keer moet ik er achter aan bellen om ze gereinigd te krijgen terwijl ze buiten staan op de dagen van hun eigen schema.
    Dit is zeker geen aanrader.

    Door: Onno van Nugteren10-10-2019
    Cleanprofs B.V.13-08-2020

    Beste Onno, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de service van Cleanprofs. Graag komen wij in contact met u om dit te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten via klantenservice@cleanprofs.nl. Onze klantenservice zal hierna contact met u opnemen om uw abonnement te bespreken. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit iedere dag te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cleanprofs klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Container reiniging

    Eerste afspraak niet op komen dagen, gelijk contract maar stop gezet. Waardeloos.

    Door: Patrick Coelingh27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Cleanprofs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 52 ervaringen geplaatst over Cleanprofs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cleanprofs actief?

    Cleanprofs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cleanprofs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.