CigaBuy

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CigaBuy

Als je overweegt van tabak naar vloeistof over te gaan, kan het aanbod behoorlijk overweldigend zijn. Alles is in tig fout te verkrijgen en het kan dat je geen idee hebt waar je moet beginnen of wat je in huis haalt. Wat heb je nodig? Welke merken zijn goed? Gelukkig zijn er consumenten voor jou geweest die wel ervaring hebben met zowel de webshop van CigaBuy als het aanbod. Een aantal van hen heeft zijn of haar mening en beoordeling verwerkt in een recensie. Dankzij hen, krijg jij een beetje een indruk. Straks zelf iemand helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review met een beoordeling!

E-Smoking

Dit is in korte tijd een huishoudbegrip geworden. Iedereen kent het en menigeen gebruikt dit als alternatief of als methode om te stoppen met gewone sigaretten. De geurige keuze uit smaakjes, maakt het voor de gebruiker verleidelijk de tabak volledig achter zich te laten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel als vloeistof (of E-liquid) voor de e-sigaretten te krijgen. Fruit, mint, drop en ga zo maar door. Misschien helpt deze manier van roken dus ook wel gelijktijdig met de behoefte van de zoetekauw.

Aanbod E-smoking

Het aanbod is de laatste jaren explosief gegroeid. Naast de starters kits, kun je ook losse tanks en RBA’s kopen, coil heads en drip tips, batterijen en MODS om jouw vaper nog meer bij je aan te laten sluiten. Uiteraard kun je op die manier ook defecte onderdelen vervangen. Losse filters of wicks zijn sowieso geen onverstandige om achter de hand te hebben.Cigabuy – e-cigarettes uit HongKong

Dit is een van de webshops van over de grens waar je terecht kunt als e-smoker. Ze verkopen hier zowel complete kits met elektronische sigaretten, als allerlei onderdelen en toebehoren die bij het e-roken hoort. Je kunt hier terecht voor merken zoals iSmoka Eleaf, Geek Vape, Wismec, Smoant en Tesla Cigs. Maar dit is slechts een willekeurige greep.

Let op!

De site is tot op heden niet in het Nederlands beschikbaar. De prijzen zijn overigens wel in euro’s.

Recensies: ging het in rook op?

Hoe werkt het met ruilen en retourneren als de webshop uit het buitenland komt? Stuur je het dan naar het magazijn hier in Europa? Zijn die gave steampunk en pirate versies net zo goed als ze eruit zien? Waar zijn al die verschillende onderdelen voor? Wat is het verschil in kwaliteit tussen merken als Smoktech, Digiflavor, IJOY en VGOD? Passen ze onderling op elkaar? Weet jij het antwoord op deze en vele andere vragen? Deel dan vandaag nog jouw beoordeling en mening en schrijf een review van jouw ervaring. Daarmee help je andere consumenten op weg bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook